Prikaži potpunu verziju : Realetek AC'97 Problem!!!!
Pozdrav svima,
Problem je sledeci:
Imam instaliranu Vistu Ultimate, i imam problema sa zvukom Labtec 5.1 ne rade
mi: Centralni zvucnik i dva zadnja. Pokusavao sam sa svim drajverima ali
ne pomaze:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Molim za pomoc?????
:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Čekaj nove drajvere, ili idi u kontrol panel i ručno prebaci na surround u audio sekciji.
ili idi u kontrol panel i ručno prebaci na surround u audio sekciji.
I to sam pokusavao ali nista.:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
izgleda da ti preostaje da se strpis dok ne izadju noviji drajveri
Kad podesavam zvuk u Control Panelu i namijestim na 5.1 kliknem na test
svi rad, a u Winap ili Windows Media player 11 Ne rade:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Predrag Stankovic
4.2.2007, 1:28
Ako na testu iz svih zvucnika cuje zvuk, onda samo treba da podesis Winamp i Media player. Nisi rekao kako stoji stvar sa filmovima i igricama da li je i tu ista situacija, Ako se u igrama i na DVD filmovima cuje zvuk na svim zvucnicima, znaci da samo plejere treba da podesis, Winamp podesi na sledeci nacin Options/Prefernces/Output/DirectSound output i tu izaberi Primari sound driver. Mada ipak nisam siguran za Vistu
Hvala svima na pomoci
Ali ja instalirao ponovo XP tako da nema vise problema:qliranje:
:ciao:
Projectlord
4.3.2007, 21:33
Cekaj malo...zar AC 97 podrzava 5.1 sisteme:icon_scra ?!? Mislim da ne...:icon_scra
od Realtec ALC650 podrzava....
Cekaj malo...zar AC 97 podrzava 5.1 sisteme:icon_scra ?!? Mislim da ne...:icon_scra
Naravno da podrzava
A da, da li neko zna kako da nateram zvuk da radi u MOH pacific assault? zvucna je podeshena na stereo, instalirani najnoviji drajveri ali na zvuchnicima dobijam sporadichno puckanje umesto mocnog rafala ubojitog Thompsona :D
Probao sam sa svim mogucim podesavanjima iz igre (miles 2D, EAX i sl).
A da, da li neko zna kako da nateram zvuk da radi u MOH pacific assault? zvucna je podeshena na stereo, instalirani najnoviji drajveri ali na zvuchnicima dobijam sporadichno puckanje umesto mocnog rafala ubojitog Thompsona :D
Probao sam sa svim mogucim podesavanjima iz igre (miles 2D, EAX i sl).
Koja je zvucna upitanju:icon_scra
mitrovskiigi
5.3.2007, 4:09
Kad podesavam zvuk u Control Panelu i namijestim na 5.1 kliknem na test
svi rad, a u Winap ili Windows Media player 11 Ne rade:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
U Winamp si trebao da cekiras opciju "Alow hardware acceleration" u Options > Preferences > Output > Direct Sound.
Za Windows Media Player je dovoljno da instaliras ffdshow i u Audio Setings da ukljucis opciju "Mixer".
U Winamp si trebao da cekiras opciju "Alow hardware acceleration" u Options > Preferences > Output > Direct Sound.
Za Windows Media Player je dovoljno da instaliras ffdshow i u Audio Setings da ukljucis opciju "Mixer".
Hvala na odgovoru:)
sad koristim XP pa nemam takvih problema.
@Gadoguz
Realtek ALC650
Standardna AC97 zvucna integrisana na plochu...
@Gadoguz
Realtek ALC650
Standardna AC97 zvucna integrisana na plochu...
Ja nisam imao problema sa tom igricom
kakvo ti je stanje sa zvukom u drugim igrama.
:icon_scra :icon_scra :icon_scra
Dobro, ovo mi je prvi problem....
Mozda, ali samo mozda je problem u instalacionom CD-u. Cuje se muzika dok se igra ucitava, ali cim kliknem START sve odjednom zanemi...:(
Dobro, ovo mi je prvi problem....
Mozda, ali samo mozda je problem u instalacionom CD-u. Cuje se muzika dok se igra ucitava, ali cim kliknem START sve odjednom zanemi...:(
Probaj ponovo instalirati ako ne pomogne nabavi novi CD pa pokusaj.
Predrag Stankovic
8.4.2007, 0:10
Loshe mislish
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.