PDA

Prikaži potpunu verziju : Obaranje rekorda - again?

DobroslaV
16.6.2007, 17:32
Pošto sa obaranjem rekorda posećenosti 20.5. prošli neslavno:( ko se slaže da pokušamo ponovo?Oko organizacije ćemo se kasnije dogovoriti.:)

A M G
16.6.2007, 17:45
Prosli put sam bio online, bicu i ovaj put! :cool:

DobroslaV
16.6.2007, 17:50
Još nešto da kažem,nećemo kao prošli put da organizujemo za 7 dana,već da bude malo kasnije,da bi videli to drugi članovi,da bude veća zainteresovanost,bolja organizacija.Planiram da bude to negde 1.7.

Dio37
16.6.2007, 17:51
Da bi to uspelo tema mora da bude aktivna celo vreme.
Mada sumnjam, ali nista me ne kosta da dodjem.

MONTENEGRO
16.6.2007, 18:52
ok, računajte i na mene :cool:

A M G
16.6.2007, 18:57
Još nešto da kažem,nećemo kao prošli put da organizujemo za 7 dana,već da bude malo kasnije,da bi videli to drugi članovi,da bude veća zainteresovanost,bolja organizacija.Planiram da bude to negde 1.7.

Slazem se sa ovim, pogotovu kada znamo da vecina clanova ovde dolazi jednom u nedelju dana, mozda cak i redje.

rudar
16.6.2007, 19:03
Proshli put se nismo ni priblizili rekordu ;)... Bicju i ovaj put online (kao i proshli)...:D... Uvjek sam tu kada treba da se rade nechasne radnje :dzavo:

vladale
16.6.2007, 19:12
Pošto sa obaranjem rekorda posećenosti 20.5. prošli neslavno:( ko se slaže da pokušamo ponovo?Oko organizacije ćemo se kasnije dogovoriti.:)

I reci mi, koji je cilj tog obaranje rekorda? Postaćeš poznat na ovom forumu ako se tvoja akcija uspešno završi? Daj iskuliraj malo, nećemo svakog meseca da pravimo sprdačinu od ovog foruma.

I ti i ja dobro znamo zašto je ovaj forum stvoren, a ne da svakog meseca organizujemo nešto što je potpuno besmisleno i glupo i da tom prilikom bespotrebno spamujemo ovaj forum i time kvarimo koncepciju istog.

glitch
16.6.2007, 19:36
Nema od toga nista, pazite sta vam kazem.
Nekim stvarima je sudjeno da se dese spontano.

Mrka Kapa
16.6.2007, 19:49
Nije došlo do velikog okupljanja samih članova, baš naprotiv, (inače ih je bilo oko dvadesetak) već su ogromnu većinu ovog broja činili gosti. Pored onih regularnih čitalaca, onih koji se ne registruju iz nekih samo njima poznatih razloga i raznoraznih spajdera i botova za indeskiranje posetio nas je i masovan broj botova.

Ovako je nastao rekord "343". Za obaranje rekorda, kao što je kolega Rocker pomenuo, dovoljno je biti ulogovan na Forum.
Tako da ovakve teme i nemaju mnogo smisla...:(
A i Dobroslav se nije pojavio na obaranju rekorda, tako da je izgubio i ono malo autoriteta po tom pitanju. :)