Prikaži potpunu verziju : Ichor - Borba fluida
Ichor je akciona igra bazirana na realistichnoj dinamici fluida. Vi kontrolishete tachkicu koja ispushta boju, plutate po ekranu dok pokushavate da udavite drugog igracha u sopstvenoj boji. Genijalno :).
Mogu da igraju 2 igracha (PvP) ili jedan protiv kompa (tada vas napadaju i torpeda, crne rupe i td.).
Jedini problem je shto je igrica malchice zahtevnija.
Postoje 2 verzije:
(1) Normalna verzija koja se oslanja na CPU: http://www.soylentsoft.net/IchorInstaller.exe (777KB) - meni lepo radi
(2) Experimentalna nVidia GPU verzija:
http://www.soylentsoft.net/IchorInstallerGPU.exe (43MB) - meni ide 1 frejm u 5 sec :confused:
Obe verzije su besplatne.
Probajte!
11032
ForceWare
26.8.2007, 14:41
Ha, ha look at it goes! :D
BTW Zašto je ova druga verzija za GPU 55x veća?
Šta ovo ovOliko secka ?!
Mozda zato sto je namenjeno za 8800GTS/X :D
Hmmm, na sajtu igre (:)) pishe:
The GPU accelerated version of this game requires a GeForce 6800 or better and only works on nVidia video cards for the time being. The CPU version of this game requires at least a 3GHz Pentium 4 or equivalent.
Znachi GPU verzija bi trebalo lepo da radi na mojoj 7600GT. Ali ne radi.
E, i CPU verzija nije napravljena za procesore sa vishe jezgra. Igra ne koristi punu snagu dual i quad core procesora. Shteta.
Ali radi dosta dobro i na manjoj specifikaciji od gore navedene.
Call me stupid... kako se ovo igra... jeste da mi je komp s(m)por ali kako davis protivnika u svojoj boji??? Kad se sudare... nesto se desi i sta onda????
Call me stupid... kako se ovo igra... jeste da mi je komp s(m)por ali kako davis protivnika u svojoj boji??? Kad se sudare... nesto se desi i sta onda????
Kada se sudare, ka-bummm boja mix! :)
Cilj je da samo on explodira, a to se desi kada on predje u tvoju boju i obratno. Svaki igrach lagano ispushta svoju boju.
Ja lichno sachekam malo da se nakupi moja boja (priblizim tachku misha svojoj ''loptici'', tada ide sporije ali se boja stvara gushce) i jurnem na protivnika. Pre nego shto dodjem do njegove boje stanem, a moja ce boja zbog inercije nastaviti ka njemu.
Ima razlichitih taktika, slobodno experimentishi.
Veoma originalna ideja, ali optimizacija... :( :kreza:
Ne vidim po cemu je ovoliko zahtevna, a jos manje zasto bi mi trebala neka ultra grafika.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.