Prikaži potpunu verziju : koji gamepad
jakov avramovic
13.8.2007, 1:33
Da li da uzmem neki Logitech(dual action ili rumblepad 2) ili ps2 gamepad? Imam speed link strike 2, i nervira me njegov d-pad kad igram pes.
Da li da uzmem neki Logitech(dual action ili rumblepad 2) ili ps2 gamepad? Imam speed link strike 2, i nervira me njegov d-pad kad igram pes.
Uzmi ps2 gamepad i adapter za njega! Logitech pati od boljke sa krsticem. Desavalo se da pukne osovina koja ga drzi, ne svakome ali nikad se ne zna. Ja imam ps2 + adapter za isti vec pola godine i radi sve super.
polarnimeda
13.8.2007, 2:19
a ja imam logitech dual action oko godinu dana i ni najmanjih problema nisam imao.. cak mi se cini da je isti kao kada sam ga kupio. ali neces pogresiti ni sa ps gamepadom :)
a ja imam logitech dual action oko godinu dana i ni najmanjih problema nisam imao.. cak mi se cini da je isti kao kada sam ga kupio. ali neces pogresiti ni sa ps gamepadom :)
Takodje, isti gamepad vec godinu i po. Radi savrseno - preporuka...
Aleksandar Tobdzic
13.8.2007, 12:14
Kupi Logitech Rumblepad 2 ja imam taj i svaka preporuka. Bolji je daleko od PS2 dzojpeda.
i ja imam dual action oko 6 meseci i radi savrseno, a i kad sam ga kupio dobio sam 2 godine garancije:to_care:
djokovic - federer 2:1; 7-6, 2-6, 7-6
He,he interesantno ... Svaki seljak svog konja hvali :kreza: ..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.