PDA

Prikaži potpunu verziju : Okupljanje članova Foruma, 2. septembar 2007., Beograd

Strane : [1] 2

Mrka Kapa
24.7.2007, 18:46
U organizaciji SirDuck-a, 2. septembra 2007. desiće se novo okupljanje članova Foruma u Beogradu.

glasanjem se utvrđuje koliko članova sigurno dolazi
neka se javljaju oni članovi koji su sigurni da dolaze, da se ne bi pretrpavala tema
zamerke na datum i mesto održavanja se više ne primaju, sada je najvažnije videti koliko članova može da dođe
konkretno mesto okupljanja u samom Beogradu će se utvrditi za dan-dva i obaveštenje postaviti tako da mogu svi da vide jasno

Master Neo
24.7.2007, 18:51
Aj da se ja prvi javim. Ovaj put cu doci, bicu slobodan taj dan 99%. Znaci count me in :D

SirDuck
24.7.2007, 19:26
Ja moram, hehe :)
MK, mislim da je bolje da bude javno glasanje, da se vidi ko moze a ko ne moze, ili ces kao prosli put da izbacis imena u nekoj poruci?

fingerprint
24.7.2007, 19:26
Aj da se ja prvi javim. Ovaj put cu doci, bicu slobodan taj dan 99%. Znaci count me in :D

Takodje :D

ACHTUNG
24.7.2007, 19:27
Ze kleine Volksdeutscher kommt für sicheres. :D

SirDuck
24.7.2007, 19:36
Ko je iz BG-a i hoce da pomogne pri organizaciji? :)

I ja tebi :p

Sasa90
24.7.2007, 19:41
Mi ja najverovatnije dolazim ako se vratim sa mora!!!

nikola87
24.7.2007, 20:34
ja sam 1000% siguran,prosli put nisam dosao samo zato sto niko od mojih ortaka nije hteo da ide ali ovaj put nema izgovora.

Covenant
24.7.2007, 20:58
Eh dugo je do septembra :D
Samo nemoj da ispadne da na kraju nece doci niko ili malo njih i to onih koji sada obecavaju u fazonu "dolazim 120%"
Will see....

Ulmawen
24.7.2007, 21:13
Jeg vil komme sannsynligvis også, herr überführer. :D

Ko je iz BG-a i hoce da pomogne pri organizaciji? :)

Ček polako, prvo da se vratiš sa mora. :)

holodoc
24.7.2007, 21:20
Hteo si da kažeš "Zehn kleiner Volksdeutcher kommen sicherlich!" :D
U organizaciji SirDuck-a, 2. septembra 2007. desiće se novo okupljanje članova Foruma u Beogradu.
Hm... Možda... Ovog puta možda...

SV 84
24.7.2007, 21:38
Ја сам већ рекао да долазим, тако да видимо се 2. септембра...

PeTkO
24.7.2007, 23:37
2. septembar, 3. se polazi u skolu, neverujem da cu doci.Verovatno ce doci samo oni iz BG-a i iz okoline.Jos idem prva smena.....

Highlander
25.7.2007, 2:15
Ja ne mogu. Imam ispit 3. :(
Ništa onda, sledeći put...:ciao:

nika100
25.7.2007, 3:23
3.09 polazim u prvi razred 1. Kragujevacke Gimnazije...
...i to pre podne, tako da bas i nije pametno da ostavim los utisak prvog dana ;). Videcu da li mogu kada izadje u koliko sati ce biti okupljanje, i dokle ce trajati...

Sarmatian
25.7.2007, 6:36
Fala dva ponudjena odgovora:

Necu doci iz protesta zato sto je u Beogradu (ja :D)

Necu doci zato sto sam u Atlantik Sitiju (opet ja :D)

Lep provod raji...

rudar
25.7.2007, 7:50
E jbg... Pa 3. osnovci i srednjoshkolci pochinju sa shkolom... ovaj datum vam i nije pametan neshto... Docji cje samo old school garda:D

todos
25.7.2007, 11:37
Nikad ne moze da se kaze 100% siguran,ali neki drugi beznacajni izgovori ne piju vodu.Jeste nezgodan termin za skolarce pogotovo oni koji sutradan idu u voljenu skolu.Eto ja sam ovim rekao sta mislim,zao mi je sto je otpao Nis,jer nije sve u BG,a posto ce vecina sto gore neko rece biti old,eto lepe sanse da bar polovina nas da krv,i da to neko zabelezi nadam se SK.
P.S.vazno za organizatore!!!
Nemoj te da bude mnogo daleko od obe glavne stanice,nikom nije do lutanja.

SirDuck
25.7.2007, 12:02
E jbg... Pa 3. osnovci i srednjoshkolci pochinju sa shkolom... ovaj datum vam i nije pametan neshto... Docji cje samo old school garda:D

26-ti avg. je otpao zbog odmora i redakcije...

@Petko, stvarno si ispao......., a tako si samouvereno tvrdio da ces doci iako bude bilo u BG, a sad ovako, ccc :p

Covenant
25.7.2007, 12:32
Odlucite se ljudi
Nemojte bre da ispadne da ce na okupljanje doci samo inicijator istog :D

Kaiser Soze
25.7.2007, 12:42
U prosloj poruci da se izvinim ljudima koji su me pogresno shvatili ( ako uopste za to neko treba da se izvinjava, al ajde ).

Moje pitanje se odnosilo na to da li je okupljanje Official SK ili 'Odi mi, dodji mi' sistem.

Ja ne dolazim.

A i glasanje je poprilicno ubedljivo. Nigde nema opcije
'Necu da dodjem.'. Al dobro. :D

PeTkO
25.7.2007, 12:44
@Petko, stvarno si ispao......., a tako si samouvereno tvrdio da ces doci iako bude bilo u BG, a sad ovako, ccc :p

Da je drugi datum (pa makar u septembru samo ne dan pre skole) verovatno bi i dosao.ALi ovaj datum je za skolarce stvarno smrt

hacker_aca
25.7.2007, 15:36
Probaću da dođem. Nema frke sa školom, nisam neki poseban đak a i ništa se ne radi prvih nedelju dana. Kada budem siguran da dolazim/ne_dolazim javljam se! :ciao:

Lord Elendil
25.7.2007, 16:20
nadam se da tju dotji ovog puta... sada nemam problema sa shkolom :)

todos
25.7.2007, 22:31
Koga je briga ko ce doci ,
koga je briga ko nece doci,
koga je briga da li cu doci,
koga je briga da li ces doci.
Datum stoji,za dvadesetak dana ce se znati da li ce se skupiti neki odredjeni broj ljudi,a ako ne bude kad sve ovo zaboravimo,opet ce se neko setiti da organizuje skup.

DobroslaV
25.7.2007, 22:46
Neka vam bude lepo na okupljanju,ja nisam 18+,nisam nimalo blizu BG,taj je dan pred početak škole,prva mi je smena,NIKAD nisam zakasnio u školu,i moram da dobro počnem i dobro završim 8. razred(sa 5.00 prosekom i vukovom diplomom)kao što je bilo i svake godine.

[Imzadi]
26.7.2007, 0:17
Pobrisan je sav offtopic i sve svađe. Na ovoj temi od sada, možete se samo i isključivo samo dogovarati oko priprema za okupljanje.
Sve ostalo će biti smatrano off topic sadržajem i nepoštovanjem pravila foruma. Imate lične poruke za prepiranja.
Hvala.

hacker_aca
27.7.2007, 19:08
Hmm, vidim da su sve svi prepali od Imzadi pa ajde da ja učinim taj korak. :)

Pošto se ja i B@ne znamo i van foruma razglabali smo o nekim temama i onda prešli na Paintball (http://en.wikipedia.org/wiki/Paintball). Nekome od nas dvojice je sinula ideja: bilo bi dobro da kada se nađemo u BG, gde god bilo, da se podelimo u grupice i da malo odigramo ovaj popularni sport! Jeste, biće malo masnica ali mislim da će biti zanimljivo... :)

Ako sam ja dobro informisan u BG-u ima terena za paintball, right?

Inuyasha
27.7.2007, 19:10
Bilo bi odlicno, koliko to otprilike koshta? Jednom sam samo gledao to i strava je, a cinjenicu da smo se kao klinci stalno rokali sa pistoljima na kuglice zaboravite :dzavo:

holodoc
27.7.2007, 19:28
Hm... Bez pristojne opreme nemojte ni da pomišljate na igranje paintballa :) Previše boli :( A i ne bi bilo nešto preterano jeftino okupljanje. Kažem to zato što ne znam da li neki od klubova radi iznajmljivanje markera a usput ni one kuglice sa bojom nisu jeftine :(

Jesam li pomenuo da boli kao pakao :D

Inuyasha
27.7.2007, 19:30
Nisam siguran ali ako mi je drugar pricao istinu oko 500 din koshta iznajmljivanje opreme i svega sa dva magazina kapsulica (Subotica)...onda nije toliko pakleno...neka se neko raspita pa ce mo videti. A za bol nije prob (kada coveku 20 min cupaju krajnike bez anestezije, paintball je ko ujed komarca...)

DeCoy
27.7.2007, 19:47
Jedan sat sa 100 kuglica vam je ~ 10E a dodatnih 100 kuglica(a nema sans eda ti traju jedan sat) je jos 500 dinara

Za te pare bolje cu da jedem i pijem:D

Inuyasha
27.7.2007, 19:51
Uf, preskupo, toliko je kostalo pre jedno 3 godine :mad: lopovluk...ma izgleda nishta od paintballa :)

ACHTUNG
27.7.2007, 20:21
Jesam li pomenuo da boli kao pakao :D

Pilicar! :kreza:

Salu na stranu, mislim da bismo morali da platimo i iznamljivanje opreme jer nece da te puste da igras bez kacige.

A svi znamo koliko je sladak headshoot. :dzavo:

holodoc
27.7.2007, 20:21
Pa ono... Ako ste baš zapeli da se gađate onda možemo da organizujemo i okupljanje uz turnir u gađanju kamenjem :D

Municija košta tačno 0 ojra a vi samo morate da se potrudite da ponesete kanticu sa sobom u kojoj ćete da držite kamenje :D

Usput ako neko ponese novac može da ga potroši na jeće i piće. Ili na zavoje i flastere... Zavisi ko pobedi :D

Ulmawen
27.7.2007, 21:07
Pst, momci.. Insajderska informacija: može paintball i jeftinije da se nađe. :) I ne bole ti meci baš toliko, ako se fino dogovorite da se ne gađate iz point blank-a. :)
Ali ipak podržavam ideju bacanja kamena sa ramena. :D Po onoj narodnoj: ko tebe kamenom, ti njega hlebom. :D
Ali ipak, mnogo vruće za paintball...

ACHTUNG
27.7.2007, 21:30
Sir_Duck91 bilo bi lepo da skorije saznamo gde cemo i kako cemo. Bilo bi lepo. Inace, odosmo svi na paintball(s).

A onda cu da se namazem maskirnom bojom.:)

Simke
27.7.2007, 23:37
A za bol nije prob (kada coveku 20 min cupaju krajnike bez anestezije, paintball je ko ujed komarca...)

Jesi li ti siguran da su bili krajnici u pitanju, proveri ti to još jednom. :)

Nešto je to predugo trajalo a doktori su skloni zbunjivanju ... da nisu pomešali krajnici - jajnici :)

Inuyasha
27.7.2007, 23:55
Jesi li ti siguran da su bili krajnici u pitanju, proveri ti to još jednom. :)

Nešto je to predugo trajalo a doktori su skloni zbunjivanju ... da nisu pomešali krajnici - jajnici :)
Necemo da se vredjamo...A osim toga ,hehe, mislish da je 20 min dugo....pa da, jeste, ali u slucaju da se malo doca zezne i operacija traje 40 min, posle 20 min anestezija prestaje da deluje...tako da je bilo veselo...

[Imzadi]
28.7.2007, 0:08
Jel treba opet da opominjem za off? :)

Simke
28.7.2007, 0:10
Necemo da se vredjamo...A osim toga ,hehe, mislish da je 20 min dugo....pa da, jeste, ali u slucaju da se malo doca zezne i operacija traje 40 min, posle 20 min anestezija prestaje da deluje...tako da je bilo veselo...

Malo sam se zezao, nadam se da se ne ljutiš.
Operacija traje par minuta, sve ostalo je priprema i anestezija treba da prati ritam i tok, ne sme da bude odstupanja. Možda ne reaguješ dobro na anestetik ili je nešto treće u pitanju.
40 minuta je period za koji vešt hirurg operiše žuč klasičnom metodom, sve sa otvaranjem i zatvaranjem trbušne duplje ... slepo crevo se operiše ispod pola sata ... a krajnici dok kažeš keks, ipak pitaću koliko je tačno vremena potrebno, mogu i koji snimak da ti napravim ako te zanima.

Uleteli smo debelo u :offtopic:

hacker_aca
28.7.2007, 3:15
Puno boli, bolje da se jede... Blah! Ulmawen, žensko, pa bi da igra! :to_care: Mogli bi da se rasporedimo, ko hoće da igra neka igra, ko neće neka sedi negde sa strane i neka jede. :D

Videću ja malo da pročešljam net pa možda i nađem nešto o PB-u u Beogradu. Ipak bi bilo dobro da se smisli da nešto radimo na okupljanju. Na prvom okupljanju restoran je bio ok ali možemo pored toga još nešto da uradimo.

Simke
28.7.2007, 8:38
Puno boli, bolje da se jede... Blah! Ulmawen, žensko, pa bi da igra! :to_care: Mogli bi da se rasporedimo, ko hoće da igra neka igra, ko neće neka sedi negde sa strane i neka jede. :D

Videću ja malo da pročešljam net pa možda i nađem nešto o PB-u u Beogradu. Ipak bi bilo dobro da se smisli da nešto radimo na okupljanju. Na prvom okupljanju restoran je bio ok ali možemo pored toga još nešto da uradimo.

Možeee, pranje tanjira, čaša, ribanje poda ... svakako bi to uticalo na krajnji ceh a dobro je i za probavu ... ;)

No čoče, kakav si ti to Crnogorac?
Što bi jadan da radiš, kad ne moraš ...
što ti je to s glavom kad ti take sulude misli padaju na pamet,
da nemaš neki problem od sunca, mrčo. :)

DobroslaV
28.7.2007, 9:17
Ovde (http://www.pobednik.org.yu/pravila.html) i ovde (http://www.pobednik.org.yu/polozaj.html) imate informacije o cenama,opremi i mestu gde se nalazi ovaj Paintball klub.

Ice-Man
28.7.2007, 11:23
Uh za mene su 50/50 posto sanse jer 3. polazim u skolu a prvi dan u Srednjoj ce mi biti mada mozda nagovorim roditelje. E sad cisto sumnjam da ce moji da mi potpisu da idem i da se pucam sa vama iako bi voleo. Jos se nista ne zna...

Covenant
28.7.2007, 12:30

Gde ces vise od jela i pica,prijateljskog caskanja,i svih onih drugih efekata koje proizvodi odredjena kolicina alkohola :D

Master Neo
28.7.2007, 12:40
E ljudi, sto se tice paintball-a mogli bi stvarno da idemo da se gadjamo malo... Bio sam par puta i situacija je sledeca: Imate otvorene i zatvorene terene. Otvoreni je na Adi Ciganliji u sumama, sto je ekstra. Zatvoreni je na Novom Beogradu (ima ih dva), i nalazi se u jednoj veeeelikoj garazi... Kuglice su tad kostale 500 dinara, posto sam tad isao preko Mense, ali sada su 800 dinara 100 komada. Ako budemo isli, bolje je da idemo na Adu, ima vise razloga: prvo, glupo je da se kuvamo u garazi. Drugo, Teze cemo potrositi 100 kuglica na otvorenom, jer nam treba vise vremena da se nadjemo, a u garazi partije ne traju vise od 3 minuta. Otprilike kao Counter Strike. Heh konacno su mi se isplatili oni dani i noci igranja CS-a, i smisljanja taktika, skrivenih mesta, najboljih pozicija, shunjanje... E da, mislim da je druga tura od 100 kuglica 500 kinti. Znaci prva 800, druga 500, ali nisam siguran.

PeTkO
28.7.2007, 14:08
Neo samo steta sto nema marker u obliku snipa:DSry za off clanovi hDs klana znaju o cemu pricam (bivsi SK klan koji se skupio bas na ovom forumu)

hacker_aca
28.7.2007, 18:38
Neo samo steta sto nema marker u obliku snipa:DSry za off clanovi hDs klana znaju o cemu pricam (bivsi SK klan koji se skupio bas na ovom forumu)

Misliš da nema? Snajp (http://shop.paintballarmory.com/mmarmory/images/PBASNIPER6.GIF) ;)

Nešto malo što sam našao:

http://www.walterm.co.yu/main.html (ne mogu da nađem cenovnik...)

http://www.arenano1.co.yu/paintball/

I Pobednik što je Dobroslav postavio. Ja se ne razumem mnogo u BG pa možete vi da vidite koje su lokacije najbolje ako hoćete da igramo.

SirDuck
28.7.2007, 19:00
Juce sam hteo da prokomentarisem PB ali mi nestao net :mad:
Slazem se, mozemo na PB pa onda kada se istrosimo da idemo da nadoknadimo kalorije u nekoj kafancini ;)
Bolje napolju, zbog onih razloga koje je rekao Mneo :)
Pogledacu cene pa cemo videti, mozda i da se rezervise ako moze :)
Oni koji nece mogu da sede i gledaju,ali su uvek pozvani da se prikljuce :)

caine
28.7.2007, 19:14
Je l' vi ozbiljno mislite da idite na Paintball po ovakvim vrucinama? Ako se temperature drasticno ne smanje, bolje ce da prodjete ako se zatvorite u sporet :)

Master Neo
28.7.2007, 19:22
Ako se odlucite za PB, imam telefon, pa mogu da rezervisem...

SirDuck
28.7.2007, 19:51
Je l' vi ozbiljno mislite da idite na Paintball po ovakvim vrucinama? Ako se temperature drasticno ne smanje, bolje ce da prodjete ako se zatvorite u sporet :)

Sto, nece biti tolko vruce tada (nadajmo se) a i na otvorenom, u shumici :)
Nije strasno :)

todos
28.7.2007, 20:48
OK samo da ne bude daleko od autobuske stanice.Jer ako krenem da trazim mogu da zalutam u neku kafanu.I tu ostajem do rikverciranja kuci.

Covenant
28.7.2007, 21:47
Kratko i jasno-ja za PB nisam
Na PB-u mozemo da se nadjemo i ovako-okupljanja sluze za druzenje i zezanje i opustenciju a ne vijanje i gadjanje bojom
Isto tako ni rostilj mi nesto ne stima-nije da je ne volim rostilj(obozavam ga :D),ali ko ce jbt da rostilja i da se trudi na vrucini za toliki broj ljudi i da sve to napravi,umesto da sedi sa drugarima u nekom kafancetu gde sve ima gotovo
Ono sto hocu da kazem-nije fer prema presoni(ama)koja ce(eventualno)peci meso,a slicno moze da se primeni i na PB
Dakle da se neko smara,a drugi da ladi jajca
Za pare koje treba da dam za pristojnu partiju PB-a mogu da se komotno oderem ko stoka u bilo kojoj kafani ko sto rece neko gore :D

Ulmawen
29.7.2007, 3:30

Loše si me razumeo; ja samo volim da previjam ranjenike. :D
Blizu paintball-a na Adi ima i bandži, dakle, širok spektar mogućnosti za sve ljude dobre volje sa viškom adrenalina... Mada i dalje glasam za bacanje kamena sa ramena. :)
A ja, ako uopšte budem dolazila, planiram da sedim ispod drveta, uživam u letnjim listićima i smejem se egzibicionistima i mazohistima. :D

PeTkO
29.7.2007, 8:22
Na PB-u mozemo da se nadjemo i ovako-okupljanja sluze za druzenje i zezanje i opustenciju a ne vijanje i gadjanje bojom

Kako bre ne kapiras zasto oni hoce da igaju PB?Pa zato da ako dodje neki admin/mod sa foruma da mu se osvete za sve izbirasne teme i poruke i za sve zute i crvene kartone!!!!:kreza::kreza:

A zamislite da voja dodje i on onako sav reumatican razvali sve vas i na kraju kaze onako pobednicki:"Nisam ja za dzabe preziveo oba svetska rata:dedica::dedica::dedica:"

Nego jel znate mozda da li postoji u Nishu neki PB tim ili nesto gde bi mogao da odigram malo paintball???Ja sam trazio po ovim sajtovima ali nista nisam nasao.

zoran845
29.7.2007, 8:40
@PeTkO
U Nišu se to radi pravim puškama.:kreza::dzavo:

BTW, kod nas kad hoćeš nekog da ukokaš, samo ga povedeš u lov.;)

Covenant
29.7.2007, 12:51
Kafana je moja sudbina :D
E sad ljudi,malo da budemo realni-da se ne lazemo-dok niko od zvanicnika :D ne potvrdi ovo okupljanje(kao Katmay prosli put;)),realno od njega nema nista pored ovakve (dez)organizacije,a i 2. septembar nesto ne uliva poverenje onima koji idu u skolu...
Koliko ja vidim ovde samo nekoliko ljudi vrti pricu o okupljanju(ko je rekao spam?),a ostali se nesto i ne javljaju bas :Freddy:
Moze ova sad tema komotno da se zakljuca,pa da se opet otvori jedno dve nedelje pred datum okupljanja koga ce(navodno?)biti,debelo ste preuranili,ko zna sta ce se sve desiti za mesec dana jbt

hacker_aca
29.7.2007, 15:18
Blizu paintball-a na Adi ima i bandži, dakle, širok spektar mogućnosti za sve ljude dobre volje sa viškom adrenalina... Mada i dalje glasam za bacanje kamena sa ramena. :)
A ja, ako uopšte budem dolazila, planiram da sedim ispod drveta, uživam u letnjim listićima i smejem se egzibicionistima i mazohistima. :D

Eh, sad' si me potukla... A taman se ponadao... :)

Kafana je moja sudbina :D
E sad ljudi,malo da budemo realni-da se ne lazemo-dok niko od zvanicnika :D ne potvrdi ovo okupljanje(kao Katmay prosli put;)),realno od njega nema nista pored ovakve (dez)organizacije,a i 2. septembar nesto ne uliva poverenje onima koji idu u skolu...
Koliko ja vidim ovde samo nekoliko ljudi vrti pricu o okupljanju(ko je rekao spam?),a ostali se nesto i ne javljaju bas :Freddy:
Moze ova sad tema komotno da se zakljuca,pa da se opet otvori jedno dve nedelje pred datum okupljanja koga ce(navodno?)biti,debelo ste preuranili,ko zna sta ce se sve desiti za mesec dana jbt

U pravu si, može svašta da se desi za mesec dana ali je ponekad bolje i smisliti unapred. Najbolje bi bilo da se SirDuck javi pa da kaže da li je šta zanimljivo smislio/organizovao...

Highlander
29.7.2007, 16:26
Nego jel znate mozda da li postoji u Nishu neki PB tim ili nesto gde bi mogao da odigram malo paintball???Ja sam trazio po ovim sajtovima ali nista nisam nasao.

Mislim da ima tamo negde kod Niške banje... Imam drugara koji to stalno igra, tj. njegov drugar ima taj paintball klub pa igra džabe.:kreza: Mogu da ga pitam gde je to i ostalo što te zanima.
P.S. Video sam neke reklamne plakate u gradu, obiđi jedan krug pa vidi... :)

Bokile
29.7.2007, 22:31
E falim te boze:n_klanja:
Dolazim 125% nema da fali...:D

DobroslaV
29.7.2007, 22:54
Da li su vam pomogle informacije oko PB-a?

Bokile
29.7.2007, 23:02
PB? :o

caine
29.7.2007, 23:06
PB? :o

PB=Paintball ;) (imaju ludu ideju da se rostiljaju po 30C (od toga bi i Napoleon odustao :D))

hacker_aca
30.7.2007, 2:19
Ja mislim da je PB baš dobra ideja ali ajde: 100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 si... :D

Oko dolaženja nisam siguran da ću ja moći ali videćemo...

A M G
30.7.2007, 4:02
Kako bre ne kapiras zasto oni hoce da igaju PB?Pa zato da ako dodje neki admin/mod sa foruma da mu se osvete za sve izbirasne teme i poruke i za sve zute i crvene kartone!!!!:kreza::kreza:

A zamislite da voja dodje i on onako sav reumatican razvali sve vas i na kraju kaze onako pobednicki:"Nisam ja za dzabe preziveo oba svetska rata:dedica::dedica::dedica:"

http://www.paintball-pogodak.com/ ;)

BTW, meni datum deluje OK, isto tako i odlazak na PB & kafanu! :)

Covenant
30.7.2007, 11:12
Pa je'l ovo tema o Paintballu ili okupljanju? :rolleyes:
Aman....

Ice-Man
30.7.2007, 12:10
Meni roditelji daju ali ja ne znam da li ce biti nekih problema zbog upisa... valjda nece. Inace za paintball ja ne mogu da idem jer moram da se uclanim prvo, a imam 15 godina sto znaci da mora neko od roditelja da potpise saglasnost a ja da idem sa njima u BG necu. Mada mogu da gledam, ako ne kafana mi odgovara uvek!:)

Rocker
30.7.2007, 18:22
Blizu paintball-a na Adi ima i bandži, dakle, širok spektar mogućnosti za sve ljude dobre volje sa viškom adrenalina...
Šta čovek više da poželi (sem padobrana, naravno)?! :to_care:

A možda neko dobije i aplauz?! :a_whistli

LM, što se mene tiče, rano je da se izjašnjavam, ne znam još uvek ni kako na Zaječarsku Gitarijadu da se spakujem a kamoli šta ću da planiram za mesec + dana. Jel' opet Kališ destinacija ili negde drugo?

SirDuck
30.7.2007, 18:50
Verovatno kalis
Jeste rano za sve ovo, ja sam postavio onu temu samo da bi video da li hocete da se okupljamo.
Nisam nameravao da budem organizator i ne znam kako cu izvesti ovo, i da li cu dati nekom drugom da se pozabavi ovim.
Trenutno ne mogu da odlucujem o ovakvim stvarima...previse stvari u privatnom zivotu...a necu da odlucim pogresno pa posle da menjam 20 puta.

MilanSM
30.7.2007, 18:51
Meni roditelji daju ali ja ne znam da li ce biti nekih problema zbog upisa... valjda nece. Inace za paintball ja ne mogu da idem jer moram da se uclanim prvo, a imam 15 godina sto znaci da mora neko od roditelja da potpise saglasnost a ja da idem sa njima u BG necu. Mada mogu da gledam, ako ne kafana mi odgovara uvek!:)

Za paintball si mlad, ali ti kafana odgovara. C c c...

Neko treba da vodi računa da se maloletnim licima ne služi alkohol u toj kafani. :dedica: :)

Neću doći, ali bih baš voleo da vidim te entuzijaste koji bi se jurili u maskirnim odelima i maskama na 30+ stepeni... :)

caine
30.7.2007, 19:31
LM, što se mene tiče, rano je da se izjašnjavam, ne znam još uvek ni kako na Zaječarsku Gitarijadu da se spakujem a kamoli šta ću da planiram za mesec + dana.

Pa lepo - sednes u auto, i vozis do Zajecara :) (usput svratis u V. Izvor na koju sarmicu), a onda pravac na Popovu Plazu i Wishbone Ash :alealeee:

Mrka Kapa
30.7.2007, 19:40
Verovatno kalis
Jeste rano za sve ovo, ja sam postavio onu temu samo da bi video da li hocete da se okupljamo.
Nisam nameravao da budem organizator i ne znam kako cu izvesti ovo, i da li cu dati nekom drugom da se pozabavi ovim.
Trenutno ne mogu da odlucujem o ovakvim stvarima...previse stvari u privatnom zivotu...a necu da odlucim pogresno pa posle da menjam 20 puta.

SirDuck91, ne možeš tek tako da postavljaš temu o okupljanju. :(
Uvek će biti ljudi koji bi da dođu, a retko ko bi hteo da bude organizator celog događaja. :) Ovako si samog sebe doveo u nezgodan položaj - pustio si buvu, a nemaš vremena niti za organizaciju ni predstavu gde bi vodio forumaše, pa ostavljaš njima da se dogovore...:o

Sedni, razmisli... Nisam iz Beograda pa ne mogu da ti dam neki konkretan predlog, ali trebalo bi da okupljanje bude na mestu koje će ostali lako naći a kasnije da se ode negde gde će svi moći da priušte klopu/piće, pa tek onda možda i PB za one koji to mogu da plate. :)

Covenant
30.7.2007, 19:44
Lepo receno....
Bez solidne organizacije nema ni okupljanja.....
Simply as that :a_whistli

ACHTUNG
30.7.2007, 19:58
E i taj paintball. Meni se iskreno ne dolazi za to. Nije da ne volim to (mada bi bio lepši tenkball :kreza:), ali pre bih došao na to okupljanje radi upoznavanja, zaglavljivanja u nekoj kafanici, pa možda i kasnije u nekom metal podrumu ili diskoteci.

Ako oćemo paintball, onda mora nova tema, jer se ova zove okupljanje članova, a ne napucavanje Covenanta lopticom farbe u facu. :D

Aj pa tako

Rocker
30.7.2007, 20:05
Pa lepo - sednes u auto, i vozis do Zajecara :)
Nemam ni bike a kamoli auto! :to_care:

LM, mislim da bi prvo trebalo da se neko prihvati organizacije pa onda da gledamo ko dolazi. Vi koji ste bili prošlog puta bolje znate kako ste se organizovali...možda ne bi bilo loše da se scenario ponovi pošto je uspeo prošlog puta! ;)

SirDuck
30.7.2007, 20:34
@Mrka Kapa
Ma organizovascu ja, ali mi je potrebna i pomoc.
Ko je sve bio u organizaciji prosli put?
Sigurno nije samo jedan sve sredio :)
A i nece biti problema posle odmora, kada se vratim iz grcke, moci cu da se posvetim ovome.
Za detalje oko okupljanja je jos rano...

Covenant
30.7.2007, 20:35
E i taj paintball. Meni se iskreno ne dolazi za to. Nije da ne volim to (mada bi bio lepši tenkball :kreza:), ali pre bih došao na to okupljanje radi upoznavanja, zaglavljivanja u nekoj kafanici, pa možda i kasnije u nekom metal podrumu ili diskoteci.Ako oćemo paintball, onda mora nova tema, jer se ova zove okupljanje članova, a ne napucavanje Covenanta lopticom farbe u facu. :D

Taj rad ;)

LM, mislim da bi prvo trebalo da se neko prihvati organizacije pa onda da gledamo ko dolazi. Vi koji ste bili prošlog puta bolje znate kako ste se organizovali...možda ne bi bilo loše da se scenario ponovi pošto je uspeo prošlog puta! ;)

Koliko vidim-najbolje da to uradi neko od "glavesina" :D
Zasto?
Zato sto je tako bilo prosli put i sto bilo bas fino(citaj-super!) :)
Meni dovoljan razlog ;)
I ocigledno zato sto izgleda niko od "obicnih" :D clanova foruma ne zeli nesto da se prihvati organizacije iz razumljivih razloga :o
Ne zelim da zvucim kao partibrejker,ali sve mi se cini da ako ne bude tako,od okupljanja nece biti nista,opet iz razloga koje sam naveo vec ;)

Mrka Kapa
30.7.2007, 20:50
@Mrka Kapa

Tu ti, recimo mogu pomoći forumaši iz Beograda, mada mislim da neće biti potrebno.;)

Verovao ili ne, jeste jedan čovek sve organizovao: jednog dana najavio okupljanje i otprilike plan rada (odnosno aktivnosti), posle nedelju dana (pošto se većina forumaša složila sa opcijom šetnja po Kališu+kafana) raspitao se oko cena u Skadarliji, i kada je već bilo pred okupljanje i kada se raspolagalo sa nekom sigurnom brojkom članova koji će doći, otišao i rezervisao kafanu.:)
Just like that. ;)

A i nece biti problema posle odmora, kada se vratim iz grcke, moci cu da se posvetim ovome.

Polako samo, sve će biti dogovoreno na vreme. ;)

todos
30.7.2007, 21:34

Da li ti znas kao se ide na skupove kao sto je gitarijada u Zajecaru?AUTO-STOPOM.A ako vozac svrati da se odmori u Malom Izvoru ne jede se sarmica vec gibanica sa domacim jogurtom.
SIR-DUCK samo hrabro nadji neku kafanu sa 40-tak mesta slobodnih i "ne brini,budi srecan",ili kao ono englezi kazu...

caine
30.7.2007, 22:27
A ako vozac svrati da se odmori u Malom Izvoru ne jede se sarmica vec gibanica sa domacim jogurtom.

U Malom da, ali ja sam pricao za Veliki Izvor ;) Najsarmice u Srbiji :)

Ulmawen
31.7.2007, 6:36
@Mrka Kapa
Oh my, mnogo si mi nešto neozbiljan. :( Evo, ja ću da ti pomognem oko organizacije, ali moraš prvo da kažeš šta planiraš. Daj makar neku okvirnu ideju da ljudi koji bi možda i došli ne odustanu u startu zbog neozbiljnosti. Znači, daj recimo vreme i mesto nalaženja, za početak (Kališ, Ada, Topčider). Na Topčideru takođe ima kafana, samo da podsetim, a priroda je mnogo lepša. Ne da ja navijam za ovu opciju; nope, ni pod razno. :) Računaj da ljude koji dolaze iz drugih gradova ne možeš odmah sa autobuske stanice da vodiš na paintball, aman.:D A moramo da računamo i na klimatske faktore iznenađenja. Ako padne kiša, ništa od roštilja u prirodi, znači neka kafana mora da stoji makar kao plan B. A detalje, kad se vratiš sa mora.

Covenant
31.7.2007, 12:56
@SirDuck

Pomogao bi ti i ja da trenutno vise vremena provodim u Begisu,ali ovako dok sam kuci i na civilki i ne mogu bas :D
Ali zaista,ovo ti kazem prijateljski i drugraski-moras da pokazes vise ozbiljnosti-nije neki fazon da prvo potpaljujes ljude da dodju na okupljanje,a posle sam izjavljujes nesto u fazonu "pa znate nije sigurno,ne znam da li mogu" i sl.
Time ces odbiti ljude iz unutrasnjosti od dolaska(mene tu ne racunaj,ja sam uvek za :D)jer oni ipak moraju da se iskalkulisu malo vise,pa stoga sasvim sigurno zele i da znaju na cemu su i da budu sigurni,a ne posle da kada sve isplaniraju,ispadne da recimo i nece biti okupljanja i tome sl.
Sto se tice rostiljanja-ja ipak nisam za to
Racunaj recimo da ce doci 20 ljudi i eto veselja-znas bre koliki je posao(tek kolicnu mesa da ne pominjem :opanachke)da se spremi sve to za taj mini platoon i to jos da se najedu :D
Cak i da to radi nekoliko ljudi,kao sto sam rekao-nije fer da se neko cvari pored rostilja,a drugi da ne radi nista
Slicno bi bilo i za paintball-nekome,pa i meni je to interesanto,ali eto opet bi se neko(tacnije mnogi)smorili na kub
Zato sam ja za varijantu kafane gde sve ima gotovo i gde moze odmah da se udari u "leasure activities" :D druzenje i zezanje i slicne stvari koje obicno krase okupljanja....
Sto se mene tice ne mora da bude nista od klope izuzev grickalica-samo da ima alkohola :o

ForceWare
31.7.2007, 20:33
Al ste sa paintballom privukli zainteresovane.
Vidite ovog korisnika
http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=9275

phoenix[illusion]
31.7.2007, 23:12
Evo, sada cu ja sigurno doci! Prosli put nisam mogao, jer smo imali kontrolni iz fizike, a nisam imao pojma (jos sam na kraju dobio 1:to_care:)Tako da sad sigurno dolazim

Nicolas
1.8.2007, 16:10
Odlucite se ljudi
Nemojte bre da ispadne da ce na okupljanje doci samo inicijator istog :D

Neka, bolje da se batali odlucivanje ovog puta jer proslog i nije imalo dobar odziv onih koji su bili 100%+ sigurni.

Samo cu reci OMG 2 septembar.:opanachke

Inuyasha
1.8.2007, 16:37
Opada agein...opet necu moci doci...razlog, pa sad :D kada covek pukne 970e za pc....hm...razumete me, zar ne? :to_care:

Covenant
1.8.2007, 16:45
Ja se slazem da 2. septembar ne valja nikako za ljude koji studiraju ;)
Tada je ispitni rok u spicu na vecini fakulteta,a i dosta ljudi nece moci da dodje objektivno zbog skole koja pocinje sutradan,narocito iz unutrasnjosti
Nezgodno(ne za mene,ali za nekoga zaista da :D)
Kao sto rekoh-nemam nameru da se ponasam kao neki strajkbrejker,samo iznosim malo konstruktivne kritike

phoenix[illusion]
2.8.2007, 14:10
i, ljudi, jel' neko nesto skontao? Ajd da pravimo listu ko ce ici

Covenant
2.8.2007, 15:21
Jos je rano za listu,organizatori su trenutno na moru :D i ima bre jos mesec dana-to je najbolje uraditi nedelju dana pred okupljanje ili jos malo ranije ;)

REDisLAW
3.8.2007, 11:46
Jbg, da sam barem u radijusu od 100 km oko Beograda, došo bih sigurno al... Daleko je Medvedja.. :)

Bokile
5.8.2007, 21:40
Stizeeeeeeeeeem!!!!!!!!

Wastelander
7.8.2007, 19:49
U koliko sati?

Covenant
7.8.2007, 19:57
To cemo znati kada se organizator vrati sa mora :D,a i jos je rano za to ;)
O tome ce se raspravljati tek za jedno dve,tri nedelje pretpostavljam
Eh zaista tempus fugit-vec je 7. avgust,sto ce reci da do okupljanja ima oko 4 nedelje :)
Naravno ako uopste bude okupljanja-ja bi voleo da bude,ali nesto mi se sve cini da stvar ide u suprotnom smeru :opanachke

SirDuck
8.8.2007, 2:19
Nisam na moru :o
Idem sutra uvece.
Kada se vratim objavicu sve tacno kako i kada, i okupljanja ce biti ;)

A inace me nema na forumu zbog privatnih sr*** u zivotu :kreza: lol :)

B@NE
9.8.2007, 20:31
Evo i mene da se oglasim posle letovanja. Vidim Aca napisao za paintball, mi ovde kod nas igramo svake druge nedelje i mogu vam reci da dize adrenalin maximalno. Kao sto napisase gore verovatno da je u BG-u skup ali mozemo da pokusamo ako bude interesenata. Bilo bi dobro kad bi organizovali neku utakmicu u fudbalu ili mini turnir u basketu uhh...

Ja dolazim 99% dan mi odgovara a od BG-a sam dva sata voznje. Samo nam ostaje vreme i mesto i zabava moze da pocne. Bas me zanima kakvi su neki ljudi sa foruma licno. Za sad sam imao cast da se upoznam samo sa Acom.

todos
9.8.2007, 21:27
Evo i mene da se oglasim posle letovanja. Vidim Aca napisao za paintball, mi ovde kod nas igramo svake druge nedelje i mogu vam reci da dize adrenalin maximalno. Kao sto napisase gore verovatno da je u BG-u skup ali mozemo da pokusamo ako bude interesenata. Bilo bi dobro kad bi organizovali neku utakmicu u fudbalu ili mini turnir u basketu uhh...

Ja dolazim 99% dan mi odgovara a od BG-a sam dva sata voznje. Samo nam ostaje vreme i mesto i zabava moze da pocne. Bas me zanima kakvi su neki ljudi sa foruma licno. Za sad sam imao cast da se upoznam samo sa Acom.

Vidim ja da si ti bio na letovanju,batali s' tim!!!

Covenant
9.8.2007, 22:16
Nije mi jasno kako ste zamislili to sa paintball-om?
Da se ucvarim u onom odelu/opremi posle nekoliko partija,pa da onako znojav i smrdljiv vonjam sa ljudima,ili pak mozda da skoknem posle toga caskom do kuce da se istusiram,pa da se vratim opet u grad do vas pod uslovom da ne budem smoren?
I jos da platim za to...
Zaista ne zelim da zvucim kao neka baba ali jbt budite malo realni.... :mad:
Sto se tice fuce,basketa i tome sl poenta je sledeca-na paintball-u i fuci mozemo da se nadjemo i ovako,ko da mi treba okupljanje za to...

Patton
9.8.2007, 22:28
Cuj paintball? Kako to, da se okupite vas 30 i da rezervisete svi odjednom termin? Ne razumem... jos da bude devojcice protiv decaka? :) Sta fali setnja po Kalisu, Topcideru, Kosutnjaku... sta fali da se napravi rostilj na Adi?

Ja sam nazalost u to vreme na moru, tako da na mene ne racunajte :odoK:

B@NE
9.8.2007, 22:38
Pa pravo kazete, to je bila samo ideja...:) Vidim da ste se vi raspisali o tome posteno.

Patton odlican predlog. A ti se lepo provedi na moru i misli na nas.

Ipak okupljanje je da se sastanemo popricamo i sto je najvaznije druzimo.

Covenant
9.8.2007, 22:45
Taj rad bre...
Nemam ja nista protiv paintball-a ili malog fudbala,cak stavise,ali to su stvari koje mozemo da radimo i van okupljanja
Okupljanje treba da bude druzenje,opustencija i zezanje a ne vijanje i bacanje u cuceci/klececi rov :D
Previse ste igrali Counter :opanachke

glitch
10.8.2007, 2:23
Kad sam bio najbolji u Kaunteru, klinci iz komsiluka su brisali patos sa mnom. Matorimo, moj Covenant :dedica:

Ulmawen
10.8.2007, 7:15
Kako sad ovo da kažem, a nikog da ne izreklamiram.:o Da probam ovako: Do 7.IX, dakle kači i period okupljanja, traje promotivna ponuda jednog paintball kluba-plaća se samo 100 metaka 6 Evra, ostalo je gratis. Pa ako ste ozbiljno zainteresovani da čučite u rovu, eto prilike. :D

LoneWolf
10.8.2007, 19:47
Kako sad ovo da kažem, a nikog da ne izreklamiram.:o Da probam ovako: Do 7.IX, dakle kači i period okupljanja, traje promotivna ponuda jednog paintball kluba-plaća se samo 100 metaka 6 Evra, ostalo je gratis. Pa ako ste ozbiljno zainteresovani da čučite u rovu, eto prilike. :D

Wow,jedinstvena prilika da bojom "pobijem" moderatore...evo vam za sve banove,pa pljas pljas :dzavo::)
Mole se moderatori da obuku bijele majice ako budemo isli na paintball,osjecacu se nadmocnije kad budem vidio fleke od boje na bijelom :D
hehehehe

[Imzadi]
10.8.2007, 23:17
Wow,jedinstvena prilika da bojom "pobijem" moderatore...evo vam za sve banove,pa pljas pljas :dzavo::)
Mole se moderatori da obuku bijele majice ako budemo isli na paintball,osjecacu se nadmocnije kad budem vidio fleke od boje na bijelom :D
hehehehe

Pih... ja sam mislila da ste vi moderatorima zahvalni što vam čiste forum od spama i gluposti, i čine da se osećate... ko u svojoj kući :a_bleh:
A oni bi da nas pobijaju... Oh, God... :a_bleh: Još se i zahvaljuju na "korisnim" porukama.. bah...:D

p.s. ne off - topičite dalje :D

kinteC
11.8.2007, 0:21
pff nema me na netu dva dana, i vec ima poruka za citanje i citanje...
elem, imam jedan predlog:

Nadjemo se na keju, pa se onda lepo provozamo brodicem po savi i dunavu...nakon toga odemo do neke birtij... pardon restorana. Tu bi se vec mogli lako dogovoriti za neko okupljanje na adi vezano za igranje rata...
:)

Ideja nije nesto originalna, ali sam cuo da su tako uradili fotografi sa Dizajn Zone.

Ps: u svakom slucaju, ja cu da fotkam :D

Orvel
11.8.2007, 0:58
Konacno jedna odlicna ideja.Mislim da je karta na brodu "25. maj" oko 300 din.Pored njega je tu i restoran sa smesnim cenama (lignje oko 300din.,pivo 0,5 ispod 100).

LoneWolf
11.8.2007, 2:25
Konacno jedna odlicna ideja.Mislim da je karta na brodu "25. maj" oko 300 din.Pored njega je tu i restoran sa smesnim cenama (lignje oko 300din.,pivo 0,5 ispod 100).

Znaci li to da svi mozemo solidno da se "usviramo" i najedemo za 200tinjak evra? Ako je odgovor potvrdan,rezervisite mi aviJon za BG definitivno dolazim:D
E da,ae odradimo SK majice,ja cu svoju da "izdizajniram",sa sve nickom i listom crvenih i zutih kartona od moderatora :D
Jao kad ih fotografisem pijane i uploadujem fotke,ima da mi drasticno poraste reputacija na forumu :dzavo: ;)

Rocker
11.8.2007, 2:32
Znaci li to da svi mozemo solidno da se "usviramo" i najedemo za 200tinjak evra? Ako je odgovor potvrdan,rezervisite mi aviJon za BG definitivno dolazim:D

Nećemo ni da se ožderavamo ni da se opijamo, nego da se družimo! :dedica:

E da,ae odradimo SK majice,ja cu svoju da "izdizajniram",sa sve nickom i listom crvenih i zutih kartona od moderatora :D
Imaš temu (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=15848) o majicama, pa pogledaj već postojeće predloge (ima zaista sjajnih) ili predloži neki svoj nacrt, dobre ideje su uvek dobrodošle! ;)

Jao kad ih fotografisem pijane i uploadujem fotke,ima da mi drasticno poraste reputacija na forumu :dzavo: ;)
Samo se ti nadaj! :a_bleh:
E, da, bolje prestani sa off-om, inače će te Imzadi prebiti k'o mačku, džaba joj se šlihtaš, posao je posao! :dzavo:

SirDuck
11.8.2007, 18:35
Evo mene iz Grcke, ella ella :kreza:

Ljudi, necemom ici na paintball, splavove, diskoteke,koncerte i kojekakve izmisljotine.
Svaka cast za ideju za Paintball, ali nisu svi za to, ne igraju svi counter ;)
Vazno je da se druzimo, cak ni kafana nije obavezna, ali necemo da gladujemo0, jel ;)
Naci cemo se negde u gradu, prosetacemo se malo, mozemo da svratimo do kalisa ako je lep dan, posle u kafance da ne nakrkamo pljeskama i raznimgurmanskim specijalitetima, zabavimo, ispricamo, posle toga mozemo opet da se setamo ili da duze zaglavimo u kafancetu pa razlaz :)
Sve zavisi od toga kakav je dan, i to najvise odredjuje kakvo ce biti okupljanje, tako da je malo preterano izmisljanje raznih kerefeka koje su usko povezane sa klimom :)

Eto, samo da se javim, tacno vreme i mesto cu da objavim osle, kao i ime kafane gde cemo sedeti, posto moram jos da se raspitam koja je najoptimalnija :)

Tolko od mene za sada, mozda navratim jos koji put dok sam ovde (deru bre, 2 jevreja sat vremena :eek: )
I bolje je sto je 2 septembar, u protivnom ne bi ni ja mogao da dodjem :kreza: jer je iskrslo neplanirano putovanje na kopaonik.

Ocekujte me 20-og :ciao:

LoneWolf
11.8.2007, 19:03
Nećemo ni da se ožderavamo ni da se opijamo, nego da se družimo! :dedica:

Imaš temu (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=15848) o majicama, pa pogledaj već postojeće predloge (ima zaista sjajnih) ili predloži neki svoj nacrt, dobre ideje su uvek dobrodošle! ;)

Samo se ti nadaj! :a_bleh:
E, da, bolje prestani sa off-om, inače će te Imzadi prebiti k'o mačku, džaba joj se šlihtaš, posao je posao! :dzavo:

Procitah...i izgubih volju za dolaskom...Have a great time.

Orvel
13.8.2007, 0:05
A sto ne bi blejali na brodicu?To bi bilo dobro zezanje.Niko ne moze da pobegne,jeftino je etc.

A M G
13.8.2007, 3:22
A sto ne bi blejali na brodicu?To bi bilo dobro zezanje.Niko ne moze da pobegne,jeftino je etc.

Cisto sumnjam da bi neko imao razloga da bezi! :D

Bojan
13.8.2007, 11:51
I ja potvrđujem svoj dolazak. Vidimo se!!!

caine
13.8.2007, 12:14

Dodjite na okupljanje clanova foruma, da blejimo i da se zezamo. Niko ne moze da pobegne! :rofl:

Srlandand
13.8.2007, 19:08
Ja cu doci. Samo mislim da je ideja o brodicu glupa, jer sta ako bude nevreme (tada je svejedno da li treba da se nadjemo na brodicu ili ringispilu, jer niko ne bi dosao, sem par fanatika, medju kojima bi i ja bio :D). Steta sto me nije bilo 20 dana, pa nisam mogao da napluvam datum ,jer mislim da nije posteno prema skolarcima van BG-a.

iMa_NeKo_PljUgU
13.8.2007, 21:20
Valjda cu i ja da se pojavim, sem ako me ne snadje neka nesrece:)
Bas bi voleo da upoznam likove sa foruma (tj. vas)...
Nosicu tablu sa natpisom: "Potrebne pare za istrazivanje duvana"...:)
:ciao:

phoenix[illusion]
13.8.2007, 22:15
Ja sigurno dolazim!

Inace nosicu majicu sa slikom Michaela Wittmanna :dedica:

Samo za !ACHTUNG!-a :D Salim se.

Dimo
15.8.2007, 16:31
Bilo bi lijepo kad bi se organizovali i okupili mi clanovi iz Crne Gore, recimo u Podgorici. S obzirom koliko smo brojni, to ne bi bio neki problem, a i vrh bi se proveli.

NjegovaWisost
15.8.2007, 17:45
Ja neću moći da dođem, al ako bude paintball onda eto me koracima od 5 milja :D Taman da ne budu džabe ovoliki ispaljeni meci + iskustvo iz streljaštva....

hacker_aca
16.8.2007, 16:44
Bilo bi lijepo kad bi se organizovali i okupili mi clanovi iz Crne Gore, recimo u Podgorici. S obzirom koliko smo brojni, to ne bi bio neki problem, a i vrh bi se proveli.

Da znaš da nije loša ideja. Samo nemam nešto vremena u poslednje vreme, kao pobednik WCG-a moram da puno vežbam do oktobra... Ma dogovorili bi se nekako!

Master Neo
16.8.2007, 17:12
Da znaš da nije loša ideja. Samo nemam nešto vremena u poslednje vreme, kao pobednik WCG-a moram da puno vežbam do oktobra... Ma dogovorili bi se nekako! Ti nisi pobednik WCG-a, ti si se samo kvalifikovao za WCG, daleko je pobeda... ;)

Dimo
16.8.2007, 17:41
Da znaš da nije loša ideja. Samo nemam nešto vremena u poslednje vreme, kao pobednik WCG-a moram da puno vežbam do oktobra... Ma dogovorili bi se nekako!
Naravno, naci cemo neki termin posle toga, bitno je da svima odgovara jer nema smisla da dodje svega nas dvoje - troje. Koliko znam, od aktivnijih korisnika iz Crne Gore, tu su Njegova Visost, Corwin, 4th Dimension, Rudar, Black Neo, Baja Vuja, Auror, Marko041, ti i ja (sorry ako sam nekoga zaboravio, a ne vjerujem). Znaci, nas desetak.

NjegovaWisost
16.8.2007, 19:01
Naravno, naci cemo neki termin posle toga, bitno je da svima odgovara jer nema smisla da dodje svega nas dvoje - troje. Koliko znam, od aktivnijih korisnika iz Crne Gore, tu su Njegova Visost, Corwin, 4th Dimension, Rudar, Black Neo, Baja Vuja, Auror, Marko041, ti i ja (sorry ako sam nekoga zaboravio, a ne vjerujem). Znaci, nas desetak.

Khm khm, ja idem na fax u BG tako da moramo ranije ako bude čega...

hacker_aca
16.8.2007, 20:38
Ti nisi pobednik WCG-a, ti si se samo kvalifikovao za WCG, daleko je pobeda... ;)

Hm, moja greška. Hteo sam reći "pobednik crnogorskog WCG-a" ili tako nešto. ;)

Ma možemo i sada, kada sam mogao da idem za Beograd nije mi nikakav problem da jedan dan prošetam do Podgorice... ;)

A od aktivnih iz Crne Gore jedino što viđam su Njegova Wisost, Rudar i ti (i ja :)). Ove ostale slabo da gde vidim. Možda i ne zalazimo u iste podforume...

NjegovaWisost
17.8.2007, 11:25
Hm, moja greška. Hteo sam reći "pobednik crnogorskog WCG-a" ili tako nešto. ;)

Ma možemo i sada, kada sam mogao da idem za Beograd nije mi nikakav problem da jedan dan prošetam do Podgorice... ;)

A od aktivnih iz Crne Gore jedino što viđam su Njegova Wisost, Rudar i ti (i ja :)). Ove ostale slabo da gde vidim. Možda i ne zalazimo u iste podforume...

Ima fino spisak korisnika pa provjeriš ko je aktivan ko nije :D

Mene blago rečeno mrzi da gledam i tražim...

Večeras i sjutra idemo na neki kamp u blizini Priboja povodom 50. godišnjice nekog planinarskog društva....... :D
Neću biti ovde par dana

Dimo
17.8.2007, 13:08
Kontaktiracu Corwina na PM da vidim sta on misli o ovome, jer on zivi u Podgorici i imao bi sigurno predloga gdje bi se nasli i sta i kako. Mada, nas nema mnogo tako da nam ne treba neka posebna organizacija, ali pitacu ga da vidim sta on kaze (izgleda da ne zalazi na ovu temu).

Corwin
18.8.2007, 18:08
Kontaktiracu Corwina na PM da vidim sta on misli o ovome, jer on zivi u Podgorici i imao bi sigurno predloga gdje bi se nasli i sta i kako. Mada, nas nema mnogo tako da nam ne treba neka posebna organizacija, ali pitacu ga da vidim sta on kaze (izgleda da ne zalazi na ovu temu).
Odgovorio sam Dimu na PM, pa rekoh i ovdje da se javim. Raspored mi je trenutno takav da ne mogu da se obavežem ni tri dana unaprijed. Što se tiče sugestije za mjesto okupljanja, biće mi drago da vas posavjetujem, ako se unaprijed dogovorite šta želite (vidim da oko tih stvari ima trzavica:) ). E da, ako se Auror pojavi, ne garantujem za njegovu bezbjednost... ;)

todos
18.8.2007, 19:45
Meni ovde nije nista jasno.Da li se okupljamo u Podgorici ili u BG.Odvojite teme uvazene moderatorke.

[Imzadi]
18.8.2007, 23:20
Meni ovde nije nista jasno.Da li se okupljamo u Podgorici ili u BG.Odvojite teme uvazene moderatorke.

Tema je "Okupljanje članova u Beogradu", ali da ne bi članovi koji su iz CG morali da otvaraju novu temu povodom njihovog okupljanja u CG, zašto bi nekome smetalo da se dogovore ovde?
Par poruka ne bi trebalo ostalim članovima da smeta.
Toliko o tome.

Pozdrav:ciao:

Covenant
19.8.2007, 2:16
Do okupljanja ima nesto malo manje od dve nedelje,a niko se ne javlja :(
Ni kada,ni gde ni kako :rolleyes:
Da se izjasnite morate nekako sada,ako mislite da vam dodje bilo ko iz unutrasnjosti
Ili vas to ne zanima...
Ozbiljan pristup nema sta :D

vladale
19.8.2007, 2:48
Ja ću možda doći, problem je datum, jer se trećeg kreće u školu, a ja nisam iz Beograda.. :(

Bojan
19.8.2007, 10:06

Kratko i jasno :)

hacker_aca
19.8.2007, 13:23
Kratko i jasno :)

Samo nije jasno da li će biti išta organizovano. Možda i nije u redu što ste SirDuck-a stavili za organizatora, ne verujem da je on nešto puno iskusan u ovome... Ček, gde je Katmay? :)

Mrka Kapa
19.8.2007, 13:34
Samo nije jasno da li će biti išta organizovano. Možda i nije u redu što ste SirDuck-a stavili za organizatora, ne verujem da je on nešto puno iskusan u ovome... Ček, gde je Katmay? :)

SirDuck91 je prvi počeo priču o okupljanju i tako se na neki način nametnuo kao organizator (hteo, ne hteo :)).
Rekao je da će se javiti 20. ili 21. sa detaljima u vezi sa okupljanjem, tj. tačnim mestom nalaženja i kasnijim aktivnostima. Takođe mu je obećana pomoć od strane drugih forumaša koji su iz Beograda.
Okupljanja će sigurno biti. Strpite se još samo par dana dok stignu detalji.

NjegovaWisost
19.8.2007, 13:39
eee, a šta bi bilo kada bi recimo umjesto u Bg svi se okupili negdje u CG recimo?

doduše ja PG uopšte ne poznajem...

Covenant
19.8.2007, 13:54

E to je ono which bugs me :a_whistli
Mislim bez uvrede za nekoga,ali mogao sam i ja reci "e okupljanje je lepo tada i tada,ajd skoknite caskom do Begisa ako vam nije problem,pa cemo se tamo dogovoriti kako cemo" :rolleyes:

Srlandand
19.8.2007, 15:26
Mislim da bi trebalo opet da se nadjemo na Kalisu, malo procaskamo i svako svojim putem. Mislim da je ideja sa brodicem malo glupa, jer verovatno mnogi nece moci dugo da ostanu, ali to je na Sir Patku da odluci:D.

Katmay
19.8.2007, 16:28

Tu sam, pratim temu naravno, ali ja putujem na more pocetkom septembra, mozda prvog mozda petog jos ne znam tacno tako da i nisam od neke pomoci. Glupo bi bilo da nesto organizujem ili nesto drugo da obecam a na kraju se ne pojavim. Ako budem u Beogradu drugog septembra, sigurno se vidimo :)

todos
20.8.2007, 16:36
Jako se priblizilo...Molim nekog odgovornog iz BG da stavi satnicu,mesto skupa, osnovnu cenu u restoranu,(+ kosa nostra za ostalo),itd.Jer ja konkretno ne mogu pre 11 u BG(idem direktno iz smene), a ako budem imao viska vremena posetio bih deo rodbine + neku sportsku manifestaciju.(Ne ide se tek tako u BG,znate mi seljaci iz unutrasnjosti...:kreza:)

PAIN
22.8.2007, 12:43
99.99% cu doci.Treba da kupim mobilni pa cu biti tu u subotu i nedelju.E sad u koliko sati i gde?Mrzi me da listam ovih 8 strana:D.

Covenant
22.8.2007, 12:45
99.99% cu doci.Treba da kupim mobilni pa cu biti tu u subotu i nedelju.E sad u koliko sati i gde?Mrzi me da listam ovih 8 strana

Trebalo bi da to(navodno)bude 2. septembra u nedelju
Gde,kada i kako-o tome se niko ne izjasnjava-to treba da javi "organizator" :D
Ako uopste javi :opanachke
Ja sam zaista planirao da idem-ali pored ovakve dezorganizacije i neozbiljnosti,nesto se debelo premisljam da li da se za vikend cimam do Beograda i da na kraju shvatim da su biti sa nekoliko ljudi ili da okupljanja nece ni biti

todos
22.8.2007, 16:22
Sad stvarno ozbiljno!!!Bilo bi vise nego neozbiljno da se bar mesto ne odredi.Restoran mozemo i sami da nadjemo,BG je to sirok i dugacak.Ako se vec toliko pripremamo i razmisljamo o tome.Ja da zivim u BG lako bih odredio bar mesto okupljanja.Javite se bar oni koji ste obecali da ce ga biti,bar da kazete,da ga nece biti,ili niste sposobni,nemate hrabrosti i dr.Znate postoji i visa sila koja svakog moze da pogodi cak i najhrabrije!Jos jednu stvar,moderatori i clanovi redakcije cute sa pravom,a ako se mi organizujemo oni ce skoro svi biti tu!!!

LoneWolf
22.8.2007, 20:48
Ne bih da budem "party pooper" ali svaki pokusaj okupljanja clanova foruma do sada je propao upravo zbog neozbiljnosti.
Ako vec ne znaju,ne mogu ili ne zele da se organizuju,neka se uzdrze od zatrpavanja foruma temama tipa "okupljanje u julu","okupljanje u avgustu", "okupljanje u septembru",kad je svaki pokusaj okupljanja prosao neslavno.
Jedino okupljanje koje je SK organizovao a za koje ZNAM da je bilo dobro je proslava rodjendana (jubileja) u Cvijete Zuzoric.To je bilo cool.
E sad,na vama je da se uozbiljite i da se stvarno organizujete.
Ja necu doci,a mogao sam i htio sam da dodjem.
Ako prelistate temu par strana unazad,naci cete i razlog zasto.
Pozdrav i zelim vam dobru zabavu.

bobi
22.8.2007, 21:58
Problem je u tome što je novo okupljanje organizovano nekoliko meseci ranije nego što je trebalo, barem po mom mišljenju. Samo što smo se okupili u junu, eto ti organizacije za septembar. Moglo je makar da se sačeka do decembra, pa da uhvatimo tempo da se viđamo na 6 meseci, što bi bilo sasvim OK, ni previše često, ni previše retko.
No dobro, ja sumnjam da ću doći (na okupljanje), pa ako se ne vidimo, želim vam lep provod.

nikola87
22.8.2007, 22:07
Ja sve jedno dolazim,pa sta bude neka bude.Naravno ako je okupljanje u Beogradu.
Samo jedna stvar: primetio sam da svi samo cekaju da se to (samo) ogranizuje i onda da kazu da li dolaze ili ne dolaze.Dajte neke predloge ako hocete i ako mislite da ce biti korisni. I zato to okupljnje mora da bude "super" organizovano(tipa u 12:00 kod Pobednika, 13:00 idemo u resotran XXX u 19:00 poseta nocnom klubu ABCD, itd itd).Znaci nadjemo se npr na Kalemegdanu pa se u trku dogovaramo gde cemo da idemo i sta cemo da radimo.Naravno jedino bi bio problem ako bi doslo 150 ljudi.

PAIN
22.8.2007, 22:10
Kako je pocele bice dobro ako se okupi 10 ljudi:D.

Mrka Kapa
22.8.2007, 23:19
Samo jedna stvar: primetio sam da svi samo cekaju da se to (samo) ogranizuje i onda da kazu da li dolaze ili ne dolaze.Dajte neke predloge ako hocete i ako mislite da ce biti korisni. I zato to okupljnje mora da bude "super" organizovano(tipa u 12:00 kod Pobednika, 13:00 idemo u resotran XXX u 19:00 poseta nocnom klubu ABCD, itd itd).Znaci nadjemo se npr na Kalemegdanu pa se u trku dogovaramo gde cemo da idemo i sta cemo da radimo.

Mislim da će biti najbolje da, ako stvarno želite da se okupite, neko stavi ovde predlog za mesto i vreme, i dalje aktivnosti eventualno. Niko nije rekao da samo SirDuck može to da predlaže. ;)

Biće dovoljan jedan predlog, i mislim da bi se trebalo uzdržati od Paintball-a i sličnih akcija. Recite mesto samog okupljanja (npr. kod Pobednika, mada i ne mora), vreme (npr. u 12 ili 13h da bi i oni iz unutrašnjosti mogli da stignu na vreme) i neku kafanicu ili restorančić ili makar kafić koji nije mnogo daleko od mesta okupljanja i gde bi mogli da popričate na miru. Mislim da nije mnogo komplikovano.:)

nikola87
23.8.2007, 0:08
pa eto mozemo da se nadjemo kod Pobednika u 12:00, malo popricamo, upoznamo se(mada se vecina poznaje) i odemo do Skadarske ulice i tu nesto popijemo(ili prezalogajimo) i to je to....cisto da se malo vidimo...

Rocker
23.8.2007, 1:17
Jel' shvatate da je za ovako slab odziv zapravonajviše kriv loš tajming. Svi su se isprovodili tokom leta i sad je vreme da se vrate obavezama. Školarcima počinje škola sutradan a nama studentima je ispitni rok i frka oko upisa godine. Čisto da neko ne pomisli kako smo toliki raspadi da ne možemo da dogovorimo nešto tako prosto. :dedica:

Srlandand
23.8.2007, 15:52
pa eto mozemo da se nadjemo kod Pobednika u 12:00, malo popricamo, upoznamo se(mada se vecina poznaje) i odemo do Skadarske ulice i tu nesto popijemo(ili prezalogajimo) i to je to....cisto da se malo vidimo...

Tako je bilo prosli put i ispalo je dobro. Ovaj put ne znam kako ce ispasti jer malo ljudi je reklo da ce sigurno doci. Ja sam takodje rekao da dolazim, ali sad vec nisam siguran, jer odmah sutradan mi pocinje skola, pa moram da se spremam. Mislim da bi bilo najbolje da poslusamo Bobija i da se okupimo negde u decembru.

PAIN
23.8.2007, 16:06
Kakav pobednik, dajte odmah da `vatamo ladovinu.Ima sve da nas pobije sunce.Ja se ne bih mnogo seckao.Dajte jednu lokaciju i kraj.

nikola87
23.8.2007, 16:09
Ja stavrno ne kapiram oko cega se pravi toliki problem.Jedino sto razumem je zabrinutost ljudi iz unutrasnjosti(i ostalih republika) oko toga da li da rizikuju dolazak pa posle da se ispale ako dodje 10 ljudi.
JBT po samo treba da odredimo mesto okupljanja i satnicu sve osatlo cemo da uradimo u trku.I ne kapiram sta je problem ljudima iz Beograda da dodju na okupljanje.Svi nesto "imam skolu" " imam fax" "imam ovo imam ono" pa dobro me morate da budete ceo dan, dodjite na 2 sata malo se ispricajte , upoznajte i to je to.Oni koji su dosli iz daleka ostace malo duze(jer im se ne isplati da dodju na 2 sata), njima ce da bude jos bolje i super....samo neke komplikacije oko gluposti..
AKo bas svima smeta termin ko skole mozemo da ga pomerimo malo ranije ili malo kasnije(prva subota posle pocetka skolske godine)

Ajmo ljudi recite nesto, vreme nam istice....

pozz...

caine
23.8.2007, 16:19
I ne kapiram sta je problem ljudima iz Beograda da dodju na okupljanje.Svi nesto "imam skolu" " imam fax" "imam ovo imam ono" pa dobro me morate da budete ceo dan, dodjite na 2 sata malo se ispricajte , upoznajte i to je to.

Hm, mozda oni nece da se ispricaju, upoznaju... Ne znam, nemojte da me hvatate za rec, samo mi je palo na pamet...:)

todos
23.8.2007, 20:37
Evo ja sa 150 km daljine potvrdjujem dolazak ,makar niko da ne bude,i neka bude u 13h kod tzv Pobednika,pa cemo videti dalje,u zavisnosti koliko bude ljudi!!!
A ti sto sad daju razloge da li je okupljanje prerano(jeste),ne moze jedan o tome da misli(u pravu ste ne moze).Velika je obaveza,(jeste).
Samo su ovo trebali na pocetku pisanja o ovom okupljanju da izdejstvuju.
Sto se mene tice jasam jos tada planirao da izadjem jedan dan u Bg.Imacu sta da vidim i koga da obidjem i ako niko ne dodje.

hacker_aca
24.8.2007, 1:59
Evo, Todos je dao predlog za vreme i lokaciju okupljanja, još nam samo hvali plan gde ćemo i šta ćemo. :kreza:

Ja sam mislio da idem za BG da bih opet došao na okupljanje (šteta da se prekida tradicija :)) ali vidim da neće biti ništa od toga. Ako bude drugog septembra onda je to za nekih 10 dana, ej!

SirDuck nikako da se javi... :(

Corwin
24.8.2007, 9:05
Imam par pitanja. Mene zanima, kome je palo na pamet da zakazuje sastanak u nedjelju? Namjerno da se onima koji putuju onemogući da stignu na vrijeme da se vrate? Ili da se osigura da oni koji se zadrže duže (a to je običaj, kako mi kažu :)) obavezno mamurni i neispavani dođu sjutra na posao/fakultet/školu/whatever? Je l' organizator ima nešto protiv subote? Je li u pitanju religiozna stvar? Je li organizator pripadnik adventističke crkve? Je l' se organizatoru nešto ružno dogodilo u subotu dok je bio dijete? Ako nije, postoji li neki poseban razlog zbog kojeg mrzi ovaj dan u nedjelji?

Ice-Man
24.8.2007, 9:26
Ja sam mislio da dodjem, i cak bi se uklopio zbog skole, samo sto kako mi se cini niko ne dolazi te necu ni ja. Ako nas bude 10 oda cu i ja verovatno doci.

Mrka Kapa
24.8.2007, 12:42
Da završimo sa ovim već jednom: datum je određen još pre mesec dana, tako da nema menjanja sad.

Datum okupljanja: 2. septembar
Mesto okupljanja: Spomenik Pobedniku na Kalemegdanu
Vreme okupljanja: 13h

Druženje na Kališu može da traje do 14h npr., a posle može da se ode do neke kafane u Skadarskoj, kao što je bilo na prošlom okupljanju. Jedino što u tom slučaju treba obavestiti osoblje kafane da će u jednom trenutku doći 20tak ljudi odjednom, tako je i prošli put urađeno, ako se ne varam. Tu već treba neko dobrovoljno da se prijavi i da završi taj deo posla, a kako vidim niko nije raspoložen za bilo kakvo uplitanje u organizaciju.
Tako da - u slučaju da nema nekog ko bi se prošetao ovih dana do Skadarlije i obavestio osoblje kafane, ostaju bašte kafića u Knez-Mihajlovoj, ili kako se usput dogovorite.

Trebalo bi da dođe oko 20 članova, međutim mnogi su se predomislili zbog loše organizacije.
Sada je utvrđeno i mesto i vreme okupljanja, pa izvolite.

PAIN
24.8.2007, 13:11
Da završimo sa ovim već jednom: datum je određen još pre mesec dana, tako da nema menjanja sad.

Datum okupljanja: 2. septembar
Mesto okupljanja: Spomenik Pobedniku na Kalemegdanu
Vreme okupljanja: 13h

Druženje na Kališu može da traje do 14h npr., a posle može da se ode do neke kafane u Skadarskoj, kao što je bilo na prošlom okupljanju. Jedino što u tom slučaju treba obavestiti osoblje kafane da će u jednom trenutku doći 20tak ljudi odjednom, tako je i prošli put urađeno, ako se ne varam. Tu već treba neko dobrovoljno da se prijavi i da završi taj deo posla, a kako vidim niko nije raspoložen za bilo kakvo uplitanje u organizaciju.
Tako da - u slučaju da nema nekog ko bi se prošetao ovih dana do Skadarlije i obavestio osoblje kafane, ostaju bašte kafića u Knez-Mihajlovoj, ili kako se usput dogovorite.

Trebalo bi da dođe oko 20 članova, međutim mnogi su se predomislili zbog loše organizacije.
Sada je utvrđeno i mesto i vreme okupljanja, pa izvolite.
Hvala:).

zoran845
24.8.2007, 13:46

Nema ništa dok se muški ne lupi pesnicom u astal!:kreza:;):)

nikola87
24.8.2007, 14:01
S obzirom da je ostalo manje od 10 dana do okupljnja ne bi bilo lose da se potpisu svi oni koji sigurno(ili sa velikom verovatnocom) dolaze.Evo ja cu prvi.

1. nikola87

hacker_aca
24.8.2007, 14:11
Ajd' da se i ja prijavim.

1. nikola87
2. hacker_aca

Master Neo
24.8.2007, 14:25
Racunajte i mene...

todos
24.8.2007, 17:48
Sigurno dolazim!!!!!!!!! Osim ako me neko ne omlati motkom,ili se sapletnem o stepenice,postoje jos razlozi da me sprece!!!

hacker_aca
25.8.2007, 1:26
4 za sad, će da vidimo kako napreduje... Ako nas bude ovoliko, nema problema oko organizacije. Sada vi vidite da li je ovo smešno ili žalosno...

Toliki hype nastao oko okupljanja i sada slab odziv. Blah... :(

B@NE
25.8.2007, 3:39
Ja bih mogao da dodjem ali treba mi neko ko ce da me saceka kad izadjem iz busa da se ne pogubim.:) Ne idem cesto u BG jer nemam potrebe. A ne zelim da lutam ulicama velikoga grada. Docicu sam iz ovog pravca tako ako ima neko slobodan da me doceka na buskoj neka se javi u ovoj temi ili meni LP-om. Za sad su sanse 50-50% za mene.

Master Neo
25.8.2007, 3:49
Ja bih mogao da dodjem ali treba mi neko ko ce da me saceka kad izadjem iz busa da se ne pogubim.:) Ne idem cesto u BG jer nemam potrebe. A ne zelim da lutam ulicama velikoga grada. Docicu sam iz ovog pravca tako ako ima neko slobodan da me doceka na buskoj neka se javi u ovoj temi ili meni LP-om. Za sad su sanse 50-50% za mene.
Pa pazi, u principu mozemo da se nadjemo, a ako ja ne budem mogao, uvek mozes sa Acom da se nadjes na stanici, posto mislim da i on dolazi autobusom.

Master Neo
25.8.2007, 4:12
Nikad ne uzimaj taxi u BG-u. I nas Beogradjane peljese, a kamoli vas sa strane... Aj jos da vidimo ko dolazi, pa cemo iskombinovati nesto, da vas pokupimo na stanici cim sidjete, da ne lutate...

phoenix[illusion]
25.8.2007, 8:17
1. nikola87
2. hacker_aca
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]

todos
25.8.2007, 9:02
U sustini je prosto doci do pobednika.Od stanice preko picinog parka(ekonomski fakultet),na zeleni venac kroz podvoznjak ,izlaz u knez Mihailovu,prolaz skroz niz ulicu,ulazak u park i dolazak na kompleks kalemegdanske tvrdjave.Oko 2km od stanice,a mozda i manje.Procice te i pored tenkica.Parodija na ALO,ALO!!!

nikola87
25.8.2007, 10:30
evo napravio sam malu mapu za vas koji dolazite autobusom u Beograd. U zaokruzenom delu staje bas(ne znam tacno mesto pa sam zaokruzio malo vecu povrsinu). Znaci sve sto treba da uradite je da dodjete do Karadjoredjeve ulice (koja je na 1 min od autobuske i zeleznicke stanice) , za dalje pogledajte mapu.

Ice-Man
25.8.2007, 10:52
Hmm... ajde racunajte i mene da cu doci.

hacker_aca
25.8.2007, 13:28
Društvo, kada dobro razmislim odziv i nije nešto baš velik pa mi se i ne isplati da se toliko razbacujem sa parama. Samo za put mi treba 50 evra. Onda idu dodatni troškovi za sokiće itd... :a_whistli

Ako bude koliko - toliko ljudi ja ću doći. Uglavnom ću napisati poruku ovde.

phoenix[illusion]
25.8.2007, 13:45
evo napravio sam malu mapu za vas koji dolazite autobusom u Beograd.

A sta s onima koji dolaze vozom?:to_care:

Orvel
25.8.2007, 14:35
Zeleznicka stanica je pored autobuske,tako da vazi ista mapa.

nikola87
25.8.2007, 22:38
hajmo ljudi malo vise aktivnosti......

da li dolazi jos neko sem nas nekoliko??????

PAIN
25.8.2007, 22:42
Ja dolazim:).

nikola87
25.8.2007, 22:47
znaci za sada:

1. nikola87
2. hacker_aca
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]
6. PAIN

Zanima me da li ce doci neko iz redakcije SK.

ajmo ostali....jos malo pa nestaloooo.....

edit: da li moze da se nekako edituje ovo glasanje pa a dobijemo mogucnost da vidimo ko je glasao za koji predlog.

phoenix[illusion]
25.8.2007, 23:01
Zanima me da li ce doci neko iz redakcije SK.

Kuzma dolazi:D

Stevvan
25.8.2007, 23:09
Ljudi dolazim i ja, sem naravno ako ne iskrsne nesto nepredvidjeno. Mozda nagovorim i Andorss-a da dodje:D Mi smo ionako iz BG-a tako da bi bilo glupo da nedodjemo pogotovo sto mi do Kalisa treba manje od sat vremena.... Tako da, racunajte i mene :)

phoenix[illusion]
25.8.2007, 23:12
Uvek dopunjujte listu!
1. nikola87
2. hacker_aca
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]
6. PAIN
7. Stevvan

Stevvan
25.8.2007, 23:13
Zar nije i Ice-Man rekao da ce doci?

phoenix[illusion]
25.8.2007, 23:16
Zar nije i Ice-Man rekao da ce doci?

On nije bio bas 100% siguran

1. nikola87
2. hacker_aca
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]
6. PAIN
7. Stevvan
8. masteri (rekao mi je na msn-u)

nikola87
25.8.2007, 23:34
nemoj da stavljas ljude koji se nisu 100% izjasnili da dolaze, onda nikakva korist od tog spiska. Edituj taj spisak.

Orvel
26.8.2007, 0:24
Uvrstite me na spisak.Dolazim100%.

phoenix[illusion]
26.8.2007, 0:28
1. nikola87
2. hacker_aca
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]
6. PAIN
7. Stevvan
8. masteri
9. Orvel

Mrka Kapa
26.8.2007, 0:37
Momci, izbaciću ja spisak onih koji sigurno dolaze - u petak, 31. avgusta, nema potrebe da u svakom drugom postu dopunjujete listu.:)
Neka se jave oni koji najverovatnije dolaze, i u petak ćete imati koliko-toliko konačnu brojku.

nikola87
26.8.2007, 20:26
ma fora je da drugi vide koliko ljudi sigurno dolazi ne bi li ih to privuklo da dodju.

mad_skillz
26.8.2007, 23:43
<------------ dolazi i ovaj konj levo :cool:

SirDuck
27.8.2007, 0:42
e koji sam ja smrad, docicu, nemojte da me mrzite, ali stvarno nisam mogao, em zbog toga sto neam pojma sta radim, em zbog svega i svacega zbog cega nisam ni svracao ovde na forum.
Ne znam ni sta se izdesavalo ovde u ovoj temi, potpuno sam odlepio
Zelim samo da se iskreno izvinem svima.:o

nikola87
27.8.2007, 0:46
u bre DAKI pa gde si bre...jbt sta da radimo bez organizatora.....evo vidis malo smo napredovali ali izgleda nista od majica.

SirDuck
27.8.2007, 1:07
ne pitaj :o
Putovao, svadjao se, gubio zivce zbog gluposti, ma pusti, hocu u zemlju da propadnem zbog ovoga sto sam vas zaebao sve:o:(

EDIT: Procitao sam prethodnu stranu, sutra su da skoknem do skadarlije da se raspitam o cenama i da ih obavestim da ocekuju 20-ak ljudi. Bar nesto da uradim bre :o
Sta da pitam, pljeske, vesalice, cevape, slurp :)

aerochivija
27.8.2007, 9:40
Sta da pitam, pljeske, vesalice, cevape, slurp :)

I uz njih rakija, vino, pivo, burp :opanachke

nikola87
27.8.2007, 11:46
samo da se znam ja ne jedem rostilj jer sam na dijeti...ozbiljno:dedica:

takodje ne pijem nista od alkohola...

Skols
27.8.2007, 12:22
Mi smo ionako iz BG-a tako da bi bilo glupo da nedodjemo pogotovo sto mi do Kalisa treba manje od sat vremena....

uu jbte..pa meni iz Pazove do centra grada treba max 45 min...
rekord mi je do faxa,koji je na Vozdovcu = 28 min.
Kolima naravno... :)

SirDuck
27.8.2007, 12:27
uu jbte..pa meni iz Pazove do centra grada treba max 45 min...
rekord mi je do faxa,koji je na Vozdovcu = 28 min.
Kolima naravno... :)

heh, pa kolima je lako :)
Mi idemo prevozom, sto je cinculuranje...

fingerprint
27.8.2007, 12:43
Count me in... Sad sam 100% siguran da dolazim.

nikola87
27.8.2007, 12:55
Evo novog spiska:

1. nikola87
2. hacker_aca( mada se aca nesto predomisljao, ipak je iz CG)
3. Master Neo
4. todos
5. phoenix[illusion]
6. PAIN
7. Stevvan
8. masteri
9. Orvel
10. mad_skillz(mad je 99% tu, mozda ima neki trening)
11. SirDuck91
12. fingerprint

ostali su 100%....dobro je spisak se povecava:aplauz:

Inuyasha
27.8.2007, 15:03
E sada, nasuprot tome shta sam ranije govorio 90% je da cu doci, danas cu josh javiti dali je konacno ili ne, jer treba josh da pogledam kako mi idu busevi u nedelju (nema ih bash neshto puno, a imam besplatnu kartu za autobuse Topolatransa)...uglavnom, bice javljeno josh danas...
BTW, znam da mesto nije josh odredjeno, ali bilo bi najbolje da bude ponovo kalemegdan, elem zbog toga shto se tamo mozemo lako naci, a elem zato shto je svako bio tamo barem jednom pa poznaje okolinu (ja sam bio jedno puta :D).

SirDuck
27.8.2007, 15:50
Odredjeno je, nalazimo se na kalisu kod spomenika u 13:00h, sedimo tu malo dok ne dodju svi i onda polako u kafance.
Ici cemo u "Park" ok su im cene i nalaze se odmah na izlasku sa kalemegdana, a i ima puno mesta, i na otvorenom i unutra.
Pljeska oko 280din, kao i cevapi, toceno pivo oko 100 kinti, zavisi koje...fino mesto.
Posle kafane (u koju ni ne moramo bas odmah da idemo), zavisi kolko vremena imamo, mozemo jos malo de setamo gradom, ili polako da se razlazimo...

Ja sam se dogovorio da se nadjem sa Banetom na glavnoj stanici pa onda da idemo tramvajem do kalisa, ako jos neko hoce sa nama neka se javi i pita baneta kad ovaj dolazi :)

Inuyasha
27.8.2007, 16:05
Dobro, bice dogovoreno, samo josh da vidim sa kevom kada idu busevi (o na radi u Topolatransu) :D, nedelja je nezgodan dan po tom pitanju.

SirDuck
27.8.2007, 16:10
Daj narezi neki dobar anime ;)
Salim se :)
Fingerprint, drago mi je sto dolazis, lepo da se ispricamo o floydima ;)

Inuyasha
27.8.2007, 16:17
Daj narezi neki dobar anime ;)
Salim se :)
...
Haha, shto da ne :D:D:D

Srlandand
27.8.2007, 19:59
Ja cu najverovatnije doci, ali samo na sat vremena, ovog puta necu moci da idem u kafanu.

Inuyasha
28.8.2007, 16:52
Nema nishta gora od toga kada coveku propadnu planovi u roku od 2 sekunde. nazalost ni ovaj put necu moci doci...gomenasai.

Nergal
28.8.2007, 20:11
Ja bih voleo da dođem, ali radim na Fakultetu do 14h. :( Koliko ćete se zadržavati na Kalemegdanu (tj. ima li šanse da i ja stignem?)?

Master Neo
28.8.2007, 22:05
Pa mozda oko sat vremena, ne verujem da cemo biti vise. Pa uvek moze neko od nas da ti da mobilni pa da se cujemo i da ti posle dodjes u kafic gde smo mi, ako ne stignes kod Pobednika.

SirDuck
28.8.2007, 23:27
Ja bih voleo da dođem, ali radim na Fakultetu do 14h. :( Koliko ćete se zadržavati na Kalemegdanu (tj. ima li šanse da i ja stignem?)?

Ma samo se javi kad si slobodan, ili cemo te sacekati ili da ti ja dam moj broj mobilnog pa da nas pozoves da se nadjemo :)
Opusteno, stici ces :)

Rocker
30.8.2007, 17:08
I? Šta bi na kraju? 2 dana pred okup, 10-ak ljudi se javilo, a? Dobro, i to je ekipa! Znači u nedelju u 13h kod gologuzog fajtera, right? :to_care:

nikola87
30.8.2007, 17:11
ja ne mogu da verujem.....100% sam bio siguran da ce biti min 20 ljudi...kad ono K.....jbt sta bi sa onih 20 sto rekose najverovatnije dolazimo, a iskreno sam se nadao da ce jos neko da se prikljuci. Mislim nije lose ni 10 ljudi ali ocekivao sam vece okupljanje.

Covenant
30.8.2007, 17:19
ja ne mogu da verujem.....100% sam bio siguran da ce biti min 20 ljudi...kad ono K.....jbt sta bi sa onih 20 sto rekose najverovatnije dolazimo, a iskreno sam se nadao da ce jos neko da se prikljuci. Mislim nije lose ni 10 ljudi ali ocekivao sam vece okupljanje.

Najverovatnije ne znaci i sigurno ;)
Kada je bilo prosli put okupljanje bila je isto lista,a i verovao ti ili ne iako su svi sa te liste rekli da dolaze sigurno nije ih doslo skoro pola,ali zato jesu neki koji nisu ni rekli da ce doci,pa su dosli :kreza:
Samo da vas ne zadesi to da od tih 10-ak ljudi dodje na kraju 5-oro :opanachke
Ja btw necu doci,kao sto rekoh vec ;)

nikola87
30.8.2007, 17:23
ma razumem ja sta znaci doci cu najverovatnije nisam ja ocekivao da se od tih 20 ljudi pojavi 20 ali sam ocekivao da ce od tih 20 da se pojavi 5 ljudi i jos 2-3 onih koji su rekli male su sanse da dodjem i super . I ja sam prosli put rekao 90% dolazim pa nisam dosao.

PAIN
30.8.2007, 17:41
Ok ima nas dosta:D.Ja cu da budem na nekih sat-dva je moram posle da plaim za KS.

SirDuck
30.8.2007, 18:04
Ako bude doslo i 5 ljudi, pa i to je neko okupljanje. Ako nas je malo, a ok ekipa onda moze da bude stvarno lepo, i lepse nego sa 50 ljudi.

@Rocker, dolazis? :)

Master Neo
30.8.2007, 18:31
A ti se zapitaj sto ti dolazi 10 ljudi(ako ih bude i toliko :a_whistli)na okupljanje,zasto ne dolazi niko iz redakcije i zasto sam ja i jos neki(citaj-mnogi :opanachke)odustali-samo toliko ;)
Pa sta ako ne dolazis? Pa sta i ako "mnogi" ne dolaze? Pa sta i ako niko iz redakcije ne dolazi? Bez uvrede, ali nisu oni najbitniji na ovom svetu. Iskreno meni je bitnije da upoznam ostale forumase, jer sa njima mnogo vise kontaktiram na ovom forumu, nego da upoznam redakciju. Ako ne dolazis, tvoja stvar, lepo je moderator rekao, nema spama, pisu samo oni koji dolaze i kraj price.

VojaM
30.8.2007, 18:34
Izvin'te na smetnji, nisam se "zapljunuo" ali dolazim ;)
Ja se valjda računam u redakciju, jelte? :D

Realne su šanse da svrne i Bladerunner.

"Gologuzi fajter"? O, zaboga ;)

SirDuck
30.8.2007, 18:34
Ma ok, jesi realan, ali ne moras bas da u svakom postu govoris da nece biti uspesno okupljanje, nije ti fazon, narocito ako si vec rekao da ne dolazis.
I lepo pise da se javljaju samo oni koji idu, dakle sta trazis ovde? ;)

Edit: Eto dolazi voja ;)

Covenant
30.8.2007, 18:37
Pa sta ako ne dolazis? Pa sta i ako "mnogi" ne dolaze? Pa sta i ako niko iz redakcije ne dolazi? Bez uvrede, ali nisu oni najbitniji na ovom svetu. Iskreno meni je bitnije da upoznam ostale forumase, jer sa njima mnogo vise kontaktiram na ovom forumu, nego da upoznam redakciju.

Ja(i opet ne samo ja)sam ih vec upoznao i to 2x :)
Tako da ti otpada pretpostavka zasto ja ili neko drugi nece da dodje :opanachke

SirDuck
30.8.2007, 18:39
@Covenant, izgleda nisi procitao drugi deo MNeovog posta :a_whistli

Ako ne dolazis, tvoja stvar, lepo je moderator rekao, nema spama, pisu samo oni koji dolaze i kraj price.

Master Neo
30.8.2007, 18:42
Ja(i opet ne samo ja)sam ih vec upoznao i to 2x :)
Tako da ti otpada pretpostavka zasto ja ili neko drugi nece da dodje :opanachkeAma nisam ja davao nikakve pretpostavke, vec sam ti samo rekao cinjenice. Nebitno mi je ko dolazi iz redakcije(osim Voje legende;)), hocu da upoznam ove likove koji su rekli da ce doci. End of story.

nikola87
30.8.2007, 18:45
dobro bre ljudi sta se mrstite, ispalo je kako je ispalo , sta sad, bilo je propusta , bilo je nezainteresovanosti , bilo je svacega ali na kraju ce valjda dobro ispasti. Doci ce oko 10-15 ljudi sto je sasvim OK za jedno lepo druzenje. Ja iskreno jedva cekam 02.09....pozz

Nergal
30.8.2007, 18:58
Evo dolazim i ja. Mislim da ću uspeti da očistim obaveze od nedelje i da stignem opušteno... :)

SirDuck
30.8.2007, 19:37
Evo dolazim i ja. Mislim da ću uspeti da očistim obaveze od nedelje i da stignem opušteno... :)

Iako kasnis razmenicemo brojeve pa cemo se cuti :)

Svaka cast za logo!! :to_care:
Ko je napravio nek se javi :)

todos
30.8.2007, 19:43
Spustite se polako,bice sasvim dovoljno ljudi cak i onih koji nisu ovde glasali.Bice sigurno sa sve redakcijom (VojaM-sa njim bi imao sta govoriti)i pojedini moderatori ,tako da ako bude vise od 30 moze samo da bude problem za neku kafanu koja ce da se prepadne.Opusteno samo molim!!!!

kinteC
30.8.2007, 19:47
http://i15.photobucket.com/albums/a364/trens86/sk-forum3gif.gif

sklepah i baner, samo da dodje sto vise ljudi :)

hacker_aca
30.8.2007, 19:49
Pošto sam se ja pre nećkao hoću li ili neću dolaziti evo sada dajem konačni odgovor: ne dolazim ovaj put. Razlog br.1: u nedelju sam na Atlas televiziji povodom WCG-a i razlog br.2: tamo oko 15. septembra idem za BG zbog vađenja vize (ne može u CG :() tako da ne mogu da idem do BG-a i nazad po 2 puta u 15 dana, em što je mučenje em finansijske mogućnosti... A takođe ne mogu ni da ostajem kod nekoga 2 sedmice, mnogo je.

Nadam se da će biti ovih što će slikati (kao kinteC :)) pa da se ovde postave slike.

Lepo se provedite i budite dobri! :) :ciao:

SirDuck
30.8.2007, 19:49
@kinteC, Jel dolazis i ti? :)
Svaka cast za banner :)

@Aca, jbg, sledeci put :(
Srecno na WCG! Ja sam zaboravio da ti cestitam :)

kinteC
30.8.2007, 19:51
Naravno da dolazim :) Doduse, ostacu samo 3 sata..max

Master Neo
30.8.2007, 20:04
Ih Aco ja se bas ponadao da cemo se videti... Vidim ja, sad si superstar, nemas ti vremena za nas smrtnike...;)

Rocker
30.8.2007, 21:03
@Rocker, dolazis? :)
I ;)

"Gologuzi fajter"? O, zaboga ;)
Mala izvala i tema se odma' razmrda....marketing Vojo, marketing je čudo! :kreza:

<Rio_da>
30.8.2007, 21:11
I sta cemo da radimo kad se nadjemo??? Oce li svako da nosi nalepnicu na celu sa svojim pseudonimom kako bi znali sa kim pricamo??? :kreza:

Dolazim i ja verovatno... vidimo se...

nikola87
30.8.2007, 21:13
I sta cemo da radimo kad se nadjemo??? Oce li svako da nosi nalepnicu na celu sa svojim pseudonimom kako bi znali sa kim pricamo??? :kreza:

Dolazim i ja verovatno... vidimo se...

a sad dolazis a kad te ja zovem..."jaooo paaaa neee moooogggu , imammmm nekeeee obavezeeee".....njnjnj....

iMa_NeKo_PljUgU
30.8.2007, 21:18
Ako me prihvatate i ja bih da se pojavim;)

nikola87
30.8.2007, 21:19
prihvatamo te kao da si jedan od nasih;)

iMa_NeKo_PljUgU
30.8.2007, 21:38
Ok:D... Onda se vidimo u nedelju:ciao:

Rocker
30.8.2007, 21:48
I sta cemo da radimo kad se nadjemo???
Igramo žmurke po tvrđavi, šta bi drugo?! :to_care:
Oce li svako da nosi nalepnicu na celu sa svojim pseudonimom kako bi znali sa kim pricamo??? :kreza:
Svi po karanfil ili ružu u ruku! :kreza:

Opušteno, k'o da planiraš sa svojom ekipom kad izlaziš svaki detalj pre izlaska....smislićemo nešto, big deal! :dedica:

[Imzadi]
30.8.2007, 21:50
Svi po karanfil ili ružu u ruku! :kreza:

Ko ne voli karanfile, ne treba ni da živi :D (Pera davitelj)... :offtopic:

hacker_aca
30.8.2007, 22:03
Ih Aco ja se bas ponadao da cemo se videti... Vidim ja, sad si superstar, nemas ti vremena za nas smrtnike...;)

Izvini, a ti si...? :)

Za ovo okupljanje vam preporučujem da uradite isto onako kako je bilo i na prvom: nađete se na Kališu, tamo se zezate sat - dva dok ne bude sigurno da su svi došli i onda krenete u neki restoran. Tu ostanete još koji sat i onda razlaz ili odete na koju partiju "Kantera"... :)

vladale
30.8.2007, 22:24
Ni ja neću moći da odem, prvenstveno zbog finansijske situacije a i zbog škole.. tako da.. lepo se provedite u BG-u! :)

Freško
30.8.2007, 22:38
Neznam dali sam se negde već javio u ovoj temi .. ne sećam se :confused: ....

Stavite na taj vaš spisak i mene .... dolazim i ja na okupljanje ...

Samo još da prokomentarišem , divan vam je reklamni baner za okupljanje , bolje da ste jedan takav napravili za akciju oko sakupljanja donacija za računar za decu bez roditelja ....

Koleginice ne zamerite mi zmog malog :offtopic:

:ciao:

ACHTUNG
30.8.2007, 22:57
My final answer: not coming.

Eto, tako je ispalo da necu da budem tu samo za ovaj vikend jer moram da idem do Smedereva da pokupim overen dnevnik iz strucne prakse koju sam radio u vodovodu. :kreza:

Have fun, i obavezno se slikajte!

Bojan
31.8.2007, 0:05
My final answer: not coming.

Eto, tako je ispalo da necu da budem tu samo za ovaj vikend jer moram da idem do Smedereva da pokupim overen dnevnik iz strucne prakse koju sam radio u vodovodu. :kreza:

Have fun, i obavezno se slikajte!
Trebao si da dodjesh na jedno prevaspitavanje :)

SirDuck
31.8.2007, 1:05
@ Vladale & !ACHTUNG!
Jbg :(
pa dobro, sledeci put, nije nam ovo zadnje okupljanje :)
Ocekujem da petko organizuje sledece (sigurno bolje od mene :kreza:)

aerochivija
31.8.2007, 1:28
Društvo, 99% dolazim, onaj jedan procenat je zbog urođenog pesimizma. :D

mad_skillz
31.8.2007, 2:07
ovo je tipichan primer one stare, zatishje pred buru..na inicijaciji svega ovoga ni traga ni glasa nikome a shto nam je skup blizi to deluje da ce broj biti debelo dvocifren..:kreza:

Spawn BG
31.8.2007, 7:08
Yahoo weather (http://weather.yahoo.com/forecast/YIXX0005_c.html) za Beograd kaže da će biti fino vreme...

PAIN
31.8.2007, 10:16
Super ekipica:).Jos kad bi doslo jos njih nekoliko bili bi full.

phoenix[illusion]
31.8.2007, 10:32
E, sad, ajd spisak napravite