Prikaži potpunu verziju : LG rezac
Aleksandar Tobdzic
12.8.2007, 17:10
Pozz ljudi. Imam jedno pitanje da li je dobar LG rezac sad ne znam koji model ali verovatno najnoviji. Cena je 1800din a prodavac kaze da je dobar, pouzdan i da daju garanciju cak od 2god. Sad da li da mu verujem? Sta mislite kaze da je bolji od Pioneera i Nec-a jer su dobili neku fals seriju kaze da se svi zale na Pioneer i Nec.
Imam lg rezac, godinu dana, i nemam nikakvih problema. Mada ne vidim razlog zasto bi ova druga dva trebala biti losija!?
Ako nizbogčeg drugog uzmi ga jer ima dvogodišnju garanciju ... Inače ja imam jedan LG DVD-RW 4x s njim sam narezao bar 3000+ diskova i još nemam nikakvih problema oznaka mog modela je inače GSA-4040B ...
Uzmi ga, LG nije marka za bacanje u svijetu DVD uredjaja (kao ni bilo gdje drugo), vrlo je jeftin (22 evra), a imas i garanciju (samo nemoj da je prodavac neko djubre pa ti je ne uvazi ako, ne daj Boze, budes imao problema, i to se desava u nasim radnjama).
Pozz ljudi. Imam jedno pitanje da li je dobar LG rezac sad ne znam koji model ali verovatno najnoviji. Cena je 1800din a prodavac kaze da je dobar, pouzdan i da daju garanciju cak od 2god. Sad da li da mu verujem? Sta mislite kaze da je bolji od Pioneera i Nec-a jer su dobili neku fals seriju kaze da se svi zale na Pioneer i Nec.
Imam LG rezac na jednoj od konfiguracija i totalno je OK vec dvije i po' godine.
Ako vec imas 2 godine garancije,za te pare,uzmi ga.
Istina je da svaki proizvodjac (osim original Plextora) u pocetku izbaci odlicne uredjaje koji se kasnije cudnim cudom pretvore u obicno smece,ali kad vec imas garanciju,kupi ovo. :ciao:
Imam LG CD/RW više od 3 godine i frcera sasvim OK. Tada sam na njega dobio garanciju od jedne godine. Dok je sada garancije 2 godine na svaki optički uredjaj kod nas u jednoj firmi. Narezao je dosta diskova, i radi sasvim OK. Dosta je tih, što mi se svidja, i nije probirljiv kada su mediji u pitanju, ali neće da reze PRINCO diskove. Mislim nareze ih on, ali se namuci. Isti je slucaj i sa PIONEER 111D, ni on ih ne reze bez muke, tako da ove diskove vise i ne uzimam.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.