Prikaži potpunu verziju : Protok? (Dial-upovci, slobodno zaobidijite topic)
Jednostavno pitanje... Koliki protok mesecno napravite?
Evo ja napravim negde oko 60gb!
Ja ne znam sta da kazem na ovu temu. Mogu da napravim protok koji je veci nego sto je ovde ponudjeno, ali problem je u tome sto ja nemam vise sta da skidam sa interneta :icon_lol:
Bas sam se zasitio sto se tice interneta!
Ja ne znam sta da kazem na ovu temu. Mogu da napravim protok koji je veci nego sto je ovde ponudjeno, ali problem je u tome sto ja nemam vise sta da skidam sa interneta :icon_lol:
Kako to mislis?
Kako to mislis?
pa na shta ti lichi??? :icon_lol:
chovek sigurno ima neki 10mbitni protok pa ga bole djoka...
ja neznam kolki protok napravim...
pa na shta ti lichi??? :icon_lol:
chovek sigurno ima neki 10mbitni protok pa ga bole djoka...
ja neznam kolki protok napravim...
Zanima me sta mu znaci to "zastitio"...
Zanima me sta mu znaci to "zastitio"...
:confused: :confused: :confused:
cova je napisao ZASITIO!!! a ne ZASTITIO!!!
:rolleyes: :cool: :D
:confused: :confused: :confused:
cova je napisao ZASITIO!!! a ne ZASTITIO!!!
:rolleyes: :cool: :D
Vidi stvarno, moja greska... :icon_redf
Jednostavno pitanje... Koliki protok mesecno napravite?
Evo ja napravim negde oko 60gb!
Ti si moj idol!
Ja za 6 meseci koliko imam kablovski samo sam jednom imao 1.7GB i to kada sam BAS BAS igrao BF2 preko neta a recimo proslog meseca sam imao jedna 700MB. :D Za sada u proseku imam oko 1.2-1.3GB.
Doduse, poslednja 4 meseca sam u civilnoj a ovde je akademska mreza pa sam vec skinuo nekoliko giga zato sto je mnoooogo brzo (ponekada). Kuci se ne bih ni usudio da skidam tolike fajlove za 128K, evo sada upravo zavrsavam skidanje 2 GIGA Lineage2, na primer. Woooooooooow, pa to je za mene pojam!
Najveci fajl koji sam skinuo kod kuce je mislim 500-600 mega, nisam siguran... Ili mozda 400...
meni u proseku bandwith izadje negde oko 2Gb , nista posebno :D
jel ima neki nachin da se to proveri??? evo npr kako ja da proverim protok za moju kablovsku? da njih zvrcnem???
jel ima neki nachin da se to proveri??? evo npr kako ja da proverim protok za moju kablovsku? da njih zvrcnem???
Jesi li na SBB-u?
Imas brate programe koji to rade. Ja koristim DUMETER, pokazuje dnevni, nedeljni i mesecni protok. Interesantna stvar, iako je generalno potpuno neopotrebna jer ja imam FLAT varijantu, ipak volim da znam koliko sam potrosio. :)
ja sam kod radijus-vektora...
aj daj link za taj program! :) ocu chisto da vodim evidenciju! :)
inache ja sam na 256 flat-u! :)
Evo ti za Dumeter3 http://www.rosecitydownloads.com/dumeter3.exe ja sam ga samo probao i ostavio ga za drugi put da vidim uopste kako radi
Evo ti za Dumeter3 http://www.rosecitydownloads.com/dumeter3.exe ja sam ga samo probao i ostavio ga za drugi put da vidim uopste kako radi
thnx! cu ga isprobam odma... :)
Uglavnom izmedju 1 i 2,imam 128k wireless,ali ne flat.
po onom programu protok mi je za 2 nedelje vishe od 7 gb...
Johny Atos
3.1.2006, 19:03
Evo za 6 dana kako imam adsl imam 3 gb protoka. :D
Cje javim na kraju meseca..
A sto ste mi obrisali post koji sam stavio ovde zato sto sam rekao istinu ili sta je u pitanj.Pa u ovoj zemlji se samo zapusuju usta nekom zato i propada.
Offtopic komentari se ne tolerisu, to je sve... posebno oni uvredljive prirode! :mad:
Preformulisi pa ti niko ni rec nece obrisati...
shta je bwe ovo??? moderator sa 29 postova???? :) :) :)
shta je bwe ovo??? moderator sa 29 postova???? :) :) :)
Fini ste mi i pametni, pa ne moram cesto da se ukljucujem u diskusiju :icon_lol:
pa dobro... a kolko tema ti "pokrivas"??? :P neshto mi sumnjivo to "fini" i "pametni"... :) :)
Kaži prvo ljudima gde radiš ;)
pa dobro... a kolko tema ti "pokrivas"??? :P neshto mi sumnjivo to "fini" i "pametni"... :) :)
"Iris is my name, Internet is my game"... il' tako nekako :icon_wink
shta je bwe ovo??? moderator sa 29 postova????
Da, ali od ovih 30 i kusur trenutnih postova svaki je na mestu.
Ne znam odakle vam to rangiranje po kvantitetu poruka, al' ajde...
Hmm...Zasitio se covek interneta...
E pa i ja sam taj "srecnik"... :)
Koristim 2Mb\s wireless kod Beotela i skidam...pa 2-3GB dnevno...kako kad...
Vise ne znam ni sta bih skidao a da vec nemam, te eto ciste racunice...moze da pregura i 100GB mesecno...
Da, ali od ovih 30 i kusur trenutnih postova svaki je na mestu.
Ne znam odakle vam to rangiranje po kvantitetu poruka, al' ajde...
hmmm... zar nije OCHIGLEDNO da sam se zezao??? :icon_roll
Zvuci neverovatno,ali meni je protok preko 50 GB. Vucem mesecno otprilike po 150 GB.
Zvuci neverovatno,ali meni je protok preko 50 GB. Vucem mesecno otprilike po 150 GB.
A meni je protok sto miliona GB. Aj' sad. Ko ima veci?
Uzgred, gde smestate tolike gigabajte? Ako se zna da je jedan DVD 4.7 GB znaci da rezes preko 30 DVD-a mesecno? Ma daj.
neznam shto ti je tolko ne verovatna ta cifra... ja sam sa mojom 256kbps-a izvukao mesechni protok skoro 40 GB... evo ti fajl pa vidi...
inache 30 dvd-ova je kolko? 1000din? shta je to za nekog ko moze da plati megabitnu vezu? nishta...
i 30 dvd-ova dodje 1 dvd na dan shto uopshte nije mnogo...
Posto sam neki mesec na flat, a neki ne (kako finansije dozvoljavaju), od prilike je ovako:
kad sam na flet oko 15Gb, a kad nisam oko 200mb :) ali stvarno.
Tako da je zlatna sredina oko 7,5gb
Posto sam neki mesec na flat, a neki ne (kako finansije dozvoljavaju), od prilike je ovako:
kad sam na flet oko 15Gb, a kad nisam oko 200mb :) ali stvarno.
Tako da je zlatna sredina oko 7,5gb
kaze se flat! :a_bleh:
ti izgleda samo sRfujesh? i moooozda igrash igrice preko neta? :opanachke
btw koja ti je to brzina? 128kbps? i ne verujem da je flat mnooogooo skuplji od hmm ne flat? a? :dedica:
Evo i ja da se pohvalim sa protokom. Skoro sam uzeo SBB, pa evo i ja da vam napisem koji red. Dosta skidam, ali dosta mi i puca veza tako da mi se i nesto ne isplati ovo skidanje. Skidam 700 mb-a za tri dana! Pa gde to ima? Ali ajde..
Evo i prenetih podataka:
Potrošeno
FLAT H 128 2 919,72 MB ...
... sto i nije toliko lose za 4 dana, heh? :)
pesoholichari
16.2.2006, 14:49
od skora imam wireless i za sada mi je protok oko 2 gb
Ja za manje od 24h koliko sam na adsl konekciji (256/64) skinuo sam preko 5GB... (pocev od ubuntu.live i ubuntu.install-cd pa na dalje) ... ali kontam da ce mi dosaditi sve to posle jedno 7 dana, nestane stvari za skidanje....
Ali onda ce doci web.izgradnja i renoviranje i tako to.... a surf nikad ne dosadi, pogotovo kad predavanja nisu obavezna.....
Ja za manje od 24h koliko sam na adsl konekciji (256/64) skinuo sam preko 5GB... (pocev od ubuntu.live i ubuntu.install-cd pa na dalje) ... ali kontam da ce mi dosaditi sve to posle jedno 7 dana, nestane stvari za skidanje....
Ali onda ce doci web.izgradnja i renoviranje i tako to.... a surf nikad ne dosadi, pogotovo kad predavanja nisu obavezna.....
hmm za 24h mozesh da skinesh maximalno 2.5 Gb! tako sam barem ja izrachunao... :)
znachi 32kilobajta u sec, pa puta 60*60*24/1024! :)
ako greshim negde ispravite me... :)
neznam kako moze da te DL smori...:eek: mislim uvek ima neshto da se skida... serije, filmovi, muzika... :)
meni je protok na 256/64 za sada(od 25 decembra) 65.70 Gb!
56.63 Gb DL
9.07 Gb UL
Marko Belsak
20.2.2006, 17:07
Meni istice ovih mesec dana flat 128. Protok mi je bio nesto preko 50GB ( mislim da sam mogao i vise da iscedim vezu, al' dobro sad:) ) Ova cifra je ovolika naravno zbog lokala ( kod SBBa protok u lokalu je 512Kb )
Sledeci mesec cu malo da odmorim budzet i necu uplatiti flat. Barem cu imati vremena da odgledam sve ove filmove koje sam skinuo.
SFRJ-Forever [CG]
20.2.2006, 19:35
Meni istice ovih mesec dana flat 128. Protok mi je bio nesto preko 50GB ( mislim da sam mogao i vise da iscedim vezu, al' dobro sad:) ) Ova cifra je ovolika naravno zbog lokala ( kod SBBa protok u lokalu je 512Kb )
Sledeci mesec cu malo da odmorim budzet i necu uplatiti flat. Barem cu imati vremena da odgledam sve ove filmove koje sam skinuo.
Ne ne, ne racuna se isto lokal i internet.
Ja sam ostvario protok preko neta oko 60 giga, a preko lokala 66 giga, i sve to na hard od 80 giga :D
Trebala je postojati i opcija >100 Gb ....
ti imash neki server or wat? :D ili se torentishesh? :D
Greh bi bio da imam manje prometa na 16 Mbita :dedica:
Salko Dinamitas
2.3.2006, 7:21
Kod SBB-a oko 130GB sa lokalom a bez oko 50.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.