Prikaži potpunu verziju : Davajte više informacija o novim programima u SK
Rukometas
25.3.2007, 20:11
Ovaj casopis se uglavnom svodi na igrice ,malo programa i to je to!!!Dajte malo o programima vise,o antivirusima npr.O programima za ciscenje spijuna,a ne o nekim picture editorima,morpherima itd,da date nekom pomoc ako mu treba. :bibidu:
Konacno se neko setio da kaze nesto o ovome:tapsh::tapsh::tapsh:
podrzavam te!
fingerprint
25.3.2007, 21:24
Editori i morferi treba da ostanu, ali se slazem da treba dodati jos programa...
nighthawk
25.3.2007, 22:27
U SK-u ima sasvim dovoljno opisa programa, mislim da tu ne treba menjati nista. Bilo je i dosta opisa antivirusa i antispajvera, tako da ko kupuje SK redovno moze da nadje sve sto mu treba.
zdravkelja
25.3.2007, 22:48
Na kakve igrice (Igre ne igrice:mad: ).Kao shto je rekao Nighthawk
im dovoljno o svemu pa i o programima.A nekad i ne opisu vise od 10 igara
Uz to pisu i o hardweru tako da sve predstavlja jednu skladnu celinu:dedica:
Carl Jonson CJ
25.3.2007, 23:14
A nekad i ne opisu vise od 10 igara
То не зависи од њих већ од стања на тржишту. Уосталом, о овој теми се већ расправљало.
Pa vi ljudi ako se oslanjate samo na Test Run sekciju časopisa onda ste stvarno nadrljali :) Imate li predstavu koliko je teško izdvojiti danas neki kvalitetniji program u moru svega i svačega i opisati ga i još usput to raditi svakog meseca :confused: Jako teško. Mislim da su članovi Redakcije ovde par puta napominjali da ako želite možete da pošaljete opis svog omiljenog programa, plugina ili sl. pa ako ste dobri u pisanju teksta možete nešto možda i da zaradite :)
Dakle i autori tekstova su ljudi koji moraju da provedu sate i sate na sajtovima tipa "Download.com" i da isprobavaju svašta što im padne pod ruke kako bi izdvojili neki iole kvalitetniji program. Mnogo zamoran i mukotrpan posao :(
... da, ali je POSAO, što je bitna instanca.
Baš razmišljam o tome kako se više ne sećam kad sam i SK vidoe neki program koji bih odmah poželo da skinem (kao nekada).
Takođe, čini mi se da freeware-a ima sve manje u opisima ...
Multimedijalni playeri po ko zna koji put i nutricionisti na dve strane a o novom Adobe CS3 samo jedna. Isto AutoCAD samo jedna. Bezveze.
Pa možda ne bi bilo loše da redakcija raspiše nešto kao konkurs za opis novog softvera, pa da onda izabere svakog meseca po nekoliko članaka.
Mislim da je predlog na mestu i da može da koristi i redakciji i članovima foruma
Pa možda ne bi bilo loše da redakcija raspiše nešto kao konkurs za opis novog softvera, pa da onda izabere svakog meseca po nekoliko članaka. Mislim da je predlog na mestu i da može da koristi i redakciji i članovima foruma
Nema potrebe za konkursom. Slobodno možete napisati tekst o omiljenom programu koji nismo opisivali, a koji smatrate da je zanimljiv i da ga pošaljete na adresu editors@sk.co.yu. Već smo više puta objavljivali tekstove članova foruma koji su slali svoje tekstove na našu adresu, samo to prođe nezapaženo, jer niko ne zna njihova prava imena. ;) Naravno, za taj tekst dobijate novčanu nadoknadu.
E pa to je onda super vest ... sad ću da se bacim na posao :)
za taj tekst dobijate novčanu nadoknadu.
hehe, može neki orjentacioni broj? :D
hehe, može neki orjentacioni broj? :DNaravno, to zavisi od veličine teksta, ali je lepa cifra u pitanju. :)
hehe, može neki orjentacioni broj? :D
Može. Tačan iznos vidiš kad ti honorar legne na račun (a možda i pre, ako znaš koliko će tačno karaktera da ima tvoj tekst posle lekture :a_bleh: ).
Nije da se žalim, al ja za tekst nisam dobio ništa. Istina, nije bio neki tekst, al opet - ni po babu ni po stričevima. E sad, ako ni drugi ne dobijaju ništa za prvi tekst, onda se izvinjavam.
e, voodoo, a jedino je taj text bio dobar u tom SKu ;)
od tada isključivo koristim ImgBurn ;)
Nije da se žalim, al ja za tekst nisam dobio ništa. Istina, nije bio neki tekst, al opet - ni po babu ni po stričevima. E sad, ako ni drugi ne dobijaju ništa za prvi tekst, onda se izvinjavam.
Mora da je neka greska... da li si ostavio podatke gde da ti se uplati honorar?
ForceWare
31.7.2007, 17:06
Može. Tačan iznos vidiš kad ti honorar legne na račun (a možda i pre, ako znaš koliko će tačno karaktera da ima tvoj tekst posle lekture :a_bleh: ).
Ozbiljno, koliko po karakteru?
Obrisali ste mi lubenicu :D he he
Nije da se žalim, al ja za tekst nisam dobio ništa. Istina, nije bio neki tekst, al opet - ni po babu ni po stričevima. E sad, ako ni drugi ne dobijaju ništa za prvi tekst, onda se izvinjavam.Dobija se i za prvi i za svaki drugi. :) To je očigledno bila neka greška, javi se preko PM-a, rešićemo je.
Ozbiljno, koliko po karakteru?
Zavisi kakav ti je karakter ;)
I nikako nećete da napišete. All right, I'll found out. :D
I nikako nećete da napišete. All right, I'll found out. :D
Javi i nama kad saznaš. :)
Da li server odbija mejlove sa yahoo-a, ili nema nikog da odgovori?
Da li server odbija mejlove sa yahoo-a, ili nema nikog da odgovori?
Mi se ubismo odgovarajući ti, ali ti to izgleda ne stiže. Takođe se ubismo zovući te na neki mobilni broj što si ga nekad ostavio, ali tu si pak nedostupan.
Javni se u redakciju radnim danom posle 10.00h, potraži sekretaricu Vesnu ili mene, pa da dokrajčimo više taj problem. Broj imaš u svakom primerku SK-a i na sajtu.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.