PDA

Prikaži potpunu verziju : Sta mislite o lg-u

moby
26.12.2005, 0:29
Interesuje me kakav je kvalitet lg dvd rezaca a i uopste kvalitet lg komponenti za racunar?

oklagija
26.12.2005, 0:31
Ja sam pre 3-4god. imao lg CD, koji je *ebao keve stvarajuci buku, pa sam manio LG, ali ne znam kakva je sada situacija

Atila
26.12.2005, 0:59
LG ,барем на нашем тржишту, важи за нискобуџетну компанију чији производе углавном раде пос'о, ал' нижег квалитета и често краћег трајања.Мада често све то зависи од случаја до случаја.Ако немаш довољно кинте купи, ако имаш немој да без потребе ризикујеш и као сваки паметан човек узми NEC или Pioneer.

AstraLogos
26.12.2005, 2:00
Interesuje me kakav je kvalitet lg dvd rezaca a i uopste kvalitet lg komponenti za racunar?
Nekad pre 3-4 godine bili su to solidni opticki uredjaji. Danas cista konfekcija sa rokom trajanja otprilike koliko i garancija. Znaci godinu dana. :D
Ako ne riknu i pre. :mrgreensa

moby
26.12.2005, 17:21
Pa i ja sam cuo da nevaljaju bas ali sam htio da to i proverim.Jedina stvar sto mi je crkla na kompjuteru zadnjih 3-4 godine je lg cd rezac.
Hvala na odgovorima.

todos
26.12.2005, 18:57
Ja sam uvek za LG,posto mi je stari kombo neverovatan.

The Finest Serbian Since '82
26.12.2005, 18:59
Izbegni ako mozes. Imao sam losa iskustva sa njim (i DVD-em i CD-om)

dominator
29.12.2005, 23:43
Ja sam imao CD/RW i prodao ga, ali je narezao tonu diskova; imao i combo evo ga pored kompa crko posle dva meseca, ali nisam mogao da zamenim :( , izgleda da vishe LG nije dobra kupovina, bolja varijanta je recimo Asus (CD/RW) ili NEC DVD/RW! poz

Suicide samurai
30.12.2005, 0:55
malko da udarim kontru - imam jos uvek (evo vec dve godine) lg cd-rw (model gce-8523B), radi ko prvog dana, ne cuje se, nista vise da pozelim ne mogu. U jednom trenutku sam morao da biram izmedju njega i asus dvd-roma sta cu ostaviti uz nec 3540a koji sad koristim - nisam se premisljao ni jedan trenutak 9mada moram priznati da i asus super radi). al pre toga sam imao lg cr-r 52x - ono je jeza - dok je bio nov citao je stvarno brzo (maltene 3 minuta po cd-u), ali nije trajao dugo - posle godinu ipo dana dobo je sut kartu posto je prestao da saradjuje - nije mogao da procita apsolutno nijedan disk od pocetka do kraja, a da nije originalan.

minkella budzella
30.12.2005, 20:03
evo jos jedna kontra :)
lg cd-r koristim vec trecu godinu (jedan sam prodao sa bivsim kompjuterom pa sam uzeo drugi), lg cd-rw imam oko godinu ipo, a lg dvd-rw sam uzeo pre neki dan. sa nijednim do sada nisam imao problema sto se tice pustanja i rezanja osim sto je citac dosta bucan.