PDA

Prikaži potpunu verziju : Chieftec

SOUL
2.1.2006, 15:32
Sta mislite o ovom kucistu?
BG-01B-B-SL 350W? Da li je bucno? Jel ima neko iskustva?

Reloader
2.1.2006, 15:36
Cheftec su najbolja kucista na nasem trzistu

Veseli
2.1.2006, 15:45
To je najgadnije kuciste za iste pare mozes uzeti dosta lepse sa vratancima :worshippy

sasha vukelic
2.1.2006, 15:52
imam ja prijatelja koji uopste ne koristi kuciste... sve fino na stolu - ploca, disk, napajanje... sve na dohvat ruke

VeNoM
2.1.2006, 16:28
ma dobri su oni...a i nisu bučni.....
e da potrudi se da uzmeš ovo sa 410w napajanja.....

oklagija
2.1.2006, 18:09
Ovde se raspravlja o buci kucista ?!?!?

Covenant
3.1.2006, 2:10
Ako ti je stalo do estetike bolje onda uzmi DG Dragon seriju....
Ja ima jedno takvo-300W napajanje-radi fenomenalno-platio sam kuciste pre oko godinu dana oko 66e,iznerviran sto su mi crkla dva JNC napajanja(najgori moguci krs-klonite ga se kao djavo krsta!)
I samo kuciste je vrlo kvalitento...
Chieftec vredi svaki euro.....

The Finest Serbian Since '82
3.1.2006, 2:16
Ako ti je stalo do estetike bolje onda uzmi DG Dragon seriju....
Sve preporuke za Dragon seriju. Imam je i sam i veoma sam zadovoljan.

Veseli
4.1.2006, 11:02

Kucista uopste nisu buchna chak shta vishe ni ne chuju se!!!!:D

frenkijevac
13.1.2006, 3:11
Uzeo sam chiefteca pre tri dana i vec mi je muka... bh model bruka izgleda.. vratanca.. 400w.. sve nadrkano.. al cuje se kao krupara. celo je izbuseno.. ima jedno 6 otvora sa rupicama za kulere, a pozadi jednu veliku rupu kroz koju zvuk od napajanja para usi. Kontam da ga izolujem necim.. ali jos se raspitujem... ili da ga bacim dole kod nogu nek skuplja prasinu.. 120evrica kostalo, da napomenem.:icon_neut

Reloader
13.1.2006, 3:35
Ochigledno si uzeo neko za overklokere kojima je vaznija optimalna temperatura sistema nego buka :)

lijenština
13.1.2006, 4:01
Ja imam neko jnc kućište(ono što ima masku kao nokia mobilni). Kvalitet je....:eek: ,ali ima mesta za 4osmice, što nije loše. E sad što je u njemu thermaltake napajanje od 430 w, to je već druga priča. Za kućište je važno samo da ima dovoljno mesta,otvore za ventilatore, da može da komponente drži na okupu. Napajanje je ono što je važno. Ja sam za stealth pristup.:cool:

Reloader
13.1.2006, 4:06
Bitno je i kuciste... kod ovih "kineza" ni jedna rupa nije na pravom mestu... sve komponente mi iskrivljene i izvijene...

Veseli
13.1.2006, 10:28

Zar momak nije pitao o kucistu,o buci kucista,i da li je neko imao iskustva sa tim kucistem.Sto znaci da bi bilo lepo da odgovorima na sva tri postavljena pitanja,zar ne??!!! :icon_eek:

VojaM
13.1.2006, 18:45
Pa i kućište može da rezonira (pojačavajući buku od ventilatora), klepeće, tandrče...

Ali nemojmo terati mak na konac. Jasno je o čemu se radi.

Admin

lijenština
13.1.2006, 22:54
Pa i kućište može da rezonira (pojačavajući buku od ventilatora), klepeće, tandrče...

Ali nemojmo terati mak na konac. Jasno je o čemu se radi.

Admin
Jeste tačno, ali ne može biti tiho ako želiš da sistem se najbolje hladi. Ja ukupno u kućištu imam 6 ventilatora: 2 devetke na kuleru procesora, 2 osmice na kućištu, kuler na grafičkoj i dvanaesticu u napajanju. Jedini način da ih ne čuješ jeste da nosiš slušalice, bez obzira na kućište.

RaLe
14.1.2006, 15:13
Ja bih samo napomenuo da su chieftec-ova napajanja od 350W i 410W stvarali neke probleme, tj. riknjavali su.
Ja bih predlozio da uzmes bilo 360 W ili 420 W.

joda
14.1.2006, 17:08
Chieftec je daleko kvalitetniji od ostalih kucishta koje se mogu naci na nashem trzhishtu.. Necesh pogreshiti ako ga pazarish.. shto se buke tiche, zavisi od coolera na CPU, i od onog na GPU, i na kraju, od konfiguracije koju posedujesh.. Ako si kloker, naravno da ti treba promaja unutar istog, a ako nemash takve apetite, onda je mozhda i suvisho uzimati chieftec-a.. Bilo je i nekih pokushaja plagijata chieftovih napojnih, ali i da uzmesh polovno od npr 360w, necesh pogreshiti.. Zhao mi je shto nema kod nas da se kupe npr DTK kucishta, koja [po meni] imaju chak i lepshi dizajn i funkcionalnost. Sem Chiefa, i TT Xaser-a, mislim da smo oskudni po pitanju kvalitetnijih kucishta..
Moja preporuka je svakako posedovati makar chieftec-ovo napajanje.. :icon_cool

BigBadVuk
14.1.2006, 18:10
Ja imam CHIEFTEC MX-0IWD-D
450 snaga....ma nama mu ravnog,nema šrafova,ima fiokice za hardove( lepo skineš hard,otkačih kablove i nosi...),fiokice za CD,DVD....USB i Fire-wire sa prednje strane ispod maskiranog poklopca....
Drugim rečima...San snova...:worshippy

oklagija
14.1.2006, 18:29
Kucista uopste nisu buchna chak shta vishe ni ne chuju se!!!!:D

ali pazi ! DA LI se ne chuju ? :cool:

semaglig
15.1.2006, 18:58
https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop.cgi?action=showprod&cat=64&prod=11

Covenant
15.1.2006, 22:42
ali pazi ! DA LI se ne chuju ? :cool:

Cuju se mozda malo bucnije,ali nista strasno-u pitanju je KVALITETNIJI i bucniji kuler na napajanju...
Nemoj da zakeras,kada sve odlicno radi-Chieftec je to:)

cold
3.2.2006, 22:49
Ja sam imo Chieftec 360 W i od pocetka je pravilo probleme , i na kraju je crklo , i spalilo mi plocu , al strava su ipak , jedno se zalomilo