PDA

Prikaži potpunu verziju : Grešio sam, voleo bih da se izvinim...

PixelTerror
9.5.2007, 3:53
Grešio sam, voleo bih da se izvinim svim moderatorima koje sam povredio svojim ponašanjem na forumu, razlog za moje abstraktno ponašanje je bio privatni problem (raskid sa devoljkom) i nisam trebao da usmerim svoj bes prema vama, ljudima koji časno rade svoj posao, nadam se da nisam napravio trajnu štetu u vašem poverenju.

Pixel-Terror

SFRJ-Forever [CG]
9.5.2007, 9:05
Razumno :tapsh:

Sale013
9.5.2007, 9:20
Uh.. Devojke.. :D Ali lepo od tebe sto priznajes koji ti je bio povod! :) Veoma hrabro.. Mada tim raspravama nema mesta ovde medju nama.. Nama je komp na prvom mestu pa onda sve ostalo ;)
good luck!

Telepatic
9.5.2007, 9:37
.. Nama je komp na prvom mestu pa onda sve ostalo ;)

Sigurno:D Kakve devojke,kakvi bakraci:rofl:

Predrag Stankovic
9.5.2007, 10:09
Grešio sam, voleo bih da se izvinim svim moderatorima koje sam povredio svojim ponašanjem na forumu, razlog za moje abstraktno ponašanje je bio privatni problem (raskid sa devoljkom) i nisam trebao da usmerim svoj bes prema vama, ljudima koji časno rade svoj posao, nadam se da nisam napravio trajnu štetu u vašem poverenju.

Pixel-Terror

Hey no worries, da si ih iznervirao dovoljno ne bi ti ni sigao da se izvinesh tj. da napishesh ovo, bio bi banned:to_care:
Uh.. Devojke.. :D Ali lepo od tebe sto priznajes koji ti je bio povod! :) Veoma hrabro.. Mada tim raspravama nema mesta ovde medju nama.. Nama je komp na prvom mestu pa onda sve ostalo ;)
good luck!

Sigurno:D Kakve devojke,kakvi bakraci:rofl:

Govorite u svoje ime geekovi jedni :n-cc2:

Telepatic
9.5.2007, 10:38
Govorite u svoje ime geekovi jedni :n-cc2:

sala mala:D :ciao:

Oggy
9.5.2007, 12:27
Nadam se da si naucio nesto novo o devojkama :mad:

Bojan
9.5.2007, 14:15
OK. lepo ste se napsamovali.
PixelTerror, izvinjenje prihvaćeno. Uživaj u forumu :)