PDA

Prikaži potpunu verziju : Hijack This


Jenkiduduldu
5.6.2007, 21:52
Skenirao sam sa hijackthis-om komp, i nije mi jasna ova stavka koja je oznacena na slici. Da li mi neko moze reci sta ona zapravo predstavlja (malo me je uplasio ovaj njen description) i da li je obrisati ili ostaviti? Hvala.

http://i161.photobucket.com/albums/t228/Akiramilasawa/hijack01.jpg

Nicolas
5.6.2007, 22:07
To znaci da trebas da kliknes ok, da stikliras sve i potom kliknes na fix.;)

Jenkiduduldu
6.6.2007, 1:00
Nicolas je napisao:
To znaci da trebas da kliknes ok, da stikliras sve i potom kliknes na fix.;)

Sudeci po ovom uputsvu koje pise u samom programu i po tvom savetu rekao bih da ti bas i nisi toliko "knowledgeable". ;)

GoranKostic
6.6.2007, 5:04
To znaci da trebas da kliknes ok, da stikliras sve i potom kliknes na fix.;)


Zar nece ako to uradi HijackThis obrisati sve reference, pa cak i ka programima koju su legitimni i koji se startuju sa racunarom (sygate firewall, AVG...) sa liste?

Da se ne desi da ako uradi to sto si mu rekao (selektovanje svega i fix), napravi problem sa tim programima, morao bi opet da ih podesava da se startuju sa racunarom itd?

@Jenkiduduldu:

Da nisi slucajno nekad na racunaru imao instaliran Kaspersky? Moguce je da je to ostalo od njega, zvuci mi poznato to klogon.dll, valjda je postojao neki problem sa deinstalacijom kasperskog, posle koje je ostao taj fajl. Valjda mi je iz te price poznat taj .dll, ko ce da se seti svega.

Čika Kure
6.6.2007, 11:34
Meni se čini da se iz hijack this loga vidi da imaš i sad kaspersky av servis a nevidim da ti je u startup-u a da sad imaš AVG instaliran.GoranKostic je u pravu da je klogon.dll
deo kasperskog tako da ga po putanji možeš i ručno izbrisati.
Proveri pre toga u srart/run/services.msc/pa OK kakav je status Kaspersky Anti-virus servisa(trebalo bi da je isključen).
Mogao bi iz startup-a da isključiš i nerocheck kao i powerDVD.
Možeš svoj hijack this log kad ti je nešto sumnjivo uvek paste-ovati na(izmedju ostalih) http://hjt.networktechs.com/
i on će ti izbaciti rezultate analize.