Prikaži potpunu verziju : winamp (predugo se startuje)
prilikom paljenja winampa jedno minut mu treba da se upali trazio sam po netu i nasao sam da treba da se uskljuci neki sonic pri instaliranju ali ja to nemogu da nadjem . Ima li neko slican problem ili da to zna ???
To je stvarno predugo. Konkretno šta je taj sonic nemam pojma, nikada ga nisam ni vidio da postoji kod winampa a kamoli gasio prilikom instalacije. Probaj ba izbrišeš winamp pa ga ponovo instaliraj. Koji skin koristiš, ako nije onaj defaultni, već neki koji si naknadno ubacio to zna da ga znatno uspori, ali minut je previše. KOd mene se za maksimalno 2s pali, iako koristim drugi skin. Ako to ne pomogno probaj da instaliraš neku drugi verziju.
Da sa sajta skini novu verizju winampa i pri instalaciji odchekiraj polje winamp agent. To ti je samo jedna stavka tweaka winampa koja ce bar malo ubrzati startovanje i gasenje. Ako se setim jos necega pisem.
Postoji Sonic extraction engine (za ripovanje) u Winampu ali nije do njega, poshto je meni uvek ukljucen a nisam nikad imao problema sa raznim verzijama Winampa.
a isljucio sam agent-a a garson da li znas gdje se unchekira ta stvar jer mi se ta greska javlja na zadnjih 5,6 verzija winampa . Desava se to kliknem na w onda se pojavi i kad kliknem na njega on pobijeli i tako jedno 40-50 sec i tek onda normalno funkcionise
a isljucio sam agent-a a garson da li znas gdje se unchekira ta stvar jer mi se ta greska javlja na zadnjih 5,6 verzija winampa . Desava se to kliknem na w onda se pojavi i kad kliknem na njega on pobijeli i tako jedno 40-50 sec i tek onda normalno funkcionise
Options->Preferences->CD Ripping->Ripping tab.:)
Mozda moze i pri instalaciji da se izabere da se ne instalira.;)
Da sa sajta skini novu verizju winampa i pri instalaciji odchekiraj polje winamp agent. To ti je samo jedna stavka tweaka winampa koja ce bar malo ubrzati startovanje i gasenje. Ako se setim jos necega pisem.
Ako se ne varam Winamp Agent (winampa.exe u procesima) bi trebao da ubrza, a ne uspori startovanje Winampa.
Verovatno negde među Plugin-ovima.
EJ radi normalno . Izbrisao sam plug in-ove koji su mi bili instalirani mora da je do toga ali ya svaki slucaj sam unchekirao i sonic . zavaljujem ljudi :n_klanja:
Batali WinAmp i okreni se alternativnim rešenjima (sad ću opet da kažem KMPlayer)
Batali WinAmp i okreni se alternativnim rešenjima (sad ću opet da kažem KMPlayer)
Ne, kaži XMPlay.:D
Malo da se nadovezem....
Taman kada sam u onoj temi branio Winamp odmah sam imao priliku da se razocaram
Skinem ti ja lepo najnoviji Winamp u PRO izvedbi kada ono izbaci uvek "Winamp has encountered error" kada god pustim neku WMA pesmu,a i Enchancer plugin koji mi je do tada radio dobro nije hteo da funkcionise sa doticnim...
WTF?
Samo da napomenem da u XMPlay-u sve radi besprekorno i to sa pomenutim plug-inom preko plugin wrapper-a
Mislim :n-cc2:
polarnimeda
6.6.2007, 15:33
Ako iko ima problema sa winampom- dovoljno je samo promeniti skin sa modern na classic. Ubrzanje- drasticno!!
Predrag Stankovic
6.6.2007, 23:57
Ako iko ima problema sa winampom- dovoljno je samo promeniti skin sa modern na classic. Ubrzanje- drasticno!!
ali izgled Sucks
Koristim ovaj skin EPS_High-End_System_v1_test, usporenje drastično, ali lijepo, lijepo, lijepo izgleda.:ciao:
polarnimeda
7.6.2007, 13:15
meni je winamp za slusanje, a ne za gledanje :P
Shang Tsung
7.6.2007, 15:25
ali izgled Sucks
Ala ti tripujes nesto...
To sto ti ne mozes da nadjes lep (citaj:dobar) skin, ne znaci da ne postoji.
zato ja lepo koristim winamp 2.91 i pušta sve živo
Sawo, mozda je moglo i bez brisanja svih pluginova. Ja imam isti problem, i nesto sam sad primetio: kad se Winamp iskljuci (klikom na x u cosku) proces ostaje u listi u Task Manageru (ili u bilo kom programu koji koristite u tu svrhu). Tada kad se pokusa ponovno startovanje Winampa, on ceka po min., a ako se proces killuje startuje se normalno. Sad, ako neko zna kako bi se ovo moglo popraviti, zahvalan sam, ako ne da ipak brisem sve.
pa meni je sporo dizao i po samom paljenju compa ali ja sam odlucio da winamp bude samo za slusanje muzike i . jer sam imao svakave plug-in-ove
ali mozda je samo jedan bio problem ????
polarnimeda
8.6.2007, 2:03
Sawo, mozda je moglo i bez brisanja svih pluginova. Ja imam isti problem, i nesto sam sad primetio: kad se Winamp iskljuci (klikom na x u cosku) proces ostaje u listi u Task Manageru (ili u bilo kom programu koji koristite u tu svrhu). Tada kad se pokusa ponovno startovanje Winampa, on ceka po min., a ako se proces killuje startuje se normalno. Sad, ako neko zna kako bi se ovo moglo popraviti, zahvalan sam, ako ne da ipak brisem sve.
probaj noviju ili stariju verziju. ja nemam problema sa tim... imam gotovo najnoviju verziju, ali opet- nisam imao ovaj prob ni sa starijim verzijama...
probaj noviju ili stariju verziju. ja nemam problema sa tim... imam gotovo najnoviju verziju, ali opet- nisam imao ovaj prob ni sa starijim verzijama...
Ja sam imao 5.33 pa sam prebacio na 5.32 i sad je ok. Mada mozda je do pluginova, jer sam sad nesto poiskljucivao prilikom instalacije, provericu pa pisem.
EDIT: Ipak su pluginovi! Malo sam experimentisao, i nasao sam sta je: treba da se prilikom instalacije iskljuci Winamp Library -> Portable Media Player Support -> Microsoft Plays for Sure support, i onda radi bez problema. Samo to, sve ostalo moze da se poukljucuje.
Winamp Tweak (http://www.techspot.com/tweaks/winamp/)
Nadam se da ce biti od pomoci!
polarnimeda
5.8.2007, 18:31
Ne, kaži XMPlay.:D
E, OVAJ PLAYER je PUN pogodak! Garson ima +rep od mene (bar 3x)! :)
Obozavam light weight (ovaj je oko 300kB) programe koji ubijaju sarenu konkurenciju! XMplay trosi bukvalno 10x manje resursa od winampa, a nudi isti kvalitet! ---> http://www.un4seen.com/
Cak ni oni kojima je izgled bitan, ne moraju da brinu :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.