Prikaži potpunu verziju : Ko je ko?
Carl Jonson CJ
2.11.2005, 20:43
Ajde lepo ovde napišite ko se od novinara krije pod kojim nickom,da ne ispadne da Kuzmi kažemo:"Al ti je dobar onaj tekst o Myst-u End of Ages"...:)
http://www.sk.co.yu/forum/showgroups.php
Novinari su ti administrators, super moderators i moderators.
Mislim da je suvisno objasnjavati i tamo ko je ko...
Carl Jonson CJ
2.11.2005, 21:05
O,thanks....
Nije sasvim tacno. Pod tim statusom se nalaze uglavnom visi clanovi - redakcija i urednistvo.
Neko među nama nije naš :):):)
Nije sasvim tacno. Pod tim statusom se nalaze uglavnom visi clanovi - redakcija i urednistvo.
Nije tacno, jedan administrator je nizi od mene, pa sam ja i dalje samo super mod :D.
Ajde lepo ovde napišite ko se od novinara krije pod kojim nickom,da ne ispadne da Kuzmi kažemo:"Al ti je dobar onaj tekst o Myst-u End of Ages"...:)
Ne brini se. Nickovi članova redakcije su uglavnom prilično jasni.
Mada, ako bude potrebe, naći ćemo neki način da označimo ko je ko. Za sada ne vidim drugi način nego da napravimo "custom" grupe "Članovi redakcije SK", "Saradnici SK", "Urednici SK" i da negde stavimo da se to vidi. Mislim da ne može uz svaku poruku, ali može u profilu.
Šta mislite vi iz redakcije?
Ne brini se. Nickovi članova redakcije su uglavnom prilično jasni.
Mada, ako bude potrebe, naći ćemo neki način da označimo ko je ko. Za sada ne vidim drugi način nego da napravimo "custom" grupe "Članovi redakcije SK", "Saradnici SK", "Urednici SK" i da negde stavimo da se to vidi. Mislim da ne može uz svaku poruku, ali može u profilu.
Šta mislite vi iz redakcije?
O tome bi trebali raspraviti u nasem delu foruma.
BTW. Koliko poznajem Quzmu, sumnjam da ce te ga videti da ucestvuje na ovim stranama...
Nije tacno, jedan administrator je nizi od mene, pa sam ja i dalje samo super mod :D.
Ali je zato teži od tebe. Zato si ti samo super moderator. ;)
Ali je zato teži od tebe. Zato si ti samo super moderator. ;)
Zato sam od drugog tezi, ali ni to ne vredi :D
O tome bi trebali raspraviti u nasem delu foruma.
BTW. Koliko poznajem Quzmu, sumnjam da ce te ga videti da ucestvuje na ovim stranama...
shmrc......a ja se ponadao da ce car da sidje medju nas smrtnike....shmrc:D
Kako je dobro kad vidis sve moderatore na jednom mestu...
Nenad Vasovic
12.12.2005, 18:01
shmrc......a ja se ponadao da ce car da sidje medju nas smrtnike....shmrc:D
Kuzmino ucesce u forumu, a narocito delovima koji se bave njegovim pisanjem, samo bi nepotrebno raspalilo strasti, u bilo kom smeru - pljuvanja ili podilazenja. Kako god okrenes, ljudi bi opet bili nezadovoljni. Prema tome, sto bi se uopste pojavljivao? Mnogo je bolje drzati ga kao "Deus Ex Machine"... :)
Koliko poznajem Quzmu, sumnjam da cete ga videti da ucestvuje na ovim stranama...
:(
Šteta. Bar bi mogao da se javi i kaže samo ko ga najviše mrzi na svetu i zašto.
Mislim, kad paterfamilias neće jasno i glasno da kaže zašto ga ne podnosi (kao što je to detaljno obrazložio u slučaju Zorana Modlija).
hacker_aca
9.9.2007, 21:41
:(
Šteta. Bar bi mogao da se javi i kaže samo ko ga najviše mrzi na svetu i zašto.
Mislim, kad paterfamilias neće jasno i glasno da kaže zašto ga ne podnosi (kao što je to detaljno obrazložio u slučaju Zorana Modlija).
Ček', zar pre nije bila neka fora kao da je paterfamilias Kuzma? Ne pratim mnogo one teme gde se raspravlja o Kuzminim kolumnama tako da i nisam u toku ali znam da je bilo neke zezancije... :)
Ma... Kuzma je Mr. X :D. Paterfamilias mu možda čak dođe i neki rod :D. Uglavnom, pričalo se kako su njih dvojica u "dogovoru", pa ga pater pljuje k'o nenormalan, a Kuzma prati reakcije... Čudna fela :)
Jeste, a moja keva je robot ;)
NjegovaWisost
10.9.2007, 0:57
Osim toga, Kuzman može uvijek da se registruje pod nekim bzv standardnim nadimkom i da nas špijunira, podj****a... Mada vjerovatno ako i zna za forum misli da smo grupa pametnjikovića koji mlate bzv.... I ne bi bio daleko od istine :)
Ček', zar pre nije bila neka fora kao da je paterfamilias Kuzma?
Ma... Kuzma je Mr. X :D. Paterfamilias mu možda čak dođe i neki rod :D. Uglavnom, pričalo se kako su njih dvojica u "dogovoru", pa ga pater pljuje k'o nenormalan, a Kuzma prati reakcije...
Hehe, "teorija zavere" večno živi.:)
Osim toga, Kuzman može uvijek da se registruje pod nekim bzv standardnim nadimkom i da nas špijunira, podj****a...
Da parafraziram jednu čuvenu izreku iz detinjstva: Kuzma, to smo svi mi.:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.