PDA

Prikaži potpunu verziju : kako postati vas dopisnik ili

dm@ricn
23.12.2005, 0:26
ili kako se vec to zove tj da li postoji neka mogucnost

ili vas ima i previse kao i svuda:)

pozdrav

Pantelija
23.12.2005, 0:31
Vec je bilo reci na tu temu potrebno je napisati neki tekstic i poslati maliom na editors@sk.co.yu i cekati odgovor.
pozdrav:icon_cool

dm@ricn
23.12.2005, 17:05
hvala puno izvinjaam se nisam ga procitao

veliki pozdrav

Highlander
27.1.2006, 14:59
A tekstove slati u atachmentu, ili kopirati u mail?:confused:

Dimo
27.1.2006, 17:26

Verovatno im je svejedno,nisam siguran...
Mada je lepse i elegantnije da ga otkucas u Wordu,pa ga bacis u attachment :icon_mrgr

Highlander
27.1.2006, 17:32
Verovatno im je svejedno,nisam siguran...
Mada je lepse i elegantnije da ga otkucas u Wordu,pa ga bacis u attachment :icon_mrgr
Pa to sam i ja pomislio, ali rekoh da pitam. Mada je najbolje da se uzipuje, ili uraruje. Valjda:icon_mrgr

oluja
31.1.2006, 22:43
U CODE se stavljaju e-mail adrese da se onemoguci raznim "agentima" koji skeniraju forume da pronadjene adrese posle bombarduju spamom...

urke
1.2.2006, 13:57
U CODE se stavljaju e-mail adrese da se onemoguci raznim "agentima" koji skeniraju forume da pronadjene adrese posle bombarduju spamom...
Misliš da i tako neće da proskeniraju i otklone višak iz HTML-a?

oluja
2.2.2006, 16:31
Misliš da i tako neće da proskeniraju i otklone višak iz HTML-a?
Po iskustvima sa stranih foruma ne bi trebalo...

urke
2.2.2006, 18:26
Po iskustvima sa stranih foruma ne bi trebalo...
Iskreno, ne znam kako graberi rade, ali je veoma jednostavno izdvojiti e-mail adresu iz smeća, pa mislim da je pametnije da se u gornjem postu e-mail zameni formularom za pisanje uredništvu. Ti odluči :)

pcigre
4.2.2006, 4:30
Moja preporuka je da ne saljete textove u .doc i drugim sminkerskim Word formatima, nego lepo otkucate text u notepadu (nikako ne prelamati niti ubacivati slike u text).

Sasa
4.2.2006, 6:29
Moja preporuka je da ne saljete textove u .doc i drugim sminkerskim Word formatima, nego lepo otkucate text u notepadu (nikako ne prelamati niti ubacivati slike u text).

A ti se pa razumes ? :)
A kako mislis da izvedes stilove tipa italic/bold/potpis/naslov/podnaslov ? Koji .txt editor to moze ?

Highlander
8.2.2006, 20:33
Da, pored, na primer, autora nekog programa, čije ime treba da bude podebljano, ja ću staviti napomenu u zagradi! A za slike će oni juriti po netu!:aplauz:

bobi
8.2.2006, 20:58
A ti se pa razumes ? :)
A kako mislis da izvedes stilove tipa italic/bold/potpis/naslov/podnaslov ? Koji .txt editor to moze ?
Ne moze ni jedan.
To rade lektor i kolektor. :)

Highlander
12.2.2006, 18:58
A jel' plaćate vi nešto za textove?

oluja
12.2.2006, 19:13
Ne moze ni jedan.
To rade lektor i korektor. :)
Gresis, ovaj silno gresis sinko... :dedica:
@Highlander A jel' plaćate vi nešto za textove?
Da.

Highlander
27.2.2006, 21:01
Znam, opet smaram! Ali moram da vas pitam još nešto! Ukoliko neko reši da vam pošalje ilustracije, neke karikature ili slično, šta preferirate? Papir ili da bude skenirano?:ciao:

oluja
28.2.2006, 2:01
Znam, opet smaram! Ali moram da vas pitam još nešto! Ukoliko neko reši da vam pošalje ilustracije, neke karikature ili slično, šta preferirate? Papir ili da bude skenirano?:ciao:
skenirano - jpg
Tekstovi - word
:ciao:

VojaM
28.2.2006, 20:05
skenirano - jpg
Tekstovi - word
:ciao:
Može za tekstove Word ili bilo šta što daje standardni Doc (Open Office Writer, recimo...). Bar za prvi put. Ako tekst valja i ako urednik smatra da može da nastavi saradnju sa dotičnim autorom, već će mu objasniti kako da šalje tekstove u standardnom obliku.

vladale
28.2.2006, 22:34
A ovi malo mlađi, mogu li i oni da šalju ili da se ne nadaju ničemu?

urke
28.2.2006, 23:01
Ja mojim saradnicima tažim da mi tekstove šalju u LaTeX-u jer je posle jednostavnije za prelom :D

Samo se šalim(o).

VojaM
1.3.2006, 14:08
A ovi malo mlađi, mogu li i oni da šalju ili da se ne nadaju ničemu? Mogu, naravno.
Ti konkretno napiši tekst o primeni latinskog jezika na računarima :rofl:

vladale
1.3.2006, 14:44
Mogu, naravno.
Ti konkretno napiši tekst o primeni latinskog jezika na računarima :rofl:

Dogovoreno. Šaljem uskoro tekst o tome ;)

Marko_L
3.3.2006, 21:15
A ja bih mogao posle da napišem o primeni mađarskog kada kompjuter neće da radi :)

Highlander
15.3.2006, 21:27
Koliko često odgovarate na poslate tekstove? Odgovarate li uopšte, ili ako vidimo u sledećem broju, znamo da je prihvaćen?! :)

voodoo_
16.3.2006, 0:24
Poslao sam vam jedan tekstić, odgovorite mi por favor čisto da znam čemu da se nadam :)