Prikaži potpunu verziju : Programi za izmjenu igrica
Da li postoji program za mijenjanje rezolucije java igrica ili tako nešto što ima različite opcije što se tićče izmjene JAVA igrica.
Svaki link je dobro došao.
to možeš i u samom telefonu. Mada ako misliš da povećavaš rezoluciju kao na npr SA sa 640x480 na 1024x768 onda to nije moguće
Dr Zoidberg
9.7.2007, 4:26
Kao sto rece, mozes samo da smanjujes a da bi povecao treba da uzmes igru radjenu u toj rezoluciji koja ti treba :) Mada, citao sam negde da su neki likovi otvarali igrice i ima tamo neki .txt file gde nesto nabudzis u kojoj ce ti rezolucija igra raditi, ali ja to nikad nisam isporbao tako da ti ostaje ako oces da trazis nesto ako uspes :)
Evo sta sam ja nasao na internetu:
>>>>Giochi Java a tutto schermo<<<<
Accade spesso che i giochi Java non abbiano una risoluzione adeguata al nostro smarphone. Per ovviare a questo problema fare come segue: estrarre il file .jar con winrar (http://www.winrar.it/) e modificare il file MANIFEST.MF contenuto nella cartella meta-inf in base alle dimensioni e alla risoluzione del display del proprio cellulare. Per esempio, per il Nokia N80 modificare come segue:
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416
Nijesam probao ali bi trebalo da radi za java igre napisane za nokija telefone za ostalr neznam. Dakle:
Otpakuj *.jar (na pr. sa winrar) pronadji MANIFEST.MF u folderu meta-inf i izmijeni:
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416
donator99
18.7.2007, 17:00
Da, ali u tu rezoluciju treba promeniti ako imas n80 ili n90.Druge rezolucije su 176x220 i 320x240, kao i 128x160.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.