Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma

ivan79
9.5.2007, 3:21
da kao sto rekoh do ivice razuma (ograde od terase sa namerom upustanja istog)
kad ste pozeleli da ga razlupate cekicem, proletite glavom kroz monitor itc (btw mene je malo pre odjavio sa foruma tako sto se sam od sebe restartovao ( to je samo 1 primer proveo bi celu noc kucajuci, zreo je za servis) nadam se da necu najlutiti modove ili admine trenutno sam previse iznerviran i s@eban da bi pretrazivao forum sa istom ili slicnom temom.... toliko od mene vi ste na redu....:icon_evil :dzavo: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:

PixelTerror
9.5.2007, 12:23
Naravno, svako se naljuti kad nešto nije po njemu :D , a računar zna to da radi na pretek kada nema adekvatnu zaštitu od virusa i napada a i znaš od psa neće biti slanina (osim u Kini gde jedu pse :kreza: ), a i windows je windows, svi ga hule a koriste...

preporučujem ti NOD32 za viruse i Kerio Personal Firewall za napade i možda čak i Ad-Aware SE Personal za spyware. :cool:

Naravno da sam bio u sličnoj situaciji, ali misli na to da si PC platio iz svog džepa pa ćeš se predomisliti, uključi WinAmp i opusti se :qliranje:

nighthawk
9.5.2007, 15:54
Bio sam nekoliko puta u takvim situacijama i oktrio da imam veoma crvstog misa.

naravno, bes ne pomaze, a i nema uvek valjanog razloga za to, bar 90% bagova su posledica loseg koriscenja, tj. neznanja korisnika.

sasha vukelic
9.5.2007, 18:21
ne mogu bas reci da me je komp - hardware ili software - ikad doveo do "ivice razuma"... medjutim, cesto dok gledam stanje na berzi ili kada izgubim nesto para na pokeru, pozelim da se iskalim na nekom "perifernom" uredjaju ;)

SirDuck
9.5.2007, 18:40
nadam se da necu najlutiti modove ili admine trenutno sam previse iznerviran i s@eban da bi pretrazivao forum sa istom ili slicnom temom....

U stvari vec je bila tema, koja je zakljucana, tako da predpostavljam da i ovu ceka ista sudbina :)http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=7025

Down Force
10.5.2007, 19:03
E ovako: doshlo mi drushtvo kuci i sada da im pokazem miniclip igricu on koci, ok jedan put ga restartujem:mad: ... pa drugi put:mad: :mad: ... i onda mi je dojadilo pa sam ga udario pesnicom sa prednje strane ispod cd roma i provali unutra:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
:D

federer
19.2.2010, 17:50
Moj brat htio da za njega posaljem pismo u I/O port. Kucam ja,al komp zasteka ja restart ono nece da se upali.Ja uspjeh da upalim medjutim ista prica. Dodjem do laptopa i kucam sve i otvorio mi se popup i ja kuco kuco i pritisnuo backspace i ode izadje i izbrisa mi history..Ja poludio..

Beagle
19.2.2010, 18:07
naravno, bes ne pomaze, a i nema uvek valjanog razloga za to, bar 90% bagova su posledica loseg koriscenja, tj. neznanja korisnika.

Tako tacno.

U principu sam vrlo stalozen, i ne izivljavam se na komponentama. Jedino sto me je dovelo do ludila bio je stari WD, koji nije hteo da se upali sta god da sam radio. Tada sam sutnuo kuciste i hard se ukljucio :to_care:

Posle tog iskustva, kad god hard nije hteo da se upali, precizan i doziran sut u prednju stranu kucista bi ukljucivao hard :opanachke

Nikola_Kg
19.2.2010, 18:11
Моја тема, дефинитивно.
Овај комп ми има неких 7 година и ништа му нисам дирао, значи класичан комп за то време , нисам га надограђивао, само сам додао 256 мб рама, на тадашњих 128...
Сва срећа па сам поломио само једног миша, ова тастатура је као нова, а толико пута сам је ''задланио'':d кад забагује комп =)
Добро је па сад завршавам нови, тј. фале ми графа и хард, па се нећу нервирати толико...

doctor
19.2.2010, 18:20
Ja se secam pisma iz I/O Porta, tip koji je nakon 8 sati opravljanja racunara, uzeo kuciste, odneo ga iza kuce, stavio na panj, i izudarao sekirom tako da je na panju ostala samo "neupotrebljiva smesa lima i plastike."
Odgovor je bio:
Jeez, nadam se da te zena nikad nije iznervirala...
:D

Inace, mnogo puta me izludi... Ali nikad ovoliko... :D

NjegovaWisost
19.2.2010, 18:49
U ali ste vi živčani :D Meni se tako nikad ništa nije desilo srećom xD

NjegovaWisost
19.2.2010, 19:42
ja sam imao komp jedan, tačno ispod noge. A bio je krš teški. I krenem ja da instaliram GTA:SA i on se resetuje 5x i ja ga nogom gore, i odvalim onu plastiku odozgo i ****€m procesor. nisam smeo da kažem mojima, već sam sam odneo na servis. Srećom jwe bio pod garancijom. :D :dzavo: :kreza:

I dali su ti garanicju? Lol

Nikola_Kg
19.2.2010, 20:08
Nije bio pod garancijom, nego sam, kada sam ga kupio, dobio 3 godine garanciju...

Taj kompjuter ti star 7 godina? ccc To si nešto pobrkao...
Зашто то мислиш? :confused:

Nikola_Kg
19.2.2010, 21:08
Не, хаха, знао сам да ћу збунити људе :))
Овај што ми је у профилу се још прави, фали ми монитор, графа и хард диск, али знам све шта ћу, само гледам где ми је јефтиније да узмем...
Хард диск ћу Самсунг Ф3 500 Гб-а, а графа ће вероватно бити 5670 од 512 Мб-а.
Монитор 22'' нека :)

Nikola_Kg
19.2.2010, 21:12
aaaaa pa tako reci, dosta je nova ova konfa u profilu...
Извињавам се :d

Nutsbre@ker
19.2.2010, 21:18
Hmmmm, jeste nekoliko puta me je komp dovodio do ludila, ali sam za lupanje koristio :kreza: samo stari crt( po koji samar), tastaturu ( koju sam na kraju razlupao pa sam morao da kupim novu, tacnije posle jednog udarca nisam mogao da pronadjem sve dugmice, a pocela je i da gubi kontakt) i misa koji sam par puta otvarao da mu vratim dugmice koji su ispali iz lezista. Sada od kako imam TFT ne praktikujem udarce u ekran ( jer ipak je dosta osetljiviji :opanachke) a ni tastaturu vise ne udaram ( mada se ne bih posebno sekirao da joj se nesto desi jer ova periferija zajedno sa misonjom me je kostala jedva 900 din). Jedino kuciste nikada nisam udario valjda iz straha da ne sj***m nesto.U stvari nisam udario komp od kako sam prestao da igram igrice ( poucna stvar :dedica:)

Ps: Sve komponente sam kupio od svojih para tako da u slucaju stete ne odgovaram nikome.

Nikola_Kg
19.2.2010, 21:24
ništa, ništa. Možeš neku bolju grafu, imaš za 120€ xfx gts 250 grafa koja može da leti... :d
Нисам толико у буџету више :-/
За графу дајем максимум 7500 рсд, па ћу је мењати кроз неко време :)
Извињавам се за офф топик ;)

Luka.
19.2.2010, 21:45
Pa evo primer pre nekih nedelju dana kad je ventilator zujao unutra poludeo sam :mad:
ali evo zamenio sam ga i radi savrseno :D

Nikola_Kg
19.2.2010, 21:49
Ја сам доста толерантан и ако би ми се то десило, да вентилатор зуји, кулирао бих, или бих нашао неки начин да то средим :)
Последња опција је куповина нове компоненте :)

Netza
19.2.2010, 22:05
E pa kod mene najvise stradaju slusalice :D onako igram igru i samo na levom uvu drzim slusku, a desnu iza desnog uva... Samo odjednom cujes glavnog lika - obicno nekog RPG-a : AAAAaaaaa ! (Samrtni krik :to_care: ) Sledeca situacija je potez leve ruke od levog uva ka zidu koji je odmah pored, sa sve slusalicama u ruci :kreza: naravno uz pratnju originalnih srpskih psovki :D sigurno sam 6-7 slusalica kupio do sad, za kratko vreme. A dok su bili "debeli" monitori, redovan trening na njemu i tastaturi, nekako svaki put se zadesi tako, ili pravo ili dole :)

todos
19.2.2010, 22:20
E pa kod mene najvise stradaju slusalice :D onako igram igru i samo na levom uvu drzim slusku, a desnu iza desnog uva... Samo odjednom cujes glavnog lika - obicno nekog RPG-a : AAAAaaaaa ! (Samrtni krik :to_care: ) Sledeca situacija je potez leve ruke od levog uva ka zidu koji je odmah pored, sa sve slusalicama u ruci :kreza: naravno uz pratnju originalnih srpskih psovki :D sigurno sam 6-7 slusalica kupio do sad, za kratko vreme. A dok su bili "debeli" monitori, redovan trening na njemu i tastaturi, nekako svaki put se zadesi tako, ili pravo ili dole :)

Šta si hteo da kažeš?:kreza:

Nikola_Kg
19.2.2010, 22:21
e pa kod mene najvise stradaju slusalice :d onako igram igru i samo na levom uvu drzim slusku, a desnu iza desnog uva... Samo odjednom cujes glavnog lika - obicno nekog rpg-a : Aaaaaaaaa ! (samrtni krik :to_care: ) sledeca situacija je potez leve ruke od levog uva ka zidu koji je odmah pored, sa sve slusalicama u ruci :kreza: Naravno uz pratnju originalnih srpskih psovki :d sigurno sam 6-7 slusalica kupio do sad, za kratko vreme. A dok su bili "debeli" monitori, redovan trening na njemu i tastaturi, nekako svaki put se zadesi tako, ili pravo ili dole :)
Мислим да би требао мало да смањиш звук, и нећеш више имати проблема, шта више, служиће те слушке много дуже ;)

Netza
19.2.2010, 22:23
Šta si hteo da kažeš?:kreza:

Hm, da pizdim kad poginem u igri ?! :) kazem, obicno je rpg, a ja se zamajem pa kad zaboravim save game,a pre 2 sata sam poslednji put snimio... Pa kad mi dodje da se ubijem...

Ovo je apdejt prethodnog posta, zaboravio sam da pomenem taj prokleti save, dakle nisu u pitanju samrtni krici i zvuk :D

Nikola_Kg
19.2.2010, 22:30
hm, da pizdim kad poginem u igri ?! :) kazem, obicno je rpg, a ja se zamajem pa kad zaboravim save game,a pre 2 sata sam poslednji put snimio... Pa kad mi dodje da se ubijem...

Ovo je apdejt prethodnog posta, zaboravio sam da pomenem taj prokleti save, dakle nisu u pitanju samrtni krici i zvuk :d
Тако реци :)

veseliburek
19.2.2010, 23:54
UUUh, ja sam bukvalno ludeo kad me je izbacivao iz Left4Dead-a, u jednom momentu sam lupio u tastaturu i oni podizači sa elixira su odleteli kao rakete na sve strane :opanachke

Onda sam našao na netu da treba da disaeblujem multicore rendering :kreza:

Kisr
21.2.2010, 22:20
Takve situacije se cesto desavaju,evo statistike:
-Hard disk1: posle nekoliko vaspitnih cuski prijavljuje vise od 1000 losih sektora ali je i dalje operativan i u koriscenju.
-Hard disk 2: posle cimanja konektora za napajanje pipci na istom su izvaljeni tako da moze da se poveze samo preko sata kabla,ali normalno radi.
-Mis samsung pleomax: posle mnogo "neznosti" otkazao levi klik:(,ali i dalje moze da menja 7 duginih boja.Mis vise nije u funkciji pa sam kupio razer krait koji je vec preziveo par snaznih susreta sa povrsinom stola,ali za sada nema na njemu tragova nasilnistva jer je kao armadiljo.
-DVD rezac: posle par cvrgi vratanca otkazala poslusnost i nece da se otvore,zamenjen novim.
-Gamepad saitek P2500:ako je razer kao armadiljo onda je ovaj saitek kao tenk jer je preziveo nekoliko ostrih udaraca o ivicu radijatora(stoji desno od mene dok sedim za kompom pa mi je tu zgodno).Otpalo je parce plastike sa analogne palice na mestu koje se ne vidi,ali i dalje sve normalno radi i svetli,radi i vibracija.
-Kuciste:ulubljena stranica,ispravljao sam je ali i dalje se vidi.
-Tastatura:za sada parce hardvera koje je prezivelo najvise batina pa zasluzuje da joj pomenem naziv,u pitanju je Microsoft multimedia keyboard.Najvise sam voleo da onako jako predjem rukom po svim dugmicima uz ocaravajuci zvuk rrrrrrk!A bilo je i dosta udaraca po sredini,ali nekim cudom sve i dalje radi kao da je juce kupljena,osim space-a koje pravi drugaciji zvuk od ostalih tipki.
"Sve ostalo" nisam dirao.:kreza:

thebluephoenix
7.3.2010, 2:31
Uh ovakva tema mi je trebala...

Kada sam prvi put intstalirao (DualBoot) Linux (Fedora Moonshine), i u maniru Windows korisnika naviknutog na idiot frendly "wizarde" na brzaka formatiram hard disk od 80GB (Tacnije 75) na tri particije koje su u zbiru mnogo veceg kapaciteta nego velicina samog HDD-a (neki sektori se poklapaju). Onda je fedora je moj 17" NEC CRT monitor (1280x1024) prepoznala kao wide i automatski setovala rezoluciju na 1920x1200. Sve je to dovelo do kraha. Onda sam jedino mogao videti GRUB u console modu cije komande naravno ne znam. Na kraju sam preformatirao ceo hard disk u NTFS uz pomoc windows setupa(ukljucujuci i stari windows i sve fajlove. Otad nisam imao kontakta sa linuxom (iako volim FSF/GNU/GPL ideju).

By the way danas sam popio blue screen, mozda peti fatalni u mom (windows) zivotu, tako da danas surfujem sa sveze instalacije widowsa.

Nicklord
7.3.2010, 17:25
Do dana današnjeg nikada nisam udario kućište... Ali danas sam morao :D
Mučim se da uradim nešto za head foruma i taman uspem da namestim to lepo i ono nestade struja na jednu milisekundu i restartova mi se računar! :nov_mad2: (ne moram da napominjem da nisam sačuvao :D )

LoneWolf
7.3.2010, 17:47
U svojoj dosadašnjoj "karijeri" sam uspješno lišio života između 5 i 10 gotovih kompjutera (kad se sračunaju komponente,toliko ih se moglo sastaviti od njih),a gradacija iživljavanja je išla od povremenog lupkanja "da proradi",preko lupanja o zid a nekoliko komponenti sam skršio do neprepoznatljivosti baseball palicom.

Razlozi su bili raznorazni,od najobičnijeg "device not recognized",neprepoznavanja drajvera i neprijavljivanja u device manageru,do iznenadnih kvarova,zastoja i "freezing-a",kako cijelog kompjutera tako i pojedinačnih komponenti,zavisno od slučaja do slučaja.

P.S. Odlično je za opuštanje al' može da skrši budžet ako se lako iznervirate.
S druge strane,ako ste dovoljno vješti,možete poput Gidre Bojanića u "Žikinoj dinastiji" da od svake slomljene komponente probate napraviti "pumpu za vodu" :D

todos
7.3.2010, 18:16
Ja imam običaj da dam podršku kućištu:D. Obično zbog nekog ventilatora koji škripi. Najviše se iživljavam na mausa i naravno tastaturu. Međutim dešavalo mi se da zamanem ka netbooku, ali se setim u zadnjem momentu da posle toga nema povratka na predhodno stanje.

player1
7.3.2010, 18:49
Jedno vreme kad sam imao stari AthlonXP, ventilator na chipsetu je znao bas da zaore, i jedino je lupkanje kucista, sa desne strane, pomagalo da se stabilizuje.

Posle nekog vremena ni to nije pomagalo, pa sam na kraju oguglao (jer ipak nije skripeo stalno, nego samo neko vreme, najvise posto se ukljuci racunar). Podmazivanje nije pomagalo, a cak jednom je isti otisao u penziju na 6 meseci, pa posle vracen, jer je nova zamena crkla. Eto, jos uvek stoji u starom kucistu, sa ostalim ostacima tog racunara, koji je prosle godine otisao u penziju.

jozvan_Kg
7.3.2010, 20:58
Сад кад нисам скрцао комп никад нећу. Отказује ми једна фаза код проца, и комп неће да се укључи. Покушавам пар пута да га стартујем, и у једном моменту ми пуца филм, крећем да вадим бејзболку испод кревета, замањујем и стајем у задњем момену..Јбг, прежалио би паре, ал' ми нешто недаде да га скрцам. Зато лепо одем и донесем сестрин комп са спрата, одакле и пишем ово, а мој сам спремио да носим у сервис сутра.
Мада, ако ми велепродаја не уважи гаранцију, има да скрцам плочу. Прежалићу 12 сома динара, ал' Гигабајтове ствари више никад нећу да купим.

Stef
8.3.2010, 16:19
2 tast. i 1 misko su otisli u penziju... juce tastatura posle pesa KOJI JE sad obrisan:boxing:

Doomche
8.3.2010, 17:07
Mene u sushtini vrlo retko iznervira rachunar, pogotovo igre. Generalno se izuzetno retko nerviram, rado se svadjam, ali na to vishe gledam kao razmenu razlichitih mishljenja :). Teshko me neko (a pogotovo neshto) istera iz takta, ali u tom sluchaju je reakcija obichno vrlo bogata u svakom smislu :D.

Elem, ipak je bilo takvih situacija. Oko igara je jedino uspela da sevne po koja varnica u multiplayer drushtvu, kada znam da je ljudski faktor glavni i odgovorni urednik emitovanog idiotizma. Pogotovo dok sam pre 2 godine josh uvek igrao WoW... u ostalim sluchajevima obichno primenjujem na sebi onu klasichnu: "Some jedan, nauchi da igrash, nije ti mashina kriva", a mogu vam reci da funkcionishe besprekorno :).

Shto se direktno rachunara tiche... pa eto, jedine dve situacije kojih mogu da se setim, a da su me bash iznervirale nisu 100% ni uzrokovane rachunarom.

Cooler Masterov ventilator sa plavim LED osvetljenjem koji sam do skora imao je obichno malo "cvileo" prvih 30-90 sekundi rada, na shta nisam preterano obracao pazhnju... dok se jedno veche nisam posvadjao sa devojkom, doshao u stan, ukljuchio rachunar i kako je zazvizhdao fan, otvorio kucishte, ishchupao mrcinu i skrcao ga, onako jednom rukom kao limenku :D. Zabrinuo sam se za kvalitet dotichnog ventilatora, ali je zato cimer (koji je 20kg tezhi od mene i 15cm vishi :rolleyes:) u tishini migrirao u drugu sobu pored TV-a ostatak vecheri :). Sad ga je zamenio Antec TriCool no.2, kojim sam jako zadovoljan. Cooler Mastera, ne cimera :kreza:

Druga situacija je vishe bila uzrokovana hardverom. Naime, stari Maxtor od 40gb je jednom prilikom sam od sebe potpuno obrisao particiju, mada je prilichno loshe radio prethodnih mesechak dana. Ne bih se mnogo cimao, na toj particiji je bilo samo nekih slika i ~10gb muzike, shto sam mogao da nabavim i iz drugih izvora, ali sam u tom trenutku majci sastavljao neku prezentaciju za seminar, od HQ slika svuchenih sa interneta chija je velichina zauzimala preko 200mb... a ja sam imao 56k modem, dok je rad trebao da bude gotov za 2 dana. E, tad sam saznao da je HDD izuzetno teshko otvoriti bilo kojom alatkom, ali je pao pod mocnom snagom stege + komshije bushilice, a zatim i sekire, ni manje ni vishe :kreza:. Maxtor... never more.

daniloBG
9.3.2010, 21:29
некада сам се стално нервирао, лупао бих тастатуру јер ми се страница не отвара довољно брзо...али временом сам схватио да постоје 10 пута горе ствари које могу човеку да се десе, па се и не нервирам више...

Don Lazar
28.3.2010, 10:32
Evo, malo kasnim sa postom ali šta je tu je:
Uživotu sam do sada imao par kompjutera, sada imam jedan sa dovoljno dobrom komfom da pokrenem sve nove igrice, ali sam do pre godinu dana imao i jedan stari ''pentium 2'':to_care:
Nestao je kada sam (dok je ovaj bolji bio na popravci) pokušao da otvorim stranicu b92 i on naravno nije ni pokušavao da to uradi, pa sam ga ja posle silnog pokušavanja da ga nateran da otvori stranicu, bacio kroz prozor sa 2. sprata :qliranje:

Bokile
28.3.2010, 10:53
Moj stari računar koji je bio težak ko tučena kada,posle jedne neuspele serije reinstalacije sistema pre nekih 8 godina,bio je win 98 u pitanju,i više maltertiranja i nepoklapanja hardvera+softvera i ko zna čega još,tad se još nisam toliko razumeo u računare,počupam kablove na živo,otvorim prozor i samo ga ispustim sa drugog sprata...

Gledam kako pada i čujem jedno veliko DUM! pad na stepenice ispod prozora i otkotrljao se 5 ili 6 metara od stepenika,nije se ni otvorio ni raspao,ništa...

Vidno razočaran i iznerviran što se prokletinja nije raspala sidjem dole i pogledam,a ono kućište odvalilo parče stepenika kako je zveknulo o ivicu,šutnem parče koje je otpalo,uzmem kućište i popnem se na krov zgrade,9-ti sprat i ispustim krntiju pored stepenica na beton,računam raspašće se,i bio sam u pravu,ljudi to je tako puklo da sam uplašio komšiju i on otvorio prozor i izbacio glavu(da je izbacio malo ranije,skinuo bi mu glavu sa ramena kućištem)...

Silazim da vidim plod svog rada,a kućište se od sile kako je palo toliko izvilo da je matična pukla,zadovoljan pokupim djubre i bacim ga u kontejner...

Od tada nikad nisam digao ruku na komp...

Don Lazar
28.3.2010, 11:44
Od tada nikad nisam digao ruku na komp...

... nikako rukom samo ga ponekad šutnem onako ispod stola, pa sam ulubio ceo prednji deo, posle sam (pošto je kompjuter bio doosta unapređen) zavario ''branik'' od hromiranog čelika, pa sam imao problema sa višestrukim prelomima stopala. Sad sam ga popeo iznad stola na jednu policu koja je visoka pola metra, ali se samo plašim da ne dođem u iskušenje da ga povučem dole, jer bih u tom slučaju završio na traumatološkom odeljenju ....

laki1991
7.4.2010, 21:27
moze samo da me iznervira kad pukne veza sa netom... cim vidim da se stranica otvara sporo znam sta je , i samo se pojavi dole desno zuti trougao da nemam net i izivim se na jadnom misu :)

Sass Drake
7.4.2010, 21:37
Da li je iko častio svog ljubimca mecima iz automatske puške? :dzavo:

Cofi
7.4.2010, 22:02
Verovatno ne. Ti jesi:D?

White Ripper
7.4.2010, 22:11
Сад кад нисам скрцао комп никад нећу. Отказује ми једна фаза код проца, и комп неће да се укључи. Покушавам пар пута да га стартујем, и у једном моменту ми пуца филм, крећем да вадим бејзболку испод кревета, замањујем и стајем у задњем момену..Јбг, прежалио би паре, ал' ми нешто недаде да га скрцам. Зато лепо одем и донесем сестрин комп са спрата, одакле и пишем ово, а мој сам спремио да носим у сервис сутра.
Мада, ако ми велепродаја не уважи гаранцију, има да скрцам плочу. Прежалићу 12 сома динара, ал' Гигабајтове ствари више никад нећу да купим.

Ja bi se pojeo kad bi nagrdio taj kvad sto ti imas!:n-cc2:

Sass Drake
7.4.2010, 22:24
Verovatno ne. Ti jesi:D?

S čim? :D
Iskreno, doveo je on mene mnogo puta do ivice razuma, ali mi nikad nije palo na pamet da ga šutam i uništavam iako dotični nsam platio svojim parama. Pa uništavajte zbog, ako ćete imati svog novca da kupite drugi. Ako neko u Banjaluci ima viška ispravnih komponenata koje bi poklonio ne tražeći nikakvu naknadu, nek mi se javi preko ličnih poruka. VMware Player će mu biti zahvalan. :ciao:

jozvan_Kg
8.4.2010, 1:02
ja bi se pojeo kad bi nagrdio taj kvad sto ti imas!:n-cc2:

Да ти знаш колко ми је само ово чудо живаца појело...Лакше ми је било док сам имао Е8400, само укључиш и не мислиш..

Stef
8.4.2010, 9:30
moze samo da me iznervira kad pukne veza sa netom... cim vidim da se stranica otvara sporo znam sta je , i samo se pojavi dole desno zuti trougao da nemam net i izivim se na jadnom misu :)

restartuj net (gde ga vec palis)izvadi kabel od neta iz struje i ponovo ukljuci(imao sam takvih problema)...zao mi je misa:rofl:

todos
8.4.2010, 13:45
Да ти знаш колко ми је само ово чудо живаца појело...Лакше ми је било док сам имао Е8400, само укључиш и не мислиш..

Umesto Gigabyte-a, toplo ti preporučujem renomiranu marku MSI.:kreza: