PDA

Prikaži potpunu verziju : LG rezac

Aleksandar Tobdzic
12.8.2007, 17:10
Pozz ljudi. Imam jedno pitanje da li je dobar LG rezac sad ne znam koji model ali verovatno najnoviji. Cena je 1800din a prodavac kaze da je dobar, pouzdan i da daju garanciju cak od 2god. Sad da li da mu verujem? Sta mislite kaze da je bolji od Pioneera i Nec-a jer su dobili neku fals seriju kaze da se svi zale na Pioneer i Nec.

VLADA.R.
12.8.2007, 17:14
Imam lg rezac, godinu dana, i nemam nikakvih problema. Mada ne vidim razlog zasto bi ova druga dva trebala biti losija!?

Freško
12.8.2007, 19:40
Ako nizbogčeg drugog uzmi ga jer ima dvogodišnju garanciju ... Inače ja imam jedan LG DVD-RW 4x s njim sam narezao bar 3000+ diskova i još nemam nikakvih problema oznaka mog modela je inače GSA-4040B ...

Dimo
12.8.2007, 20:16
Uzmi ga, LG nije marka za bacanje u svijetu DVD uredjaja (kao ni bilo gdje drugo), vrlo je jeftin (22 evra), a imas i garanciju (samo nemoj da je prodavac neko djubre pa ti je ne uvazi ako, ne daj Boze, budes imao problema, i to se desava u nasim radnjama).

LoneWolf
12.8.2007, 22:14
Pozz ljudi. Imam jedno pitanje da li je dobar LG rezac sad ne znam koji model ali verovatno najnoviji. Cena je 1800din a prodavac kaze da je dobar, pouzdan i da daju garanciju cak od 2god. Sad da li da mu verujem? Sta mislite kaze da je bolji od Pioneera i Nec-a jer su dobili neku fals seriju kaze da se svi zale na Pioneer i Nec.

Imam LG rezac na jednoj od konfiguracija i totalno je OK vec dvije i po' godine.
Ako vec imas 2 godine garancije,za te pare,uzmi ga.
Istina je da svaki proizvodjac (osim original Plextora) u pocetku izbaci odlicne uredjaje koji se kasnije cudnim cudom pretvore u obicno smece,ali kad vec imas garanciju,kupi ovo. :ciao:

JovanK
14.8.2007, 21:45
Imam LG CD/RW više od 3 godine i frcera sasvim OK. Tada sam na njega dobio garanciju od jedne godine. Dok je sada garancije 2 godine na svaki optički uredjaj kod nas u jednoj firmi. Narezao je dosta diskova, i radi sasvim OK. Dosta je tih, što mi se svidja, i nije probirljiv kada su mediji u pitanju, ali neće da reze PRINCO diskove. Mislim nareze ih on, ali se namuci. Isti je slucaj i sa PIONEER 111D, ni on ih ne reze bez muke, tako da ove diskove vise i ne uzimam.