Prikaži potpunu verziju : Dal je ovaj monitor dobar...
Dal je ovaj monitor dobar za gaming i gledanje video zapisa - BENQ 222W 22"?Citao sam po raznim forumima i review's medjutim svuda su misljenja podeljenja...Neki kazu da je odlican i sve dok drugi tvrde da je sra_je.
Hvala unapred:)
Master Neo
23.8.2007, 13:37
Ja sam hteo da ga uzmem ali sam se predomislio. Monitor je generalno los zbog toga sto ne pruza neku sliku i sto ima analogni prikljucak, nema dvi. Jedino sto mu je prdnost je, sto za male pare dobijes 22 incha monitor, ali koji ima sliku ispod proseka. Moj savet ti je, ili da dodas pare pa uzmes neki samsung 22, ili da za te pare uzmes kvalitetan samsung 20 incha.
A ovaj - ACER LCD 22" Wide AL2216Ws, 5ms, silver/black - ?Procitao sam da je sjajan .
Od tih jeftinijih 22" monitora su najhvalili FSC L22-1W iako nema DVI..mozes da pogledas test na http://www.behardware.com/articles/647-1/which-22-inch-to-choose-six-monitors-tested-with-reaction-times-from-2-to-5-ms.html (http://www.behardware.com/articles/647-1/which-22-inch-to-choose-six-monitors-tested-with-reaction-times-from-2-to-5-ms.html..Nadam) Nadam se da sam pomogao..
Evo i ja sam hteo da kupim taj benq pa se kao predomislim zbog tog dvi prikljucka. I onda kupim 19" 5:4 philips sa dvi. I uz njega dobijem vga kabal i dan danas mi je tako povezan i nemam ni najmanju zamjerku(a dvi zjapi).
Vidio sam kod druga kako to izgleda preko dvi i max da je kod njega slika bolja za nekih 5%(kabl je nekih 8e). Pa benq ne proizvodi panele nego ih kupuje kao i svi ostali tako razlike gotovo i ne postoje, dok tih 2-3 incha izgleda kao DZAMBO DZET. Samo pazi da nije ostecen ili sheban u transportu ili tako nesto.
Odes fino tamo gde ga kupujes i ljudi ti ga prikljuce i ti kazes hoces ili neces...
A ako hoces bas neki dobar monitor koji ima sliku vrhunsku moras da uloziz min 300e. Ovi ispod te cijene su isti sa razlikom izmedju sebe u nekih +-5% u kvalitetu prikaza.
Philips monitori su prvoklasni i jedni od najboljih monitora koji se mogu naci...Ne slazem se sa tobom da ne postoji razlike izmedju DVI-ja i vga ulaza,jer ces tu razliku ostetiti kasnije,jer monitor povezan preko vga vremenom izbledi,dok kod DVI monitora ta slika ostaje ista i posle dugog niza godina...
jasmina_77
23.8.2007, 15:33
Ja sam hteo da ga uzmem ali sam se predomislio. Monitor je generalno los zbog toga sto ne pruza neku sliku i sto ima analogni prikljucak, nema dvi. Jedino sto mu je prdnost je, sto za male pare dobijes 22 incha monitor, ali koji ima sliku ispod proseka. Moj savet ti je, ili da dodas pare pa uzmes neki samsung 22, ili da za te pare uzmes kvalitetan samsung 20 incha.
I ja ti predlazem Samsung 205BW 20" TFT . Trebalo bi da je oko 250e.
Samsung 205BW 20" TFT jel dobar za igre ? I niko da mi kaze jel vredi taj Acer ista ? hvala unapred.A ovaj TFT 20" SAMSUNG 206BW 2ms?Odgovorite mi sto pre danas do 8 moram naruciti...
A za sta je SyncMaster920nw najbolji
Evo sad sam bio do prodavnice i narucio-TFT 20" SAMSUNG 206BW 2ms!!!SO happy
Evo sad sam bio do prodavnice i narucio-TFT 20" SAMSUNG 206BW 2ms!!!SO happy
Odlican izbor..po meni to je jedan od najboljih 20" monitora..jedina zamerka mu je na ergonomiji,ali kome ne treba podesavanje po visini i sl. to je najbolji izbor..pozz
pitanje nije da li je ovaj monitor dobar, samo nisam hteo da otvaram novu temu. radi se o 3D monitoru, koji uz posebne polarizovane naocare pruza full 3D ugodjaj za gejmere!
pogledajte:
http://iz3d.com/
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.