Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Srecna Nova 2006.g.

Pantelija
27.12.2005, 22:02
:icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool
SVIM CLANOVIMA, REDAKCIJI SK I GOSTIMA FORUMA ZELIM SVE NAJBOLJE* U NOVOJ 2006. GODINI!!!!!

*Puno zdravlja, srece, manje muka sa hardverom i softverom, a vise radosti sa istim i naravno lepog druzenja na forumu , volite i budite voljeni.

324 328

REDisLAW
27.12.2005, 22:08
(Tebi je izgleda u krvi da otvaraš teme) EPA SREĆNA TI I TEBI I SVIM ČLANOVIMA TAKOĐE NOVA GODINA!!!:icon_smil

AstraLogos
28.12.2005, 12:53
Koristim priliku da Forumu SK cestitam uspesnu nastupajucu godinu. Da trajete i istrajete uprkos svim poteskocama koji vas prate. Da se forum omasovi i da dobije na kvalitetu a ne samo na kvantitetu.
Adminima, modovima i korisnicima pre svega zdravlja i uspeha u poslu, skoli i na faksu. I naravno mnooooogo vishe para da se moze kupiti bolji hardwer.:icon_smil
Ljubav! :D Ko je spomenuo ljubav? :confused: Naravno i toga nam ponestaje sve vise i vise kao i tolerancije i uzajamnog uvazavanja. Nada se da ce nam nastupajuca godina i to doneti. :)
Pozdrav svima i srecna nova 2006. g. :icon_lol:

oluja
28.12.2005, 13:06
Koristim priliku da Forumu SK cestitam uspesnu nastupajucu godinu. Da trajete i istrajete uprkos svim poteskocama koji vas prate. Da se forum omasovi i da dobije na kvalitetu a ne samo na kvantitetu.
Adminima, modovima i korisnicima pre svega zdravlja i uspeha u poslu, skoli i na faksu. I naravno mnooooogo vishe para da se moze kupiti bolji hardwer.:icon_smil
Ljubav! :D Ko je spomenuo ljubav? :confused: Naravno i toga nam ponestaje sve vise i vise kao i tolerancije i uzajamnog uvazavanja. Nada se da ce nam nastupajuca godina i to doneti. :)
Pozdrav svima i srecna nova 2006. g. :icon_lol:
:icon_lol: SVAKO DOBRO SVIMA :icon_lol:

Sherman
28.12.2005, 13:33
SRECNA NOVA SVIMA!!!! :mrgreensa :mrgreensa :mrgreensa

Carl Jonson CJ
28.12.2005, 13:59
Srećna Nova godina!Happy New Year!Gelukkig Nieuw Jaar!Nouvelle Année Heureuse!Glückliches Neues Jahr!Καλή χρονιά!Nuovo Anno Felice!Ano Novo Feliz!С Новым годом!¡Feliz Año Nuevo! :)

VojaM
28.12.2005, 14:49
Hvala, hvala ;)

Carle, dobro je to... Još od vremena BBS-ova ovo je prvi put da nema problema sa kodnim rasporedima. Verujem da bi se pravilno videlo i da si na kineskom poslao ;)

sirNemanjapro
28.12.2005, 14:53
Ja cu Vam novu cestitati kada bude dosla. :D (Srpska only counts)

Highlander
28.12.2005, 15:23
Ljudi, srećna Nova!:mrgreensa

Carl Jonson CJ
28.12.2005, 18:22
Hvala, hvala ;)

Carle, dobro je to... Još od vremena BBS-ova ovo je prvi put da nema problema sa kodnim rasporedima. Verujem da bi se pravilno videlo i da si na kineskom poslao ;)

E,to je već mnogo :icon_mrgr Btw.drago mi je što sam prvi od BBS-a(kad je on zatvoren uopšte 97-98?)koji je uspeo napisati Srećna nova godina! na grčkom :mrgreensa

E,da želim vam da uvedete potpise do 15-20 karaktera! :icon_mrgr :icon_lol:

Goran
28.12.2005, 18:33
Takodje i od mene SVE NAJBOLJE SVIMA U NOVOJ 2006 GODINI :icon_lol:

Andross
28.12.2005, 20:31
Srecna Svima Nova Godina.:icon_lol: Mada ne na svim jezicima:mrgreensa

REDisLAW
28.12.2005, 22:53
E stvarno, mogli biste uneti malo novina... npr. mali avatrčići, neki potpisi i u tom fazonu nešto.:icon_wink

lijenština
29.12.2005, 1:01
Kao što je rekao Duško Dugouško u jednom istoimenom crtanom filmu: Srećna Nova Godina, Srećna Nova Godina, Srećna Nova Godina......:D

F@n@T!c_KV®
29.12.2005, 1:57
Pa ajde i ja da se pridruzim....SRECNA VAM SVIMA NOVA 2006. :icon_razz i da budemo jos veci "forumasi" sledece godine uz jos mnoooogo procitanih SK-ova!:worshippy

Simke
29.12.2005, 8:40
E stvarno, mogli biste uneti malo novina... npr. mali avatrčići, neki potpisi i u tom fazonu nešto.:icon_wink
Ma ti si genije, oduševljavaš me. Ne zezam se, stvarno. Baš si me nasmejao.:)

Nisi spomenuo onaj crveni baner, on ti se dopada, jelte?

SuperG
29.12.2005, 11:13
Ja cu Vam novu cestitati kada bude dosla. :D (Srpska only counts)

Тако је!!!! Српска онли каунтс! :worshippy :worshippy :worshippy

Master Neo
29.12.2005, 11:16
:icon_cool:icon_cool:icon_coolGde svi tu i ja...Aj prvo zelim redakciji sk-a da u '06 budete duplo popularniji nego sada, u privatnim zivotima da budete srecni i zdravi, da je prozivite sa puno ljubavi...I naravno da imate kesha za neki AMD 5000+(kad izadje) sa nekom Nvidia N8800GT...:icon_cool:icon_cool:icon_cool

Master Neo
29.12.2005, 11:17
Pitam se hoce li biti nekog na forumu u 00:00? Evo mozda cu ja biti, sa girlfriend, ako ne zapalim negde...

Rocker
29.12.2005, 13:00
Pitam se hoce li biti nekog na forumu u 00:00? Evo mozda cu ja biti, sa girlfriend, ako ne zapalim negde...
Ja bih vrlo rado, ali imam litar original ruske smirnov votke, devojku kojoj je muka kad me vidi za kompom i ortake hronične alkose, tako da baš i nemam mnogo šanse:icon_mrgr Pozdrav svima i srećna Nova svima!!!!
P.S. Ajde baš da vidimo ko će da bude najvredniji i pojavi se 1.1.2006. 1.-vi na forumu:icon_wink

REDisLAW
29.12.2005, 14:11
Ma ti si genije, oduševljavaš me. Ne zezam se, stvarno. Baš si me nasmejao.:)

Nisi spomenuo onaj crveni baner, on ti se dopada, jelte?

A jel stvarno tako misliš?:icon_lol:

Simke
29.12.2005, 18:49
A jel stvarno tako misliš?:icon_lol:
Nisi se valjda iznervirao il uvredio?:confused:

Dopalo mi se kako si, u stilu kao da nećeš, spomenuo avatarčiće i ...
a samo si zaboravio ovaj rumeni baner.

REDisLAW
29.12.2005, 23:47
Dobro je kad ima neko na forumu ko može da vas nasmeje!:mrgreensa

MilanSM
30.12.2005, 0:48
AJD I OD MENE S R E C NA N O V A G O D I N A!!!
@
^
^^
^ @ ^
^ ^^^^
^@^^@^^
@^^^^^@^^
^^^^@^^^@^^
IIIIII

MilanSM
30.12.2005, 0:50
Ovo je trebalo da bude jelka, ali nije uspelo, jer sam bojio slova.... :(
a toliko sam se trudio.....
nadam se da cete mi oprostiti :)

Starke
30.12.2005, 0:58
'Ajde i ja da se pridruzim veselju :)

3dM@niak
30.12.2005, 1:59
Pa sta oces, bash se vidi da je jelka... Srecna nova :D

Kostarum Rex Persia
30.12.2005, 2:01
Srećna Nova godina, mada je još rano, ali svejedno želim svima da vam 2006 godina bude mnogo bolja i srećnija od ove.

Želim svim muškim članovima sreće sa ženskim polom, i mnogo više seksa u novoj godini.

Simke
30.12.2005, 6:33
Želim svim muškim članovima sreće sa ženskim polom, i mnogo više seksa u novoj godini.

A ženskim članovima???

Nicolas
30.12.2005, 6:47
A jel nekom palo na pamet da nije jos 2006-a, ima jos dosta sati:icon_cool

Nicolas
30.12.2005, 6:48
A ženskim članovima???

I zenskim clanovima vise seksa sa muskim clanovima! To je bar ocigledno!

AstraLogos
30.12.2005, 11:57
A jel nekom palo na pamet da nije jos 2006-a, ima jos dosta sati:icon_cool
Ja sam postavio topic samo ne znam zasto pise Pantelija. Ma nije ni vazno. :icon_mrgr
Smisao je da se izraze zelje u nastupajucoj godini a u ponoc Nikola, cestitaj ulazak u novu 2006-tu godinu, onima koje volis i sa kojima si blizak.
Pozdrav!:icon_lol:

Magneto
30.12.2005, 12:06
Ja sam postavio topic samo ne znam zasto pise Pantelija. Ma nije ni vazno. :icon_mrgr

Nije važno, ali ipak piše Pantelija zato što je on postavio istu temu mnogo pre tebe, a tvoja je merdžovana ovde. Izgleda da si identičnu grešku napravio i na Bencmarku...

REDisLAW
30.12.2005, 13:00
Smisao je da se izraze zelje u nastupajucoj godini a u ponoc Nikola, cestitaj ulazak u novu 2006-tu godinu, onima koje volis i sa kojima si blizak.
Pozdrav!:icon_lol:

Pa kažem ti! Od 100% teme koje su postavljene 90% postavlja Pantelejmon!:icon_mad:

AstraLogos
30.12.2005, 13:58
Pa kažem ti! Od 100% teme koje su postavljene 90% postavlja Pantelejmon!:icon_mad:
Bice da je tako. :icon_mrgr

Pantelija
30.12.2005, 15:18

Da sam te srece postavio sam samo 14 od preko 1 530 tema koliko ih je do sada postavljeno tako da nije, nazalost, 90% vec samo oko 0,8% od ukupog broja. Popravicu se u narednoj godini.

SuperG
30.12.2005, 17:00
Da sam te srece postavio sam samo 14 od preko 1 530 tema koliko ih je do sada postavljeno tako da nije, nazalost, 90% vec samo oko 0,8% od ukupog broja. Popravicu se u narednoj godini.

Kako? Planiras ponovo neku zanimljivu temu tipa "Kako je izvesni Linus ukrao sourcecode sa mog kompa, i time obestetio dugogodisnji rad kompanije Pantelija&Geom, koja je u stvari stvorila Linux"

Pantelija
30.12.2005, 17:17
Kako? Planiras ponovo neku zanimljivu temu tipa "Kako je izvesni Linus ukrao sourcecode sa mog kompa, i time obestetio dugogodisnji rad kompanije Pantelija&Geom, koja je u stvari stvorila Linux"

zanimljivo, ali je to nemoguce, jer ne volim Linux. A za kompaniju mozda se i osnuje:icon_cool

Simke
31.12.2005, 12:56
Znači opet ova belosvetska nova godina i taj njihov deda mraz, pa dobro...
Ne znam šta će Vam on poželeti...

Ja Vam svima, svima Vama koji se pojavljujete na forumu u bilo kom svojstvu, od portira do administratora, želim sve najbolje... otprilike ono što biste sebi sami poželeli.

Živeli.

Simke
31.12.2005, 13:01
hej, nisam ga dobro razumeo...
šta nam je on to poželeo???:confused: :confused: :confused: :confused:

ps
video sam:
neka crvena slova za Redislawa,
pivo za Bobija,
konobaricu za Rokera,
djeda mraza za kafe kuvaricu ili ...
ma,
izgleda da je baš na sve mislio...

pozdrav,
srećno svima...

dexy-sexy
31.12.2005, 17:00
Moze li neko da mi izvede devojku negde za novu godinu ja sam kupio novi svet kompjutera pa ne mogu!? ;)

Oggy
31.12.2005, 17:36
Dakle, ovo je zvanican topic za srecnu Novu god. Onda, zelim svima sve najbolje u predstojecoj godini, kako kolegama iz casopisa, tako i svim citaocima SKa!!!

cages
31.12.2005, 23:51
Eh da,srecna nova ppl :icon_smil

kinteC
1.1.2006, 1:02
Srecna Nova Godina!!!!

NenadN
1.1.2006, 1:03
Srecna Nova Godina

SuperG
1.1.2006, 1:15
Izgleda da smo mi jedini freakovi koji su NG docekali na forumu! Ma u svakom slucaju - СРЕЋНА НОВА ГОДИНА!!!!

3dM@niak
1.1.2006, 1:38
Malo kasno, ali ... Srecna nova! :D

Covenant
1.1.2006, 1:53
Srecna nova godina svima i sve najbolje!

kinteC
1.1.2006, 2:15
ha ha, ja sam se prvi oglasi na forumu u 2006...
Ne nisam pukao uopste...:icon_eek:

trustno1
1.1.2006, 2:16
Srecna nova u pravo vreme a ne mesec dana ranije, salu na stranu SRECNA NOVA 2006!

Psychon@ut
1.1.2006, 2:35
:worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy
Srećna Nova Godina iz RS
:worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy
i dabogda forum živio vjekovima

SuperG
1.1.2006, 2:41
:worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy
Srećna Nova Godina iz RS
:worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy
i dabogda forum živio vjekovima

Пуно поздрава за нашу Српску!

Sasa011
1.1.2006, 2:54
Srecnu Novu 2006 godinu vam zelimo svi dole potpisani.Sa foruma casopisa Galaksija.:icon_cool

cbole, Zikka, LAJZER, -mISKo-, Mister_rap, Cane_Prebranac, redzo, kioskplus, srleb, Al_Capone, igipo, dejanet, trendo, panonski mornar, VARNICA, sjanos, stallex, djokica1973, noviKorisnik, wex-alpha, sojic, idemoa, ivicat13, zokic, mexico, sakae, bocy, milke, negyxo, dobio_7, dusanl, Miroslav Rankovic, Dambo, aerofly, slosto, mArCo pOLo, Srki_82, Manjencic Dragoslav, cybercom, lazam1, roli, tforgo, Jpeca, valkos, guerini, dava, manixx, dule_du, techtris, Janmix, tarantulla, belerophon, covek_iz_senke, rbb594711, digitalsat, Zidar, mtraj, misa J., Floydian, Bad Habbit, sale t., Necha, kobrejabre, LaMpiR, simens, cviljo, Andrija M, darkon, acaradio, Mario, Angel_of_Dark, Miki88, Tyler Durden, Goran Mijailovic, logika1, midoze, hemfri, beep, floyde, Schwab, sabah, Karudijan, Ivan Dimkovic, ivan-r, fearless, Miroslav Strugarevic, picaferaj, nikky, Nemanja Dubravac, damko, Goran Cvijanovic, Uki_3D, batespro, trodon, Scuderia, lnick, tajkun, zivanovic, Naks, 1r0nM4n, IcyImpact, indicator1, toxica, FlashMaster, Covek, zanvalzan, Trbovic, veljadj, vukad

picaferaj, Boki4u, buco1, Atos, azercode, SBD, lazam1, Camil, slavco, Tokugawa, sojic, Srki_82, zorandim, Br@nkoR, zoomtronic, jovbabic, biber021, std::geek, fibra, bojan01, Mc. Blade, nikky, emrp, rockk, , skymobile, igor@44, lazarius, dzordanicus, milanko, dvbsat, fredi123, wex-alpha, Damjan S. Vujnovic, Dragi Tata, dinke, Al_Capone, DEEp BLUE, Andrej Cvoro, pctel, Zoksyz, Kemalt, Nemanja Dubravac, dava, back, roli, mulaz, ironman, Mister_rap, marco3dx, fit, logika1, Ivan Dimkovic, Tijanic, setx, dejandj, Ogi2, noviKorisnik, mojo jojo, stil, ervinja, kleo, jackdetect, Djomloun, zljk, paki013, maki101, hecky, niko neznanovic, fearless, mixkima, Jpeca, homerruma, mikron, teddy, Wolf, vidan kv, klompica, mmwc, juzercz, neca, pisac, misa J., Balša, stallex, felixfelix, aerofly, Lobacev, Miroslav Rankovic, sjanos, slosto, crnogorac081, Naks, mtraj, srleb, pravo_u_raj, belerophon, Zeusplus, evox, ariel2, redzo, Bojan Basic, panonski mornar, dusanl, dobio_7, Goran Mijailovic, radeisasa3, uranium, Aleksandar Markovic, Drle, cybercom, VARNICA, Salko Dinamitas, IcyImpact, dzena, dadyx, BeastMaster, Boki DX-11

crnogorac081, Bojan Basic, sikter, toleander, ivan79, juzercz, fibra, mojo jojo, vukk, superfox, Balša, hakinen, maki101, Uki_3D, Goran Cvijanovic, budislav, felixfelix, smrz, BeastMaster, al_napacino, klompica, vidan kv, Boki DX-11, cbole, Zikka, LAJZER, -mISKo-, Mister_rap, Cane_Prebranac, redzo, kioskplus, srleb, Al_Capone, igipo, dejanet, trendo, panonski mornar, VARNICA, sjanos.
:) :) :) :) :) :)
i naravno Dzej.

Exitus Letalis
1.1.2006, 3:03
Srećna Nova Godina svima:worshippy :worshippy
Uh da ne zaboravim došo PDV u Republiku Srpsku , ihhhh:(

Johny Atos
1.1.2006, 3:12
Srecan rodjendan!

Ups! Srecna nova godina! :D

miguel
1.1.2006, 3:34
SREĆNA NOVA 2006 :icon_smil :icon_smil :icon_smil :icon_wink

Oliver
1.1.2006, 4:36
:icon_smil :icon_sad: :icon_neut :worshippy :icon_eek: :icon_roll :mrgreensa :icon_cry: :icon_redf :icon_mad: :icon_wink :icon_cool :icon_cool :cool: :eek: :icon_lol: :) :p :icon_mrgr :p :( ;) :confused: :D :o :
Srećna nova godina!!!

Oliver
1.1.2006, 4:43
:worshippy :icon_smil :icon_sad: :icon_neut :worshippy :icon_eek: :icon_roll :mrgreensa :icon_cry: :icon_redf :icon_mad: :icon_wink :icon_cool :icon_cool :cool: :eek: :icon_lol: :) :p :icon_mrgr :p :( ;) :confused: :D :o :
Srećna nova godina!!!

AstraLogos
1.1.2006, 4:44
Srećna Nova 2006-ta godina. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Da bude kao boja ovih slova. Nemo' neki da se tripujedu sa nedozvoljeni sredstvi. :icon_eek:
Sada sam upravo dosao iz kafanu bre! i odman se javljam na zborno mesto.
Pozdrav drustvu koje je docekalo novu godinu na forumu!
Svaka cast majstori. :worshippy :worshippy :worshippy

Highlander
1.1.2006, 5:30
Ubiće vas Voja za ovolike smajlije!!!:icon_mrgr

Još jednom SREĆNA NOVA GODINA

Nicolas
1.1.2006, 7:18
Ajde i ja da se prikljucim!

Srećna Nova Godina !!!

:worshippy :worshippy :icon_lol: :worshippy :worshippy

bobzilla
1.1.2006, 7:50
Želim srećnu novu godinu svim forumašima i ekipi SK. :icon_wink

P.S. Primetio sam značajne promene u izgledu/funkcionalnosti foruma od mog poslednjeg logovanja (pre mesec dana). Želim vam da ove godine postanete još bolji... Ali i dalje ostaje problem onog crvenog banera na vrhu strane. :mrgreensa

Nicolas
1.1.2006, 7:58
Ali i dalje ostaje problem onog crvenog banera na vrhu strane. :mrgreensa[/QUOTE]

Tacno, ruzan je, bode oci, ne uklapa se sa ostalim, a boje su ocaj kombinovane, jeste da treba da privuce paznju ali moglo je to malo bolje!

urke
1.1.2006, 11:25
Svaki posetilac foruma je pozvan da napravi lepši/dopadljiviji/primamljiviji/kulturniji/šta-god banner i da ga priloži uz poruku (attachuje) pa će admini izabrati pristojan (ili više njih da se rotiraju).

Dakle, hoće li neko da pokrene rešavanje problema „ružnog bannera“? :)

P.S. Srećna nova 2006. gdina!

Nicolas
1.1.2006, 11:41
Ja hocu, uradicu sto puta lepsi ako me platite!

Simke
1.1.2006, 12:42
Ja hocu, uradicu sto puta lepsi ako me platite!

Koliko???:confused:

bojongo
1.1.2006, 14:04
Srecna NOVA GODINA
sa zeljom da u srca svih Vas donese srecu, radost i veselje !!! :icon_lol:

bobi
1.1.2006, 17:10
SRECNA SVIMA N.G.

Evo mene, srcem neko pivo i kuckam ove redove.
Da znate samo kako sam se proveo za novu. Iznad svih ocekivanja.
Isao sam sa drustvom na planinu u neki svojevrsni planinarski dom. Jeli smo, pili...
Nista novo, pa meni je svaki dan takav. Ali kad su me odveli na osmatracnicu, dah mi je zastao od naglog dolaska silne ispunjenosti prema sumi i planini.
Covece bio sam na vrhu planine (osecao sam se kao Gandalf na Ortanku) i gledao sume dole, kao da su moje sopstvene. Na zalost drugaru se jednom (koji nije voleo visimu) smucilo, te smo morali nazad.
Ali ne lezi vraze... Nakon pola sata ja sam "sam" krenuo ka osmatracnici i dosao po mrklom mraku tamo. Popeo se, rasirio ruke i zapevao:
"Open your arms, they are shape as wings. The song of your revenge, drops on your lips. The sombre hill is now defying, and your star has start to shine". ( tekst pesme benda Moonspell).
I cim sam zavrsio sa pojanjem (ovaj pevanjem) cuo sam zov dole mojih prijatelja Gage i Irene:"Bobi...Bobane...". Odazvao sam se i rekao da cu doci kasnije...

Jutros (nakon sto sam prespavao) svi su me zezali...jer, navodno, kada sam dosao sinoc u sobu i kada su me pitali sta sam tamo radio, svima sam rekao da sam "opstio sa sumom".
I onda:"Ej, bobi dodji da opstis sa mnom".
I opstio sam
Hahahaha...
(ovaj tekst dole ostavljam namerno)
Simke ovo je PM namenjen licno tebi, ali ga mozda copy-paste-ujem na neki svoj post, da ne bi ponovo kucao ovo isto.
Ziv bio...

holodoc
1.1.2006, 17:23
Svaki posetilac foruma je pozvan da napravi lepši/dopadljiviji/primamljiviji/kulturniji/šta-god banner i da ga priloži uz poruku (attachuje) pa će admini izabrati pristojan (ili više njih da se rotiraju).

Dakle, hoće li neko da pokrene rešavanje problema „ružnog bannera“? :)

P.S. Srećna nova 2006. gdina!

Jel dimenzije odgovaraju ovome crvenom kvadratu gore ili mogu da budu malo "doterane"?

A da usput,....

Srećna nova godina svima koji prate ovaj forum i/ili bilo kako učestvuju na njemu.
Ah da, specijalne čestitke idu Redakciji i moderatorima:icon_lol:

Wolverine
1.1.2006, 21:55
SRETNA NOVA GODINA 2006... :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy :worshippy

.......BOLJA NEGO PROSHLA........

adelante
2.1.2006, 17:02
Sretna nova 2006 godina :worshippy :icon_lol: :icon_lol:

hacker_aca
3.1.2006, 1:22
Evo i ja koristim ovu priliku da svim članovima, administratorima, moderatorima, čitaocima i svim ostalima koji su na neki način povezani sa Svetom Kompjutera čestitam novu godinu i puno sreće i zdravlja (ali najprije hardware i software :mrgreensa )

REDisLAW
3.1.2006, 16:04
Evo i ja koristim ovu priliku da svim članovima, administratorima, moderatorima, čitaocima i svim ostalima koji su na neki način povezani sa Svetom Kompjutera čestitam novu godinu i puno sreće i zdravlja (ali najprije hardware i software :mrgreensa )

Šta najprije hardware i software?:confused: Njima prvo čestitaš Novu godinu?:icon_lol:

hacker_aca
4.1.2006, 4:24
Šta najprije hardware i software?:confused:

Pa mislim puno hardvera i softvera. :)