Prikaži potpunu verziju : Samsungovi DVD rezaci
moze li neko da mi kaze da li je imao iskustva sa nekim od dole navedenih dvd rezaca(ili da li je cuo nesto o njima kakvi su u radi...)
Samsung DVD-RW Nero LScr Wh
Samsung DVDRW 18x ivory Bare Type
Samsung DVDRW 18x ivory LightScribe Bare type
Samsung DVDRW DL ivory LightScribeNERO
hvala :n_klanja:
Iskreno, nemam nikakvog iskustva sa njima, ali bilo koji da uzmeš nećeš se pokajati, jer:
1. Garancija je i do 3. godine za njih (na primer u Imtelu)
2. Za 2500 dinara koliko košta (ako ne i manje), će riknuti pre te tri godine, ali imaš garanciju. :D
3. Slobodno uzmi. :D
Iskreno, nemam nikakvog iskustva sa njima, ali bilo koji da uzmeš nećeš se pokajati, jer:
2. Za 2500 dinara koliko košta (ako ne i manje), će riknuti pre te tri godine, ali imaš garanciju. :D
Dokazano u vise slucajeva! :kreza:
Samsung DVDRW 18x ivory Bare Type
Samsung DVDRW 18x ivory LightScribe Bare type
Ova dva su moja licna preporuka.Imam jedan u masini, jedan kod brata i par komada po komsiluku(ako ti nesto znaci). pre ovoga sam imao nec-a i Pioneer-a i u odnsu na njih, da kucnem u drvo rade kao sat.Nema sta nisu procitali ili narezali.Svakako je po meni bolji izbor od doticnih.Inace im je cena 2250dinara sa PDV-om od 8%:))))
Dokazano u vise slucajeva! :kreza:
Teška srca, ali moram priznati, NEC i Pioneer više nisu ono što su nekad, davno bili i sigurno je da ni oni neće duže trajati (ako ne i znatno kraće).
Ali za toliko koliko koštaju svi današnji rezači, vrede.
Pa kako se snalazi Samsung sa citanjem problematicnih medija? :confused:
Cini mi se ipak da tu vodi Pioneer,ako ne racunamo Plextor;)
I mozda najbitnije od svega-kako se ponasa u duzoj eksploataciji? :opanachke
Bas me interesuje-ako zaista kosta 2250din,to mozda i vredi kupiti :D
Kazu i za LG rezace da su dobri kao rezaci(u poslednje vreme),ali ono sto me odbija od njih su razne price da se vrlo lose snalaze sa losijim/ostecenim diskovima,a to mi je bitno...
uf ja sam imao pre Samsunge i sada ih zaobilazim u sirokom luku jos kada mi je vazila garancia 3-4x sam vracao, sada ima Pioneer i najbolji je uopste nemam problema sa njim
Sto se tice samsunga imao sam jedan dvd, koji je se bukvalno vozio po asfaltu(ne pitajte me kako i zasto) i na jedvite jade ga je iskopirao na hdd.Ogrebotine su bile poprilicno duboke.Ubacivao sam i neke stare diskove od pre par gdine i njih je bez ikakvih problema ucitao.Tako da je po meni i dobar citac!
Ja imam lepa iskustva sa modelom 162c, vec godinu ipo dana radi kako treba, i odlicno reze diskove (testirano na PIE i PIF greske), odlican je citac, cita diskove bolje od BenQ-a 1650 koji takodje imam.
Sto se tice serije 182, model 182D ima problem sa Lead-in-om kod DVD-R diskova, pa budite oprezni, nije jos uvek izbacen firmware koji to resava...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.