PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem oko registrovanja - Microsoft VB 2005 Express


Geomaster
9.8.2007, 0:28
Pre nekih mesec i po skinuo sam sa Microsoft-ovog sajta Microsoft Visual Basic 2005 Express. Koristio sam ga 30 dana, a onda mi je rekao da se moram registrovati da bih nastavio korišćenje. Saznao sam da je registrovanje besplatno i popunio sve što me je sajt pitao. Izašla je poruka da je registracija dovršena, ali da treba da mi stigne verifikacioni e-mail da bi potvrdili da je to moja e-mail adresa. Međutim, verifikacioni mail mi nije stigao. Čekao sam ga nekoliko nedelja. Onda sam probao da izmenim podatke o sebi, ali rečeno mi je da mi je već poslata verifikaciona poruka. Potražio sam opciju da obrišem nalog, ali nije je bilo. Ako sam probao da iskoristim drugu e-mail adresu koju posedujem, izbacuje mi isto što i pre. Da li možete da mi pomognete? Please:n_klanja:

Unapred zahvalan!!! :)

btw. Potreban mi je program i to hitno!!! :busted::D

Marko_L
9.8.2007, 2:54
Da ti nije aktivan nekakav spam filter koji bi mogao da transferuje taj mejl u spam folder ?

ForceWare
9.8.2007, 3:09
Probaj ubaci drugi neki tvoj mail da ti posalju na njega i druge podatke.

iMa_NeKo_PljUgU
9.8.2007, 8:21
E ovo me malkice podseca na Adobe:mad::n-cc2:
Ma ima registracija na njihovom sajtu ali stalno se kao pojavljuje neka fantomska greska pri registraciji.... I sta je ustvari problem... Pa SRBIJA... gospoda iz dotichne kompanije smatra da gradjani odavde ne smeju biti registrovani... Umesto da izbace srbiju iz drop down liste, oni nas na kukavichki nacin izbegavaju:mad::n-cc2:
P.S.
Resio sam problem tako sto sam pretrazio na google-u neki grad u kaliforniji i njegov postanski broj (i ulicu iz tog grada)...Kako bi sad opsovao:)
Tako da ti to toplo preporucujem da to isto uradis i sa Microsoft-om

Geomaster
9.8.2007, 10:56
@ForceWare: Probao sam. Registrovao sam se na hotmail samo zbog toga. Međutim, kad ja otvorim, on mi promenio adresu u onu u kojoj sam se registrovao na Hotmail-u! Promenim ja na moju staru adresu, ubacim se sa novim nalogom koristeći staru, evo već peti dan čekam taj verifikacioni mail.:ciao:pozz

@Marko_L: Ne, nemam spam filter. Kao neki isključeni JunkFilter Plus, i kad ga uključim on me tera da postanem korisnik IncrediMail Premium-a za samo(?!) $79,65 U Hotmail-u sam već par puta proveravao sve foldere i ništa.

@iMa_NeKo_PljUgU: Probaću ;)

optimus_prime
9.8.2007, 11:46
Ja sam registrovao i VB express i web Developer bez problema iz srbije, verifikacioni mail samo dobio odma po registraciji, nesto kod tebe ne stima.Spam, junk bulk , nesto od toga brise, ili ti je podeseno da ti brise sve sto dodje u bulk.

LoneWolf
9.8.2007, 12:40
Ja sam registrovao i VB express i web Developer.

Koliko si zadovoljan radom razvojnog paketa,sta novo nudi u odnosu na starije verzije,sta je poboljsano,ima li bagova...?Mnogo pitanja,ali odgovori ukratko,da vidim da li mi se isplati skidati 2005-icu.
Btw,jel se pojavilo nesto novije od 2005-ice?

optimus_prime
9.8.2007, 15:10
Ja sam prezadovoljan 2005ticom , radi brze, nema nekih meni poznatih bugova, jednostavno odlican. Ja imam original Visual Studio 2005(non express ) i sa njim sam prezadovoljan a ove Express sam morao da skinem posto sam zaboravio VS2005 a trebao sam da uradim jedan projekat na brzinu, ali evo i sada jos uvek koristim express. Neznam jednostavno lepo radi, i preporucujem ga svakom. Skini neces da se pokajes.

LoneWolf
9.8.2007, 15:58
Zahvaljujem.Skinucu pa cu uporediti sa prethodnim izdanjima ;)

Geomaster
9.8.2007, 16:27
:):):) I did it! :):):)

Ljudi, uspeo sam!:to_care: Nekoliko puta sam se signout-ovao pa signin-ovao, i onda sam popunio svoj obrazac, stiže mi verification mail, sve super!!!

voodoo_
9.8.2007, 16:43
Prvi put čujem za tu registraciju. Ja koristim Visual C# 2005 Express već pola godine i više, i nijednom nije spomenuo nikakvu registraciju.

Geomaster
9.8.2007, 16:57
Prvi put čujem za tu registraciju. Ja koristim Visual C# 2005 Express već pola godine i više, i nijednom nije spomenuo nikakvu registraciju.
Onda teraju inat nama... :D Ili se registruje samo za neke proizvode...