Prikaži potpunu verziju : Paralelni univerzum
Dobro, ne baš, ali blizu je. :D
Da bi shvatili o čemu govorim, treba da pročitate ovaj (http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2007/07/parallel-planet.html) tekst. Želeo bih da čujem vaša mišljenja o svemu ovome.
Lično, mene ovo podseća na S3 plan. ;)
Sad konacno mozemo da otkrijemo kako glasi pitanje zivota, vaseljenje i svega ostalog :D
Sad konacno mozemo da otkrijemo kako glasi pitanje zivota, vaseljenje i svega ostalog :D
Pa to vec znamo, 42 ;)
Pa to vec znamo, 42 ;)
To je odgovor, a ne pitanje :p
Ljudi, zivimo u vremenu kada citiranje Vodica vise nije dovoljno da se bude duhovit. Dajte nesto novo.
Ljudi, zivimo u vremenu kada citiranje Vodica vise nije dovoljno da se bude duhovit. Dajte nesto novo.
Dio, druze, ne znam da l' se zezas, al' niko (ja) se ne trudi da bude duhovit... ionako tema nije lakrdijaska ;)
Dio, druze, ne znam da l' se zezas...
Ma da... Dosadno mi je u ove sitne sate.
Ne znam, meni to lici na jos jedan korak americke vlade u tzv. borbi protiv terorizma. Prosto su opsednuti svojom bezbednoscu ali to je valjda tako kada turas nos gde mu nije mesto...
Ma to se ameri spremaju da kontrolisu ceo svet :D Jednog dana se probudis kad ono HUD na ocima sa sve Health bar-om ;)
Salim se, slazem se sa Glitch-om. Paranoja americke vlade. Bolje da te pare uloze u razvoj medicine, istrazivanje svemira ili planete a da ne pricamo o gladnima ali koga to zanima, jel da? :dedica:
To je odgovor, a ne pitanje :p
Hehe, kad ne citam cele postove ;)
U kom si tripu?
Bryan Fury
31.7.2007, 12:33
Ma to se ameri spremaju da kontrolisu ceo svet :D Jednog dana se probudis kad ono HUD na ocima sa sve Health bar-om ;)
Salim se, slazem se sa Glitch-om. Paranoja americke vlade. Bolje da te pare uloze u razvoj medicine, istrazivanje svemira ili planete a da ne pricamo o gladnima ali koga to zanima, jel da? :dedica:
Znaš kako, oni ulažu tamo gde misle da će im se isplatiti. ;) Da nije tako ne bi bili ono što jesu danas.
Moje mišljenje... Masu ludo. :) Ovo je veoma dobra stvar protiv terorizma itd ali zar je ovo toliko sigurno? Mislim, komp će proračunati da će sutra Bin Laden da napadne Njujork a ono gledaš vesti i piše kako je istoimeni čika napao Englesku... Moje mišljenje je da se tehnologija i nije usavršila baš toliko. Ameri imaju profil Bina Ladena (šta sam se zalepio za njega :)) na papiru ali u stvari teško da će da pogode kako on razmišlja i pravi taktiku napada na "nevernike". Jedino da uspeju da mu skeniraju mozak ili nešto slično...
Ocelot, šta je "S3 plan"?
Ustvari, ako mogu matematicki da predstave svet, onda je jedino pitanje procesorske moci. Sa moje tacke kritike, u pitanju je ogroman broj varijabli a ljudi jos nisu svesni svih (da jesu, objasnili bi univerzum do kraja). Hocu da kazem da ce odstupanja sigurno postojati a za nagadjanja im nije ni potreban takav model (sem ako nije u pitanju "obican" softver za superkompjuter koji ce vrsiti proracune).
S3 - Selection for Societal Sanity
Dakle, filtriranje sadržaja u korist stvaranja konteksta. Ovo je nešto najnajnajprostije što sam mogao da objasnim. Razlog što većina nije čula za ovo je taj što je ovo ustvari priča iz video igre. :) Mada, odlično se poklapa sa tekstom koji sam dao u prvom postu.
Ako nekog zanima malo više šta je S3, iako je sve ovo fikcija, može pročitati malo poduži tekst ovde: http://junkerhq.net/MGS2/index.html
[QUOTE=glitch;306001] Sa moje tacke kritike, u pitanju je ogroman broj varijabli a ljudi jos nisu svesni svih (da jesu, objasnili bi univerzum do kraja).
a da su ga objasnili do kraja, otisli bi dalje, ne bi nista trazili u iraku i avganistanu!!! kauboji:Freddy:
a da su ga objasnili do kraja, otisli bi dalje, ne bi nista trazili u iraku i avganistanu!!! kauboji:Freddy:
Bez uvrede, ali mozda si ispao malo kratkovid sto se tice amera. Otkud znas da tamo nisu dobili bas sto su i trazili?
Sto se tice simulacije zivota, vaseljenje i svega ostalog slazem se da je previse varijabli. Samo se setite da najmocniji kompjuteri danasnice rade na simuliranju vremena (meterologija i sl stvavri) pa ni to ne mogu da odrade kao treba jer ne samo sto je mnogo varijabli nego je, cinimi se, dosta njih i nepoznato, kao i zkonitosti po kojima se ponasju. Medjutim ako covecanstvo ostane u fazonu u kom je danas za jedno 500-1000 godina, bice, sto da ne. Mozda i mi sad zivimo u toliko dobroj simulaciji da nismo ni svesni da smo simulirani.:kreza:
smanji filmove!
ovo je malo off, sto se tice amera, naravno da su nasli, pa ne bi toliko ostali tamo i gubili svoje, zbog tamo nekih naroda! smesno, politika im providna a niko im nemoze nista + postoji teorija zavere da nije bilo oktobarskog napada, tj bilo ga je a da li je to bilo delo al kaide!
ako te zanima na sta misim javi se na PM!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.