Prikaži potpunu verziju : Domaca flash igra
Evo, da vam se pohvalim mojom prilicno nekonvencionalnom flash igricom. Trebalo mi je otprilike 15 dana i ima nekih 2000 linija actionScript koda. Trebace vam flash player 9.
Uzivajte!
http://www.newgrounds.com/portal/view/378730
P.S. ima li nekakve sanse da se ovo pojavi u sledecem Svetu Kompjutera?
Hehe, zabavno ^^, jako dobro odradjeno, svaka cast :)
Svaka cast! :tapsh:
Reputacija od mene.
evo upravo sam postovao malo unapredjenu verziju. Sada mozete pauzirati igru pritiskom na P, grafika je malo unapredjena i balans je bolji. Da vidite novu verziju, reloadujte stranicu.
ako vas ne mrzi, glasajte i napisite review na newgrounds stranici.
Igrica nije losa, ustvari svidja mi se samo mi je brzo dosadila.
Svaka Cast
:tapsh::tapsh::tapsh:
Evo ti rep i od mene+++
:ciao:
Dva predloga:
1) Mapiraj specijalno pucanje na Space, lakše je koristiti palac za to nego kažiprst/srednji prst
2) Napravi standalone EXE verziju za download :)
svaka cast, reputacija i od mene.
Samo pitanje. Da li je kod mene trip pa secka ili grafika vuce malo? (doduse malo mi je procesor bio preopterecen kad sam isprobao igricu pa zato pitam :) )
ako nastavis moglo bi prec u revolucionarnu igru, mislim prvenstveno zbog grafike... koji doooom..
samo meni je pre lagana, malo smanji one zivote da letaju, ja svaki ufatim i nikad umret, doso sam do leve 6 i morao sam ic a inace mam osecaj da bi je presao, doduse sto jest jest.. sve je teza i teza, svidjaju mi se oni plavi sto jure na tebe.. ima malo lag, sad ne znam jeli do same igre ili sta.. ali u svakom slicaju :aplauz:
imas rep
Nash Knight
25.5.2007, 17:02
Svaka cast na grafici i (narucito) zvuku. Da ti skrenem paznju, imas slovnu gresku na intro ekranu (naboravio sam tacno sta bese).
Ako volite domace flash igre/animacije pogledajte i ovde
http://www.newgrounds.com/portal/search.php?kind=a&terms=wackwacko
Woah... nisam ni znao da je u flashu moguce uraditi ovakve blur efekte bez extremnog opada performansi. :aplauz:
+rep
Svaka cast na grafici i (narucito) zvuku. Da ti skrenem paznju, imas slovnu gresku na intro ekranu (naboravio sam tacno sta bese).
Ima ih nekoliko ali nije strasno. Ovi graficki efekti jednostavno gaze sve te male mane koje se lako mogu ispraviti.... :)
Woah... nisam ni znao da je u flashu moguce uraditi ovakve blur efekte bez extremnog opada performansi. :aplauz:
+rep
Moguce je iako je extremno zeznuto. Smislio sam jednu jako dobru i ne previse zahtevnu foru ali sam prakticno morao da napravim svoj engine u ActionScriptu da bih je sproveo u zivot. Klasicnim stageom sa movieclipovima se to ne moze uraditi.
Dva predloga:
1) Mapiraj specijalno pucanje na Space, lakše je koristiti palac za to nego kažiprst/srednji prst
Ja sam levoruk, pa mi je mis u levoj ruci a tastatura na desnoj, tako da je meni vise odgovaralo tako, a ovo mi jednostavno nije palo na pamet. Gledacu da kasnije smislim neku bolju shemu, hvala sto si mi skrenuo paznju.
2) Napravi standalone EXE verziju za download :)
Doci ce i to.
:tapsh: konacno da neko nash napravi flash igru! muzika je odlicna, kao i blur efekat (do sada to nisam video u flash animacijama)
Igra je super! Naročito je dopadljiva grafika. Imaš rep+ od mene :)
Predrag Stankovic
26.5.2007, 0:52
Igra je Ok samo mi se kontrolni interface ne svidja jel moguce nekako da se izmeni da se igra pomocu misa, BTW ja je skinuo pa je sad Igram Offline :D
mislim da bi bilo bolje da umesto 4 potiska sa svake strane, bude jedan ali da se igra iskljucivo misem.
Znaci. Levi taster pucanje, desni potisak a treci taster ona bombica. okreatanje misem.
I deinitivno, meni igra sece i sporo se ucitava (a taj problem nisam imao ni sa F.E.A.R.-om (mislim da treba mala optimizacija) ali sve u svemu, svaka cast. Kao sto sam ranije rekao imas rep od mene.
Meni su kontrole totalno konfuzne.
Mislio sam da je u pisanju klasican wsad. Napred, levo-desno rotacija, nazad. Ali izgleda nije to to.
Kad se bude odradio logičniji kontrolni interfejs (zašto ne koristiti kursorske tastere i Shift/Control za pucanje?) igra će biti odlična razbibriga.
sasha vukelic
14.1.2008, 10:29
evo jedan bump i pohvala...
btw, sta fali kontrolama? ja sam se odmah snasao :)
Red Dragon
14.1.2008, 15:34
Not bad, kiddo!
Muzika je prva liga!:tapsh:
DobroslaV
14.1.2008, 23:19
Extra je igra,nekako ne mogu da se naviknem na komande... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.