Prikaži potpunu verziju : Smrt u igrama
Ima je puno ali ja mislim na one koje su vam značajne ili upečatljive
Grom Hellskream u War-u 3-Upečatljiv trenutak i stvarno sam žalio zbog njega
Tasadar u StarCraftu-uz Zeratula moj omiljeni lik iz StarCrafta
Mona u Max Paynu 2-Znalo se da umire ali ipak je bilo dramatično
Kaiser Soze
7.8.2007, 14:46
Homer, Simpsons Hit and Run
carobnjak iz Falble-a (Maze), posto ga prilicno istabate, ona iscenirana filmska smrt!
PS skoro da sam suzu pustio!
Tommy Angelo, Mafia.
Btw, ovo je moglo i u podforum "Igre".
Tommy Angelo, Mafia.
Btw, ovo je moglo i u podforum "Igre".
Da znam ali mislim da nikom ni ovde neće smetati
Master Neo
8.8.2007, 11:25
Smrt one zene u prvom delu Max Pain-a...
diablo1 igras i na kraju tvoj lik umre, a ne diablo.
U ObsCure-u kada silazis u podrum pomocu merdevina, lift koji je bio zaglavljen otkaci se i padne na jednog tvog lika:(
FooFighter
8.8.2007, 11:47
U Syberiji kada "umire" onaj Automaton (kako se vec zvase- davno sam igrao:)). E to je bio sk*nj!:(
1. Smrt zene i djeteta Max Payne-a u kecu.Prvi level,prva scena,nevidjena doza uzasa,za to doba savrseno graficki predstavljena.:dedica:
2. Smrt lika s kojim igram u Call of Duty 2.Uvijek bude dramaticna,i imas pravi osjecaj "bojnog polja",kao da riknes s puskom a ne s tastaturom u ruci.:dedica:
3. Smrt Super Marija kad on,onako jadan i sicusan,nicim izazvan propadne u onu kockastu "rupu".Rupa 10x10 pixela,ali za naseg Maria uvijek kobna :rofl:
4. Smrt u Worms World Party,kad jadnog malog crva pogodi CowBomb.
Krava pogadja crva.Brutalno.:to_care:
U Syberiji kada "umire" onaj Automaton (kako se vec zvase- davno sam igrao:)). E to je bio sk*nj!:(
Oskar se zove. Meni je teza bila zadnja scena sa Hansom, odlazecim u maglu na ledjima mamuta.
Najtuznije je kad pogine George iz Broken Sworda, a ti se nisi usnimio 2 sata :)
Homer, Simpsons Hit and Run
Jesi ti siguran da on umire. Ja sam to igrao pre jedno 2 godine i nešto se ne sećam da on umire. Podseti me malo.
[QUOTE=LoneWolf;310782]1. Smrt zene i djeteta Max Payne-a u kecu.Prvi level,prva scena,nevidjena doza uzasa,za to doba savrseno graficki predstavljena.:dedica:
stvarno jedna od najupečatljivih scena kako li sam to zaboravio:icon_scra
posebno zvuk bez njega ne bi bilo tako upečatljivo
da vidimo....smrt u pacific assaultu nije loša....Kad beznadežno zovete doktora a umesto njega dođe vam neki japanac i dokrajči vas kundakom u glavu:boodala:
da vidimo....smrt u pacific assaultu nije loša....Kad beznadežno zovete doktora a umesto njega dođe vam neki japanac i dokrajči vas kundakom u glavu:boodala:
Au,jes' jbt :boodala:
How se ja toga nisam sjetio :D
Medic,mediiiiic hahahaha
A jako je i ono u Just Cause,bas je nabrijana smrt :D
dr.antrax
10.8.2007, 21:53
Lance Vance i Sonny Forelli iz GTA VC, Lance pogotovo. I Kenji Kassen i Miguel iz GTA 3. :(
NjegovaWisost
11.8.2007, 12:41
Smrt žene u Max Paynu.
Takođe sam se razočarao u Silent Hillu 2 kada sam shvatio da mi je ono pismo koje mi je žena poslala (mrtva kako je glavni lik a i ja mislio) u stvari sa zakašnjenjem od 2 godine poslala njena medicinska sestra...
Smrt onog Duke iz igrice DUNE :) Krenuo čovek u rat, i nikada se nije vratio :( Meni je to bilo najtužnije :D
Pelagijska Argosija
11.8.2007, 17:27
Trenutno mogu da se setim samo Dreamfall-a kada Zoe pronadje upaljac koji je poklonila decku u lokvi krvi... Ona ne zeli da prizna da je on mrtav ali njegova sudbina je ocigledna...
Meni je , kao sto vec neko rece, bilo ono u Sybera-i 2 kad je onaj robot umro. A bilo mi i zao kad sam u SC Double Agent ubio onog reportera (mada sam mogao da to izbegnem) i kada sam u istoj igri smestio onoj ribi pa ju je gazda ubio i to headshot-om pred mojim ocima:(
Takođe sam se razočarao u Silent Hillu 2 kada sam shvatio da mi je ono pismo koje mi je žena poslala (mrtva kako je glavni lik a i ja mislio) u stvari sa zakašnjenjem od 2 godine poslala njena medicinska sestra...
Vidim da neko nije obracao paznju... odigraj igru jos jednom i pre samog kraja procitaj njeno pismo :) Kakva medicinska sestra.
Slazem se, Oskarova (Syberia 2) smrt je jedna od najtuznijih scena :[
Shlaymara
12.8.2007, 23:24
E sto ste ubedacili temu sa pateticnim umiranjima.
Evo jedne malo vedrije.
"Umiranje" Maxa u Sam & Max: The Mole, the Mob and the Meatball. Genijalna scena umiranja, kakva se jedino moze videti u crno-belim filmovima B produkcije iz '20 godina proslog veka:D.
Pa nije ovo tema sa patetičnim umiranjima već sa umiranjima koja su ostavila utisak na igrače bilo kojih igara
Da li se neko seća igre Oni?sećam se smrti jednog robota devojčice dva puta su je ubili i teško je reći koji put je bilo teže
Kada ukokaju Killian (ili kako se vec zove, bitno da je plavusa) u C&C Tiberuim Wars, NOD kampanja... :(
Vidim ja svim ljudima bilo zao zane i deteta Max Payne-a, a meni najvise bilo zao kapetana kog su ubili u klonji:D!!! Kakva zalosna i sramna smrt.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.