Prikaži potpunu verziju : Sudnji dan?
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=18198
Izgleda da ćemo 2012. svi (ili većina) da odemo Bogu na istinu. Zato odigrajte sve što planirate, a onda se spremite za nezaboravnu avanturu. :odoK:
Šalim se, šta mislite da li i vi verujete da je, ako se ovo kojim slučajem i desi, krivo samo Sunce ili ima dodatnog uticaja i zagađivanje zemlje i omotača?
P.S. I posle kažite da ova današnja tehnologija nije loša. Da se nismo ovoliko razvili sad ne bi smo mogli ovo da uočimo i ne bi nam se ni desilo. :opanachke
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=18198
Izgleda da ćemo 2012. svi (ili većina) da odemo Bogu na istinu. Zato odigrajte sve što planirate, a onda se spremite za nezaboravnu avanturu. :odoK:
Šalim se, šta mislite da li i vi verujete da je, ako se ovo kojim slučajem i desi, krivo samo Sunce ili ima dodatnog uticaja i zagađivanje zemlje i omotača?
P.S. I posle kažite da ova današnja tehnologija nije loša. Da se nismo ovoliko razvili sad ne bi smo mogli ovo da uočimo i ne bi nam se ni desilo. :opanachke
we are all gona die!!!!:eek: :eek: :eek:
6am3 Fana71c
11.2.2007, 0:37
Ala sam se ismejao... Taj lik objasnjava kako ce nastupiti haos, kontinenti ce se pretumbati, a ovi pametnjakovici pitaju: "A sta ce se desiti sa nama?"
LoooL pa sta mislite sta ce se desiti, sigurno necete proci samo sa manjim posekotinama :rofl:
a jel to stvarno ima da se desi:(
ja se ****.evo znojim se:eek:
Па добро бре "научници", докле више...:rofl:
Što bi rekao Bob Sinclir "World, hold on".
Zagađenje sigurno nije bez uticaja, ali najveći udeo u celoj toj kataklizmi ipak treba pripisati samoj prirodi kosmosa, tako da mi samo možemo da se pripremimo na to što može da se desi
Ceo taj fenomen me je podsetio na jedan članak o novim mogućnostima lansiranja svemirskih brodova radi dobijanja veće brzine; naime, koriste se gravitaciona polja susednih planeta i efektom "praćke" se brodovi "izbace" iz njihovih orbita i postižu brzinu veću nego što bi je dobili sa postojećim pogonima i gorivom.
Na kraju krajeva, ako preživimo taj "sudnji dan", čeka nas sudar sa asteroidom 2020.-i neke, pa bi bilo bolje razrađivati tehnike za presretanje i razbijanje takvih opasnosti, što je malo ostvarivije od kontrolisanja Zemljinog magnetnog polja.
Možemo i ovo da sprečimo. Svi ljudi će preći na suprotnu polovinu Zemlje i tako ćemo da je izbalansiramo. :)
"Gorivo" za sve pink "proroke".
Zakljucano za primer.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.