Prikaži potpunu verziju : Koji HDD
Hocu da uzmem novi HDD od 320Gb SATA 2 pa se dvoumim izmedju WD-a i Seagate! Koja je vasa preporuka?
Mislim da seagate ima garanciju 5 godina, a sto se tice samog kvaliteta, tu su. Ne znas koji je bolji!:D
Po meni je WD3200KS bolji izbor, po brzini su tu negde ali je WD tishi i hladniji.A shto se garancije tice, dosta je i 3 godine, ionako za 3 godine taj HDD nece vredeti mnogo pored terabajtnih diskova.;)
Da, to si u pravu sto se tisine tice. Nijedan hd ne moze da se poredi sa wd-om.
Imao sam iskustvo sa 3 Seagate harda i svi su bili apsolutno necujni. Onaj koji se nalazi u mom kucistu je toliko tih da sam bukvalno stavio uvo na njega i dalje nisam mogao da cujem bilo kakav zvuk. Seagate rulez! Apsolutna preoruka!:n_klanja:
Moja preporuka ti je Seagata, nije da je WD los, ali iskustva sa mnogo tipova HDD-va i po drugim ljudima Seagate je odlican izbor!
Moja preporuka ti je Seagata, nije da je WD los, ali iskustva sa mnogo tipova HDD-va i po drugim ljudima Seagate je odlican izbor!
Upravo to, da nije najbolji ne bi bio broj 1.
Upravo sam pazario WD SATAII 250GB, pa cemo da vidimo...
Inace oznaka je 2500JS.
Master Neo
24.2.2007, 18:35
Upravo sam pazario WD SATAII 250GB, pa cemo da vidimo...
Inace oznaka je 2500JS.
Bolje da si uzeo 2500KS, ima duplo vise kesa, tj. 16mb
JBG-a, nije bilo na lageru, ali ionako mislim da mi nece igrati ulogu. Kacim ga na SATA I kontroler, mislim, znam da je bolje 16MB nego 8...
Upravo to, da nije najbolji ne bi bio broj 1.
A u cemu je to broj 1?
A u cemu je to broj 1?
Po kolicini proizvedenih (i prodatih) diskova.
Po kolicini proizvedenih (i prodatih) diskova.
(To sam znao ;) ) Da, pa? Po tome su Kingston memorije ubedljivo najbolje na svetu, daleko bolje od Corsair-a, OCZ-a, Mushkin-a i sl. a u to nisam bash siguran.;)
Mada i pitanje je da li je broj jedan, jer je WD broj jedan po performansama sa Raptor serijom shto se SATA diskova tice.
Ajde neka neko preporuci neki seagateov hard od 250 ili 320gb a da ima slicne karakteristike kao i samsungov sp2504c ili wd 2500ks (3200ks)...znaci da je:
1) B R Z
2)T I H
3) H L A D A N
mad_skillz
1.3.2007, 13:49
sada je izashao 4000KS i razlika u ceni je mnogo manja nego razlika u performansama izmedju njega i 3200KS..ja bih uzeo njega
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.