Prikaži potpunu verziju : Video Sadrzaj
Filip Obradovic
11.1.2006, 16:28
Pre nekoliko nedelja nabavio sam dve kamer za video nadzor, postavio ih u dvoristu,ali kako cesto nisam kuci vrlo malo mi sluze svrsi. Pa me stoga zanima kako mogu i da li uopste postoji mogucnost da sadrzaj ovih kamera posaljem na internet,tako da uzivo posmatram sta se desava,zanimaju me svi moguci nacini! Unapred zahvalan!!!!!!!
Pantelija
11.1.2006, 18:00
Koliko znam moras da kontaktiras nekog od ISP-jeva, jer je to usluga video on net pa imas da platis emitovanje tvog sadrzaja na netu oko 50 000 din mesecno, ali posto tebi treba da samo ti pregledas taj sadrzaj mozda je mnogo jeftinije pa je najbolje kontaktirati tehnicku sluzbu nekog od ISP-jeva da ti oni sve lepo objasne. Potrebno je daimas neki video player sa podrskom za slanje video zapisa na net ili da uzmes male APove( nisu klasicni) da sa njima putem opticke vidljivosti prenosis signal do zakupljenog linka ISPa.
Hm, ja bih iz prvog posta zakljucio da nije toliko bitan video nadzor i/ili da hoces da se malo zezas jer ako neko ima nesto bitno onda ne ostavlja na duze kucju u kojoj ima video nadzor koji ne radi kako treba...
Uostalom, za 50000 moze se iznajmiti cuvar ili dva koji ce obaviti posao...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.