Prikaži potpunu verziju : Hamsterball
Пошто није баш било речи о овој јааако заразној и квалитетној игри фирме Raptisoft (Chuzzle, Dynomite), занима ме каква су ваша искуства везана за Hamsterball? Да ли вам се допада, да ли је играте, која су вам најбоља времена, и томе слично...
Hamsterball Gold (http://www.raptisoft.com/hamsterball.shtml)
Опис у СК (http://www.sk.co.yu/2006/09/sitf01.html)
Igrao sam je nekada davno ( otprilike pre 6 meseci ). Igra je zbilja zarazna, ali mi je bila i pakleno teška ( pitam se da li je ikome uspelo da dostigne lasicu )...
Probao sam je i u režimu za više igrača ( konkretno 2 :) ), gde se dosta zabave nažalost gubi - nije isto kada se igra preko tastature ili miša, a koji su tek problemi kad dva igrača igraju gde edan koristi miša a drugi dosta neprecizniju tastaturu, ne treba ni pričati.
igra je vrh i nije nogo teska.Jedino je u 2 igraca glupo iz vec recenih razloga.
Obavezno probajte.
sad cu je skinuti a zanima me posto imam gamepad da li je on podrzan i da li je onda lakse igrati multiplayer jer koliko sam shvatio multiplayer nije dobar jer je drugi igrac u hendikepu zbog komandi koje su losije.
Samo da nadjem "delotvornu" verziju :) :) :)
polarnimeda
11.4.2007, 14:53
simpaticna igra.
Koliko je vremena trebalo ljudima da smisle igru u kojoj upravljas lopticu.... a u njoj niko drugi do hrcak! Genijalna igra pogotovo je zanimljivo igrati je u multiplayeru sa ortacima... to je smejanje do bola
@tab503:
Мало је незгодно што се тиче крека, кад год изађеш из игре избаци неку грешку (мислим на актуелну верзију 3.10). На крају је то почело толико да ме нервира, да сам инсталирао "осакаћену" верзију 2.16, која има 3 нивоа мање (изостављени су: Neon Race, Glass Race и Impossible Race). Уколико код вас, по овом питању, све ради ОК јавите...
А ти ако не можеш да се снађеш, јави...
he he
verzija 3.10 gold :) :) :)
RAdi i gamepad :)
a nikakav problem nisam primetio.
Ako hoces daj mi mail pa cu ti poslati exe fajl. (615KB)
Inace ovo sa hrckom je cista kozmeztika.
Koncept igre je jako star i bilo je gomila slicnih igrica ranije (ima i flash verzija a na nekima se pomera i cela platforma :) )
Svidja mi se, spremam se za duele sa devojkom. :) :) :)
Koncept igre je jako star i bilo je gomila slicnih igrica ranije (ima i flash verzija a na nekima se pomera i cela platforma :) )
Па игра је иначе клон чувеног Marble Madness-a.
Ja bih po ovom principu igre preporucio Ballance. Cini mi se da je znacajno ozbiljnija i teza. :)
RAdi i gamepad :)
Hm? O kakvom gamepad-u pricas? Jel imas one analogne palice? Jedino bi sa njima nesto bilo bolje od tastature... ali sa misem ili misom je neverovatno dobro...
Predrag Stankovic
13.4.2007, 1:10
super je to sto se igra moze igrati sa vise kontrolera, okupimo se cetvorica ,jedan uzme misa drugi tastaturu a ostala 2 po joystick i zabava moze da krene
polarnimeda
13.4.2007, 1:37
zanimljivi su hrckici, ali....
bolje da pikate fifa kad se vec okupi vas 4... pikate 2 na 2! :D
Odlicna igra, nema sta. Veoma je zarazna. Kada se igra u dvoje smeh je zagarantovan.
Јел пошло неком за руком да заврши игру на најтежем нивоу (Frenzied!)?
Што се мене тиче, успем да стигнем до предзадњег нивоа, и...крај...
NjegovaWisost
18.4.2007, 14:03
Imao sam ga na mom starom telefonu davno (samsung E700) i izuzetna je igrica. Samo sam hodao unaokolo sa telom ko kakav manijak
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.