Prikaži potpunu verziju : Ugradio NEC 4550A a Chieftec napanje spalio
Ubacio sam NEC 4550A u racunar, pokusao da dignem sva 3 opticka uredjaja sa Win-om ( SONY DVD ROM i ASUS CDRW)
Nikako nisam uspeo da dignem sva 3 uredjaja i ako sam odradio dzamperisanje . Kada sam pokusao DVD da stavim na /
granu gde je WD 0d 200GB prilikom podizanja sistema Chieftec od 360 W je prsnuo , i iz njega je poceo da izlazi dim !!
Sta mislite sto je doslo do paljenja napajanja ?
Dali je otishao sam strujni osigurac?
Dali mu ima spasa ?
Pa pazi ako je počelo da se puši,....:( Ne verujem da je samo osigurač. A što se tiče napajanja znam tipa koji ima isto to napajnaje i tera četiri optička i dva HD uređaja i radi okidoki.
A ni procesor i memorija baš ne gladuju.
Kostarum Rex Persia
3.1.2006, 4:34
@ miguel
Verovatno si pogrešno povezao grane, to je jedino zdavorazumsko objašnjenje koje mogu da ti dam. Sigurno nije do napajanja, evo pa ja imam dva optička uređaja i dva harda od 120 GB i još Radeon 9800 pro, pa sve radi kako treba na Antec 350 W napajanju.
Kako to treba pogrešno povezati grane da bi se spalilo napajanje?
@Miguel
najbolje odnesi u neki servis, nemoj otvarati napajanje.
@ miguel
Verovatno si pogrešno povezao grane, to je jedino zdavorazumsko objašnjenje koje mogu da ti dam. Sigurno nije do napajanja, evo pa ja imam dva optička uređaja i dva harda od 120 GB i još Radeon 9800 pro, pa sve radi kako treba na Antec 350 W napajanju.
Pa nemozes spaliti napajanje ako pogresno povezes grane !!!
Felericno napajanje posto ovde i onako mnogo njih preferira taj tvoj CHieftek.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.