Prikaži potpunu verziju : Zivot starijih gamera
Ne znam kako bas da srocim naslov ove teme, ali je pitanje sledece...Kako uskladjujete svakodnevne obaveze koje donosi spokojan porodicni zivot( odlazak na posao, zena, deca i slicno) sa svojom pasijom...igranjem igara. Da li ste odustali ili uspevate da zonglirate sa svim obavezama? Ja sam od skoro u braku i sve manje imam vremena za gamerska zadovoljstva. Kakva su iskustva drugih clanova?
Samo gvozdena ruka reda i discipline ;) :)
Znas onaj vic o zutim kartonima? :)
Nash Knight
12.3.2007, 18:58
Paa, kad imam ispit na faksu i neku dobru igru.. padnem na ispitu :)
Nisam ozenjen, btw.
madsrdjan
12.3.2007, 19:07
Ne znam kako bas da srocim naslov ove teme, ali je pitanje sledece...Kako uskladjujete svakodnevne obaveze koje donosi spokojan porodicni zivot( odlazak na posao, zena, deca i slicno) sa svojom pasijom...igranjem igara. Da li ste odustali ili uspevate da zonglirate sa svim obavezama? Ja sam od skoro u braku i sve manje imam vremena za gamerska zadovoljstva. Kakva su iskustva drugih clanova?
E ovo je skroz dobra tema :D Prenesite nam gamerska iskustva u braku:D
da znamo sta nas sve ceka jednoga dana:D :D :D
jericho_mo
12.3.2007, 22:52
E ovo je skroz dobra tema :D Prenesite nam gamerska iskustva u braku:D
da znamo sta nas sve ceka jednoga dana:D :D :D
Evo sada da iskustva jedne mlade mame.Kada beba ode na spavanje,onda ide uzivanje u PC igrama.Sve se stigne kad se hoce!!Nije strasno!!:ciao:
Ja poznajem povrsno dva lika koja su se nedugo (nekih 2 godine) po vencanju razvela zbog igara.
Naime jedan je ziveo u jednoj veoma drustvenoj zgradi gde su svi bili umrezeni i navuceni na strategije i na kraju je izbor pao na zenu ili igre, i desilo se da je izabrao igre.
A drugi je zbog prevelikih ulaganja u racunar zapao u probleme iz kojih je i izasao.
mad_skillz
13.3.2007, 4:00
dobro ovo je vec bolesno da neko izabere igre pre zene/devojke wtf etc.
che daboli guz
13.3.2007, 15:46
Ja poznajem povrsno dva lika koja su se nedugo (nekih 2 godine) po vencanju razvela zbog igara.
Naime jedan je ziveo u jednoj veoma drustvenoj zgradi gde su svi bili umrezeni i navuceni na strategije i na kraju je izbor pao na zenu ili igre, i desilo se da je izabrao igre.
A drugi je zbog prevelikih ulaganja u racunar zapao u probleme iz kojih je i izasao.
Nista novo,o ovome je bilo i kod Oprah.:eek:
Samo me cudi da je moguce i u srbiji-sto znaci svi ljudi na kugli zemaljskoj su isti.
Dobrom organizacijom uvek možeš da ostaviš malo vremena za ženu, kuću i posao. :dzavo:
Pre ženidbe, posla i ostalih obaveza koje sada imam to sam rešavao tako sto bi posle svih obaveza(ili zadovoljstava) koje sam imao tog dana, u muklo doba noci, kad bi stizao kući, raspaljivao sa igrama. Saćam se da sam mnogo puta sačekivao zoru sa Herojima 3 ili Baldur 2-kom. Sada je to mnogo teže, jer bi šef na poslu imao da kaže dve, tri reči kada bi se pojavio kao zombi. A i žena bi imala da kaže po nešto. Zato se sad češće dešava da više mislim o nekoj igri nego što je igram. Ko zna, možda mi na taj način i padne neka dobra ideja za neku igru:)
Pozdrav svim oženjenim, udatim i slibodnim gamerkama i gamerima:ciao:
Ja sam ovo resio malo bolje...
Devojku sam naucio da igra igre...
U toku dana i predvece se mazimo a posle se koljemo u unreal tournamentu...
Ah,ljubav...:o
Ja sam od ribe trazio dve nedelje slobodno (u vreme kada sam gulio W3). Pristala je ali je posle tri dana, ne navikla da joj ne poklanjam paznju, pocela da prebacuje dovodeci neke seste stvari u pitanje! Dva dana smo se objasnjavali i pokusali da prevazidjemo te probleme ali je ostao ultimatum: "ja ili W3"!
Sta mislis, sta sam izabrao, uz obrazlozenje: "meni se ne postavljaju uslovi"?!
Mislim da je u pitanju pre svega zasicenje; bili smo u vezi mesec dana pre toga, nismo se razdvajali i jednostavno, neverovatnom brzinom izgradili odnos. A vidis kako je reagovala? Znaci, bez obzira sto je zgodna, lepa, fina u drustvu, blablabla, teska je, bre, za moje stvari!
PS: nikad me nije zaboravila ;)
U braku sam 4 meseca i mogu samo da kažem da provodim 50% manje vremena za kompom nego ranije!Smatram to normalnim i bio sam svestan odricanja i ni u jednom trenutku se nisam pokajao!Jedino je nekad problem kad nešto kupujem za računar i onda su pridike tipa - bacaš pare na te gluposti!Ali i tu ima leka-dam joj malo keša da kupi sebi nešto lepo i stvar sredjena!Mada i ona ponekad igra "male igrice".
Dobra tema...
Od moje dve veze (za sada dovoljno, bice jos naravno;) ) najbolja je bila prva zato sto me je tadasnja devojka ucila da igram CS i WoW.Provodili smo sate i sate po igraonicama.Ako bi smo i nekad izasli da se setamo, pricali bi smo o WoW-u, CS, raznim drugim igrama...A mazenje i ostale ljubavne ludorije smo ostavljali za noc.Naravno posle nekoliko partija CS-a.Raskinuli smo, neznam ni ja sam zbog cega, ali vazno je da je to bila prva (nadam se ne i poslednja:D ) gejmerska veza
Kako je prva veza bila dobra, tako je ova druga bila suprotna od ove prve.Tada, secam se, poceo sam da igram Freelancer zajedno sa guildom 4S_SQUAD, pa sam provodio sate i sate uz FS.Naravno, to se mojoj devojci nije svidelo jer je ona volila da se setamo (pored reke (ako je Nisava uopste neka reka), u parku...), izlazimo po kaficima...Naravno ja nisam mogo da izdrzim da placam i net i cvece za nju i jos 149,4 stvari koje dolaze uz tu magicnu rec LJUBAV.Tako da sam dobio ultimatum ili FS i net ili devojka.Naravno FS je pobedio:aplauz:
Toliko od mene.
Do citanja
Ja sam ovo resio malo bolje...
Devojku sam naucio da igra igre...
U toku dana i predvece se mazimo a posle se koljemo u unreal tournamentu...
Ah,ljubav...:o
Zapao ti neki redak primerak.:kreza:
Probao i ja ali nema sanse, cak iako naletim na neku koja uopste ima racunar.
I ja sam u "braku" (živim s devojkom) već dve i po godine, pa opet, vidite koliko sam često na forumu.:to_care: Kad nisam na forumu, igram nešto ili Dobrom organizacijom uvek možeš da ostaviš malo vremena za ženu, kuću i posao. :dzavo:
Bobi - :to_care:
Devojku sam navikao da je totalno podređena u odnosu na komp. Čak mi zvrcka firme kad nešto treba da kupim (a mrzi me da zivkam :dzavo:) i čisti ventove kad zatreba. U znak zahvalnosti, ponekad (ali samo ponekad) odgledam sa njom neki film do koga joj je baš, baš stalo (neki love shit i sl.). Vidite da je kompjuterska zavisnost spojiva (i održiva) sa ženama?!:to_care: Samo malo budite strpljivi u početku, posle je laganica! :aplauz:
6am3 Fana71c
13.3.2007, 20:37
Ovi sto su napustili cure zbog kompa, mogu samo da kazem da ste jadni... Ne mislim ni na kog posebno, nego, jednostavno, neke stvari ce biti najbitnije dokle god postoji ljudski rod, a prva od njih je Ljubav, pa sve ostalo. Komp nije cak ni u prvih 5, a ovo kazem kao pravi gamer. A pravi gamer je onaj koji zna kad je dosta, onaj koji ne zna je obican zavisnik...
Ovi sto su napustili cure zbog kompa, mogu samo da kazem da ste jadni... Ne mislim ni na kog posebno, nego, jednostavno, neke stvari ce biti najbitnije dokle god postoji ljudski rod, a prva od njih je Ljubav, pa sve ostalo. Komp nije cak ni u prvih 5, a ovo kazem kao pravi gamer. A pravi gamer je onaj koji zna kad je dosta, onaj koji ne zna je obican zavisnik...
Rece covek sa nickom Game Fanatic ;)
Ali jesi u pravu, komp nije najbitnija stvar, nikako nije najbitnija.
Inace tebi stoji pod interesovanja KOMP pa "cure"....
Toliko o tome.:opanachke
Haha, ima 5 stvari a komp mu je na prvom mestu.
A ovde prica da nije ni na petom lol :D
Ma u redu je kada imas neki zdrav odnos sa ribom. Ali ako nema razumevanja za tvoje hirove, onda i nije za tebe... Bar polazim od tebe: sta je toliko strasno sto se necu veceras videti sa njom vec cu da pikam UT3... A Fanatic ode u neku drugu krajnost: kao da treba da se odreknem celog sveta zato sto je njoj smor dok se ja igram kao skolarac... Neka ide da igra lastis, ja sam odrastao uz ovo sr@nje!
U znak zahvalnosti, ponekad (ali samo ponekad) odgledam sa njom neki film do koga joj je baš, baš stalo (neki love shit i sl.). Vidite da je kompjuterska zavisnost spojiva (i održiva) sa ženama?!:to_care: Samo malo budite strpljivi u početku, posle je laganica! :aplauz:
Kao što rekoh malo pre jednom drugaru na PM, dobro je što žene još uvek zaziru od kompjutera.
Zamisli, 'oćeš sex i ona te odj3be zbog neke igre... :)
dejan_osipaonica
13.3.2007, 22:58
Strasno.
Mozda multiplayer igre postanu uskoro bolje od s.... pa nam bude svejedno ko zna tehnika napreduje.Samo da neki ludak ne napravi virtuelnu javnu kucu posle bi ljudska vrsta izumrela
Plasim se braka,mrzim decu,obozavam tenkove,volim zene a ne mogu da zivim bez kompa.
Moze sve to da se uklopi dok ne dodje do braka.Jednostavno mrzim kad moram da trosim svoje vreme ako ne uzivam u tome(brisanje ****nog dupenceta ocigledno nije to).Ima Bora Corba genijalnu pesmu o muskoj slobodi o kojoj je ovde sad ocigledno rec.
Potreba za igricama i kompjuterom je za mene(a verujem i za druge) fizicka i psihicka.To zracenje monitora me jednostavno cini srecnim covekom i nema sto to bi to moglo da se zameni.Ne kazem da je bolje od sexa,zenskog ****** ili panzera,kazem da ne moze da se poredi.
Zato zena mora da zna gde joj je mesto.I da zna da dok se gazda igra treba da kuva kafu.Shovinizam i kompjuteri su braca po vlasnicima.:)
Svaka devojka/zena koja iskreno voli svog decka/muza nece nikada, ali bas nikada postaviti neki ultimatum gde bi ona bila jedan od dva izbora (bas iz razloga sto zna da su sanse 50% da ona bude otpisana).
A kada bi meni moja devojka postavila bilo koji ultimatum (a nijednoj, jos uvek, to nije palo na pamet), gde je ona jedan od dva izbora, ona bi izgubila.
Razlog?
Pa, zna se ko nosi pantalone u kuci!!!!!!!!!!!!
@ ssSss
Znaci ti si neki *eben lik.:kreza:
ps Just kidding.;)
@ ssSss
Znaci ti si neki *eben lik.:kreza:
ps Just kidding.;)
Prvo šamara pa posle pita! :rofl:
Što bre napadaš čoveka? :) Pa drugi je uvek prvi do prvoga :D
Auuu sve sami lafovi i brkate muskarcine :D. Ovi komentari tipa "nece meni devojka/zena da brani da igram, zna se ko je glavni" me podsecaju na vreme kad sam radio u jednoj kafani kao konobar. Tamu se sve bile "muskarcine" kojima su zene ljubile noge, a tek kad pocnu sa j***lovackim pricama tipa "eeee kolko sam ih ja obrno" ili "al sam sinoc bio sa jednom" itd. i onda tako zaglave u kafani ceo dan pa ih posle nema 3 meseca jer ih je zena urnisala.
Sta je poenta ove moje pricice. Pa poenta je da vam te zene/devojke koje ste ostavili nisu nista ni znacile. Onog trenutka kad postanes zreliji i nadjes osobu koja ti nesto znaci tada ces i pristati na kompromise da njoj posvetis isto ako ne i vise paznje kao i kompjuteru. To nije znak slabosti vec ljubavi koju osecas prema toj osobi. Na primer, moja devojka tolerise to sto nekad se "zapalim" da igram EVE online ceo dan pa cak i dok je ona tu. Cak sta vise dok se nismo upoznali nije puno znala o/sa kompjuterima, a pored mene je naucila i da koristi Word i Internet i da nereze CD itd. tj one stvari koje njoj trebaju. I onda sam se zeznuo pa sam joj pokazao Simse :boodala: "Vota mistejka tu mejka", sto bi reko onaj italijan iz "Alo,Alo", sad se desi da ja celo vece buljim u TV dok ona pravi zurke za Simsice :D Ali eto, sve je to ljubav :)
P.S. Smorio sam vas jel' da?:kreza:
Što bre napadaš čoveka? :) Pa drugi je uvek prvi do prvoga :D
Hehe, ne ne, samo rekoh da ga podsetim.:)
A i on pomenu nekih 5 stvari a ne 2.:opanachke
@galebns
Nisi brate, srecno si se udao! ;)
edit: drugi je i predzadnji od pozadi :kreza:
6am3 Fana71c
14.3.2007, 2:04
Ima mnogo jos stvari, i NISU navedene po redosledu bitnosti
Haha, ima 5 stvari a komp mu je na prvom mestu.
A ovde prica da nije ni na petom lol :D
Isto
14.3.2007, 6:03
Auuu sve sami lafovi i brkate muskarcine :D. Ovi komentari tipa "nece meni devojka/zena da brani da igram, zna se ko je glavni" me podsecaju na vreme kad sam radio u jednoj kafani kao konobar. Tamu se sve bile "muskarcine" kojima su zene ljubile noge, a tek kad pocnu sa j***lovackim pricama tipa "eeee kolko sam ih ja obrno" ili "al sam sinoc bio sa jednom" itd. i onda tako zaglave u kafani ceo dan pa ih posle nema 3 meseca jer ih je zena urnisala.
Sta je poenta ove moje pricice. Pa poenta je da vam te zene/devojke koje ste ostavili nisu nista ni znacile. Onog trenutka kad postanes zreliji i nadjes osobu koja ti nesto znaci tada ces i pristati na kompromise da njoj posvetis isto ako ne i vise paznje kao i kompjuteru. To nije znak slabosti vec ljubavi koju osecas prema toj osobi. Na primer, moja devojka tolerise to sto nekad se "zapalim" da igram EVE online ceo dan pa cak i dok je ona tu. Cak sta vise dok se nismo upoznali nije puno znala o/sa kompjuterima, a pored mene je naucila i da koristi Word i Internet i da nereze CD itd. tj one stvari koje njoj trebaju. I onda sam se zeznuo pa sam joj pokazao Simse :boodala: "Vota mistejka tu mejka", sto bi reko onaj italijan iz "Alo,Alo", sad se desi da ja celo vece buljim u TV dok ona pravi zurke za Simsice :D Ali eto, sve je to ljubav :)
P.S. Smorio sam vas jel' da?:kreza:
Jesi brate... Al gledaj to sa svetlije strane....Mogao si da joj pokazes WoW:rofl: ....Pa otkud znam...Sta ako se ja malo igram a ona malo dosadjuje...nije smak sveta, ne znaci da volim kompjuter vise od nje...vise volim nju, ali je kompjuter zanimljiviji...ne mozes nekome da posvetis svu svoju paznju, ma kako ga voleo, ma kako on dobar (kompjuter) bio...sve ima svoje granice...hocu reci, ako ne budete igrali igrice na kompovima veze ce vam pucati, jel ce vam ponestati ljubavi...lupam ko Maxim po diviziji...jeste culi za Maxima, lik je stvarno postojao....aaaa, laku noc.....
...lupam ko Maxim po diviziji...jeste culi za Maxima, lik je stvarno postojao....aaaa, laku noc.....
Lupas, stvarno! :) Maxim je mitraljez... ;)
Inace, ne mozes non-stop piljiti u devojcicu, nasta bi to licilo? To pricaju oni koji su "odvaljeni" od ljubavi i zaboravili da postoji jos zanimacija sem diviti se jednoj jedinoj osobi...
U Kinu, pa se divi Hu Jintao-u ;)
polarnimeda
14.3.2007, 7:41
Zanimljivo je upoznavanje devojaka sa igrama... Nisam pobornik toga, da ne bi izgubile na "devojkastosti" (vec sam ovo rekao na nekoj temi...), ali sam morao da dam mojoj neki FPS da proba... Cisto da malo razume mene kada rokam mutante :D ... Reakcija je bila iznad ocekivanja: skakala je i vristala u isto vreme od uzbudjenja sto uopste prolazi kroz virtuelni svet, a potom i sto ubija ljude, pa i od straha sto iskacu sa svih strana, i od grize savesti!! :D
Jednostavnije: Zao joj da roka ljude, ali joj oci sjaje dok bas to radi!!
Trajalo je nekih pola sata, i to je bilo dosta za nju, a dovoljno za mene- da prestane da pominje igre u losem kontekstu :D
Anyway...Ako si vec u braku ili vezi sa nekim koga volis (i sve sto uz to ide), a igre vam nisu zajednicka strast- postoji toliko mogucnosti koje ce i za partnera i za gamer-a biti bolje od igranja igara... I ne mislim samo na krevet!
A ako veza nije takva... Ili je zavrsi ili se seti zasto si u nju usao, pa je spasi :P
I naravno, na kraju- nikada ne odustaj POTPUNO od igara, samo smanji.... Provodi manje vremena uz monitor, ali kvalitetnog vremena :D
Neko rece da je smorio sa slicnim postom... Onda sam ja ne :dedica: , nego :dedica: :dedica: :dedica: !
Znate li da je naucno dokazano da parovi koji zajedno igraju igre uzivaju u boljem seksu? To je cinjenica.
http://freeweb.supereva.com/esorciccio2002/smilies/omg.gif
Znate li da je naucno dokazano da parovi koji zajedno igraju igre uzivaju u boljem seksu? To je cinjenica.
Znate li da je praktično dokazano da parovi koji zajedno uživaju narkotike više uživaju u seksu? ;)
P.S. Ne ja se ne drogiram :)
Ja sam mojoj jos davno rekao..."Kad budemo poceli da zivimo zajedno, moracemo da kupimo jos jedan komp!":D
Ubi me sa sitnim igricama...A kad ja sednem da igram a ona nema sta da radi...onda se ljuti i komp je kriv za sve:D
Inace...Kuzma je imao dobru kolumnu o ovoj tematici pre koju godinu...
Aksic Srdjan
14.3.2007, 13:59
Kao što rekoh malo pre jednom drugaru na PM, dobro je što žene još uvek zaziru od kompjutera.
Zamisli, 'oćeš sex i ona te odj3be zbog neke igre... :)
:rofl: bobi car!
Evo kako da navučete devojku, a radi i u slučaju supruge, na igre: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=13485
Ma kad sam sa curom komp zapostavljam. Inace sve devojke sa kojima sam bio do sada su igrale samo Sims 2 ili one mini igre a jedna (sa kojom sam trenutno u vezi) igra i Flatout 2! :kreza: Devojke na prvom mestu. Posle njih drustvo, skola a onda komp. Mada priznajem da mi je prosek 2h za kompom na dan!:o
Ja sam mojoj jos davno rekao..."Kad budemo poceli da zivimo zajedno, moracemo da kupimo jos jedan komp!":D
:rofl: :rofl: :rofl:
Bo'me DeCoy, najbolja izjava koju sam cuo!!! :tapsh:
Znate li da je praktično dokazano da parovi koji zajedno uživaju narkotike više uživaju u seksu? ;)
P.S. Ne ja se ne drogiram :)
Heh, pa dobro je znati da imas izbor: droga ili video igre.
P.S. Koji je ovo http://img164.exs.cx/img164/7827/offtopic8mg.gif,
pa tema se zove "Zivot starijih gamera".
Nema veze, ovo mesto se i onako zove "brbljaonica" i ovde su modovi samo po kazni :D
Inace:
I naravno, na kraju- nikada ne odustaj POTPUNO od igara, samo smanji.... Provodi manje vremena uz monitor, ali kvalitetnog vremena :D...
Sta si smorio??? :to_care:
Ljudi, bas mi je drago sto vam se teme svidja. Ja imam srecu da sam se ozenio curom koja voli da se igra. Nije neki fanatik, ali voli da odigra nesto sto joj se dopadne. Jos dok smo se zabavljali se desavalo da ona prenoci uz Diabla. Odmah sam znao da je ta!:love: Salu na stranu, ima razumevanja za takve stvari, cak smo nedavno zajedno prosli F.E.A.R. Ali se isto tako desava da se meni igra nesto ali da to nije bilo u nasem dnevnom planu. I kao svaki dobar i savestan muz, ja prvo stavljam svoju zenu pa onda sve ostalo. Dakle, mene interesuju misljenja ljudi koji su naslii osobu svog zivota, sa svim njenim vrlinama i manama, da li im i koliko nedostaje ono bezbriznije vreme, koje ja nekako vezujem za igre. Pozdrav svima:ciao:
polarnimeda
14.3.2007, 18:17
ja nisam ozenjen ali evo, projektujem sebe u buducnosti... i vidimmmmm..... AAAAA- cudovista su u buducnosti jos strasnija! pogotovo sto ih redje vidjam!!!
Hocu reci- nema veze ako igras manje (pogotovo ako slobodno vreme provodis na pametan nacin), jer onda u toj kracoj igri uzivas jace!
Meni je igranje mnogo draze ako je posle ucenja i ispita, ili nekih obaveza koje su potrajale nedelju dve i odaljile me od igara. Dodje uvek gamerskih 5 minuta. :D
j
Hocu reci- nema veze ako igras manje (pogotovo ako slobodno vreme provodis na pametan nacin), jer onda u toj kracoj igri uzivas jace!
Meni je igranje mnogo draze ako je posle ucenja i ispita, ili nekih obaveza koje su potrajale nedelju dve i odaljile me od igara. Dodje uvek gamerskih 5 minuta. :D
Slazem se sa tobom. Kada se desi da nekad imam ceo dan samo za sebe, igranje igara sve to vreme nema tu draz. Time planing je glavna stvar!
Slazem se!:love: :love: :love: :love: :love:
Inace sve devojke sa kojima sam bio do sada su igrale samo Sims 2 ili one mini igre a jedna (sa kojom sam trenutno u vezi) igra i Flatout 2! :kreza:
Pre ce biti da SVE devojke igraju Simse2. Neznam zasto ali sve moje drugarice, sestre itd. igraju Simse2. Onda kada izdje neki patch dave mene i moje drugove da im ga nabavimo...
Pre ce biti da SVE devojke igraju Simse2. Neznam zasto ali sve moje drugarice, sestre itd. igraju Simse2. Onda kada izdje neki patch dave mene i moje drugove da im ga nabavimo...
Ne bih se slozio s tobom.
Znam jednu devojku koja je bila luda za Counter-om. Cak je i odlicno igrala.
Dok je druga moja drugarica presla sve naslove Need for Speeda.
Ne bih se slozio s tobom.
Znam jednu devojku koja je bila luda za Counter-om. Cak je i odlicno igrala.
Dok je druga moja drugarica presla sve naslove Need for Speeda.
Sretao sam se i ja s takvim "primercima".:)
Pre par godina kada sam povremeno igrao CS u kgb-u igrala je i neka devojka, recimo samo da je znala da ubije i mene i dva ortaka sama (iako smo manje vise znali mape i bili uigrani, ali izgleda nedovoljno).
Studiram i imam jos dosta obaveza ali se nadje vremena za sve...tako i za PC pred kojim provodim dosta vremena...
Shto se mene tiche, sex > igre ;)
Ja sam se ozenio gamerkom. Ja radim takav posao da mi je radno vreme uvece (trener), zena radi pre podne. Ja se igram preko dana, zena se igra nocu. Pre mesec-dva smo kupili WoW (posle dvogodisnjeg hotimicnog izbegavanja), pa sad planiramo da uzmemo jos jedan komp. Petogodisnja cerka ima svoj komp (moj stari celeron na 333 MHz), koji je umrezen sa nasim, ima svoj izlaz na net.
Nema svadje, svi su zadvoljni.
Moj dobar drugar i njegova zena igraju vec preko godinu dana zajedno WOW.
Uspeo je da je navuce, i ne biste verovali kolko ona golda zaradi na AH.
PS. Imaju i sincica, a i on cesto igra WOW :P
Ja sam u vezi sa svojom devojkom vise od 5 godina i savrseno se slazemo na svim poljima. Stavise, mogu slobodno da kazem da, sto se mene tice, ja sam u idealnoj vezi - ne trazim nista bolje u zivotu, niti sam bolje mogao da zamislim. Ona je, eto, sada zavrsna godina ovih master studija na arhitekturi, tako da za kompom provodi dosta vremena, pa joj ni igre nisu strana stvar. Ona vise voli da gleda kada ja igram nesto, nego da se sama "uhvati u kostac";) sa S.T.A.L.K.E.R.-om, F.E.A.R.-om, Oblivion-om, NFS-om... Doduse, ni ja nisam neki pasionirani igrac, ali volim ponekada da prekratim par sati uz neki dobar naslov. Ona vise voli da igra igre tipa Ballance, SafeCracker (koji je presla za jedno 3 sata :eek: ) i starije P&C avanture (tipa Monkey Island) koje imaju "prijateljsku" atmosferu (slabo igra masovne koljacine i horor igre tipa PENUMBRA, Silent Hill...)...
CENTROPEN
18.5.2007, 19:24
Ja sam sa zenom u braku 10g a sa PC-jem 8g (boga ti, PC je muskog roda!).Posto sam sa prekidima imao neku racunaljku od 85-te lako sam se ponovo "navukao", sto traje do danas.Meni je interesantno sto mi je izbor igara u ocitoj povezanosti sa bracnom svakodnevnicom.Evo ovog trena tasta je u gostima i u kujni talacka sa cerkom a ja sam napravio malu pauzu od CS "kondishn ziro" da vidim sta ima novo na forumu (ja sam u sobi).Supruga je naucila da kada je pitaju u takvim situacijama : sta ti to radi muž? odgovori: pa, radi nesto na kaompjuteru.:rofl: .....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.