PDA

Prikaži potpunu verziju : zanimljivi dogadjaji sa doceka :)

MilanSM
31.12.2005, 17:59
evo da unapred postavim temu, da ne bih zaboravio. Posto svake god bude nekih zanimljivih dogodovstina na doceku nove god sirom zemlje, evo mesta gde cemo to da ispricamo. Naravno mora imati veze sa kompjuterima, tako da svi koji nisu docekali novu god uz kompjuter (na nekom chatu) neka se gube odavde :mrgreensa sala (to sam napisao zbog moderatora, da ne izbrisu temu, al cutite da nas ne provale.)
Vidimo se sledece god. sto volim to da kazem.

sasha vukelic
31.12.2005, 18:13
ja vec imam zanimljiv dogadjaj:
nas nekoliko se dogovorilo da idemo na trg i tamo docekamo novu godinu, a jedan je odustao jer mu se nesto zeznuo komp pa mora popravljati!

Pantelija
31.12.2005, 18:56
Ja cu da docekam Novu sa mojom devojkom, dva ortaka i dve drugarice uz ..... Citamo se i diskutujemo daleke naredne godine.:icon_cool

Bilo mi je divno :), a kako ste se vi proveli?? One poruke sam ja obrisao jer ne zelim da budem ja tema rasprave ovde.

X800 GT
31.12.2005, 19:53
Pa ljudi ja cu veceras da se napijem i ne planiram da se probudim do ponedeljka!
Srecna vam Nova!:mrgreensa
Poz

REDisLAW
31.12.2005, 20:12
Ja cu da docekam Novu sa mojom devojkom, dva ortaka i dve drugarice uz komp kod mene kuci i bicemo na jednom zanimljivom cetu ciju adresu necu da kazem da nebi napunili server. Citamo se i diskutujemo daleke naredne godine.:icon_cool

U al si me ubedio!!!:icon_smil Nego ja sam mislio pod jorgan, ali u zadnjem trenutku sam odustao. Ići ću kod druga, slušaćemo ziku i tako. Misim biće i pripadnici lepšeg pola, too. Srećna Nova!!!:icon_lol:

101st Airborne
31.12.2005, 20:17
U al si me ubedio!!!:icon_smil Nego ja sam mislio pod jorgan, ali u zadnjem trenutku sam odustao. Ići ću kod druga, slušaćemo ziku i tako. Misim biće i pripadnici lepšeg pola, too. Srećna Nova!!!:icon_lol:

Ma najbolje je iskombinovati ta dva - pripadnice lepseg pola i pod jorgan:icon_mrgr

Ja u klub s devojkom i drustvom...nista spektakularno:)

MilanSM
1.1.2006, 16:30
al je sinoc bilo.... krvavo... :)
ja sam propustio veci deo veceri kupujuci papirne maramice i zaustavljajuci krvarenje, jer sam se isekao po ruci.
A sve je pocelo kod burazera u stanu. posle flase tekile, koju smo tamo popili naravno, otidjosmo u diskoteku, a oko 1 sam nazdravljao sa ortakom i malo smo se jace cuknuli flasama, pa se moja razbila u ruci (glupi lav). Ne bi ni primetio da sam se isekao, da mi brat nije skrenuo paznju na krv koju sam razmazao po licu i kosulji. Jedva sam zaustavio krv. Bio sam sav plav od krvi :)
Sad ne mogu da tipkam tim prstom (kaziprst mi je u zavoju, jer je nastradao najvise)
Srecna Nova Godina svima! Daj flasu da nazdravimo!

kinteC
1.1.2006, 17:17
Nastavite sami pricu: prazan stan + tri dobra druga + tri dobre drugarice jednako je eto necu da vam kazem:icon_cool
Pa gde si tu u toj prici?

MilanSM
1.1.2006, 17:42
Nastavite sami pricu: prazan stan + tri dobra druga ( ja sam jedan od njih)+ tri dobre drugarice jednako je eto necu da vam kazem:icon_cool
ma faca si :mrgreensa

e nek si mu rekao. care

sasha vukelic
1.1.2006, 17:46

sta se bunis, covjek sam sebi dobar drug :]

todos
1.1.2006, 18:43
Znaci ti im dao stan a oni se provodili.Jesu li ti ostavili nesto pod pikslu.:p

MilanSM
1.1.2006, 21:30
rekoh da si faca... :mrgeensa
jel si smuvao nesto preko chata? :)

Stevvan
1.1.2006, 23:18
Proveo sam Novu godinu kod drugarice. Bilo je celo odljenje, još poneke ribe sa strane, pivo, vino, balantajns, sokovi, cigare a nije bilo roditelja i trave:( Došo sam u 4 jer je ortaka bolela glava (popio je manje od mene neznam šta mu bi) ali nema veze bila je najobičnija fensi žurka. Kada napravim dredove pravim i reggae party:)

MilanSM
2.1.2006, 3:46
znaci bilo je i balantajnsa :)
divota...
ipak mislim da se pantelija bolje proveo ;)

hacker_aca
3.1.2006, 2:11
Ja se dogovorio sa drugom da izađem na trg, da dođem do njega prvo u 22:00. Pošto sam obećao sebi da ću da pređem NFS: Most Wanted prije nove godine zadržao sam se kući do 23:00 i prešao igricu, pa sam se spremio nabrzaka i ćale me prebacio sa drugom do trga tek tamo oko 23:30 gde sam našao dosta prijatelja iz osnovne koji mi mnogo nedostaju :icon_sad: . Inače, bilo je super, a i ispunio sam svoju misiju: preći NFS: Most Wanted do 2006. Da ste mi videli izraz lica, bio je nešto ovako: :mrgreensa

Apostol
4.1.2006, 0:39
Ja se dogovorio sa drugom da izađem na trg, da dođem do njega prvo u 22:00. Pošto sam obećao sebi da ću da pređem NFS: Most Wanted prije nove godine zadržao sam se kući do 23:00 i prešao igricu, pa sam se spremio nabrzaka i ćale me prebacio sa drugom do trga tek tamo oko 23:30 gde sam našao dosta prijatelja iz osnovne koji mi mnogo nedostaju :icon_sad: . Inače, bilo je super, a i ispunio sam svoju misiju: preći NFS: Most Wanted do 2006. Da ste mi videli izraz lica, bio je nešto ovako: :mrgreensa

Au,bato,ala si ti sve ispunio u zivotu...:icon_mrgr

[RHY]
4.1.2006, 2:01
Au Mile...... (Sto bi rekao Rambo Amadeus) :eek:
NG, regularan pab, sa malo vise sminke nego obicno.. Burazer, ja, jos neka ekipica. Dobri stari sankeri i konobari, DJ koji se u ponoc masakrira i narednih 4 sata ponavlja iste pjesme svaka 3 minuta :mrgreensa .. "Dirty Santa" tripovi... stalno mi se prividjaju gnomovi sa crvenim kapicama, ali, kazem sebi, nema veze, puno sam popila.... Nakon toga na spavanjac sa voljenim bicem pored sebe... i tako naredna 3 dana :icon_wink

Nova godina k'o Nova godina, je li...

hacker_aca
4.1.2006, 6:44
Au,bato,ala si ti sve ispunio u zivotu...:icon_mrgr

Pa za sad jesam.:icon_smil

Videćemo šta će biti sledeći task. :mrgreensa