Prikaži potpunu verziju : Nokia E61
Vase misljenje o ovom telefonu bi mi zaista pomoglo.
Zanima me iskustva ,prednosti i mane.Da li je pametna investicija na duzi period(cca 2.god.)?Da li ima POP,IMAP,SMTP,WI_fi,njegov OS...
Samo to.Hvala.
Imao sam prilike da ga koristim nesto malo i mogu ti reci da mi se nesto i nije dopao. Ono sto mozes da vidis iz specifikacija jeste to da ima POP, IMAP, SMTP, Wi-Fi, a verzija Symbiana mu je 9.1. Izuzetno je tanak, ali ipak glomazan zbog celokupne tastature. Ekran je jako kvalitetan, rezolucije 320x240. Ali telefon koji kosta vise od 300e, a da nema kameru to je najvece iznenadjenje. Pa mogli su barem neki prcvoljak da mu stave za 3G. Ono sto sam primetio takodje jeste da je telefon u nekim slucajevima izuzetno spor. Sporo otvaranje aplikacija i to njegovih, sistemskih...itd. Kada su tolike pare u pitanju, ja bih pre razmisljao o nekom PocketPC-u.
Imao sam prilike da ga koristim nesto malo i mogu ti reci da mi se nesto i nije dopao. Ono sto mozes da vidis iz specifikacija jeste to da ima POP, IMAP, SMTP, Wi-Fi, a verzija Symbiana mu je 9.1. Izuzetno je tanak, ali ipak glomazan zbog celokupne tastature. Ekran je jako kvalitetan, rezolucije 320x240. Ali telefon koji kosta vise od 300e, a da nema kameru to je najvece iznenadjenje. Pa mogli su barem neki prcvoljak da mu stave za 3G. Ono sto sam primetio takodje jeste da je telefon u nekim slucajevima izuzetno spor. Sporo otvaranje aplikacija i to njegovih, sistemskih...itd. Kada su tolike pare u pitanju, ja bih pre razmisljao o nekom PocketPC-u.
nemoj da mi vredjash brickyja:D:kreza: , ne moze dobar pocket pc za te pare, i podrzava 3g!Svi 9.1 symbiani su sporkasti. Postoji E61i sa kamerom a e61 ima kao biznis paket za 200 evra (koji sam ja uzeo).Telefon moze da pusta divx filmove, i ima wi fi sto ces retko gde naci:dedica:
http://k-tai.impress.co.jp/cda/static/image/2005/10/13/e61.jpg
Kamera mi je stvarno nepotrebna.Bitni su mail protokoli.Cena od 300+e nije problem,zato sam i pitao da li je isplatljiva na duzi period jer nemam obicaj i potrebu cestog menjanja telefona.Baterija?ako traje duze od tri dana stvar je skoro pa i resena.:)
Brzina ili sporost?da li je toliko strasna ili je tolerantna?
Kamera mi je stvarno nepotrebna.Bitni su mail protokoli.Cena od 300+e nije problem,zato sam i pitao da li je isplatljiva na duzi period jer nemam obicaj i potrebu cestog menjanja telefona.Baterija?ako traje duze od tri dana stvar je skoro pa i resena.:)
Brzina ili sporost?da li je toliko strasna ili je tolerantna?
moze telefon da se nbavi za 200 evra kod telenora ili mts-a, baterija traje 5 dana.Nema nikakve nepodnosljive sporosti:alealeee:
Bryan Fury
26.2.2007, 21:04
Pogledaj obavezno i ovaj link:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=108819
Inače za te pare će se teško naći bolji mail uređaj. Pocket PC je naravno bolji, ali i glomazniji i još uvek mu treba kao dodatak neki solidan telefon koji će da posluži kao gprs modem (jer ćeš se na wifi retko gde zakačiti).
Hvala vam svima.Reseno je,u naredna dva dana cu postati vlasnik iste.
Hvala jos jednom.
:tapsh:
Zanima me da li postoji ovako slican mobilni ali da ga ne pokrece sinbian,posto se dosta ljudi zali da je dosta problematican?
aleksandar macedonian II
16.3.2007, 23:59
pazarih pre 20 dana,telefon do bola;:n_klanja:
-odlicna baterija
-ubacih Kingstona od Giga (1300 din)
-strava ekran
-ima lan
-gmail preko java app. ili direkt preko pop3 klijenta ( moze i yahoo ali samo preko jave bar mislim nisam proverio )
-moze cet preko messingera ili preko gmaila ko kako oce(ima program sa kojim se kontrolisu svi poznatiji IM)
-pun qwerty (u mom slucaju qwerz)
-prockas na 200 mhz
-softvera,igrica,tema,fontova ko blata
-symbian 9.1 (imo sam motorolu sa 8.1 symb. napredak je vise nego uocljiv nema bagova ni kresovanja)
-cita pdf i office
-dobar player (ima dodatak Adapter ad-15 pa izadje 3.5mm izlaz za slusalice sa upravljanjem za player)
-napravio update softwera neki dan iako i starija verzija bila ok
-nema radio,kameru i nema nigde FUTROLA DA SE KUPI:n-cc2:
aleksandar macedonian II
17.3.2007, 1:21
Vase misljenje o ovom telefonu bi mi zaista pomoglo.
Zanima me iskustva ,prednosti i mane.Da li je pametna investicija na duzi period(cca 2.god.)?Da li ima POP,IMAP,SMTP,WI_fi,njegov OS...
Samo to.Hvala.
brate ja ga imam i ne zalim ni jedan euro koji sam izbrojio za fon
sta god oces sve moze :n_klanja:
ustvari ne moze ....da slika;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.