Prikaži potpunu verziju : Termaltake Soprano VX
Ima li ko iskustva sa ovim kucistem?
Cena mu je povoljna,oko 60 eura pa me interesuje isplati li se ovo u kombinaciji sa LC Power LC6550GP?
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoVX/vd6000bns.asp#
Posteno meni izgleda prilicno jeftino, video sam ga bio u Imtelu.Ima izgled kao neki kinez od 30e.Ona shiny plastika mi ne uliva poverenje, za onih desetak minuta uocio sam da ostaju otisci a i nekako nije sve cvrsto(isti slucaj kao i sa Mambom).Limarija je extra i kuciste je prostrano.Malo mi nije jasno sta ce bravica ali sta sad.Da sam na tvom mestu uzeo bih onaj Chief GX-01B.
Onaj sto su modovali u zadnjem SK?
A Cooler Master Centurion 534?
taj centurion je jako lepo kuciste pogotovo u crnoj varijanti sa plavom neonekom mada ja iskreno mislim da su CM kucista(kao i ostali njihovi proizvodi) bas precenjena.Jednostavno ocekujes vise od kucista koje kosta 60E.Ja kada sam birao komponente za kompjuter imao sa na raspolaganju dosta novca ali i pored toga nisam hteo da dam pare za CM 534 nego sam uzeo brizu koja jeste socijalnija ali je i jeftinija(vise vredi za ulozen novac).Meni se posebno nije svidelo sto je unutrasnji lim bas kao kod kineskih kucista nekako mnogo .....ma ne znam koji je to izraz.....mozda socijalan......vidi kuciste pa proceni da li po tebi vredi.
Ja mislim da kada se kupuje kuciste najvise paznje treba da se obrati na hladjenje(prostornost) i estetiku i naqravno kavlitet izrade ali kod nas nema sanse da se nadju neka kucista da su odlicnog kvaliteta i dizajna po normalnoj ceni.Sve sto je da kazes bas lepo je >100E.
@Zoran Da na to mislim.Ono ima najbolji odnos ulozeno/dobijeno.Hladjenje je takodje dobro odradjeno, ima cak 4x92mm.Puno prostora, poznata chief limarija...Par razloga zbog cega ga treba kupiti.I napokon kuciste fancy dizajna kod Chief.
Da,taj chiftec stvarno extra izgleda,mozda se ipak malo strpim,valjda ce malo pasti cene zbog pdv-a pa kad se vratim sa mora tamo krajem avgusta uzmem njega
mad_skillz
5.7.2007, 22:01
ja mislim da i sada 85,90 evra za takvo kucishte nije puno, ako mislimo na isto Chieftec GX-1..stvarno vrh u svakom pogledu
ja mislim da i sada 85,90 evra za takvo kucishte nije puno, ako mislimo na isto Chieftec GX-1..stvarno vrh u svakom pogledu
Svi se mi trudimo da prodjemo sto jeftinije a da pri tom uzmemo sto kvalitetniji hardver.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.