PDA

Prikaži potpunu verziju : Šta djevojke igraju?

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:08
Jedna zanimljiva tema:D
Opšte je poznato da uprkos svim trvdnjama da su video igre strogo rezervisane za muški pol postoji i dosta izuzetaka.
Recimo, moje društvo je uspjelo da zainteresuje jednu drugaricu da igra Medal of Honor. Jedna djevojka je počela da igra Counter strike zato što je njenom batu nedostajao igrač u counteru pa je sad bolja od njega:rofl:

A maniju za Simsima da ne pominjem,moja blesava profesorka engleskog ih obožava.
Mislim da je skoro svaka pripadnica nežnijeg pola probala barem jednom u životu neku igru, e sad da li su to karte, kuglice, pucnjava ili nešto treće, zavisi od slučaja. Međutim, nažalost, malo njih ostaje i postaje pravi igrač.

Znači, jedna djevojka me davi i davi da joj donesem kakvu igricu. Igrala je prije negdje Crash (pojma nemam koji) pa joj se izuzetno dopalo i traži nešta tome slično.

Šta da radim? Koje igre preporučujete? Ne nije mala, treći razred je srednje :)

Dio37
12.4.2007, 1:11
Mozda bi mogao da probas sa nekom cartoon-like igrom, recimo Neverhood je dobar izbor. Ili Worms. U svakom slucaju nista kompleksno ako tek pocinje sa igranjem. :)

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:14
Probaću. Maybe da joj dam Syberiju 2?

Željko
12.4.2007, 1:15
SIMS definitivno, obavezno joj pokaži kako se igra, možda bude tražila i dodatne časove :to_care:

Dio37
12.4.2007, 1:17
Zanimljivo, nisi naveo za koju platformu joj treba igra. Za PC, pretpostavljam?
Ne bih bas pocinjao sa Syberiom, trebalo bi nesto lakse.

mad_skillz
12.4.2007, 1:20
ja preporuchujem Neighbours From Hell 1&2

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:24
ja preporuchujem Neighbours From Hell 1&2

Au:boodala: kako se ovoga sjetio nisam
Ne znam za simse. ima laptop a na njemu AMD mobile Athlon 2400+, 192 rama, al ne znam koja je grafa, vjerovatno neka integra...

che daboli guz
12.4.2007, 1:26
Tomb Raider serijal,
A ako se bavi sportom onda nesto u tom fazonu ili borilacke vestine,
mozgalice,
ako ima brzi inet onda preporuci pitbull poker u besplatno.
Cuj davi te ,prije bih rekao da te ona "bari" da joj pravis drustvo.
Da nisi kojim slucajem primjetio govor tijela?

Koliko me pamcenje sluzi Imzadi ili Mrka Kapa je gamer pa nek ona kaze sta bi joj trebao dati.

Ziv bio!
:ciao:

Renee
12.4.2007, 1:28
Sims kec bi odlično radio na toj konfiguraciji.
Sonic
Ice Age 2
Neighbours from Hell 1 ili 2 (kao što je neko iznad naveo)
Roller Coaster Tycoon
ili
Zoo Tycoon (to su više ''ženske'' igre)

bobi
12.4.2007, 1:31
Šta igraju?
Pa dobar deo njih moraš da posmatraš kao decu.
Znači što više šarenila i što prostije, to bolje. :D Loptice koje skaču tamo amo, platformice sa nekim medama, kotrljajući klikeri i te stvari. Preporučujem ti luxor. To je igrica od koje neće moći da se odvoji.
Ako li su pak nešto pametnije, onda im daj sims. Tada su spremne i da malo više razmišljaju jer im proradi materinski instinkt da neguju, i ženski poriv da manipulišu. :dzavo:

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:33
simse kečeve sve imam... jes košarkašica je:D

Nillaith
12.4.2007, 1:34
Daj joj Broken Sword 2 ili Syberiu :D The Longest Journey takodje nije los izbor... ili, hmm, jednog od starijih Tomb Raider-a? TR3 ili TR4 :]

Mozda nekog od Raymana, posto su igre na fazon 'skakuci i skupljaj stvari' i jos su sareneeeee :D

Mislim da ce joj Simsi ok raditi, igra je dobro optimizovana. Ako je radila na mojoj staroj GeForce 2 MX... T_T

I mozda da promenis naslov teme u nesto malo konkretnije ;)

Ako li su pak nešto pametnije, onda im daj sims. Tada su spremne i da malo više razmišljaju jer im proradi materinski instinkt da neguju, i ženski poriv da manipulišu. :dzavo:

A jel? :kreza: Moja mama igra simse, jer zna samo to i Zumu =P Ne znam to za materinski instinkt, ja igram sa jednom Simsickom koja je poubijala pola grada i planira da ih sve pretvori u zombije :D

Renee
12.4.2007, 1:35
platformice sa nekim medama
:rofl: :rofl: :rofl:
e Bobi svaka ti čast :)

Daj joj onda neko kuglanje, ako već neće Sims.

Probaj i sa Zoo Tycoon-om sigurno će joj se svideti igra, jer ima mnogo životinja i šarenila.
A i Roller Coaster Tycoon je dobar za nežniji pol :)

Dio37
12.4.2007, 1:40
Mozda bi mogao da probas sa Monkey Island serijalom, ako uspes negde da ga nadjes.

@bobi: Meni to nije smesno... Zbog takvih misljenja nastaju stereotipi da je gaming rezervisan samo za muski rod. Posle se cudimo kada neka devojka pokaze zainteresovanost za igre.

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:41
Daj joj Broken Sword 2 ili Syberiu :D The Longest Journey takodje nije los izbor... ili, hmm, jednog od starijih Tomb Raider-a? TR3 ili TR4 :]

Mozda nekog od Raymana, posto su igre na fazon 'skakuci i skupljaj stvari' i jos su sareneeeee :D

Mislim da ce joj Simsi ok raditi, igra je dobro optimizovana. Ako je radila na mojoj staroj GeForce 2 MX... T_T

I mozda da promenis naslov teme u nesto malo konkretnije ;)

A jel? :kreza: Moja mama igra simse, jer zna samo to i Zumu =P Ne znam to za materinski instinkt, ja igram sa jednom Simsickom koja je poubijala pola grada i planira da ih sve pretvori u zombije :D
Ćuti, i ja se razbijam od simsa 2ke, ima li gdje da se skine objekat srpska zastava, ako ne to onda bar zastava Eu? :D

Gdje raymena da nađem... Ponjeću joj sajberiju, i ako iz prašine iskopam stare simse.

Renee
12.4.2007, 1:41
Ice Age joj daj.
Ma daj joj šta god hoćeš od gore navedenog.

NjegovaWisost
12.4.2007, 1:45
Nadam se da zna da krekuje...
Uf, sad gledam, kako me je onaj moj predlog za muzički podforum ukopao, srozao mi reputaciju katastrofalno, samo crvene kockice u kontrol panelu... Ništa više ne predlažem...

Od ovih malobrojnih djevojaka ovde, koja vam je bila prva igra?

genius
12.4.2007, 1:56
Lele braco ala ste napisali svasta ovde ne mogu da verujem. Po vama je prosecna devojka cist glupson koji reaguje samo na vizuelne nadrazaje a pri tome ne koristi sivu masu... Pa kako vas nije sramota :rofl:

Ajde sad lepo kazite ko od vas ima devojku/zenu. Tom coveku mogu da poverujem da ne prica klasicne stereotipe. Inace znam mnogo devojaka koje ne vole da igraju simse. Imam jednu drugaricu koja voli na primer Need 4 Speed, FIFA, NBA, Call of Duty i GTA serijale a Simse ne podnosi.... Znaci nije bas tako da vole samo sarenilo tipa zuma i slicno...

Inace, Wisosti, lepo su ti ljudi rekli, ona je samo zeljna tvog drustva i paznje... :) To je bas lepo :)

Mrka Kapa
12.4.2007, 2:02
Šta igraju?
Pa dobar deo njih moraš da posmatraš kao decu.
Znači što više šarenila i što prostije, to bolje. :D Loptice koje skaču tamo amo, platformice sa nekim medama, kotrljajući klikeri i te stvari.

:rofl: U kakav bi nas lep svet ti smestio. :)

Evo ovako: meni je prva igra bila Lotus Turbo Challenge na Amigi (simulacija vožnje), sledila je War Zone takođe na Amigi (pucačina), pa fudbal, ne sećam se imena igre.;)

Kada je stigao Pentium 3, na red je došao Quake2, i razne male igre tipa Reflexive Arcade. Najsrećniji mi je period bio kada je bilo puno avantura, tako da sam igrala i Syberiju 1 i 2, Mysterious Island, Put u Središte Zemlje i još puno njih.

Neko mi je posle toga pokazao Heroje 3, pa je usledila era strategija. Ovih dana igram Anno 1701.:)

Od nedavno me zanima i kako bih se snašla u pucačinama, jer posle Quakea nisam imala nijednu, pa povremeno se isprobam u Battlefieldu1942. i Scarface-u.

Elem, nije baš "ženski izbor igara", ali recimo mogu da preporučim "The Movies". Dobije se filmski studio na upravljanje sa svim mogućim pratećim sadržajem i mislim da će joj se dopasti, ali ako ne voli gnjavažu oko strategija, onda svakako nešto kratko i brzo... možda i neke medvediće koji ispaljuju cvetiće iz svojih ružičastih pištolja, vidim da ovde ima nekih koji su izgleda takve igre videli. :D

NjegovaWisost
12.4.2007, 2:02
Lele braco ala ste napisali svasta ovde ne mogu da verujem. Po vama je prosecna devojka cist glupson koji reaguje samo na vizuelne nadrazaje a pri tome ne koristi sivu masu... Pa kako vas nije sramota :rofl:

Ajde sad lepo kazite ko od vas ima devojku/zenu. Tom coveku mogu da poverujem da ne prica klasicne stereotipe. Inace znam mnogo devojaka koje ne vole da igraju simse. Imam jednu drugaricu koja voli na primer Need 4 Speed, FIFA, NBA, Call of Duty i GTA serijale a Simse ne podnosi.... Znaci nije bas tako da vole samo sarenilo tipa zuma i slicno...

Inace, Wisosti, lepo su ti ljudi rekli, ona je samo zeljna tvog drustva i paznje... :) To je bas lepo :)

Okej, toga sam svjestan, al ipak, ne nosim joj igricu kući neg u školu :opanachke

bobi
12.4.2007, 2:12
@bobi: Meni to nije smesno... Zbog takvih misljenja nastaju stereotipi da je gaming rezervisan samo za muski rod. Posle se cudimo kada neka devojka pokaze zainteresovanost za igre.
Stereotipi?
Pa i ja se čudim kada vidim da neka igra nešto kasvetno :D

Aj sad ozbiljno...

Lepo sam rekao gore da "dobar deo" žena... znači ne sve (mada će nesumnjivo sve da se prepoznaju u onom drugom manjinskom, pametnijem delu). :kreza:

[Imzadi]
12.4.2007, 2:16
Šta devojke igraju? :)
Čudno pitanje... svaka osoba je posebna, ne možeš strpati sve u isti koš zato što su devojke u pitanju... U skoro svakom odgovoru do sada vidim Sims... Ok, super su, ali ja ih npr. ne volim... Ko može da tvrdi da će se svideti toj devojci? Možda ona baš voli brzu vožnju, pa joj odgovara NFS... Možda nema iskustva sa igrama uopšte, pa će joj to biti teško, i u tom slučaju može slobodno da krene sa Zumom... Možda ne voli igre tipa Zuma, ali zato joj se sviđaju platforme kao što je Harry Potter...a možda joj je Harry Potter previše dečiji, a ona voli nešto ozbiljnije tipa Medalje časti ili COD-a...A možda su za nju kao stvorene Tycoon igre. Sve je stvar ličnog izbora, a ne razlike u polovima. A kad smo već kod ličnog izbora, mogao si btw da je pitaš šta je konkretno zanima, jer je izbor igara danas veoma širok pojam a što je najinteresantnije ni na jednoj ne piše: za devojke ;)

Nillaith
12.4.2007, 2:19

Hmm, pa bas prva-prva je bila Mario na Segi i sve ostale igre koje su dosle sa njom (Duck Hunt i ono kad ubijas kauboje, ne secam se naziva <3 I naravno, tenkici)

A igra koja me je 'naterala' da zavolim igre je Broken Sword 2, zato sam je preporucila :) Trenutno najvise igram igre koje imaju pricu, i to DOBRU pricu sa puno obrta i sl., pa jos ako je hororce... :kreza: Nesto tipa Silent Hill i Still Life.
Pucacine uglavnom ne igram zato sto mi bude muka od prvog lica :/ Motion sickness, pa to ti je (ne znam kako se to kaze na srpskom). A bas bih da odigram FEAR ili Halo :/

Sto se zastave tice, ne znam... mada je lako prebojiti zastavu, pa ako imas neku... :D Ja obicno skidam 'delove za kucu', tipa lepe sofe i fotelje XD

@Imzadi
Mislim da pise "za devojke" na Barbie igrama... ali necemo sad o tome :P

goldie
12.4.2007, 2:35

Prva igra je bila Atletika na Spektrumu. :D Bila sam mnogo mala i tata i ja smo se igrali. Na Amigi 500 je vec bilo svaceg: Mortal Kombat, neke u nivoima koje sam zaboravila i kako se zovu :icon_scra, King Kong...
Na pc-u prva igra koju sam ozbiljno igrala je bila Egipat. Trenutno omiljena mi je NFS.

Mrka Kapa
12.4.2007, 2:43
Okej, da se tema ne bi pretvorila u još jednu raspravu o tome da li su i koje igre za devojke, a koje ne, da se skoncentrišemo malo na predloge.

Recite koje igre vaše drugarice/devojke/žene vole da igraju i u kojim ulogama uživaju; šta vas je kod njihovih izbora oduševilo, nasmejalo...

Sigurna sam da će se naći dosta konstruktivnih predloga (uključujući i medvediće) za neke buduće viteze koji bi da izađu u susret drugaricama u nevolji. :)

[Imzadi]
12.4.2007, 2:45
@Imzadi
Mislim da pise "za devojke" na Barbie igrama... ali necemo sad o tome :P

Da, a pored toga piše "od 3-5 godina" ;) O tome ćemo kad bude tema o igrama za decu ;)

bobi
12.4.2007, 3:14
Okej, da se tema ne bi pretvorila u još jednu raspravu o tome da li su i koje igre za devojke, a koje ne, da se skoncentrišemo malo na predloge.

Slažem se.

Recite koje igre vaše drugarice/devojke/žene vole da igraju i u kojim ulogama uživaju; šta vas je kod njihovih izbora oduševilo, nasmejalo...

Posao:
Sve do jedne žene na poslu znaju perfektno windowsov pasijans. Ima neka platformica sa nekim kao snupijem, što su svojevremeno igrale i naravno, čuveni dx ball. Što se tiče luxora, verovali ili ne, da ima neko interplanetarno takmičenje, bio bih spreman da dam sve pare na kolegnice. :D
hmm da... kad smo igrali jednom call of duty multiplayer, rekle nam da je bolje da izađemo i jurimo devojke, na šta smo ih mi samo prezrivo pogledali. :)

Devojke i drugarice:
Ovo je malo teže pitanje, pošto biram i jedno i drugo. :kreza:
U principu, dešavalo se da mi neka devojka traži da joj narežem neku strategiju, jer bi ona kao da proba, a ispostavljalo se da je u stvari htela nešto treće.:( Kako da posle čovek ne bude ogorčen, kada vidi toliku neprirodnost? Ima nekoliko njih koje su se zanimale za epsku fantastiku u bilo kojem vidu, ali su mašile poentu, t.j. pokušavale da pronađu špansku seriju u dijalozima između muško-ženskih karaktera. Vrlo brzo inače gube interesovanje za bilo šta što je uzvišene prirode. Preporučio bih svima da pročitaju Kantovu knjigu "O lepom i uzvišenom" (nije filosofsko delo) u kome se jasno vidi razlika u karakterima između polova. Znači, žene vole livadu i šareno cveće; muškarci vole planinu, oružije i politiku.
Žene su takve, kakve su. Pravo da vam kažem, uopšte ne bih voleo da su okoreli igrači kao mi.

marxo
12.4.2007, 3:30
Pravo da vam kažem, uopšte ne bih voleo da su okoreli igrači kao mi.

Jer bi nas razbijale ko male majmune...

Ove devojke iz razreda kod mene vole Zeusa mozes i to da probas... Mada Neighbours from Hell ti je ubedljivo najbolji izbor ako igrate zajedno (ili ti samo gledas) jer jednostavno se toliko smejete da vam bude zabavno kao da ste stvarno polupli prozor nekom matorom fosilu :D

Avaj, da jedna devojka trazi od mene neku igru definitivno bi joj odneo i Leisure Suit Larry-ja. Ali pazi moze da se pretvori u stvarnost :D

Mario Pavićević
12.4.2007, 8:27
Moja devojka recimo takodje ne voli Simse.Zuma joj je naravno nezaobilazna ali pored toga igra recimo Sim City,Red Alert,Rise of Nations i uglavnom ih igra bolje od mene:)

Ghost
12.4.2007, 9:22
Sto se zastave tice, ne znam... mada je lako prebojiti zastavu, pa ako imas neku...
Има једна добра колекција застава да се скине, чак су и анимиране(нема српске):
http://modthesims2.com/showthread.php?t=195287
А овде имате другачије "стубове" (или како код се зову та чуда за заставу):
http://modthesims2.com/showthread.php?t=195875

<Rio_da>
12.4.2007, 10:30
Evo mojih predloga igre su jednostavne a veoma zanimljive cak i sa vise igraca:

Hammsterball - Hrčci(ovo nisam mogao da napisem bez č) koji se kotrljaju i sudaraju u malim providnim kuglama.... ovom ne moze niko da odoli i
Crash BASH - doduse za PSX ali najjaca i najzanimljivija igra....

DeCoy
12.4.2007, 11:04
Happyland Adventures (http://www.acid-play.com/download/happy-land-adventures/)

Najsladja moguca platformica...dobro, nije bas sa medama i sa zekama, ali je sa kucama;)

Mare[Bg]
12.4.2007, 13:57
Vecina mojih drugarica gotivi Jazz Jackrabbit 2. Primetio sam da neke vole i NFS. Sestra od strica obozava super mario final, dok moja bivsa devojka voli sitne igre tipa zuma, icy tower...

Martok
12.4.2007, 14:26
Moja sestra voli da se vozi, sto drugarici ne nabavis neki reli: CMR, Flat Out ili tako nesto.

ACHTUNG
12.4.2007, 14:26
Sigurno ce gotiviti igre sa zenom u glavnoj ulozi (ali da nije Lula :dzavo: ).
Siberija je odlicna. Naravno, tu uvek mogu da padnu i one male igrice poput Neighbours from Hell ili slicno. Igre gde ima "menadzmenta" ljudima - Caesar 3. Mada ipak Simsi rulaju.

A ako igrate zajedno uvek su dobre tabacine. Eto, ja devojku stalno peglam u Double Dragonu. A pocne nesto da mi cvrchi za novi film Penelope Kruz, padnu "batine" i posle mogu na miru da se patim u bioskopu. Ali kako volim kad uzmem Aboba a ona Marijanu....
7286

Ovo je sa ChengFuom jer da sam stavio sa Abobom ljudi bi pomislili da sam sadista.:kreza:

NjegovaWisost
12.4.2007, 14:39
E, da, ja i zaboravio da kažem, odnio sam joj sajberiju 2, i šalje mi poruku, "Pojavilo se please insert disk 2 and pres OK, šta da radim?" Qq majko, ja joj objasnih, kad ona, pa i mislila sam da to treba, al nisam bila sigurna...:boodala: Kako će je tek igrati? Ipak. . .
Da bar nije opština organizovala ono masovno IQ testiranje, pa da kažem da je glupa, al ovako, sad svak zna sa kim ima posla :D Čak je natprosečna...

А овде имате другачије "стубове" (или како код се зову та чуда за заставу):
http://modthesims2.com/showthread.php?t=195875
Mislim da se to zove jarbol :D
ajde, ko će da napravi srpsku zastavu za simse? Može recolor ovih, I think. Ja sam probao i ne umijem :(

next
12.4.2007, 16:37
A ako igrate zajedno uvek su dobre tabacine. Eto, ja devojku stalno peglam u Double Dragonu. A pocne nesto da mi cvrchi za novi film Penelope Kruz, padnu "batine" i posle mogu na miru da se patim u bioskopu. Ali kako volim kad uzmem Aboba a ona Marijanu....
7286

Ovo je sa ChengFuom jer da sam stavio sa Abobom ljudi bi pomislili da sam sadista.:kreza:

Joooooooj,da znas ti kako sam ja voleo tu igru kad sam bio mali.....
Koliko je tu zetona(para) otislo...
Ajde daj neki link,ili ako nije veliko posalji mail......
Izvinjavam se na offtopicu...
E sad sto se tice teme,pa mogao bi da joj das Psyhonaute da igra....

che daboli guz
12.4.2007, 22:37
Jer bi nas razbijale ko male majmune... :D

Na ps2 online zajednici uopste nije strano cuti zenski glas.Al da znaju sutat sto stoji.Cak i u mom klanu ima jedna pripadnica ljepseg pola koja broji vise od 40 godina pa vi vidite dokle je doslo.Soccom2/3-herneshunters.com:alealeee:

nighthawk
12.4.2007, 22:52
Zuma, tetris ili iks-oks.

@!Achtung!
Da li stvarno ima Lulu?

mad_skillz
13.4.2007, 2:28
setih se! moje drugarice mnogo vole da igraju trke tako da neka jednostavno koncipirana voznja ne bi shkodila

zokocx
13.4.2007, 2:49
Meni je bilo najcudnije kada sam u jednoj igraonici vidi par devojaka kako rasturaju Lineage II i to ne kao sad su pocele nego vec zbudzeni likovi. Ili u istoj igraonici devojka sa deckom igra zajedno C&C Generals protiv kompova, gledao sam kako igraju jedno 15min, ladno je decku komandovalo...

Wolverine
13.4.2007, 9:55
Sims kec bi odlično radio na toj konfiguraciji.
Sonic
Ice Age 2
Neighbours from Hell 1 ili 2 (kao što je neko iznad naveo)
Roller Coaster Tycoon
ili
Zoo Tycoon (to su više ''ženske'' igre)

RollerCoaster Tycoon 3 je bas teza i "vise muska" igra!

@Wisost nosi joj Syb I i II!

Belfegor
13.4.2007, 22:44
Neznam za ostale ali kod mene u kraju ima jedna devojka koja kida counter, refleksi su joj neverovatni!
Mnogi su probali da kolju kad su videli zensku, pa su zavrsili:n-hang:

smeker
13.4.2007, 23:30
Daj joj Call of duty 2 & 1 i mozda CS 1.6...... šala
ako voli, daj joj yu-gi-oh ili naprimer Sims city 4...
ili neke flash igre

The mighty Boo
3.5.2007, 12:59
Hmm, pa bas prva-prva je bila Mario na Segi i sve ostale igre koje su dosle sa njom (Duck Hunt i ono kad ubijas kauboje, ne secam se naziva <3 I naravno, tenkici)

A igra koja me je 'naterala' da zavolim igre je Broken Sword 2, zato sam je preporucila :)
:P

Ne mogu verovati - potpuno isti pocetak imamo! I ja sam isto krenuo od onih na segi (tj. one kineske kopije sege nazvane Mortal Kombat II, Terminator i slicno sa tres ketridzima (tipa 1000 u jedan, a zapravo imaju 5 igara sa po 200 varijacija:D :rofl: ) koje su bile za dzabe u Beogradu). A kad sam dobio prvi komp, prva igra mi je bila BS2 a od tada... the rest history :nov_guita

NjegovaWisost
3.5.2007, 13:29
I ja sam relativo kasno počeo sa PCijom. Prva igra mi je bila Counter, a igrao sam i igrao nintendove igrice koje pominjete (kina sega) ali stvarno je bilo dobrih igara, tipa Flintstones, Terminator i Godzila (jedina prava strategija za ovaj krš- vidio sam u jednom SK test of Timr sličnu njoj). Da, svaka normalna igra za "terminatore" bila je potpisana sa "licensed by Nintendo"

Ali pištolj i patkice.....

No da ne offujemo više...

A kad već pomenuh patkice, kako je jedna moja sestra divljački pucala...
Zašto ne naprave takvu stvar za PC?

Ulmawen
3.5.2007, 14:41
A kad već pomenuh patkice, kako je jedna moja sestra divljački pucala...
Zašto ne naprave takvu stvar za PC?
Ima: Moorhuhn. Nisu patkice nego ptičice, ali tema je ista. Sjajno, pogotovo dvojka :D

fighter
3.5.2007, 14:50
Par devojaka iz mojeg kraja su rasturale Diablo II. Ali naravno ja sam rasturao njih :D

NjegovaWisost
3.5.2007, 15:09
Ima: Moorhuhn. Nisu patkice nego ptičice, ali tema je ista. Sjajno, pogotovo dvojka :D

Mislio sam što ne naprave pištolj za PC?

Par devojaka iz mojeg kraja su rasturale Diablo II. Ali naravno ja sam rasturao njih :D

Opa..... :D

Andross
3.5.2007, 16:39
Jao kad se setim kad je moja keva igrala sa amazonkom. Dogurala do 7-og levela i dobila stit od 35 def. sa jos nekim pojacanjima :kreza: Au jbt. Btw. ja imam assasinku 89-i lvl. pa mi ne moze nista :opanachke

genius
3.5.2007, 17:25
Hmmm, moj burazer je imao nekoliko assasinke na lvl99, zato sto je hteo da ima nekoiko razlicitih bildova talenata :kreza:

Sad smo zapustili Diabla, posto kada imamo vremena moramo da igramo WoW :(

hitmanneverdead
4.5.2007, 10:40
daj joj neki nfs (ne mora bas carbon)
mislim da bi nfs:hp1:dedica: ok radio
slazete li se?:icon_ques

Atena Palada
7.5.2007, 0:40
Chek da vidim, igram FF, pokushah da instaliram simon the sorcerer (shteta), HOMM 5...

daco kralj
9.5.2007, 23:00
ma nek probaju PES,mislim da ce im se svidjeti :)

Acid_Burn
10.5.2007, 1:21
Ja sam krenula sa Mortal Combatom,pa preshla na Quake,onda sam igrala MIG-29,pa Star Wars X-wing...Inache,igram Dotu,Diabla II,Frozen Throne,Warhammer DoW 40k,Silent Hill...pa chak i one igrice koje su ili toliko smeshno lake,da mora chovek da ih predje,ili su za****to zarazne tzv. sachekushe,npr. BloodRayne I,II,pa Tomb Raider Legend,Thief-Deadly Shadows,Vampire:The Masquerade-Bloodlines...
...Yeah,I'm gay...:kreza:
Otje to...

daco kralj
10.5.2007, 13:28
Ja sam krenula sa Mortal Combatom,pa preshla na Quake,onda sam igrala MIG-29,pa Star Wars X-wing...Inache,igram Dotu,Diabla II,Frozen Throne,Warhammer DoW 40k,Silent Hill...pa chak i one igrice koje su ili toliko smeshno lake,da mora chovek da ih predje,ili su za****to zarazne tzv. sachekushe,npr. BloodRayne I,II,pa Tomb Raider Legend,Thief-Deadly Shadows,Vampire:The Masquerade-Bloodlines...
...Yeah,I'm gay...:kreza:
Otje to...

mislim,sta reci :paranoia:

Down Force
10.5.2007, 18:57
Ja imam drugaricu koja igra GTA SA i drugu koja igra Crime Life:D

NjegovaWisost
10.5.2007, 21:18
Јој, инсталирао ја Зуму на Нокију 6630 и не могу да телефон отмем од једне другарице сад:boodala:

hacker_aca
10.5.2007, 22:24
Ma, kod mene devojke na igre gledaju kao da je to za decu. Čak se jedna izdrala na mene kada je čula da pričam sa drugom o Max Payne-u. A onda krenuo kontra - napad...

Samo sam jednu devojku upoznao u svome gradu da je odigrala WC3, CoD i još poneke... Uglavnom je ta mala čudan neki lik. :)

Nillaith
13.5.2007, 2:03
@Acid_Burn
Batali Legend, to nista ne valja... probaj neku stariju TR igru :) A sad ce nam i Anniversary (=remake originalne, prve igre), nadam se da ce biti nesto od toga.

Zuma za telefone? Nemoj da ovo vidi moja mama... >_>;;

NjegovaWisost
13.5.2007, 13:16
@Acid_Burn
Batali Legend, to nista ne valja... probaj neku stariju TR igru :) A sad ce nam i Anniversary (=remake originalne, prve igre), nadam se da ce biti nesto od toga.

Zuma za telefone? Nemoj da ovo vidi moja mama... >_>;;

Bolje je da ne vidi, u potpunosti je ista ko za PC.

Čak su i staze iste. I pakleno je teška...

Atena Palada
13.5.2007, 18:38
heheheh pa ako tjemo i o tome shta sam igrala chek da pochem: Tomb Raider sve (omiljena mi 2jka i vozhna broditjem kroz veneciju), Diablo 1 i 2 (kec mi je drazhi), ONI, Duke Nukem sve (3D rula), Magic the gathering, Moto Racer, NFS 2, Resident Evil 2 i 4, Kings Quest , Kyrandia 2 i 3, Final Fantasy 8, NBA 97, Discworld 1 i 2, Simon The sorcerer sve, Titans Quest...

Mrka Kapa
18.6.2007, 13:30
Grrlgamer (http://www.grrlgamer.com/), ili kako devojke pišu o igrama. Na sajtu ima puno malih igara za download, prateći linkove nađoh i mede i zeke :eek:, pa ako vam treba savet oko igara za devojke/drugarice, pogledajte i tamo. :)

dodgeme
18.6.2007, 14:22
koliko ja znam The Sims to je otprilike to

culer
18.6.2007, 14:40
THE SIMS ,ocajne domacice ,i poneke avanture .A kod mene u odeljenju sve ortakinje koje imaju informatiku sa mnom ICY TOWER ne znam sta ih tu privlaci :D:D

Alek92
18.6.2007, 16:57
Jedna moja drugarica voli da igra CS 1.6 i poprilicno je dobra u ubijanju..... svojih saigraca.... :D

qwerty
10.7.2007, 23:13
Insaniquarium Deluxe
Chuzzle Deluxe
Abundante!
Holiday express
Zuma Deluxe
Dynamite Deluxe
Peggle Deluxe
Bookworm Deluxe
Super Text Twist

Ovo je spisak satavljen na osnovu licnog iskustva.Sve igrice imaju neke kuglice,loptice,raznih boja i igraju se misem izuzev zadnje dve gde je potrebno znanje engl. jezika.
-Gamehouse
-yahoo games
-pop cap games
Bar 3 igre prolaze.To je to.

Daky
10.7.2007, 23:51
Prva igra koju sam igrala (imala sam 5-6 god) je bila puna kuca, cvetića i patkica koje sam gadjala pištoljem povezanim na Segu. Bila sam totalno navučena na igricu i skoro nikad nisam promašivala :)
Prva igra koju sam igrala na kompu je naravno The Sims, zatim Age of mitologhy, Heroji (brzo mi je dosadila), Lara Croft je ok, gomila Barbie igara (imala sam 10 god :))... NFS Underground 2 me je oduševio. Jednom, dok sam igrala NFS, fotelja na kojoj sam sedela se zapalila (sedela sam pored kvarcne grejalice), a ja to nisam primetila koliko sam se "udubila" u igricu.......:D
Naravno, uvek se vracam Sims-u, kupujem sve ekspanzije, skidam odecu i namestaj za moje Simiće sa neta......

SirDuck
11.7.2007, 0:59
THE SIMS ,ocajne domacice ,i poneke avanture .A kod mene u odeljenju sve ortakinje koje imaju informatiku sa mnom ICY TOWER ne znam sta ih tu privlaci :D:D

Hehe, najjace je kad sam dosao kod devojke i vidim igra icy tower. Moja prva reakcija je bila "Daj da te razbijem u tome" a onda sam video njen skor :eek:
Hehe, nema sanse da je stignem :D

Eto priznajem, devojka me razbila u nekoj igri :p

Psychon@ut
19.7.2007, 20:05
U ovom broju SK-a bila je neka cura 90-to godište što rastura cs ako se ne varam :D. A u mojoj okolini primjetio sam da se igra dosta SIMS kod djevojaka a i one igre tipa OGAME. Eh da, avanture, Nancy Drew, Syberia, Broken Sword i slično ...

SirDuck
19.7.2007, 23:37
Kao dodatak ma moj post gore, danas sam doveo istu tu da igramo Counter :D
Iako prvi put igra bilo kakav FPS, fino se snasla.
Iznenadio sam se kada sam video kojom brzinom kupuje (obicno svi kupuju misem, ali ne, ona je odmah presla na tastaturu) i kada me je prvu rundu istrosila do pola (jesam popustao zesce, ali ipak prvi put igra FPS)i narocito kada me je ubila jednom, sasvim fer.
Talenat, kzem vam :D
Ima da je utreniram i da joj budem menadzer na takmicenjima :D

Dark_DeLPHI
30.7.2007, 21:23
Devojke piche igrice kao lude !!!Kolko puta sam ja hteo da pokazem kako se igraju igrice (ma sad ces da vidis kako se prelazi ovo ):cool:.A ono ona igrala tu igricu par godina .Bas me je isprasila nemoj vise !!!Moras da molis za milost posle :n_klanja:.

NS rider
1.8.2007, 16:28
Verovali ili ne, moja drugarica obožava PAINKILLER. :dzavo:

Atena Palada
6.8.2007, 14:11
Hehehehhehe ja sam svog dechka nawukla na GW (i josh mu dajem instrukcije kako shta treba da radi lol), kako li sam samo zla:Freddy::rofl:

holodoc
6.8.2007, 15:33
Verovali ili ne, moja drugarica obožava PAINKILLER. :dzavo:
Mora da je neka darkerka ili obožavalac kultova, veštica, vampira i sl. :dzavo:

Šalim se naravno. Painkiller je veoma pitka igra i lično znam takođe bar tri-četiri osobe ženskog pola koje vole da je igraju :)

Covenant
6.8.2007, 15:46
Glupa tema iskreno :kreza:
Devojke jednostavno igraju ono sto im se svidja :D
Bilo to neka pucacina,RPG,strategija ili neki survival horror
Neko generalno pravilo ne postoji,koliko sam ja video :opanachke

ACHTUNG
6.8.2007, 15:53
E sad ga i ti pretera. Sta mislis da li ce devojke pre da Battlefield 1942, Bltizkrieg i COD ili Sims i Caesar III?

Naravno, ne mozes staviti sve osobe neznijeg pola u isti kalup (osim ako je u pitanju horoskop :kreza:), ali opet ne mozes reci da ova tema nema svoju namenu. :)

Covenant
6.8.2007, 16:29
Pa sto ne bi igrale Battlefield 1942 kad vec vole(a vole:D)da igraju COD ili Counter?
Ne mozes svaku zensku osobu da podvedes pod isti kalup-to je u najmanju ruku....glupo

ACHTUNG
6.8.2007, 16:45
Vole da igraju COD i CS? A, reci mi, kada ides po igraonicama, koliko ih vidis, leba ti? Osim u SK-u, gde si jos video da neka devojka igra sa svojim drugarima CS? Eto, ja redovno cepam CS ispod Vuka vec 3 godine, i taj "kalup" nisam video.

I od svih drugarica koje imam, i koje igraju igrice, niti jedna ne voli da drzi pusku i ubija Svabe ili slicno. Cepaju zenske Zoomu zato pa razbijaju.

Naravno, ima izuzetaka i to jeste poenta... I neko statistikom se uvek moze napraviti kalup. To ne govori o pojedinacnoj osobi vec o nekim opstim afinitetima.

Verujem ja da devojke u Izraelu vole da teraju Battlefield 2 u multiju, ali one imaju obavezno sluzenje vojske. Nadam se da si ukapirao.

holodoc
6.8.2007, 17:20
Donekle se slažem sa Covenantom. Iako generalno mislim da devojke više vole mirnije i kreativnije igre tu i tamo se ipak pojavi neki "izrod" :D
Lično sam se krstio pre par godina kada sam sa par drugara (nas trojica i devojka jednog od njih) igrali COD u mreži.
Ljudi moji... Ne da nas je devojka otkinula od života :o Znači devojka je rođena za zarađivanje para na igranju igara. Nas trojica, koji smo inače smatrali do tada da smo manje više iskusni gameri, nismo uspeli svi zajedno da skupimo ni četvrtinu njenih fragova :o
Tako da o polnoj diskriminaciji po pitanju igara nema ni govora :D

Covenant
6.8.2007, 17:42
Vole da igraju COD i CS? A, reci mi, kada ides po igraonicama, koliko ih vidis, leba ti?

Realno,prijatelju koliko devojaka uopste vidjas po igraonicama? :D
Malo?Nimalo?

Osim u SK-u, gde si jos video da neka devojka igra sa svojim drugarima CS? Eto, ja redovno cepam CS ispod Vuka vec 3 godine, i taj "kalup" nisam video.

Svrati malo do Platoa pa vidi-pice zenske Counter u sve cetiri
Ne kazem da ih ima buljuk-ali ih ima s vremena na vreme :opanachke

Ghost
6.8.2007, 17:43
Питам се да ли има девојака које играју симулације летења...

MaxXx
13.12.2007, 13:56
Verovali ili ne, moja komsinica je u 4-tom razresu OSNOVNE:eek: pocela da igra Hitmena, a posebno uziva kad ukuca sifre za neranjivost, nevidljivost i neograniceno naoruzanje, pa pocne da strelja ljude po ludnici:dzavo::dzavo::dzavo::dzavo::dzavo:HAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA. Istina, ne zezam vas!

Beagle
13.12.2007, 15:01
i moja mladja sestra pika Hitmen-a, a sada igra i MOH:PA, Spiderman 2 a gotivi i NFS :D

Borowatz
13.12.2007, 15:19
moja sestra je u drugom osnovne igrala samo ut2k4. lol
i dan danas me tera da joj instaliram

donator99
13.12.2007, 20:56
I moja sestra se lozi na UT2k4, mada ga je ona pocela igrati u 5. razredu osnovne.

Mil00rad
14.12.2007, 0:53
Ja imam drugaricu koja me bukvalno"cepa"u CS-u.Kako i da me ne dere kada po ceo dan igra samo to,ima rodbinu u Rusiji gde se CS igra uzivo,pricala mi je o tome.Znam i neke koje fino igraju NFS,ali F1-tu sam car,ne moze me nijedna odrati.

hacker_aca
14.12.2007, 1:59
Imam komšinicu (starija od mene za 2 godine) koja voli da igra CS 1.6 i NFS. Dolazi kod mene skoro svaki dan pa zajedno igramo, zezamo se. Odvikao sam je od NFSC-a i sada sam joj instalirao FlatOut2, neće da se skine sa njega. :D

Сухой
14.12.2007, 18:20
Au:boodala: kako se ovoga sjetio nisam
Ne znam za simse. ima laptop a na njemu AMD mobile Athlon 2400+, 192 rama, al ne znam koja je grafa, vjerovatno neka integra...

E ako je ta mašina, ja preporučujem Crysis! :rofl:

Питам се да ли има девојака које играју симулације летења...

Kao Air Conflicts ili LockON, IL-2... Flight Simulator...

player1
14.12.2007, 18:40
Moja sestra ja bila vezana za samo 2 igre na kompjuteru.

Prvo Simse (klasika...), a posle stari dobri Supaplex.

Dok je igrala Supaplex nisam mogao da je sklonim sa racunara. :D

P.S.
Polednjih par godina ne igra nista.

P.P.S.
Lazem...
Igra ponekad i neke igrice sa mobilnog. Klonovi Antrixa, Arkanoida i slicno. Sve u svemu tip igara koje mogu da se igraju kratko.

Sad mi dodje ideja za predlog:
Dobri stari Mohoorun!

Angelchild
16.12.2007, 3:56
Moja prva igrica je bila Quake 3 jer je bila instalirana uz komp onda igrice koje bih preporucila su nezostavni NFS MW i COD 1.6, a moze da se svrsta i GTA VC i NFC Underground

Vole da igraju COD i CS? A, reci mi, kada ides po igraonicama, koliko ih vidis, leba ti? Osim u SK-u, gde si jos video da neka devojka igra sa svojim drugarima CS?

Ali za ovo te definitivno moram izpraviti jer sam ja godinama igrala CS po igraonicama sa komsijom a od kako smo dobili svoju ucionicu sa racunarima, decaci ne mogu stici na red od devojcica pored CS-a koliko se zarazile i to ajd da je nekoliko nego uglavnom sve, pa opsti rat izbije za vreme odmora ili kada gubimo neki cas. Ludnica :boxing::rofl:

NjegovaWisost
16.12.2007, 4:23
Eto ti angelchild jena zahvalnica :opanachke

Da, da, moji simsi su otišli do moje sestre koja ih je pozajmila drugarici što s njom trenira košarku, a ova druga ova trećoj da bi mi jedna drugarica skoro rekla, na moje zaprepašćenje: tvoji simsi su kod mene:)

ninon
24.12.2007, 21:29
Pa sta znam, moja sestra voli da igra Virtua Tennis 3, zabavna igra nema sta:)
:)

Red Dragon
25.12.2007, 21:07
Pa dobro, u principu su Simsi. Ali znam drugaricu koja je redovno cepala Call of duty na najvisim nivoima tezine, kao i Diablo.
Naravno, vrhunac je bio kada sam u jednoj igraonici, pre par godina, video zensku(ali zmaj-zensku, ne geek-zensku, sto se vidja jednom u 10 godina:dzavo:) kako razvaljuje neke likove u Warcraftu. Naravno, da nisam video, ne bi verovao da je tako nesto moguce.

hacker_aca
25.12.2007, 21:38
Ma nije to ništa, mene je jedna riba iz GoD (Girls of Destruciton) klana rasturila u Unreal Tournament 2004 na WCG Grand Finals. :) Evo i nje: Trinelin (http://girlzdestruct.com/about/trinelin/).

savaNS
1.7.2008, 21:27
:rofl:Moja sestra igra SIMS naravno..(klasika) .... igrala je... ali bas aktivno... NFS Carbon....meni to delije smesno...kad pocne da naginje glavu kad skrece i sl....nekoliko puta je igrala neke stare kantere....ali joj ne ide...

Renche
1.7.2008, 21:52
Moja drugarica se ne odvaja od Roller Coaster Tycoon-a. Prešla je sve delove
Roller Coaster Tycoon
Roller Coaster Tycoon: Corkscrew Follies
Roller Coaster Tycoon: Loopy Landscapes
Roller Coaster Tycoon 2
Roller Coaster Tycoon 3

i sad me tera da joj skinem ona dva nastavka za trojku :paranoia:

Srlandand
1.7.2008, 22:48
Moje drugarice iz odeljenja su se takodje navukle na CS (igraju na foru: jedna za misem, druga za tastaturom), jedna (nije iz odeljenja) igra Alisu (onu psiho verziju :D), dok druga (takodje van odeljenja) voli Guild Wars, a starija sestra igra sve vrste avantura, RPG-ova, FRP-ova i slicne igre.

veseliburek
1.7.2008, 22:50
LOL
moja mladja sestra przi Oblivion, San Andreas, CS igra protiv mene preko mreze, Age of Mythology, Sims 2 (koooliko ta igrica zauzima na hard disku nije zdravo...) i planiram da je naucim da igra dotu posto su botovi glupi...

zdravkelja
1.7.2008, 23:57
Moje drugarice, dve sestre, cepaju Quake 3 Arenu, CS, NFS:MW i Guilty Gear.

Jednom su jednu od njih drugovi iz odeljenja zvali na casu informatike da igra sa njima CS posto im je falio igrac, i vec se smeju kako nece znati da igra. A ona tak,tak, sve ih razbila :to_care:

savaNS
2.7.2008, 12:26
Ma sve devojke igraju iste igrice....klasika....SIMS , neke strategije , po koju pucacinu ako mogu brze da razmisljaju;) i po koji tycoon...neke su izuzetci pa igraju i MMORPG-ove..... zaboravio sam da kazem najbitnije....
moja sestra je przila stronghold cruisader.......razbijala je jujuju :tapsh:

bio sam impresioniran kad sam video kako razbija nekoliko botova...:eek:

Takodje je igrala i City Life Deluxe ...... i to je razbijala..(ako je neko igrao skontace.....imala je 54% elites ... 48% suits......zlo)

Irena 93
2.7.2008, 15:46
Ja igram NFS Carbon,Star wolves,Sims ponekad ali me smorio,Generals.Pre sam igrala Hitmena(sva cetiri dela).Call of duty.Vietnam i CS.Obozavala sam Half life a i sad ga igram.Inace,volim i Nba.

Despotaca
3.7.2008, 9:38
Ja igram NFS Carbon,Star wolves,Sims ponekad ali me smorio,Generals.Pre sam igrala Hitmena(sva cetiri dela).Call of duty.Vietnam i CS.Obozavala sam Half life a i sad ga igram.Inace,volim i Nba.

Star Wolves nije losa igra :D vrlo opsirna , Sims klasicna zenska igra:D Hitmen cool , Generals zakon , CoD Majka igara :D CS posle toga a NBA mi je zivot posto obozavam kosarku :D

Moja sestra samo sims...bolje da je kupila frizbi nego to ...ali znala je lepo da igra RTW i MoH :D

savaNS
3.7.2008, 13:07
Mnogi se sale na racun devojaka koje igraju nesto....(u smislu nemas ti pojma)...ali su VEOMA talentovane........moja sestra kad bi igrala neku igru koliko i ja ...sigurno bi znala bolje...(ako izuzmemo pucacine zato sto bi od straha pala sa stolice kad bi joj izleteo :rofl::rofl::rofl::rofl:)