PDA

Prikaži potpunu verziju : U kom programu...

Bodnar Adam
23.3.2007, 19:46
U kom programu mogu da napravim igrice:confused:
Vec sam probo:Game maker,Game editor,Multimedia Fusion Developer 2,Game factori.Koji drugi program bi mi preporucili a da je dobar da se pravi Super Mario:confused::confused::confused::confused:

kish
23.3.2007, 20:17
Kao prvo: Otvarajuci milijon tema po forumu ti nece pomoci da naucis bilo sta.
Kao drugo: U svim gorenavedenim programima mozes napraviti igru tipa SuperMario, i vecina njih sasvim dobro ispunjava svoju svrhu (naravno, ne moze se uporediti sa "pravim" programiranjem ali za pocetnicke radove su sasvim ok). E sad, ako ti trazis neki program tipa: "Make A Game Similar To Super Mario And Stuff, In Less Than 1 Day.", moram da te razocaram. Koliko god da su programi na pocetnickom nivou, ipak ces morati da odvojis vise od (zamisli!) 1 dan proucavanja.

Andross
23.3.2007, 23:16
Kao sto kolega kish rece otvaranjem milion tema na ovu temu (al' ga srocih :D) neces nista postici. Svi ti programi sluze svojoj svrsi i drugo ti ne treba.

bobi
23.3.2007, 23:20
Koliko god da su programi na pocetnickom nivou, ipak ces morati da odvojis vise od (zamisli!) 1 dan proucavanja.
Šta!!! :eek:
Ti hoćeš da kažeš da je mnogo teško da se napravi FarCry? Pa ako mogu glupi nemci, možemo i mi vala... :dzavo:

Andross
23.3.2007, 23:24
De bre nemoj da si takav bobi, ipak su to nemci :Freddy:

Marko_L
23.3.2007, 23:54
Ako u gorenavedenim programima nisi uspeo da napraviš Super Mario-a, onda to znači da ti ne treba drugi program, nego ti fali znanja, s toga, baci se na učenje. Nije bitno da li ćeš raditi na početku raditi u nekom game makeru ili programskom jeziku, ali ćeš u svakom slučaju morati da "zagreješ stolicu". Dakle, ova tema nema smisla, pogotovo što je već dosta diskutovano o tome šta je najbolje koristiti za izradu igara i kako. Pretraži starije teme, a obavezno overi i top temu "Pomoć početniku".