PDA

Prikaži potpunu verziju : Street Racing Syndicate

dzambo
29.12.2005, 3:09
Da li je igrao neko ovu igru i da li je presao? Ja je po malo igram i dosao sam do jednog problema gde su mi CHALLENGE trke ostale na 5/20 i ako sam ih odvozao. Sve ostalo sam odvozao i ostaje mi samo ovo da zavrsim i zavrsim igru. Jel zna neko u cemu je problem?

Gyle
29.12.2005, 3:29
ako se dobro secam Chalenge je mod u kome ispunjavas zahteve raznih interesantnih zena (citaj sex bombi). Ako ih ispunis presele se kod tebe u skladiste :D :D :D :D :D pa posle mozes da ih impresioniras i kad uspes one igraju za tebe sa sve manje odece na sebi :D cisto motivacioni deo igre.

dzambo
29.12.2005, 3:42
Nije to. Ovo je trkanje sa ostalima tj 1v1

oklagija
6.1.2006, 0:26
Preso si igru ako ti je onaj celavi dao svog "getejca", a jurenje 100% je puko ponavljanje kako bi ti sve cice dale svoj video, ali ja ko ja odem preko windows explorera u folder SRS pa u videos i uzivam ;)

hacker_aca
8.1.2006, 4:26
Igrao sam igru i nimalo mi se ne sviđa. Igra stvarno nije zahtevna, i to je za pohvalu. Ja ga sa

AMD Athlon 2000+ 1.66 Gz
GeForce 4 MX
256MB RAM

stavim u opcije sve na maximum i igra uopšte ne koči. Ali mi se ipak ne sviđa jer su na početku svi djelovi otključani i odmah možeš da voziš najjaču mašinu na igrici. Onda sa zvukom. Zvukovi motora i tih stvarčica se ne sećam, nisam imao neke primedbe, samo je problem što nisu imali mnogo pjesama za sviranje. Igram igru pola sata i već počnu da se ponavljaju pjesme. A one đevojke što igraju, jesu ribe, ali je meni bezveze kada miješaju 2D, 3D i ova naša realnost. Ovde nema 2D-a (bar nisam primetio), ali igraš sve 3D i onda onaj filmić (više kao spot) snimano kamerom (samo snimak ubačen). Moje mišljenje je bilo da su trebali da ubace i one cice u 3D obliku (ali jbg, nije ovo NFSMW).

oklagija
8.1.2006, 19:52
WTF ?

Bas super odradili deo sa ribama, bolje da su realne nego da su animirane, pravo meso...ah

hacker_aca
9.1.2006, 3:34
A, dobro, ali su meni ipak bezveze (nisam gay :mrgreensa ) ali dobro, različiti nam ukusi. Ribe jesu ekstra (ne baš sve, ali ajde) ali mi se ipak ne sviđa način na koji su ih prikazali.

dzambo
10.1.2006, 3:49
Preso si igru ako ti je onaj celavi dao svog "getejca", a jurenje 100% je puko ponavljanje kako bi ti sve cice dale svoj video, ali ja ko ja odem preko windows explorera u folder SRS pa u videos i uzivam ;)
E pa dao mi ga je. Pa sve mi je otvoreno ali mi stoji na 90% jer nece da mi prihvati challenge trke. stoji mi na 5/20 (u progresu za challenge) i ima 10 trka koje mi stoje a pobedio sam u njima i nece da prihvati kao pobedu. Neki bug je izgleda. Nema nista na 100% da se odgleda? Ako nema da brisem igru. Avako je i bezveze igra. Mogao bi vec vise most wanted da nabavim.

Marko93
10.1.2006, 16:19
POTPUNO SE SLAZEM SA HACKER_ACOM :worshippy .NFS je mnogo bolji.

oklagija
10.1.2006, 23:32
@dzambo nemoj ici na street mode nego onaj drugi u glavnom meniju i imaces neke trke koje ces lako preci i dobices ona zakljucana kola (valjda si sva kola pokupovao jer i ona uticu na %) koja ce ti povecati postotak ;)

ALExXx95
11.7.2009, 22:21
igra je extra kad si u glavnom meniju ides kursornim strelicama gore, dole, levo, desno i otvoriti se cheat meni i tu ukucajte fixitup i sva steta na kolima se popravi :D