PDA

Prikaži potpunu verziju : Super Mario autentična verzija

Predrag Stankovic
8.4.2007, 1:00
Ako se ne varam postoji barem 10 verzija igre Super mario za kompjuter, ali sve varijante na koje sam dosad naishao nijedna nije bas preslikana sa Nintendo konzole, sve su u tom fazonu ali nijedna nije bas identicna, pa bih voleo da probam neku koja je 99% ista kao ona sa konzole. Pozz

DeCoy
8.4.2007, 1:58
He,he...pa probaj onu sa Nintenda preko emulatora:D

Emulator: www.zsnes.com

A Mario romove ćeš malo teže da nađeš;) jer su i dalje ESA protected...

polarnimeda
8.4.2007, 2:14
"Originalniji" Mario ti je za obican, a ne super nintendo! Dakle, trazi bolje Mario-a za Nintendo (NES)... Inace, ubedljivo najbolji Mario koji sam igrao je upravo sa NES-a- Mario 3!
NES emulator: http://www.romnation.net/srv/emulators/34/nes/RockNESX-v2-0-Final-for-Windows.html
A za rom-ove... P2P je jedino resenje (ali to valjda smes da skidas samo ako kuci vec imas konzolu i kertridz igre koju skidas, ako smes i tada... :D :D :D).
Inace igre su neverovatno male... Nisu vece od 1Mb, a stvarno su odlicne (i graficki su odlicno odradjene, i dosta su duge... prave 2D avanture)!

Francesko
8.4.2007, 13:42
heh sad mi vracate stare uspomene; pa ima mario preko dos-a veoma dobro iskopirano, secam se da smo to pikali na starom 98 na casovima informatike...
7193... Mislim da su komande krstici, Lctrl, Lalt, space...

Predrag Stankovic
9.4.2007, 0:56
heh sad mi vracate stare uspomene; pa ima mario preko dos-a veoma dobro iskopirano, secam se da smo to pikali na starom 98 na casovima informatike...
7193... Mislim da su komande krstici, Lctrl, Lalt, space...
Imam i ja tu verziju ali bas kao originalna

nebojsa986
10.4.2007, 11:54
Evo skinuo sam ovo sto si postavio i ne radi mi, nije mi jasno zasto, pokrene se i izbaci crn ekran i tako moze da stoji do beskonacno ,a probao sam kod ortaka i njemu radi normalno, ima li neko neki savet ili resenje za ovaj problem ?

Predrag Stankovic
10.4.2007, 19:18
Evo skinuo sam ovo sto si postavio i ne radi mi, nije mi jasno zasto, pokrene se i izbaci crn ekran i tako moze da stoji do beskonacno ,a probao sam kod ortaka i njemu radi normalno, ima li neko neki savet ili resenje za ovaj problem ?
Slaba ti je Mashina pa ne moze da je tera:dedica:
Kupi jacu Graficku:rofl: :rofl: :rofl:

nebojsa986
10.4.2007, 20:25
Hehe nemoj da me zavlacite, ajde ako neko zna kako da resim ovo nek se javi, bas mi se igra Mario.

Sasa90
10.5.2007, 19:14
Pa postoji vise vrsta Super Marija ali se meni najvise svidja onaj gde se boris protiv onoh mutanata. Bas su mocni kako bacaju one cekice i onaj sa gitarom je car... Mislim da postoji miliom vrsta super marija ali ona bas ista kao kod nintendoove nemam pojma gde bi mogao da nabavis

chuck
10.5.2007, 19:28
har, har! ja sam skoro nasao Mario All-Stars SNES Rom posle dosta ceprkanja po netu. dosta se namucih da ga nadjem, i sad kad sam ga konacno skinuo - ne igra mi se... ne mos' to bez dzojpada!

a verujte mi, vredi ga imati! vise delova u jednom. vise o igri na WIKI

Sasa90
16.5.2007, 22:53
Dal bi mogao da das svim citeljima link odatle si skinuo igru? Postao sam zainteresovan!

tab503
16.5.2007, 23:01
bolji je Luigi :lol:

Predrag Stankovic
17.5.2007, 2:23
A jeste li probali South Park Mario sa Kyle-om

rudar
21.5.2007, 20:16
Ja josh nisam nashao autentichnog Super Marija a da ima dobru grafiku.... Znachi, ne skroz autentichnog :p

chuck
23.5.2007, 14:39
Dal bi mogao da das svim citeljima link odatle si skinuo igru? Postao sam zainteresovan!

ne bih smeo, vecina mario igara je jos uvek pod licencom(?), so its not legal. a ne secam se ni sa kog sajta to bese :o tako da... search-uj malo...

Crusader88
23.5.2007, 15:12
ne bih smeo, vecina mario igara je jos uvek pod licencom(?), so its not legal. a ne secam se ni sa kog sajta to bese :o tako da... search-uj malo...

ma daj bre licenca za marija mislim smesno........malo preteruju

a jel je to onaj mario sto je bio i na terminatoru?