Prikaži potpunu verziju : Chicken Invaders 3
ForceWare
21.8.2007, 22:57
Ko je voleo stare 1 i 2 invejderse svideće se mu i ova igra.
120 novih nivoa, nova grafika, novi tipovi kokošaka za extermination, nova oružja i još dosta toga.
Download (Trial Nazalost) http://www.arcadetown.com/chickeninvaders3/download.asp
A postoji Christmas (Božićno) izdanje igre. (koje sam ja i igrao, a ne razlikuje se od osnovne verzije osim po temi božića, snega i različitih skinova pilića)
Igrao sam xmas edition a ovi novi invadersi mi se cine skroz cool :D
Oduvek sam voleo pilice ovo moram da probam>:D:aplauz:
Igrao sam Christmas edition josh prije i svidja mi se kako je odradjen:)
Nije lose ima i opcija za Lan i za Online igranje...
ForceWare
22.8.2007, 23:15
Da ali traži validan serijski broj tako da od igranja sa piratima nema ništa. Ja mislim da treba validan serijski... nisam probao jer je moja v3.30 a treba 3.41 za online
Highlander
23.8.2007, 0:15
Upravo skidam X-mas edition... ;) Igrao sam prethodne, videćemo kakav je ovaj deo.
Da ali traži validan serijski broj tako da od igranja sa piratima nema ništa. Ja mislim da treba validan serijski... nisam probao jer je moja v3.30 a treba 3.41 za online
Hm pa naravno da imam validan serijski broj :kreza: ja imam 3.41 ... probacu da li moze u Lan-u (samo to je bitno) a preko net-a moze pomocu Hamachija...
Oće li na netu <Rio_da>?
Oce u LAN-u... sto znaci da postoji mogucnost da se igra sa ortakom preko neta putem hamachija... a to trebam jos da isprobam... Samo jos da nadjem ortaka
ForceWare
25.8.2007, 14:15
Da li je neko obrnuo single player?
Ja se mučim dva dana i kad god izgubim prvi put, iznerviram se i ugasim.
TheProphecy
25.8.2007, 15:21
Da li je neko obrnuo single player?
Ja se mučim dva dana i kad god izgubim prvi put, iznerviram se i ugasim.
Pa nemoj da odustajes :).Inace igra je prilicno duza od dvojke.
Highlander
6.9.2007, 18:59
Ljudi, mislim da sam s*****o levi taster miša zbog pilića! :D
Prešao sam ih do sada 2 puta, jednom na rookie a drugi put na veteran modu (i to sinoć, iz cuga). :) Sada igram na Superstar Hero nivou težine.
P.S.
Warp 9, mr. Zulu.
It's too dangerous, captain Jirk.
...
OK, everybody get out and push!
:rofl:
Sad sam igrao, sto je ovo zarazno!:eek:
Nego dosle su mi glave one roze komete... ali vraticu se ja!! :D
Mnogo bolja igra od prethodnika! :)
sharlo_03
14.9.2007, 17:48
da li ova igra moze da se igra u dva playera na jednom kompu?
da li ova igra moze da se igra u dva playera na jednom kompu?
naravno
naravno
Ali kako ???? PLEASE SHTO PRE ODG !!! UNAPRED HVALA :n_klanja:
HypeR;339715']Ali kako ???? PLEASE SHTO PRE ODG !!! UNAPRED HVALA :n_klanja:
Pritisni dugme za paljbu za drugog igraca.
Pritisni dugme za paljbu za drugog igraca.
nece ja odem namestim kontrole i nema ono kao onaj buger king nego me odma shalju na zadatak !!!!! OBJASNI MALO BOLJE MOLIM TE :n_klanja: !!!! I U KOM MENIJU !!! PLEASE:n_klanja:
gde da namestim za drugog igracha kad imam samo za jednog i kad kazem start mision on mi da jednog i igram sa tastaturom i mishem jednog a ne dva !!!!! DA LI TREBA JOYSTIC ????? PLEASE ODG SHTO PRE JA I BURAZ BI DA IGRAMO PLEASE :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
ForceWare
16.9.2007, 17:01
Koliko ja vidim ne može da se igra u dvoje na jednom kompu (džojstičari ispravite me).
Gde imaju kontrole za drugog plejera? Ako ima ja ih nisam video - a gledao sam pažljivo.
Prethodni mogu, tj. Chicken Invadersi 2.
Anyway, obrnuo sam i lični rekord 17 miliona 700 hiljada i kusur poena.
Najbolje oružje (po meni) struja.
Najgore oružje, ono ljubičasto go*no, koje se greje nenormalno.
Highlander
18.2.2008, 20:23
Kako vam se sviđa opis u ovomesečnom broju? :)
Quercusmaster
18.2.2008, 23:03
Ja sam juce skinuo celu verziju, i, po meni je bolja od prethodnika (vise oruzja, poboljsana grafika...) :)
to je neki Xmas edition (tako nesto)
Igrao sam Christmas edition josh prije i svidja mi se kako je odradjen:)
I ja sam igrao strava je!
gligoriczoran
25.2.2008, 21:17
igrica je do jaja!!!!:aplauz:
Igra je bass cooolll...A i sifre su bas cooollll:D.
Koje su sifre? Jer Revenge of York III deo? Kako glase sifre?
Jeste
Ukljucis sifre u opcijama igre
F5,F6,F7,F8 Sad se ne secam kojim redosledom idu dal' je F5 - more lives F6 - more power F7 - next level itd. Probaj pa ces da vidis .Ako nemas u opcijama opciju za sifre nabavi drugu verziju ,posto nema svaka verzija igre sifre.
Pozz
E ta moja nema za sifre :(
Imam 3.41 verziju i ne vidim nigde opcije za LAN i drugog igracha. Prochitao sam topic i niko nije odg. na to. Na oficijalnom sajtu pishe da moze ali ja nisam bash neshto pametan po tom pitanju. Mozda je u pitanju bio shugavi torrent...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.