Prikaži potpunu verziju : Sta mislite o lg-u
Interesuje me kakav je kvalitet lg dvd rezaca a i uopste kvalitet lg komponenti za racunar?
Ja sam pre 3-4god. imao lg CD, koji je *ebao keve stvarajuci buku, pa sam manio LG, ali ne znam kakva je sada situacija
LG ,барем на нашем тржишту, важи за нискобуџетну компанију чији производе углавном раде пос'о, ал' нижег квалитета и често краћег трајања.Мада често све то зависи од случаја до случаја.Ако немаш довољно кинте купи, ако имаш немој да без потребе ризикујеш и као сваки паметан човек узми NEC или Pioneer.
AstraLogos
26.12.2005, 2:00
Interesuje me kakav je kvalitet lg dvd rezaca a i uopste kvalitet lg komponenti za racunar?
Nekad pre 3-4 godine bili su to solidni opticki uredjaji. Danas cista konfekcija sa rokom trajanja otprilike koliko i garancija. Znaci godinu dana. :D
Ako ne riknu i pre. :mrgreensa
Pa i ja sam cuo da nevaljaju bas ali sam htio da to i proverim.Jedina stvar sto mi je crkla na kompjuteru zadnjih 3-4 godine je lg cd rezac.
Hvala na odgovorima.
Ja sam uvek za LG,posto mi je stari kombo neverovatan.
The Finest Serbian Since '82
26.12.2005, 18:59
Izbegni ako mozes. Imao sam losa iskustva sa njim (i DVD-em i CD-om)
dominator
29.12.2005, 23:43
Ja sam imao CD/RW i prodao ga, ali je narezao tonu diskova; imao i combo evo ga pored kompa crko posle dva meseca, ali nisam mogao da zamenim :( , izgleda da vishe LG nije dobra kupovina, bolja varijanta je recimo Asus (CD/RW) ili NEC DVD/RW! poz
Suicide samurai
30.12.2005, 0:55
malko da udarim kontru - imam jos uvek (evo vec dve godine) lg cd-rw (model gce-8523B), radi ko prvog dana, ne cuje se, nista vise da pozelim ne mogu. U jednom trenutku sam morao da biram izmedju njega i asus dvd-roma sta cu ostaviti uz nec 3540a koji sad koristim - nisam se premisljao ni jedan trenutak 9mada moram priznati da i asus super radi). al pre toga sam imao lg cr-r 52x - ono je jeza - dok je bio nov citao je stvarno brzo (maltene 3 minuta po cd-u), ali nije trajao dugo - posle godinu ipo dana dobo je sut kartu posto je prestao da saradjuje - nije mogao da procita apsolutno nijedan disk od pocetka do kraja, a da nije originalan.
minkella budzella
30.12.2005, 20:03
evo jos jedna kontra :)
lg cd-r koristim vec trecu godinu (jedan sam prodao sa bivsim kompjuterom pa sam uzeo drugi), lg cd-rw imam oko godinu ipo, a lg dvd-rw sam uzeo pre neki dan. sa nijednim do sada nisam imao problema sto se tice pustanja i rezanja osim sto je citac dosta bucan.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.