Prikaži potpunu verziju : Dvdrw SATA?!
Sta mislite o njima??? Video sam u jednom servisu Pioneer 212D cini mi se, a posto uskoro uzimam nov DVDRW da li da uzmem njega ili 112D?! Hvala!
Mislim da nema neke razlike u karakteristikama medju njima. Uporedi cene - ako su identicne, mozda ce kod SATA modela biti "prijatnija klima" u kucistu zbog kabliranja...
Slicna je cena, ali problem mi je sto sam nasao samo u jednoj radnji gde ne salju City Expressom. :(
EDIT: Planirao sam NEC AD-7173S SATA
Pa nemam pojma, cuo sam oprecna misljenja o Optiarc-u (mada taj model generalno hvale). Procesljaj po forumu, bilo je korisnih tema.
Sta mislite o njima??? Video sam u jednom servisu Pioneer 212D cini mi se, a posto uskoro uzimam nov DVDRW da li da uzmem njega ili 112D?! Hvala!
Uzmi 212, isti su to uredjaji ali je 212 SATA, pa ne moze biti frke oko IDE kablova, master/slave konfiguracije i slicnih zavrzlama.
Problem je sto ne mogu nigde da nadjem SATA, nasao sam u jednom servisu u Bg, ali ne salju City Expressom, tacnije u 2-3 servisa.
EDIT: Nasao sam DVD-RW NEC 7170S Black 18X S-ATA za 3000din, gde salju City Expressom. Nadam se da necu pogresiti...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.