Prikaži potpunu verziju : Problem sa postovanjem novih tema
Nesto nije danas uredu sa Forumom, nikako da postujem novu temu, a mogu da odgovaram na druge, da li se neshto radi na forumu ili sta vec, pomislim da je neki problem kod mene pa odem kod ortaka i tamo ista prica. Zbog cega je tako?
hacker_aca
1.3.2007, 20:25
Možda se nešto radi na forumu. Strpi se malo pa će biti.
Nesto nije danas uredu sa Forumom, nikako da postujem novu temu, a mogu da odgovaram na druge, da li se neshto radi na forumu ili sta vec, pomislim da je neki problem kod mene pa odem kod ortaka i tamo ista prica. Zbog cega je tako?
i ja imam isti problem, ne mogu da postavim temu i da postavljam slike i ostale stvari.Sve ostalo radi normalno.
DorianGrey
1.3.2007, 20:27
A kako si postavio ovu temu ?
Na jedvite jade iz ko zna koliko pokusaja.
meni nece ni iz 10 pokusaja,sta se BRE dogadja???????
Predrag Stankovic
1.3.2007, 20:41
Pazi ovako: Otkucam naslov, sastavim temu i kliknem na postavi novu temu kad ono firefox mi izbaci Blank Page, Da neko ne Hakuje forum?
Probao sam exploit na par portova ali ne radi... Izgleda da imaju jaku zastitu :D
Ili su navukli nekog ubera na vrat :boxing:
Ne znam ni za kakvo hakovanje, a ne primećujem odavde bilo kakve frke.
Problem može biti u lošim vezama izmedju pojedinih provajdera, naročito onih koji imaju transparentne proksije (pa proksiju ne možeš objasniti da ono što čuva u kešu ne valja ili nije poptuno).
U svakom slučaju, tu nešto baš i nema mnogo pomoći. Ja mogu da mu zadam da radi neke optimizacije, videćemo da li će od toga nešto biti.
I ako niste uključili, obavezno svi uključite ono "zapamti me na ovom forumu".
Zbog cega, Vojo? Da nije ono iznenadno i nenajavljeno odjavljivanje?
Predrag Stankovic
6.3.2007, 12:19
CCC:n-cc2: ponovo problem sa postavljanjem novih tema, dokle bre vishe, sta se to sad radi na forumu?
Zaštita od flooda. Testira se novi plugin koji sprečava overload foruma od psotavljanja novih tema i prisiljava korisnike da koriste SEARCH funkciju kako bi pronašli već postavljenu temu o onome za šta su hteli da pokrenu novu temu (dupliranje tema sa istim sadržajem).
Predrag Stankovic
9.3.2007, 21:41
Zasto sada kada i kada pretrazujem forum kad ponovim isti upit izbacuje mi gresku, pa to nije spemovanje pobogu, sad znachi ako pretrazim neshto pa odem na drugi link i ako posle ponovo zelim da pretrazim sa istim upitom na to nemam pravo, to nije u redu.
Meni radi lepo :confused:
Predrag Stankovic
9.3.2007, 21:58
You are lucky boy
He, po toj logici si ti unlucky. Ne verujem da vBulletin radi tako :D
@Predrag Stankovic (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=693): uradi refresh strane kada dobiješ grešku. I meni se često dešava da kada odem na search ili na sledeću stranu neke teme dobijem stranu sa greškom. Nije to ništa strašno, znaš kakvi su provajderi, čas se izgubi paket uz put.
Joj CELI DAN pokusavam postaviti temu i nemoze(!!!joj!!!), cak sam zakasnio i u skolu(!), evo sad kad sam dosao iz skole opet isti problem(50puta sam pokusao postaviti temu), pa sam pomislio da otkucam tekst na cirilici, mozda ima neki reci koje su zabranjene neznam i opet nemoze....
Sta se dodjav*la desava sa forumom.???
Ma ovo je strasno sta se desava, sad kad hocu da postavim novu temu koju sam vec ispisao u wordu na primer dok sam offline cisto da bi ushtekao vreme na net-u i kad uradim copy/paste tad nece i izbaci mi blank page like this:http://www.sk.co.yu/forum/newthread.php?do=postthread&f=31
a kad je normalno otkucam tad oce, pa zasto pobogu?
Pa brate uopshte nemaju razumevanja za ljude kojima je svaki minut interneta dragocen, i ja isto tako jednom sastavio 3-4 malo duzih postova dok sam offline pa pomislim sad cu se konektujem i samo cu odradim copy-paste i tako cu da postavim neke nove teme kad ono malo sutra.
Strashno, vishe nemogu da koristim copy/paste kad postujem nove teme inache uvek izbaci blank page, al u*****she taj prokleti vBulletin
Da nije problem neki novoinstalirani plagin za Firefox ili nova verzija nekog od browsera?
Drugo, to kopiranje može biti posledica zatvaranja nekog bezbednosnog propusta.
Nije Vojo svejedno je sa kog komjutera ili iz kog Browser-a se postuje, problem je u vBulletin-u verovatno koji tretira kao spam ono shto ponovish
Drguim rečima, loš Net i tema koja ne uspe da se postavi u nekom roku, a posle ne može... Pitanje da li ja tu nešto mogu da uradim...
Zanimljivo, uvek se javlja kad su velike kiše ili kad su neki zastoji na Netu (recimo onda kad su pokrali one telefonske kablove na Novom Beogradu...)
Neće nikako ni meni da postavi novu temu u "kreativni forum".
Čas mi kaže ono "postavili ste temu, čekajte da administrator odobri...", a posle kad refrešujem i opet pokušam, kaže da moram da sačekam nekoliko minuta, i tako sve u krug. Bar 20 puta sam probao.
Doduše, kišica pada napolju... :D
Probaću opet sutra (danas :) )
Evo ovako...
Opet sam probao u kreativni forum da postavim temu i neće, a sunce piči napolju. :)
Ali sad sam postavio u podforumu 2D/3D grafika i uspelo je iz prve.
Da nije kreativni forum zaključan, kao onaj Kuzmin podforum?
Ne šljaka vam kako treba ta zaštita, mada priznajem da mi se sviđa ideja da niko ne može da otvori novu temu. :)
Predrag Stankovic
24.3.2007, 13:55
Meni se pa desava sledece, kada postujem novu temu , ako je post kratak (2-3) recenice, tada je postavi a kada je dugachak post tad nece:icon_scra :confused:
Evo ovako...
Opet sam probao u kreativni forum da postavim temu i neće, a sunce piči napolju. :)
Ali sad sam postavio u podforumu 2D/3D grafika i uspelo je iz prve.
Da nije kreativni forum zaključan, kao onaj Kuzmin podforum?
Ne šljaka vam kako treba ta zaštita, mada priznajem da mi se sviđa ideja da niko ne može da otvori novu temu. :)
Uhvati me jednom na gtalku da ti ja otvorim temu, a ujedno i da proverim šta se to dešava.
Meni se pa desava sledece, kada postujem novu temu , ako je post kratak (2-3) recenice, tada je postavi a kada je dugachak post tad nece:icon_scra :confused:
To bar nije problem, posle edituješ poruku... ali ovo već postaje misterija...
Strashno, vishe nemogu da koristim copy/paste kad postujem nove teme inache uvek izbaci blank page, al u*****she taj prokleti vBulletin
!!! Isuse Krajste !!! ... zato nisam mogao da otvorim novu temu :boodala:
Nisam bas u toku, jel Microsoft u proteklih par meseci kupio vBulletin? :kreza:
Ma nema sanse da postavim novu temu probao sam 10 puta u razlicitim sobama NEMA SANSE.
Evo danas i mene zeza. Prikaže mi blank page čak i kad pritisnem pregledaj poruku.
Ja sam probao sinoc u "Programiranje" da postavim novu temu ali cvrc! Nije htelo pa sam probao jos koji put i odustao... a i serch mi tad nije hteo da radi pa je kasnije proradio...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.