PDA

Prikaži potpunu verziju : Uwe Boll poludeo?

SirDuck
13.5.2007, 14:55
Evo sad procitah u "Zabavniku" onaj tekst o Uwe Bollu, kako je izazvao kriticare na box mec :)
Zna li neko nesto vise o ovome, kao i da li se ovo stvarno desilo? :)

Dimo
13.5.2007, 15:38
Uwe Boll,reziser vrlo dobrog(po mom misljenju) BloodRaynea?

Dio37
13.5.2007, 15:41
Reci mi da se salis, molim te. Njegovi filmovi su vrhunac neukusa.

Bloodrayne na Imdb-u (http://imdb.com/title/tt0383222/)

Ocelot
13.5.2007, 15:51
Da, da, baš on. :D
Izazvao je nekoliko najžešćih kritičara njegovih filmova, zaboravio je da im kaže da se on bavi boksom već duže vreme i malo je slagao kada im je rekao da je to samo mali egzibicioni meč. :D

Ovde imate malo više informacija. http://en.wikipedia.org/wiki/Uwe_boll#Critic_boxing_matches

Dimo
13.5.2007, 16:04
Reci mi da se salis, molim te. Njegovi filmovi su vrhunac neukusa.

Bloodrayne na Imdb-u (http://imdb.com/title/tt0383222/)

Meni se svidio,nisam ni ocekivao neku pricu sa dubokom radnjom i moralnim poukama,nego obicnu akcionu krljacinu.

Nash Knight
14.5.2007, 22:03
Ziva istina, covek pretuko Lowtaxa (vlasnika i osnivaca kultnog sajta Something Awful), gledao sam cak i mech na youtube-u

zdravkelja
14.5.2007, 22:47
Pročitao sam i ja. Izubijao ih je.

Na kraju je rekao:''Sledeća žrtva biće mi onaj pozer Žan-Klod van Dam.''

bladerunner
15.5.2007, 1:32
Uwe Boll nije poludeo, on je rođen takav... ;) Hebi ga, čovek voli film i voli da pravi filmove, a pošto voli i video igre i stripove, prirodno je da pravi filmove po igrama i stripovima. A nemački zakoni o kulturi i porezima mu omogućavaju da se igra uz relativno male troškove... Inače, gledao sam bloodrayne i moram priznati da to spada u uzaludnije gubitke mog vremena...

A M G
15.5.2007, 1:44
Po slikama iz Zabavnika ali i sa interneta, vidi se da je Uwe dobro napenalio svoje kriticare...:boxing:

Red Dragon
15.5.2007, 14:06
Nije mi jasno ovo "Uwe Boll poludeo". Kad se neko rodi lud, on i ostaje lud. Uwe Boll je rodjen za film kao kao i sumo rvac za vozaca Formule 1.
Ako ste vec "ljubitelji" njegove umetnosti, onda bi trebalo da znate da nas ocekuje nastavak "kultnog filma".... a to je BloodRayne 2, u to ove godine.:odoK:

Wolverine
15.5.2007, 14:30
Nije on poludeo i treba neko da ga prebije kao vola u kupusu!!!:dedica:

A M G
15.5.2007, 14:53

Tesko, Boga mi, covek trenira boks u kome je prilicno dobar...mozda je ipak trebao da bude bokser a ne reditelj...:rolleyes:

Nash Knight
15.5.2007, 16:01
Nije mi jasno ovo "Uwe Boll poludeo". Kad se neko rodi lud, on i ostaje lud. Uwe Boll je rodjen za film kao kao i sumo rvac za vozaca Formule 1.
Ako ste vec "ljubitelji" njegove umetnosti, onda bi trebalo da znate da nas ocekuje nastavak "kultnog filma".... a to je BloodRayne 2, u to ove godine.:odoK:

..i Dungeon Siege i Postal. Enjoy!

Ice-Man
15.5.2007, 17:33
Pa dobro za njega sto trenira box, inace....:kreza: :a_whistli

bladerunner
15.5.2007, 19:38
Tesko, Boga mi, covek trenira boks u kome je prilicno dobar...mozda je ipak trebao da bude bokser a ne reditelj...:rolleyes:

Onda bi tukao režisere koji neće da snime film o njemu... ;)

SirDuck
15.5.2007, 20:11
Pa prvo mi je bilo cudno da se to desilo a da niko nije "objavio" ovde, ali sad vidim da je stvarno lud covek :D

Ma svaka njemu cast, niko do sad nije to uradio, sta hocete, covek je originalan :D

A sto se tice njegovih filmova, nisam gledao nijedan, a po komentarima zakljucujem da ni ne treba :)

Red Dragon
16.5.2007, 14:05

Iako sam jako miroljubiva osoba......... sa zadovoljstvom cu da ga izmlatim:kreza: :boxing:

Nash Knight
16.5.2007, 19:32
samo pazite, covek jeste u godinama, ali je bio sampion u srednjoj kategoriji u nemackoj valjda 2 godine.. pocistio bi patos sa pola ljudi sa foruma

pirossi
18.5.2007, 22:21
samo pazite, covek jeste u godinama, ali je bio sampion u srednjoj kategoriji u nemackoj valjda 2 godine.. pocistio bi patos sa pola ljudi sa foruma
ma opasan baja. odbio je dva meča (http://en.wikipedia.org/wiki/Uwe_Boll#Critic_boxing_matches) a okomio se na slabije od sebe.
debilčina.

ko li mu producira one 33rd grade filmove, da mi je znati.
u to se bre ulažu pare!

Belfegor
18.5.2007, 22:35
ma covek je "genije" da napravi *****e, majstor za promasaje i covek koji stvarno dobro boksuje, lud je kao srbin i ako zna da gresi probija se glavom kroz zid, dobro u njegovom slucaju pesnicama!
mada da nema takvih kako bi i znali sta je los film, tj sta bi bio dobar film?!:confused:

Red Dragon
13.2.2008, 0:37
Posto me je iznenadilo da niko nije spomeuo ovu vest, ali mene je zaprepastila ovako visoka ocena koju je dao imdb (http://www.imdb.com/title/tt0460780/)!:confused:

Kako se usudio da oskrnavi tako dobru igru.
Osim ako mozda film mozda i nije los........(publika) : NO! THIS MOVIE IS ********** and ******** that********* and we think it is ********.

Dio37
13.2.2008, 0:41
Pa sad... Dungeon Siege igra takodje nije nesto posebno. Mene zanima zasto je toliko dobrih glumaca pristalo da rade na ovom filmu. Kao da ne znaju da je svaki film koji Boll rezira automatski promasaj.

Ghost
13.2.2008, 1:31
Nije on poludeo i treba neko da ga prebije kao vola u kupusu!!!
Зваћемо Чака Нориса! :rofl:

nebojsa986
13.2.2008, 11:19
Covek je sinonim za rediteljski promasaj.

DeCoy
14.5.2008, 18:51
Grand Theft Auto would be super interesting for me, and I think I would actually be the right guy to do it, because my movies are all bloody and violent and I don’t have a problem with action scenes. But look, they will go, in the end, with a Michael Bay or a Brett Ratner, and it will be a PG-13 movie made for $150 million. I think it would be better to make a $30 million, very hard, brutal movie without compromising, but I’m not optimistic.

Bacio je oko i na GTA:rofl:

Srlandand
14.5.2008, 20:15
Bacio je oko i na GTA:rofl:

Bacicu ja njega s mosta...:Freddy:

acaf
14.5.2008, 21:30
Ja ne znam kako mogu da daju pare takvom nekom retardu? Da li bre neko od tih sponzora gleda njegove filmove? Pa ja, koji nemam nikakvo iskustvo u pravljenju filmova, bi uz nekog asistenta smuckao bolje s****

zokocx
14.5.2008, 22:04
Da filmovi su mu stvarno , zesti fucked up.

Samo da neuhvati da pravi filmove na neke bolje igre, obicno takvi filmovi su losi, meni se napr svidja Tomb Raider , neko drugi bi rekao zenski Indiana Jones.
Nemogu da se setim ali ima jos nesto dobor.

Srlandand
15.5.2008, 18:47
Pa sad... Dungeon Siege igra takodje nije nesto posebno. Mene zanima zasto je toliko dobrih glumaca pristalo da rade na ovom filmu. Kao da ne znaju da je svaki film koji Boll rezira automatski promasaj.

Pare cine cuda (nazalost).

Highlander
15.5.2008, 19:08
Mogu oni dati i najboljem reditelju da režira film po igri, ali će uvek neko biti nezadovoljan. Jednostavno, koncept koji je primenjen u igri ili knjizi se ne može preneti na platno i još smestiti u dva sata. E sad, slažem se da je Uwe Boll debilčina neviđena, ali su debili i ovi što ga puštaju da snima te bljuvotine. Što se tiče glumaca, oni rade svoj posao, od toga žive. Šta, recimo, Džejson Stetam zna o Dungeons&Dragons ili Kristijan Slejter o Alone in the Dark? ;)