PDA

Prikaži potpunu verziju : Guitar Pro problem

GordoN
2.8.2007, 21:35
Imam Guitar Pro 5.0 RSE instaliran ,i cini mi se da je do sada sve radilo kako treba ,ipak zadnjih par sedmica neki instrumenti se ne cuju uopste,cak jedna tablatura(u pitanju je Driving at Night ,Joe Satriani) je izgubila zvuk skroz(ali to je samo kod te tablature) . Neki od tih instrumenata su Violina ,String Ensemble(sto bi trebalo da predtavlja klavijaturu ili sta vec)...

Zamolio bih nekoga ko ima iskustva sa ovim programom da mi pomogne da pronadjem u cemu je problem,ili je mozda neko imao isti pa zna u cemu je stvar

Unapred se zahvaljujem :ciao:

jonathan
3.8.2007, 3:07
da nisi izbrisao, izgubio izvor zvuka, sempl za odredjen rif.. imam cetvorku ali ne znam stabi ti pravilo prob, probaj ga reinsralirat

Mario Pavićević
3.8.2007, 8:20
Da nisi slucajno mutirao neki od instrumenata i takav fajl snimio?Dole pri dnu gde biras koju deonicu zelis da pratis a pored su nazivi instumenata pored njih imas tri dugmeta ako kliknes na M onda mutiras taj istument ili ako kliknes na S onda se svi osim njega mutiraju.Probaj sta se desava bez RSE efekata takodje.

GordoN
3.8.2007, 9:30
Da nisi slucajno mutirao neki od instrumenata i takav fajl snimio?Dole pri dnu gde biras koju deonicu zelis da pratis a pored su nazivi instumenata pored njih imas tri dugmeta ako kliknes na M onda mutiras taj istument ili ako kliknes na S onda se svi osim njega mutiraju.Probaj sta se desava bez RSE efekata takodje.

Ne nisam nista od tih dugmica pritiskao ,inace ih dosta koristim ,pa sam to prvo i pogledao ... A sto je interesantro bez RSE efekta se nista ne cuje ,ni jedan instrument ! Nista... Sto me dovodi do toga da sa midijem nije nesto u redu ,ali ne znam sta

Edit: Pa da , racunar uopste ne pusta midi fajlove,tj pusta al se ne cuje nista

GordoN
3.8.2007, 10:03
Problem resen ,nije do Guitar Pro... U stvari ,glupa greska sa moje strane. Nije mi uopste bio cekiran SW Synth mixer za zvucnu kartu ,a kad sam ga cekirao pojavio se u Volume Control i bio je iskljucen

Hvala svima na pomoci