Prikaži potpunu verziju : SK Forum bend...
Eto, pade mi jedna blesava ideja na pamet. Video sam na par foruma da su ovo ljudi (clanovi pojedinih foruma) radili, pa reko' zasto ne i mi.
Dakle, ko ovde svira neki instrument, a da je pritom raspolozen za svirku? Eto, ja sviram bubnjeve nekih 7-8 godina, i prilicno sam iskusan sa svakakvim muzickim pravcima - svirao sam punk, metal, blues/jazz, funk, progressive rock...znaci svasta.
Jel ima ovde nekih gitarista, basista, pevaca, klavijaturista voljnih za dobro zezanje? Svirali bi smo sta nam padne na pamet - od pop-a, do "najrdzavije crne metalurgije";) .
A, sta kazete...?
phoenix[illusion]
4.6.2007, 19:16
O, Boze, kakvih ima tema na sk-u. Al' nema veze, vazno je da vi to dobro odsvirate, mada ne razumem kako to nameravas:icon_scra
;271827']O, Boze, kakvih ima tema na sk-u. Al' nema veze, vazno je da vi to dobro odsvirate, mada ne razumem kako to nameravas:icon_scra
Kako nameravamo??? Pa prosto, vidimo ko 'oce da svira, pa se nadjemo negde u nekom studiju, i oprzimo:)
phoenix[illusion]
4.6.2007, 19:19
Kako nameravamo??? Pa prosto, vidimo ko 'oce da svira, pa se nadjemo negde u nekom studiju, i oprzimo:)
OK. Nadam se da ima mnogo sviraca na sk-u, ako nesto snimite stavite na download;)
BTW.
Ja ove godine pocinjem gitaru, a jos cu i da pevam, tj. da osnujem bend uskoro.
NjegovaWisost
4.6.2007, 19:29
Tja, koliko sam uspio da primjetim, ima poodosta onih koji znaju nešto da sviraju ovde, ali...
To je veoma teško izvodljivo. Osim toga, većina "muzičara" već imaju svoje bendove i nikako se ne bi mogli sastaviti.
Treba licenca za ime od SK.
Šta bi svirali? Komponovali nešta?
Možemo da se skupimo, odemo u Grand i snimimo nov CD za male pare...
Odemo u Bosnu i za još manje na BNu..
Lično, to je prevelika obaveza... Al eto, ako neko hoće...
Ako osnujete bend, moraće i moj predlog (koji je odbijen a tema zaključana) da se uvede muzički dio foruma biti ispoštovan:D
Bogomi, kako smo počeli, još malo i proglašavamo nezavisnu državu FSK (forum SK) koja će imati sve što država ima...
A da osnujemo FK SK?
Ja sviram klavir 6 godina.
Već sam negde pominjao da mi je problem što sam udaljen od BG-a oko 160km.
Šteta :(
JCDenton
Da li ti nešto sviraš?
@NjegovaWisost:
U, bre, uspori malo!;) Otkuda ti ideja da sam ja mislio da pravimo bend koji ima za cilj da nesto postigne na muzickoj sceni? Ja sam pre imao na umu neobavezni jam session sa ljudima sa ovog foruma. Nikakvi pritisci, albumi, obaveze, rokovi, turneje i ostale stvari koje prate jedan bend u toku njegovog zivotnog ciklusa. Dakle, totalno opusteno i fakultativno...
EDIT:
@Dobroslav: Baci pogled na prvi post u ovoj temi. Sve ti tamo stoji... ;)
NjegovaWisost
4.6.2007, 19:39
@NjegovaWisost:
U, bre, uspori malo!;) Otkuda ti ideja da sam ja mislio da pravimo bend koji ima za cilj da nesto postigne na muzickoj sceni? Ja sam pre imao na umu neobavezni jam session sa ljudima sa ovog foruma. Nikakvi pritisci, albumi, obaveze, rokovi, turneje i ostale stvari koje prate jedan bend u toku njegovog zivotnog ciklusa. Dakle, totalno opusteno i fakultativno...
Vjerovatno sam se primio, preozbiljno...
Pa ništa, kad bude sledeće okupljanje članova foruma SK ponesite oružije* i to je to...
*muz. instrumente (prim. aut.)
Vjerovatno sam se primio, preozbiljno...
Pa ništa, kad bude sledeće okupljanje članova foruma SK ponesite oružije* i to je to...
*muz. instrumente (prim. aut.)
Ahmm..Set bubnjeva nije nesto sto tek tako mogu da "uprtim" na ledja.;) :)
Zelim vam srecu, najurite Bokija da vam svira gitaru :)
Eto, pade mi jedna blesava ideja na pamet. Video sam na par foruma da su ovo ljudi (clanovi pojedinih foruma) radili, pa reko' zasto ne i mi.
Dakle, ko ovde svira neki instrument, a da je pritom raspolozen za svirku? Eto, ja sviram bubnjeve nekih 7-8 godina, i prilicno sam iskusan sa svakakvim muzickim pravcima - svirao sam punk, metal, blues/jazz, funk, progressive rock...znaci svasta.
Jel ima ovde nekih gitarista, basista, pevaca, klavijaturista voljnih za dobro zezanje? Svirali bi smo sta nam padne na pamet - od pop-a, do "najrdzavije crne metalurgije";) .
A, sta kazete...?
Ja kazem da jti je ok ideja ali ne znam kako ce te to da realizujete.
Ja sviram klavir 3 god.
BTW
Ovo je mala sala nemoj te je za ozbiljno shvatiti.
Nadam se da vam ovo nece ispasti ko Kzin bend iz serije Bitange i Princeze serije.:rofl: :rofl: :rofl:
Ko je pratio shatice
Ja sviram ritam gitaru i bubnjeve. A burazer svira extra gitaru isto. On je bas dobar. Nazalost ni ja nisam bas blizu Beograda tako da ne verujem da je moguce da se prikljucim ali mozda bi mogli da se snimimo obaska pa posle da iskoristimo malo magije iz Sound Forga i spakujemo to u jedan klip od par minuta da zvuci onako bas lepo. Znaci mozete da racunate na jednu lepu solazu sa nase strane ako zatreba za snimak...
A ja ću da budem superkonkretnopraktičan, evo jednog "beta" teksta, baš sam inspirisan pred kr.rad.vr.:) .Velikodušno se odričem svih autorskih prava!;)
Novo Doba
kažu da je došlo, da je došlo novo doba...
dok zvona zvone na sav glas
glava mi tutnji od viška ideja
koje nikome neće trebati
i koje odavno već svi znaju:boodala:
bezočno ubrzanje, simulirani aplauz...
halo, dali se vidimo?:ciao:
Da, da...
I sledećeg momenta muk
jer negde je ponovo puklo:confused:
Navikli smo da je normalno
Navikli smo da je sve normalno...:a_whistli
Zaboravljaj prijatelju, zaboravljaj...
Jer ubrzo nećeš imati dovoljno prostora.:dedica:
Brzo pretresi, iseci i u bezdan baci:Freddy:
Uzmi ostatak, provuci ga, provuci ga
kroz tu moćnu mašinu, sve alatke primeni!:icon_stud
Možda ćeš baš ti složiti,
Možda ćeš baš ti shvatiti:rolleyes:
šta u sebi nosi novo doba,
jer, kažu da je došlo, da je došlo novo doba...:a_whistli
Sad samo neko ritam i gitaru za kostur, pa kompres u telefonski format pa zakačiti negde pa nadogradnje sa bas-om i ostalim šta treba.Ostalo će da bude istorija!:)
Jel hoces da vise lici na recimo Blue Oyster Cult - Don't fear the reaper ili hoces da bude vise kao Partybreakersi? Meni se vise svidja BOC fazon mada nisam siguran kako bi ispalo.
Ma Partipbejker stil, onda cak i ja mogu da pevam, lol :D, a tekstovi su...:a_whistli
Mi ne idemo nikud i ne radimo nista
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila
Al ja znam kljuc, ja poznajem tu bravu
Okljucacu i stavcu ti svasta u glavu :kreza:
phoenix[illusion]
5.6.2007, 14:26
To su gluposti, mislim na Partibrejkerse. Ja sam za Blue Oyster Cult, mada bi bilo super odrati pesmu koja ima i druge instrumente, ne samo gitaru, bubnjeve i klavir
Pa hajde gitaroši, balvane u ruke pa da nekako vidimo neki "skeleton".Meni paše da je tamnije ofarbano (boc i sl.), krnite posebno loop za strofu za refren i instr. deo.Jedino je pitanje kako da svi mi zainteresovani čujemo predloge pa da glasamo.:) Ili da se svađamo jel bolji kalt od brejkersa ili vidia od atija...bljeks:opanachke...u bog te, onaj gore mi je komšija!
Dodas gudace na kraju i dobio si mega hit :)
A ja ću da budem superkonkretnopraktičan, evo jednog "beta" teksta, baš sam inspirisan pred kr.rad.vr.:) .Velikodušno se odričem svih autorskih prava!;)
Novo Doba
kažu da je došlo, da je došlo novo doba...
dok zvona zvone na sav glas
glava mi tutnji od viška ideja
koje nikome neće trebati
i koje odavno već svi znaju:boodala:
bezočno ubrzanje, simulirani aplauz...
halo, dali se vidimo?:ciao:
Da, da...
I sledećeg momenta muk
jer negde je ponovo puklo:confused:
Navikli smo da je normalno
Navikli smo da je sve normalno...:a_whistli
Zaboravljaj prijatelju, zaboravljaj...
Jer ubrzo nećeš imati dovoljno prostora.:dedica:
Brzo pretresi, iseci i u bezdan baci:Freddy:
Uzmi ostatak, provuci ga, provuci ga
kroz tu moćnu mašinu, sve alatke primeni!:icon_stud
Možda ćeš baš ti složiti,
Možda ćeš baš ti shvatiti:rolleyes:
šta u sebi nosi novo doba,
jer, kažu da je došlo, da je došlo novo doba...:a_whistli
Sad samo neko ritam i gitaru za kostur, pa kompres u telefonski format pa zakačiti negde pa nadogradnje sa bas-om i ostalim šta treba.Ostalo će da bude istorija!:)
Uf bre, mnogo nezgodni slogovi. Nikako ne mogu da ukapiram kako da uradim ritam gitaru... :icon_scra Ako ne uspem sa ovim probacu malo da promenim txt.
Ja cu da vam lupam lonce i serpe ako treba...:) lepa zamisa
Ja cu da vam lupam lonce i serpe ako treba...:) lepa zamisa
Extra zamisao:D :aplauz: :qliranje:
Ajde ljudi jos malo tekstova ili makar ideja za tekst da iskombinujemo nesto... Centropen je ono extra napisao ali mi mnogo deluje na poeziju. Tesko moze da se uradi... moralo bi malo da se modifikuje...
@JCDenton
Ma bre najluđe bi bilo da pošto već lupaš bubnjeve, što u većini slučajeva čini kičmu svake pesme, da ti lepo napraviš jedno 2-3 min instrumentalnih deonica i okačiš negde. Onda to skine neki ritam gitarista i odsvira ritam gitaru, isto tako i basista... naravno dogovorimo se u kojoj ćemo skali koju deonicu da sviramo.
Onda ja lepo skinem i na sinthu opičim neku melodiju :D pa posle mene neki, nazovi solo gitarista, koji bi napravio melodije koje bi se proplitale sa mojim melodijama.
... i tako... :)
Ja sam znao samo klavir da sviram,sada pevam only:D
Pošto mi je problem da stignem do BG-a,nek neko napise neki text pa onda da se dogovorimo da li ćemo Dur ili moll,onda skalu da izaberemo pa tek onda da pravimo ritmove i ja da stvaram note za klavir :)
Ja i burazer cemo odraditi gitare bez problema. Treba uskoro da uzmemo novo pojacalo i pedale ali i sa ovim mozemo da odradimo da lici na nesto. Imam jednog fendera za ritam gitaru, imam jednu klasicnu gitaru (za intro mozda) i burazer je prosle godine uzeo Dean DBDT gitaru sa Dime distorzijom sto je ok za solaze...
Nego kako cemo da nabavimo ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=brdik1T0fqk
Jel valja ovako? (suva teorija):confused: :
1.) kostur svakog više manje konvecionalnog roka čine bubnjevi i ritam gitara.Namerno kažem "konvencionalnog roka" pošto se najlakše složiti u takvoj formi, to svi znamo šta je.Čak bih dao primat ritam gitari pošto je na stvarno ritmički (sa podlogom nekog metronoma) odsviranu gitaru lako dodati bubanj i ostalo.
2,) onda treba skontati krugove, koliko koje teme da ide i kada.Mislim da je u formiranju krugova jako važno imati neko pevanje sa nekim tekstom (ili lalakanjem ali da se oseti forma strofe i refrena a reči onda mogu kasnije da se nabockaju).
3.) kada posoji r. gitara, bubanj i zamisao pevanja odnosno definisani krugovi lako je nakititi jelkicu čime se već želi npr. produžiti neki inst.deo jer neko ima dobar solo na nekom inst. i sl.
Kako sprovesti ideju u delo?=pitanje od krucijalne važnosti:aplauz:
1.) talentovani gitarista pravi okosnicu na ritam gitari(obavezno sa metronomom).Kompresuje u najmanji šit format i kači negde gde drugi lako mogu da skinu i čuju (ja lično ne znam gde se takve stvari mogu aploudovati al sigurno neko zna).
2.) talentovani pevači ubace trek u fordž ili sl. i napevaju svoje.Umiksaju, kompresuju u isti Š. format i zakače.Mogu da daju sugestije gitari tipa "produži/skrati ovaj i onaj krug da mi uleti pevanje knap".
3.) kada se napravi "kostur koncenzus" ostali se lepe sa svojim idejama.To ne bi trebalo biti problem pošto su u pitanju samo instrumenti(bubanj, solo ovakav/onakav), menja se samo dužina instrumentala ili eventualno raspored.
4.) ako ispadne nešto simpatično, onda odabrani idu kod komšija sa adsl ili nekim drugim besnim net-om i barata (razmenjuju) se vav-ovi od 50-setak mb,naime svako lepi svoje iz početka ali u redovnom formatu.
5.) na kraju sve to neko lepo iz(post)producira.
HUH!:a_whistli
Ja trenutno ne vidim drugačijeg realnog načina, a sad kažite....znam da smorno deluje.
P.S. tekst za pevanje sam zakačio da malo podgrejem čorbu.:dzavo:
Pa, moze i lakse od toga - nekoliko ljudi koji 'oce da sviraju se izdogovaraju preko net-a sta ce da se svira i kako. Kada se dogovore, svako kod kuce vezba delove za svoj instrument. Posle svega toga, nadjemo se negde u nekom gradu (Beogradu, npr.:D ) u nekom studiju i tamo presedimo svirajuci i zezajuci se jedno 5-6 sati (ako neko misli da je to mnogo, vara se - vreme EXTRA brzo prodje).
Dakle, ako se ljudi slazu sa ovime, mogli bi smo da udjemo u pricu oko toga ko bi hteo/mogao da svira. Posle toga, sta ce da se svira. I na kraju, gde ce da se svira.
Sto se mene tice, na bubnjevima mogu da sviram prilicno sve sto nije Dave Weckl ;) , mada smatram da se pretrano komplikovanje ne bi svidelo svakome...
OK... evo za pocetak, ja i burazer mozemo da odradimo gitare i nije problem da dodjemo da se to snimi. Nazalost juce smo bili do jedne radnje u TC Konjarnik (nisam napisao ime da se ne ljute moderatori) i nisu imali pedale i pojacalo koje smo jos ranije trazili tako da trenutno moramo da sacekamo da to stigne. Ali mozemo da uradimo ovaj prvi deo i bez toga. Probacemo u toku narednih dana da napravimo neki predlog. Trenutno smo u guzvi (ja zbog posla a brat polaze neki ispit sledece nedelje) tako da nas to malo usporava ali napravicemo nesto za pocetak.
Pa, moze i lakse od toga - nekoliko ljudi koji 'oce da sviraju se izdogovaraju preko net-a sta ce da se svira i kako. Kada se dogovore, svako kod kuce vezba delove za svoj instrument. Posle svega toga, nadjemo se negde u nekom gradu (Beogradu, npr.:D ) u nekom studiju i tamo presedimo svirajuci i zezajuci se jedno 5-6 sati (ako neko misli da je to mnogo, vara se - vreme EXTRA brzo prodje).
Jeste slažem se, nego pošto je (za sada teoretski) u pitanju "SK forum bend" pretpostavka je da bi projekkt trebao na neki način biti u duhu sveta kompjutera (ne kao ime časopisa nego fenomenološke pojave);) .Mislim da se na neki način treba zakačiti taj kontekst, dali vrstom muzike, tekstom ili jednostavno načinom rada (npr.virtualni bend gde se učesnici fizički ni ne sreću).Ništa bez koncepta!:dedica:
Nevezano za temu, primetio sam (na samome sebi:opanachke ) da u poslednje vreme svirce koje poznajem počinjem deliti sem po zanatu i stilu na računarski pismene i nepismene.To je nova "kvalitativna" kategorija u rnr-u:rofl:
Paaa...bumo vidili šta će biti:a_whistli :)
optimus_prime
8.6.2007, 12:51
Momci momci, polako, ne pravi se muzika tako, da ce svako da odsvira nesto i to ce da se sklopi, ni u ludilu!!!
Muzikom se bavim 17 godina, komponovanje, aranziranje, mukotrpan Studijski rad, nemojte da lupate o tome ja cu bubanj on ce gitaru i to sve na brzinu, nema nista od toga, izgubicete vreme i nece biti nista.
Da bi snimili nesto da zvuci iole kvalitetno, morate da snimite Live u nekom studiju, da bi mogli da snimite Live morate muktrpno da vezbate, da kompozicija bude harmonski ispravna, ritmicki jednaka. Prvo da pogodite tonalitet odakle cete da svirate ne sviraju svi iz istog, pa onda dok se uklopi. Ako se radi nesto sa muzikom radi se da bude kvalitetno, ne mora da bude profesionalno ali da bude lepo i uskladjeno, a ne kad neko cuje pesmu da se ubije od smeha sta ste smutili. Ja mogu da vam napisem i napravim harmoniju za neke reci, da nasnimam bubanj , i PATOS koje ce da vuce harmoniju dok solo gitare sviraju, pa posle neki solo gitarista treba da cuje kako sam ja ili bilo ko zamislio da to ispadne pa da odsvira, ako vam je do sviranje improvizacvija, onda tu nema potrebe da bilo sta snimate. A da, plus sto hoce taj bend da bude SK ili sta vec, znaci da se odnosi na SK, zato DOBRO razmislite kako cete da uradite i zapmtite NISTA NA BRZINU sa muzikom.
NjegovaWisost
9.6.2007, 1:40
Vala, mogao bi neko na napiše pjesmu (stihove) o SK... Ja sam probao, veze nemam :opanachke
Ma ljudi, ne mora tekst, aj da napisemo muziku i to tako sto cemo se naci u nekom studiju i improvizovati na licu mesta. To bi bilo uber-zezanje!:)
Ja sam za... znam da sviram gitaru i imam jedan simpatican procesor (korg ax1500g) za efekte, i takodje se slazem za termin u studiju pa da improvizujemo i vidimo sta moze da ispadne. Zasad sam uspeo gitaru da nateram da zvuci kao bas, synth i obicna akustara... A tekstovi ce doci vremenom.
Ako neko zeli, moze da cuje na www.myspace.com/plankoreniz9 kako zvuci moj bend. Mada su okacene samo 2 mirne stvari i jedna malo agresivnija, mozete dobiti okvirnu ideju.
Zvuci dobro, pogotovo "Iceland". Vuce na ambijental. Mada, ja preporucujem nesto zivlje...
Dakle, ko je jos zainteresovan da se nadjemo u nekom studiju u Beogradu?
Sviram klavijature (proud owner of KORG PA 800 + KORG TRITON),
odlicno se snalazim sa mixetom,imam dobar vokal,tako kazu drugi a ne ja.
Radio sam hiphop,elektronsku muziku,trance i techno instrumentale (kome tu treba text) i jos mnogo toga.Ideja je utopijska,po mom misljenju,a pogotovo me izbilo iz cipela kad je neko rekao izdamo CD za GRAND ili se pojavimo na PINKU (nesto u tom stilu) :boodala::confused::eek:
Druga stvar,kad bi imao tipove za bend,ko kaze da bi SK stajao iza njega..?
Malo je glupo da se poistovjecujes sa casopisom i da mu "pucas" neki tribute,a isti taj casopis ce 'ladno da se ogradi od tebe,sta god da uradis,a pogotovo neki turbofolk materijal (jer je receno da bi izdavali za GRAND):boodala:
Mrzim turbofolk,a ako nekog zanima sta slusam,najcesce slusam muziku koju stvaram sam za sebe i za mali,uski krug odabranih ljudi.:cool::a_bleh:
He... nemoj tako. Recimo Renato Henc (slucajno se znamo odavno, jos dok je pocinjao sa Mona Liza bendom - prva postava, a jedno vreme je bio i sa Piletom u Elektricnim Pilicima :) ) se prijavio na Zvezde Granda i mislim da se nije nista obrukao ili slicno...
Ali nije Grand za svaku vrstu muzike. Mislim da bilo koja varijanta rock muzike nece jos dugo da se izda pod GRAND label-om. A sto se tice techno i srodnih zvukova, grand je trenutno najproduktivniji po tom pitanju :)
:rofl::rofl::rofl:
LoneWolf, my man...
Covek se zezao! Niko nece da izdaje CD za Grand, i, plus, ko je uopste rekao nesto o turbo folku?
Sto se tice samog benda - ti rece 'kad bi imao tipove za bend,ko kaze da bi SK stajao iza njega..?'. In case you didn't notice, ovde se radi o SK Forum bendu. Niko nije trazio nikakav tribute samom SK-u, niti ce ovo biti radjeno (AKO bude radjeno) kao reklama ili bilo sta od cega bi SK morao da se ogradjuje.
<hteo sam jos par stvari da kazem posle ovoga, al vec je 11:20 i koncentracija mi opada>
Prosto receno - niko te ne tera, al ako oces, welcome
I daj ne razmishljaj o CDu pre nego sto je bend sastavljen!
PS Svaka cast za klavijaturu.
CENTROPEN
13.6.2007, 14:08
Nažalost vidim puno pameti a malo inicijative:confused:.
Pazi amo:
WINDOWS - SYSTEM SLOWLY LOADS
System slowly loads..
System slowly loads..
Illegal function call,
Space on C: is low..
If you want it all to work,
just write it on your own..
System slowly loads..
There's an error in the code..
It's making it explode..
Take a long holiday,
let your fingers play..
It's not as easy as it sounds
with an index out of bounds..
Love your PC, man..
Love your PC, man..
Put the keys under your hands,
Make them understand..
You've got to check your mail,
The network mustn't fail..
Love your PC, man..
System slowly loads..
System overload..
Illegal function call,
System slowly loads..
System slowly loads..
System slowly loads..
System slowly loads..
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=306&page=3
Eto genijales teksta, a još je na inglišu što većina verovatno preferira!:)
Idealno za simpli formu tipa "The Ramones", odmah mi pala na pamet pesma "I Wanna Be Sedated" : Twenty-twenty-twenty four hours to go I wanna be sedated Nothin' to do and no where to go-o-oh I wanna be sedated ...
Šta bolje i jednostavnije.:a_bleh:
I, skoro zaboravih! :boj ne biju korg i strat u koaliciji sa voksom već ...???
Wolverine
13.6.2007, 14:49
;271830']OK. Nadam se da ima mnogo sviraca na sk-u, ako nesto snimite stavite na download;)
BTW.
Ja ove godine pocinjem gitaru, a jos cu i da pevam, tj. da osnujem bend uskoro.
Ja sviram akusticnu i znam da pevam!
@Centropen
Svasta ti ne vidis, a jedna od tih stvari su pm i mail :D
Tekst je VRH
E, super je text. Jos samo muziku da napisemo, pa na Evroviziju...:)
Sta kazete da ovo bude text?
Evo jos jedne pjesme iz ciklusa RETARDIRANI KOMPJUTERSKI NEPISMENI DEDA, koja ce uskoro da izadje i u eM Pe tRi formatu pa da moz' da se preslusa ;)
Kupio sam nesto starom dedi
Mnogo dobrog kompjutera snaznog
svakog dana on za kompom sjedi
napravio sam od dede hakera bas strasnog
Kompjuter mu k'o rodjen brat posta,
deda samo World of Warcraft igra,
baba gundja sexualno nezadovoljena,
deda na nju nekad davno skak'o je k'o cigra...
Przi deda Kaunter i igrice sve,
zaboravi dnevnik,brige,novine...
Baba se zbog toga samo nervira,
odluci da nestane njenog nemira.
Jedne noci,dok je deda spav'o
baba mu je kompjuter razbila,
usta deda,dize se i pita :
prokletinjo,sta si ucinila?
Deda babu kune i proklinje,
vratio se sahu,ponovo se karta,
nije mog'o on bez kompjutera,
krepa deda,nije malo proslo,
od srcanog infarkta...
Nemojte da placete,deda will strike back u sljedecoj pjesmi ;)
Da cujemo komentare na pjesmu,dok ne izadje lajv instrumental krsh verzija :)
Mrka Kapa
14.7.2007, 10:44
Bez pesama o alkoholu, molim vas. :)
Neće valjda prva pesma SK forum benda da bude o pivu?:kreza:
Wolverine
14.7.2007, 10:48
Zamislite Highway to Hell u stilu: "Crko mi ram"!
Bez pesama o alkoholu, molim vas. :)
Neće valjda prva pesma SK forum benda da bude o pivu?:kreza:
Izvini :o Napisana pod dejstvom alkohola :kreza:
Al' imam je ja na HDu... Kad snimite prvu pesmu, javite se :D
Red Dragon
17.7.2007, 13:10
Pa jel vi znate kakvu ocete pesmu? Samo o kompjuterima ili moze i nesto drugo?:confused:
Ma, moze bilo sta, mada bi bilo najbolje da ima veze sa informaciono-komunikacionim tehnologijama. :D
zdravkelja
19.7.2007, 0:31
Evo na primer mogu ja da se ubacim sa harmonikom da sviramo narodnjake(ne daj boze):D
Highlander
19.7.2007, 1:33
Evo na primer mogu ja da se ubacim sa harmonikom da sviramo narodnjake(ne daj boze):D
Heh, kolega... :) Ako sviraš harmoniku, to ne znači da sviraš ove Grand gluposti. Iako sebe smatram metalcem, poštujem narodnu muziku, pogotovu narodna kola.:n_klanja:
I? Jel ste se nesto dogovorili? Da li ce da bude nesto od benda? :)
BTW, sto ste mi obrisali pesmu? :(
fingerprint
19.7.2007, 15:35
Nažalost vidim puno pameti a malo inicijative:confused:.
Pazi amo:
WINDOWS - SYSTEM SLOWLY LOADS
System slowly loads..
System slowly loads..
Illegal function call,
System slowly loads..
It's making it explode..
Take a long holiday,
let your fingers play..
It's not as easy as it sounds
with an index out of bounds..
Love your PC, man..
Love your PC, man..
Put the keys under your hands,
Make them understand..
You've got to check your mail,
The network mustn't fail..
Love your PC, man..
System slowly loads..
System overload..
Illegal function call,
System slowly loads..
System slowly loads..
System slowly loads..
System slowly loads..
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=306&page=3
Eto genijales teksta, a još je na inglišu što većina verovatno preferira!:)
Idealno za simpli formu tipa "The Ramones", odmah mi pala na pamet pesma "I Wanna Be Sedated" : Twenty-twenty-twenty four hours to go I wanna be sedated Nothin' to do and no where to go-o-oh I wanna be sedated ...
Šta bolje i jednostavnije.:a_bleh:
I, skoro zaboravih! :boj ne biju korg i strat u koaliciji sa voksom već ...???
Super osim sto je to malo izmenjena verzija "Riders on the storm" od Doors-a.
Super osim sto je to malo izmenjena verzija "Riders on the storm" od Doors-a.
Kad moze Bora Djordjevic, sto ne bi mogao i CENTROPEN? :D
Red Dragon
21.7.2007, 12:18
E onda pozovite Colu da vam peva:
Moja draga, moja draga, mojaaaaaaaa draga,
odnese mi TV bez traga...
Ili Vudu Poapj i lapatopa, lapatopa svaki dan...:kreza:
Jos uvek nista od dogovora. :( Nikako da se angazujemo oko toga.
BTW, ja sam idalje za.;):D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.