Prikaži potpunu verziju : I, Videogame
Nash Knight
27.5.2007, 23:54
Siguran sam da ce se ovo dopasti mnogima
http://www.discoverychannelasia.com/i_videogame/
FENOMENALNO !!! :tapsh:
U svakom pogledu fenomenalna stvar... odlično osmišljeno i veoma edukativno. Preporuka svima.
Sjajno zaista! Pogledao sam samo za 70-te i deo 80-ih i mnogo mi se dopalo. Sad moram u krevet pa nastavljam sutra.
Koliko znam ima i emisija na Diskoveriju, samo neam pojma kada...
I ja sam video najavu, ali nisam obratio pažnju kad počinje... mada mi se i ne gleda nešto... ima toga na youtube-u koliko hoćeš :) Ovde je fora u interaktivnosti i kako je sve sjajno osmišljeno i upakovano... svaka čast mozgu koji je ovo osmislio.
Da, to da, stvarno extra odradjen flash ^^
Nash Knight
29.5.2007, 16:40
Sto je najludje, one sitne igrice koje su stavili samo kao za demostaciju su u stvari super, ona P&C avantura me podeca na stare LucasArtsove igre
Ljudi, emisija je extra, danas sam prvi put odgledao i stvarno je dobra. Isto se radi o razvitku igara i njihovom uticaju. Obavezno odgledajte.
Za neupucene radi se o emisiji na Discovery-ju, svake nedelje u 22 casa.
cuo sam za emisiju, ali nikad je nisam odgledao! sutra idem kod druga da skinem pa cu javim utiske!
SFRJ-Forever [CG]
17.6.2007, 23:38
Gledao sam na Discovery-u, nije losa emisija, opisuje istoriju igara, zanimljivo.
donator99
17.6.2007, 23:51
Gledao sam emisiju prosle nedelje.Mislim da je bilo nesto o konzolama.Prikazivali su klipove iz GTA i jos neke igre.
A i video sam kako Sid Majer izgleda :D
super sajt,narocito za mladje generacije i one koje tek dolaze,brawo :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.