PDA

Prikaži potpunu verziju : neki bug u forumu

Master Neo
26.12.2005, 12:49
Ne znam jel neko ovo prijavio ili se ovo samo meni desava ali kada hocu da napisem ili odgovorim na poruku , desi mi se da se ukljuce Bold, italic, underline i nece nista da uradi, i u tom trenutku ne mogu nista vise da uradim, cak na tu poruku vise uopste ne mogu da odgovorim.Ne znam je li greska do mene ili do vas ali reko da prijavim, pa ako neko zna o cemu je rec nek rekne...:confused:

oluja
26.12.2005, 13:25
Ne znam jel neko ovo prijavio ili se ovo samo meni desava ali kada hocu da napisem ili odgovorim na poruku , desi mi se da se ukljuce Bold, italic, underline i nece nista da uradi, i u tom trenutku ne mogu nista vise da uradim, cak na tu poruku vise uopste ne mogu da odgovorim.Ne znam je li greska do mene ili do vas ali reko da prijavim, pa ako neko zna o cemu je rec nek rekne...:confused:
Sta koristis? Firefox, Opera, IE.... i koju verziju?

VojaM
26.12.2005, 14:52
Standardni problem u FF-u kad je lošija veza ili se iz bilo kog razloga ne učita sve. Fazon koji pomaže je da se klikne na onu ikonu za promenu editorskog moda (gore desno, izgleda kao slika jednog malog i jednog velikog slova A).

Master Neo
26.12.2005, 17:57
Vojo car si, hvala ti. Pomoglo je, nerviralo me opasno...

REDisLAW
27.12.2005, 21:09
Ja dosad nisam primetio nijedan bug... Samo napred SK!!!:icon_wink

VojaM
27.12.2005, 21:21
Vojo car si, hvala ti. Pomoglo je, nerviralo me opasno...
I mene je svojevremeno ;)

Highlander
28.12.2005, 15:26
Ne bih da otvaram novu temu, ali hoću da vam skrenem pažnju na nešto u vezi reputacije. Naime, izgleda da se poeni ne dobijaju ako se neko slaže sa tvojom porukom a ne ostavi komentar! Bar je tako kod mene! Kad je prazno polje za komentar, onda je kvadratić skoro bezbojan!
Ako je negde već bilo, izvinjavam se!;)

VojaM
28.12.2005, 16:24
Ne bih da otvaram novu temu, ali hoću da vam skrenem pažnju na nešto u vezi reputacije. Naime, izgleda da se poeni ne dobijaju ako se neko slaže sa tvojom porukom a ne ostavi komentar! Bar je tako kod mene! Kad je prazno polje za komentar, onda je kvadratić skoro bezbojan!
Ako je negde već bilo, izvinjavam se!;)
Ne, ti nemaš samo reputaciju već i "reputation power", što smo mi preveli kao "uticaj na reputaciju". Što imaš veću reputaciju, to imaš i veći uticaj. Korisnici koji su sasvim sveži, tj. koji nisu napisali 50 poruka, imaju nulti uticaj. To je ono što si video. Taj uticaj takodje može da se prikazuje, ali template za to nije u redu i mora da se budži, a i previše natrpano sve onda deluje.

Highlander
31.12.2005, 4:03
Pa dobro... ajde da ti verujem na reč:icon_mrgr Pomislio sam da je neki problem zato što imam ukupno 30 poena a 6 puta sam ocenjen. Svaka druga nije imala komentar!