Prikaži potpunu verziju : NEC 3540 Budite iskreni!!!
Zamolila bih one koji imaju iskustva sa NEC-om da podele da iskustvo samnom. I zamolila bih vas da budete iskreni, jer i ja imam nec-a!:)
ja imam nec i prezadovoljan sam njime
do sada je odradio preko 800dvd tj rezanje
pročitao sve što obični dvd romovi ne mogu
brz je...
i samo je 3 dvd do sada upropastio dok je rezao - sva tri kada je struja nestala....tako da....
tj svaki put kada je crko jedan od ta 3 struja je nestala...da malo bolje objasnim
Moj NEC je 4550 i za sada sam zadovoljan....i cita i pise sve sto sam do sada ubacio u njega...videcemo za dalje...
Night Hawk
20.12.2005, 15:32
Imam NEC3540A . Rezao sam oko 50 DVD diskova i oko 30 <obicnih> - za sada ni jedan problem. Sto se tice citanja - uopste nisam zadovoljan . Muci se sa malo , ali jako malo izgrebanim diskovima koje LG , Asus , Sony citaju bez problema. Mislio sam da je best buy kada sam ga kupovao ( pre 3 meseca ) ali da ponovo kupujem ne bih kupio.
Mr. Garrison
21.12.2005, 1:08
imam isti i sasvim sam zadovoljan. nije bas da sam se razbio od rezanja (bice vise kad uzmem neki flat:D ), ali do sad nijedan dvd nije puk'o. da ponovo kupujem izabrao bih isti rezac...
Imam isti model i zadovoljan sam njime
Imam NEC-3540 :D
Jako brzo cita, pise, reze, sta vec... nije uopste bucan, tiho vrti diskove, a i tiho se otvaraju vratanca; tako da sam sa te strane zadovoljan. Ono sto mislim da je mana jeste los odziv kada se ubaci disk. Jednostavno, treba mu malo vise vremena da skonta sta sam ja to njemu ubacio... cdr, cdrw, dvd, dvdrw. Nijedan disk mi nije pukao do sada, ali sam imao slucaja da nije mogao da procita jedno 2-3 diska, koji uopste nisu bili osteceni i koje je Teac procitao bez problema.
Sve u svemu... ipak sam zadovoljan :p
Electric
21.12.2005, 11:14
Zadovoljan sam 3540a s obzirom na njegovu cenu. Nisam bas najsrecniji sa citanjem, mada mi se nije desilo da ne procitam neki DVD ili CD, ali desilo mi se par puta da sam morao da se pomucim zbog toga. Inace, mislim da je kao rezac odlican !
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.