Prikaži potpunu verziju : Google daje besplatan bezicni net
http://www.google.com/tisp/
ja sam se prijavio, rekli su da u Srbiji treba par sati da stigne oprema... očekujem da će stići večeras...
:qliranje:
Pazi ako ne stigne danas sutra ce 101% ;)
Pitam li se zasto su tu akciju pokrenuli bas danas sto nisu juce ili mozda sutra...
"It makes me wonder.... it really makes me wonder"
Pa mozda zato sto je danas prvi dan u mesecu ili sta ja znam vec...
Pa logicno, zato sto je prvi u mesecu :)
Nego zanimljiv im je ovaj sistem sa WC soljom, zanima me po kom principu radi..
Nego zanimljiv im je ovaj sistem sa WC soljom, zanima me po kom principu radi..
Па сви знамо по WCNET принципу.Гугл је поинир у тој технологији. :D
Pa naravno, kako se nisam setio WCNET-a:boodala:
Pa super, cuo sam da je to pouzdan princip, uz pojacan protok pri pustanju vode.
Lepo sto tako nesto moze i ovde da se uvede.:D
E, mozda vas gugl sve zezne pa vam stvarno posalje WCNET:D
Carl Jonson CJ
1.4.2007, 20:33
А можда вас пошаље и У Wcnet :d
zar ovo nije za+++ancija i kako ovo radi??? Sta, ubacim neki kabl koji mi posalju u wc sholju i.....
...povuces vodi i eto interneta(broadbend);).
...povuces vodi i eto interneta(broadbend);).
mislio sam da mi neko stvarno objasni sta se desava :D , a sta treba da platim i koja je brzina?
(problem mi je sto nemam kreditnu karticu)
Pa kaze naslov, besplatno je.
A brzina zavisi od toga koliko pustas vodu dnevno :)
Protok vode=Protok informacija.
Pa kaze naslov, besplatno je.
A brzina zavisi od toga koliko pustas vodu dnevno :)
Protok vode=Protok informacija.
jel i isporuka opreme besplatna?Kako da narucim
Jeste, besplatno je. Da bi narucio morash da imash google checkout account... Samo da ti kazem da imash i brzine koje se placaju npr. 8 mbps je besplatno, a 16 mbps je 9.95$ mesecno il' tako nesto.. Pogledaj na sajtu
1l vode = 1mb podataka pa bi rekao da se isplati, jos ako se nekako ta voda da upotrebiti za vise pustanja e to bi bilo isplativo.
Evo ja sam se povezao, nije hteo automatski da se poveze na mog WiFi provajdera i odoh na trazenje raspolozivih mreza da nadjem moj AP kad ono prijavi Google TiSP beta i evo radi lepo, evo testiram upravo brzine downloada pa cu javiti.;)
Javi nam i kakva je brzina ako izvrsis i nuzdu pa pustis vodu :D
mislio sam da mi neko stvarno objasni sta se desava :D , a sta treba da platim i koja je brzina?
(problem mi je sto nemam kreditnu karticu)
jel i isporuka opreme besplatna?Kako da narucim
You are kidin', Right?
You are kidin', Right?
Hope so ;)
E download ide i do 25kb/s, ladno.:a_whistli
I ovaj ce paket poceti da se placa, rpva tri meseca je free a posle ce biti oko 5 evra mesecno.:D
nije valjda da ti je vec stiglo:eek: .Ma dobro, sta se ja mucim oko ovoga kad sedim na wifi hotspotu i pici mi download 100kbs ladno (sve je besplatno:dzavo: )
E download ide i do 25kb/s, ladno.:a_whistli
I ovaj ce paket poceti da se placa, rpva tri meseca je free a posle ce biti oko 5 evra mesecno.:D
U normalnim uslovima, a pri povecanom protoku vode i pri pustanju vode?
Nije lose ni ovako, steta sto ce se placati:(
Pa tada skoci na brzinu downloada unutar mreze, ali nije to toliko cesto da bi se izvukla neka korist od toga. Ne mogu ja ceo dan da pstam vodu a i potrebno je neko vreme dok se vodokotlic napuni.
Ali evo skidao sam neki film i skinuo ga za nekih sat, fora je u tome ako se imaju dva kupatila ili vise da se naizmenicno bez prestanka pusta voda u svim kupatilima, tako se izgubi ona rupa dok se vodokotlic puni i postize se kontinuiran download na brzinama jednakim onim unutar mreze. I to jos besplatno, to nema nigde, google je jedan.;)
Ma daaaaaj.... :to_care:
to je neka yahoo zavrzlama :D
O braco moja ovo je sve zaje.....ja kako sam se ismejao nisam mogao nista da citam.... kad sam video ono.... :rofl: navuces rukavice spojis opticki kabl i preko rutera ga spojis sa wc sholjom :rofl::rofl: aaa koji uzas... ima potencijala
Vidis, mozes i da razvuces rucke za pustanje vode do iznad stola od kompjutera.
Tako mozes da sedis i pustas jednu po jednu i pravis kontinuitet :)
A jel za to treba vise paketa ili je dovoljan samo jedan?
Odlucio sam, zastaklicu deo terase do moje sobe i ugradicu ni manje ni vise nego tri WC solje sa visokoprotocnim vodokotlicima i onda ce da ide ko po loju.:to_care:
Pazi, kada bi napravio mehanizam koji ce da povlaci automatski bilo bi cool.
Moze da se napravi nesto po principu rada lokomotive, tj parnog motora, ali suprotno, tj. da okretanje elektomotora pretvoris i pokrete napred-nazad.
Onda bi mogao samo da ukljucis motorce u struju na prethodno izracunat br. obrtaja i da uzivas u skidanju. :)
To, vec je sredjeno, imacu dugme kao piloti u modernim avionima za naoruzavanje, kao u TopGanu recimo, i kada ga aktiviram krece pustanje vode, a onda sam odlucio da ugradim i cetrvtu solju ali sa znatno vecim vodokotlicem koji ce takodje pustati vodu ciji ce se pad preusmeriti duz jedne plasticne cevi koja ima na dnu turbine koje crpe energiju i preusmeravaju je za vracanje vode iz ova tri "pokretacka" vodokotlica u njih same, e sad voda iz velikog vodokotlica se rasporedjuje u jedno veliko plasticno bure u dvoristu i odatle ga pumpa (pogonjena bezinom, bezolovnim, jeftiniji je i pogodniji) vraca u taj veliki vodokotlic i tako u krug, znaci jedino placam bezolovni i imam net i to po kojoj brzini, a palo mi je na pamet i da pumpa na bezin vraca direktno vodu u ona tri standardna ali ovako je komplikovanije a samim tim i bolje zar ne?;)
ja bi nabio vatrogasno crevo iznad wc sholje i kad kliknem dugme na kompjuteru, ukljuci se hidrofor na koji sam prikljuco crevo i eto:D :rofl:
Pa posto je besplatno (osim sto moras da placas vodu) mozda i ja narucim. A s obzirom na to da je NikolaS-u toliko brzo stiglo, ja cu utiske ostaviti jos sutra!:rolleyes:
Ne znam da li sam najbolje shvatio ali mislim da bi moglo nesto ovako :)
7059
E to, savrsena ilustracija, uskratio si mi trud.;)
Vi niste normalni! :)
Такав је живот:kreza:
Eh, nisam obelezio pumpu na gorivo, to je ono kod bureta :)
Drago mi je da sam shvatio ideju.
I kada pocinjemo da pravimo sve ovo :D
Ne znam da li sam najbolje shvatio ali mislim da bi moglo nesto ovako :)
7059
Cekaj, cekaj, da ne zelis mozda da prodas ovaj patent mojoj kompaniji? Hteo bih da ga rasirim po Africi i nekim drzavama u Aziji, osecam da ce to biti unosan biznis! :D
Cekaj, cekaj, da ne zelis mozda da prodas ovaj patent mojoj kompaniji? Hteo bih da ga rasirim po Africi i nekim drzavama u Aziji, osecam da ce to biti unosan biznis! :D
Pa mozemo da se dogovorimo oko cene i procenta :D
Sta nudis :D
Luda Stvar taj "WCNET"
:rofl: :rofl: :rofl:
Brale ja vec nacentrirao dve solje, sutra kupujem jos jednu i vodokotlice, znaci sutra!:D
Brale ja vec nacentrirao dve solje, sutra kupujem jos jednu i vodokotlice, znaci sutra!:D
Svaka ti cast meni ce biti dovoljna jedna solja:a_bleh:
'bem ti, moraću zvati "IT vodoinstalatere"! :)
'bem ti, moraću zvati "IT vodoinstalatere"! :)
To su likovi koji pod jednu misku drze laptop za dijagnostiku a pod drugu torbu sa backup alatom (aka cekic, klesta, bonsek). :D
nije valjda da ti je vec stiglo:eek: .Ma dobro, sta se ja mucim oko ovoga kad sedim na wifi hotspotu i pici mi download 100kbs ladno (sve je besplatno:dzavo: )
se ti za****vas ili si utripovan or what ?
Carl Jonson CJ
2.4.2007, 3:11
Како слободно време лоше утиче на човека :)
:rofl: :rofl: :rofl: Kako su me nasmejale ove budale sto turiraju masu:rofl: :rofl: :rofl:
Svasta majka rodi, ali traktor NE!!! :aplauz: :aplauz: :aplauz:
ja bi nabio vatrogasno crevo iznad wc sholje i kad kliknem dugme na kompjuteru, ukljuci se hidrofor na koji sam prikljuco crevo i eto:D :rofl:
Ma hajde, pusti sad to loženje, priznaj da si se navukao :D:D:D
Ja stvarno ne znam kako ovakvi za*ebanti uspijevaju biti skoro nauspješnija kompanija na svijetu... Još kad sam čitao opis radnog mjesta kod njih u SK...:D
Ja stvarno ne znam kako ovakvi za*ebanti uspijevaju biti skoro nauspješnija kompanija na svijetu... Još kad sam čitao opis radnog mjesta kod njih u SK...:D
Pa to i jeste fora, opustena atmosfera.
U tome je kljuc njihovog uspeha.
Eto vidis kako je nas SK iscimao?:)
Jbte vi ste 'ladno napisali 3 strane o ovome:rofl: Nema sta moram i ja da se prijavim za to!!! A jel moze LAN? Posto imam WC dole i na spratu tako da onda mozemo da pikamo i u LAN-u:kreza: A ovo sam narucio da ne moram da vadim solju iz WC-a... (PAZNJA: Ovo su samo prototipi za MAC & PC)
Brz protok je garantovan ( i do 24,59 litara/s )
hacker_aca
2.4.2007, 23:49
Ljudi, veće tripovanje u životu nisam video. :) A svi tako ozbiljni...
e, dobra je ova druga slika - sve na jednom mestu!
dobar ovaj WCNET, nema sta...
NjegovaWisost
3.4.2007, 1:41
Jel se ovo neko zeza? :?
Jel se ovo neko zeza? :?
Ma jok, samo se tako cesljaju :kreza:
Društvo, prošao je prvi april, možete da se razilazite polako... :)
Carl Jonson CJ
3.4.2007, 12:27
Ово је такозвани WOODNET, с обзиром да храна наручена с нета стиже директно у вашу крв. Само је дисконектовање мало болно :kreza:
http://i171.photobucket.com/albums/u309/Melethion/4298.jpg
Carl Jonson CJ
3.4.2007, 12:28
Иначе, упознајте администратора WOODNET-a господина Џукелића http://www.sk.co.yu/forum/images/smilies/custom1/kreza.gif
http://i171.photobucket.com/albums/u309/Melethion/1984.jpg
Иначе, упознајте администратора WOODNET-a господина Џукелића
Sta ce moj profesor informatike u WOODNET-u? :kreza:
Evo ga inzenjer WCNET-a :) :
http://media3.guzer.com/pictures/dog_drink_toilet.jpg
Carl Jonson CJ
3.4.2007, 13:16
Sta ce moj profesor informatike u WOODNET-u?
Професорска плата је мала, мора човек да се снађе како зна и уме :p http://www.sk.co.yu/forum/images/smilies/custom1/kreza.gif
Evo ga inzenjer WCNET-a
Па где баш да гурне главу у директан проток података http://www.sk.co.yu/forum/images/smilies/custom1/kreza.gif
Master Neo
3.4.2007, 13:24
Па где баш да гурне главу у директан проток података http://www.sk.co.yu/forum/images/smilies/custom1/kreza.gif
Zabolece ga glava od tolike kolicine "podataka";) :D
Carl Jonson CJ
3.4.2007, 13:29
Нема шта, храбри су ти инжењери из WCNET-a :) :lol:
Eeee...pazi, ovo jos i radi...jos i isporucuju GVP/GE professional uz router...:D:D...
Anyway...dobra ideja...steta sto je prvoaprilska... :D
NjegovaWisost
4.4.2007, 0:22
Kažu, ako je hladnija voda, bolji protok, ja mojoj šolji uveo vodeno hlađenje...
Sve je to Ok, dok te ne potera na WC, onda zagušiš vezu...:rofl:
Kažu, ako je hladnija voda, bolji protok, ja mojoj šolji uveo vodeno hlađenje...
Vodeno hladjenje za vodu? :icon_scra :D
Pa uspori se malo protok dok ne ode, ali nije strasno.
6am3 Fana71c
4.4.2007, 11:20
Ne razumum vise ovu temu... Ok, Google se malo nasalio, ovde su se neki primili, neki ne, svi smo se malo zezali, al ne razmem cemu tupljenje u nedogled oko neceg sto ni sam tvorac ideje nije uzeo za ozbiljno... Mislim da je bolje da tema ide po kljuc da ne bi pricali do Uskrsa o obicnoj prvoaprilskoj sali...
Znajući Google, možda oni i koriste ovakav net... :D :D :D
A mozda i pocnu da razvijaju ovakvu vrstu neta
A sta ako imam proliv :icon_scra :icon_scra :icon_scra
Onda ce mnogo da ti laguje!:to_care:
mene interesuje koliko je dugacak taj kabal,sta ako neko nece vise da koristi i izvuce kabal sta da pokupim sve sto ima iz kanalizacije :D
Meni je ovaj net vrlo glup,usred wc stoji kabal plus jos u wc solji(pa ja ne bih mogao ni da *****m :) )
I na kom principu radi(znam da smo razresili misteriju WCnet ;) ) ali bez sale,jer to bas mora preko WC :icon_scra
Carl Jonson CJ
4.4.2007, 14:24
Чек, ако Wc користите за нет, зашто бисте Wc онда користили за зов природе? Само безвезе успоравате везу. Сви знамо како се то у средњем веку радило :d Болдрик из Црне Грује је то лепо објаснио :d
Evo najboljig 10 aprilskih sara,ima nesto i sa ove teme:)
http://www.thethinkingblog.com/2007/04/top-10-april-fool-pranks-2007.html
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.