PDA

Prikaži potpunu verziju : Spijunska konfiguracija

todos
8.8.2007, 16:03
Bio sam kod tipa (oko 55g) koji presnimava u mom slucaju osmomilimetarske video kasete na DVD.Nezavisno od togaI pazite sad njegovu racunarsku konfiguraciju koju sam uhvato na brzaka.Asusova ploca sa 2 odvojena procesora core 4300,2x500GBSeagate,asusovo kuciste +1950pro +asusovo kuciste 460W.

ForceWare
8.8.2007, 16:14
Čovek je keva. mislim profesionalac. :)

Kaiser Soze
8.8.2007, 21:48
Spijunska konfiguracija??

Sve zamisljam tog tipa koji ide u "akciju" i ispod sakoa je sakrio taj racunar.
Hahha!
Izgledao bi ko Pavaroti sa kutijom od zamrzivaca ispod sakoa. :D

Nicolas
8.8.2007, 22:23
Ajde samo jos neko da objasni onaj deo u kome se pominju 2 odvojena CPUa na Asus ploci?:icon_scra

caine
8.8.2007, 22:44
Ako jos ima 4GB, ja se dajem u spijune :D

Kaiser Soze
9.8.2007, 2:20
^ cega 4GB?

^^Koliko je meni jasno to je Intel Core2Duo procesor. Sad moguce je da ta "neka" asusova ploca nosi 2 takva procesora sto je cini hardverskim Quadom, mada ne 100%. :)
U svakom slucaju, valjalo bi objasnjenje.

A i todos se malo zavrze kad pise. :) 2 puta je naveo da je asusovo kuciste u pitanju. ;)

GrimReaper
9.8.2007, 2:37
^ cega 4GB?

^^Koliko je meni jasno to je Intel Core2Duo procesor. Sad moguce je da ta "neka" asusova ploca nosi 2 takva procesora sto je cini hardverskim Quadom, mada ne 100%. :)
U svakom slucaju, valjalo bi objasnjenje.

A i todos se malo zavrze kad pise. :) 2 puta je naveo da je asusovo kuciste u pitanju. ;)
Pretpostavljam 4 GB RAM-a? :)

Kaiser Soze
9.8.2007, 3:41
^pa da... :D

nikola87
9.8.2007, 13:37
meni malo nije jasno o cemu se ovde radi.To sto je on napisao 2 odvojena procesora to je on verovatno gledao po windowsu a tako on prikazuje core2 duo procesore.Ok ima solidnu grafu i oko kuciste i napajanje,jedino sto se idvaja su 2x 500gb hdd-a......sve u svemu nista posebno....

Master Neo
9.8.2007, 13:42
meni malo nije jasno o cemu se ovde radi.To sto je on napisao 2 odvojena procesora to je on verovatno gledao po windowsu a tako on prikazuje core2 duo procesore.Ok ima solidnu grafu i oko kuciste i napajanje,jedino sto se idvaja su 2x 500gb hdd-a......sve u svemu nista posebno.... Bas tako! Pa za 700-800e bi mogao takav komp da se sklopi, nista posebno...

A M G
9.8.2007, 14:07
Meni nije jasno zasto ova tema nosinaslov "Spijunska konfiguracija" ? :icon_scra

Kaiser Soze
9.8.2007, 15:01
Sve cekam da se todos oglasi. :) On ce da razjasni na sta je mislio. Budimo strpljivi.

todos
9.8.2007, 17:57
Ne mora da postoji ako ne zelite.Hteo sam da i vi kad odete kod nekoga ko recimo nije aktivan ili nepoznata osoba + zaljubljenik.TJ hteo sam da kazem da i u ovoj zemlji ima ljudi zaljubljenika u ove stvari ko nije na ovakom forumu a ima extreman racunar gde se dah ledi.To sam mislio ljudi.Zaboravio sam da dodam 2GB memorije,naravno da je covek zeleo vise ali profesionalci su mu ipak izasli u susret i rekli da je 2 max za XP:kreza:Sto se bre nervirate tema je lepa i opustajuca.A pazite jos ovo tip je u godinama voli ove stvari.Ima DVD rekorder rezac pionir,u pitanju a vi ste ga sanjali kad je uopste izaso,a o ceni necemo ni da pricamo koliko je placen.A tek hitachi elektronik gramofon!!!A sto se tice u vezi mozda ili sigurno glupog naslova,trebalo bi da glasi taj isti naslov:Zalosna konfiguracija... dajte predlog???

Viper
9.8.2007, 18:44
Poznata stvar, znam ljude koji imaju terabajte hdd prostora, 8 giga memorije i QQLELE procesorke snage, a nemaju izlaz na net, niti ih preterano interesuje.
A bilo koji stari pirat će ti reči da je u "ona" vremena plekstorov rezač diskova bio zlata vredan, a pored njega još moraš da kupiš i skazi kontroler, pa te izađe dve-tri hiljade maraka... kod jednog fotografa sam prvi i poslednji put video onaj cd srednje veličine zapakovan u plastično kućište poput flopija i zip drive...a o ekstravagantnoj tv i audio opremi da ne pričam...

To su sve ljudi koji umeju da prepoznaju i nabave sve što bi im valjano obavilo posao, makar morali da čame ispred fabrike u japanu dva dana na kiši, ja ne bih mogao da iskoristim ništa od toga, jerbo nije u širokoj upotrebi, recimo zip drive, ili je moguće nabaviti jefitinije ekvivalente koji meni određuju posao, što nikako ne umanjuje poštovanje prema korisnicima ovih "naprednijih" komada hardvera.

Nego, nema ničeg špijunskog u bilo kojoj desktop konfiguraciji, osim špijunskog softvera.

A tema ima potencijala , šta bi špijuni mogli nositi a da je i nama dostupno ?

malo a moćno, Asus R2Hv ili neki VAIO UX, Nokia N90 komunikator ili Dell Axim X51v...recimo...

U svetu sveopšte minijaturizacije, šta bi se moglo nazvati aždajom koja staje u džep, jedan od onih filmskih mikro (ali istinski) računara koji će za vas probiti šifru na vratima sefa za tri sekunde, čija kamera ima infra-red mod i vidi kroz zidove a mikrofon može da pokupi šapat na sto metara.

I da li bi ste želi da posedujete nešto takvo ? :D

poz