Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Sta ce bude sa VISTOM u Crnoj Gori

daco kralj
19.2.2007, 21:38
E ovako,ljudi ce jos jedno 5 godina da se rvaju sa XP,pa ce polako,kako ljudi budu kupovali nove kompjutere naravno VISTA ready,upoznavati i cuditi operativnom sistemu VISTA,jedno 15 puta ce reinstalirati windows,jer im je AERO previse zanimljiv ,pa su morali nesto pogledat u windows folderu,da vide jeli i tu AERO dao svoj pecat ,naravno nesto ce da zaj***,onda ce mmislit da VISTA je pokvarena jer nema MY DOCUMENTSA,i tek nakon jedno godinu ipo,zakljucice se da je VISTA,nesto fino sareno,ali sa puno problema,jer oni ne mogu da vjecno da traze onaj MY DOCUMENTS,koji se izgubio pa ce njih vecina reci:

"KAKV JE OVO ĐAVO,DAJ TI MENI XP,BRRATE,OVO NESTO STALNO IZBACUJE DA RADIM NEKI SCAN COMPUTER,NEMAM TI JA ZIVACA SA OVIM"

Master Neo
19.2.2007, 21:45
To ce ti biti svugde u svetu. Ali savrseno me briga sto oni ne znaju, bitno mi je da ja znam i da cu da ih derem po usima kad nesto ne znaju...:D

daco kralj
19.2.2007, 21:59
To ce ti biti svugde u svetu. Ali savrseno me briga sto oni ne znaju, bitno mi je da ja znam i da cu da ih derem po usima kad nesto ne znaju...:D

u pravu si

hacker_aca
19.2.2007, 22:55
Šta?! Nema My Documents na Visti? :)

Pretpostavljam da je i XP bio nešto novo kad je izašao ali sad svi znaju da upravljaju s njim. Sve u svoje vreme.

daco kralj
20.2.2007, 20:17
Šta?! Nema My Documents na Visti? :)

Pretpostavljam da je i XP bio nešto novo kad je izašao ali sad svi znaju da upravljaju s njim. Sve u svoje vreme.

PA NEMA,SADA SU FOLDERI ORGANISOVANI U ,MY PICTURES,MY MUSIC,MY GAMES

SFRJ-Forever [CG]
20.2.2007, 23:46
Hmm, to mi se ne svidja.
Meni je Vista zanimljiva zbog tog Aero interfejsa i glasovnih komandi.

@Daco gasi CAPS LOCK

sin2384
21.2.2007, 0:22
;213274']Hmm, to mi se ne svidja.
Meni je Vista zanimljiva zbog tog Aero interfejsa i glasovnih komandi.

I meni.
Sta mislite, da li biti takvih problema i kad se vista prevazidje, kad izadje jos noviji win, ili ne daj boze nesto s rukavicama, hologramom i virtualnim displejom?:Freddy:

Master Neo
21.2.2007, 1:09
I meni.
Sta mislite, da li biti takvih problema i kad se vista prevazidje, kad izadje jos noviji win, ili ne daj boze nesto s rukavicama, hologramom i virtualnim displejom?:Freddy:

To sa rukavicama mislim da nikad nece izaci prvenstveno jer ne bi ni 30minuta izdrzao a da te ne zabole ruke, dakle ne isplati se. Da ne idemo vise u offtopic...

M.Silenus
21.2.2007, 15:51
;213274']Meni je Vista zanimljiva zbog tog Aero interfejsa i glasovnih komandi.

Hihi, pogledaj video na ovom linku (http://video.google.com/url?docid=-1123221217782777472&esrc=sr2&ev=v&q=vista&vidurl=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-1123221217782777472%26q%3Dvista&usg=AL29H20glQma5V5uD3DDIyRK6rwYIbosKQ).
Voice Wreckognition na delu...

VelisQ
21.2.2007, 20:56
Pojava 98 u odnosu na 95 izgledala je kao logican Upgarde.
Milenium error (sto je zaista i bio) nisam koristio, a 2k sam koristio veoma malo. Kada se XP pojavio koristio sam ga 2-3 meseca uporedo sa XPom i u jednom trenutku sam primetio da 98cu nisam pokrenuo nekoliko dana.
Od tada sam terao XP u kombinaciji da nekim Linuxima, a tako ce verovatno biti i sa Vistom kroz 4-5 meseci.

rapsod
22.2.2007, 19:02
Pametan covjek se uci na tudjim greskama. Samo vi instlirajte vistu. Ja sam moj win xp postavio da lici na 98.

M.Silenus
23.2.2007, 10:47
Funkcionalnost vs Lepota ( ako se podrazumevana tema iz XP-a može nazvati lepom ) na delu :D

Total Commander se ne vodi bezveze kao najbolji fajl menadžer na tržištu. Ružan do đavola, ali radi ko blesav.

Ista stvar sa Windowsom. Prva stvar koju uradim kad imam sveže instaliran sistem : namestim Classic temu i poisključujem gomilu servisa.

NjegovaWisost
8.3.2007, 1:02
90% ovde kompjutere koristi iz zabave, tako da je ljepota na prvom mijestu:dedica:

Marko 0401
9.3.2007, 2:50
Meni se uopste ne zuri sa Vistom posto bi sa njom na vecinu programa mogao da zaboravim vjerovatno.
A i po vecini prvih utisaka i misljenja koje citam XP ce i dalje biti najstabilniji i najpouzdaniji Win tako da nema razloga za žurbu.

M.Silenus
9.3.2007, 10:28
Ovde je ipak najbolja strategija imati dosta strpljenja.
U prvom redu neki od nas ( da ne kažem većina ) nema računare koji mogu da pokrenu Vistu kako valja ( meni lično izuzetno gadan koncept koji ima smisla koliko i pokušaj da se Arakiski Tvorci prenesu na Koruskant radi štancanja začina ), pa o isprobavaju nema ni smisla govoriti. U vreme kada budem imao računar koji može da pokrene Vistu, verovatno će da izađe Wienna ( i to zakrpljena ).

Najgore od svega je problematična kompatibilnost - ovi iz Microsofta ga stvarno preteraše. Na kraju će nam trebati emulator da pokrećemo programe ( i igre ) za Win98 i WinXP.

LoneWolf
25.3.2007, 22:55
90% ovde kompjutere koristi iz zabave, tako da je ljepota na prvom mijestu:dedica:

Pazi ovako,ako instaliras VISTU samo zbog ljepseg izgleda,to je s*anje jer mozes i na WIN 98 da instaliras WindowBlinds ili SkinXP i da mijenjas "shell" windowsa kako 'oces...
Prije svega,instalacija novog OS je veliki korak jer treba da se shvati kao nadogradnja postojecih znanja i prilagodjavanje na novi interfejs i nove mogucnosti,a ne samo kao zaje6aHciju sa izgledom i kozmetikom desktopa...
:dedica: :kreza: :p

Master Neo
25.3.2007, 22:59
Pazi ovako,ako instaliras VISTU samo zbog ljepseg izgleda,to je s*anje jer mozes i na WIN 98 da instaliras WindowBlinds ili SkinXP i da mijenjas "shell" windowsa kako 'oces...
Prije svega,instalacija novog OS je veliki korak jer treba da se shvati kao nadogradnja postojecih znanja i prilagodjavanje na novi interfejs i nove mogucnosti,a ne samo kao zaje6aHciju sa izgledom i kozmetikom desktopa...
:dedica: :kreza: :p

Tako je. Ja sam vec presao na Vistu, iako neke stvari ne rade ili delimicno rade. Jos giga rama i mogu lepo da se igram na Visti... Inace, ko zna da radi na XP-u solidno, znace i na Visti, u nekim stvarima je lakse na Visti.

Bokile
27.3.2007, 9:54
Tako je. Ja sam vec presao na Vistu, iako neke stvari ne rade ili delimicno rade. Jos giga rama i mogu lepo da se igram na Visti... Inace, ko zna da radi na XP-u solidno, znace i na Visti, u nekim stvarima je lakse na Visti.

Kako majke ti da se igras na Visti?

taximetar
27.3.2007, 22:03
"KAKV JE OVO ĐAVO,DAJ TI MENI XP,BRRATE,OVO NESTO STALNO IZBACUJE DA RADIM NEKI SCAN COMPUTER,NEMAM TI JA ZIVACA SA OVIM"

Pravi Crnogorac odavno na My documents ima "Ođen je moje", a za My Computer "Ne no je tvoj", tako da to neće biti problem, setiće se nove krilatice da to sve objedini, samo je pitanje hoće li biti biti prave lokalizovane verzije, pa da bez peča umesto Start bude OJHA!!