PDA

Prikaži potpunu verziju : Ubistva u avanturistickim igrama

VelisQ
30.5.2007, 3:45
Kao sto je opstepoznato, u avanturama se nasilje uglavnom izbegava, a i gde se pominje, retko kad ste vi (glavni lik) u situaciji da ubijate nekog negativca.

Koje igre pamtite u kojima mozete ili morate ubiti nekoga da biste nastavili dalje.

Wolverine
30.5.2007, 12:10
Fahrenheit!Ubedljivo!

next
30.5.2007, 13:22
Fahrenheit!Ubedljivo!

Nisam igrao,pa ne bih bas da komentarisem,ali cini mi se da ta igra vise spada u surival horor/avantura,sto znaci da mozemo da stavimo ovde i SH serijal:D ...

Wolverine
30.5.2007, 14:03
Nisam igrao,pa ne bih bas da komentarisem,ali cini mi se da ta igra vise spada u surival horor/avantura,sto znaci da mozemo da stavimo ovde i SH serijal:D ...

Fahrenheit je nova generacija igara ( al s3r3m)! Neka vrsta survivala (snalazenja)!

Patton
30.5.2007, 16:57
Fahrenheit je nova generacija igara ( al s3r3m)! Neka vrsta survivala (snalazenja)!
Kako nova generacija kada survival postoji jos od Resident Evil-a.
Tako da ovu igru ne bismo mogli da uvrstimo u best smrti ili kako vec.

Moj glas ide definitivno FMV avanturama Ripper i Harvester.
Tamo ti je smrt kao dobar dan.

culer
30.5.2007, 19:37
Mogao bih da kazem Call of cthulhu koji se navodno ubraja u avanture a u stvari je FPS horor -ali posto je na ovom forumu svrstan u avanture onda moj glas ide COC-u i FAHRENHEIT-u(po meni najaca avantura)

VelisQ
31.5.2007, 1:06
CoC, a ni Fahrenheit ne bih svrstao u Hard core avanture, ali zato Ripper i Harvester svakako jesu.
Jos jedna od FMV avantura koje sam igrao je X-Files sa Sony 1.
Igra dolazi na 4CDa, a pokolj koji treba da se obavi je u nekom starom skladistu gde vas ceka armija "negativaca" koje pistoljem iza coska (uz pomoc partnera i njegove automatske puske) treba da poskidas.

The X Factor
31.5.2007, 9:11
Gabriel Knight 2.... U poslednjoj sceni treba svog glavnog neprijatelja Van Glowera gurnuti u uzareni kotao.

Nillaith
18.6.2007, 3:58
Zanimljiva tema.

Jedina avantura koja mi pada na pamet, a nije vec spomenuta, je Rule of Rose. Nazalost, samo za Sonyja :\